KOK VERIGA BELI PAPIR – Slovenski

Hits: 17

✅* WHITE PAPER INTERNATIONAL

✅* ➥˘ KOK CHAIN WHITE PAPER – ENGLISH ✅* ➥˘ KOK CHAIN WHITEPAPER – Deutsch ✅* ➥˘ KOK KETTING WHITEPAPER – Nederlands ✅* ➥˘ CARTA BIANCA DELLA CATENA KOK – Italia ✅* ➥˘ LIVRE BLANC DE LA CHAÎNE KOK – Français ✅* ➥˘ PAPEL BLANCO CADENA KOK – Español ✅* ➥˘ LIVRO BRANCO DA CORRENTE KOK – Português ✅* ➥˘ KOK KÆDE HVIDPAPIR – Dansk ✅* ➥˘ KOK KJEDE HVIT PAPIR – Norsk ✅* ➥˘ KOK KEDJA VIT PAPPER – Svenska ✅* ➥˘ KOK KETJU VALKOINEN KAPERI – Suomi ✅* ➥˘ КОК ЦЕПЬ БЕЛАЯ БУМАГА – Русский ✅* ➥˘ BIAŁY ŁAŃCUCH KOK – Polska ✅* ➥˘ КОК ВЕРИГА БЯЛА КНИГА – Български ✅* ➥˘ KOK ŘETĚZ BÍLÝ PAPÍR – Čeština ✅* ➥˘ KOK LANAC BIJELI PAPIR – Hrvatski ✅* ➥˘ KOK LÁNC FEHÉR PAPÍR – Magyar ✅* ➥˘ HÂRTIE ALBĂ LANȚ KOK – Română ✅* ➥˘ KOK VERIGA BELIPAPIR – Slovenski ✅* ➥˘ KOK ZİNCİR BEYAZ KAĞIT – Türk ✅* ➥˘ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΟΚ ΛΕΥΚΟ ΧΑΡΤΙ – Ελληνικά ✅* ➥˘ KERTAS PUTIH RANTAI KOK – Indonesia ✅* ➥˘ KOK CHUỖI GIẤY TRẮNG – Tiếng Việt ✅* ➥˘ KOK 백서 – 한국어 ✅* ➥˘ KOK链 白皮书 – 中国(简体) ✅* ➥˘ KOK鏈 白皮書 – 中国(繁体) ✅* ➥˘ KOKホワイトペーパー – 日本 ✅* ➥˘ קאָק קייט ווייַס פּאַפּיר – हिंदी ✅* ➥˘ ก๊กเชน กระดาษขาว – ไทย ✅* ➥˘ ورق أبيض بسلسلة كوك – عربى

KOK VERIGA
BELI PAPIR

%naslov 插图%št

Platforma
digitalnih vsebin »Ekosistem poštenih in deljenih digitalnih vsebin
, ki ga omogočata Blockchain in AI«


1. Poslovno ozadje
2. O KOK -u
3. Ekonomija žetonov
4. Mejnik
5. Predstavitev člana 6.
Pravno obvestilo partnerjev (izjava o omejitvi odgovornosti)


%naslov 插图%št


1. Poslovno ozadje

1.1 Vsebina, ki prevladuje na trgu
Globalne vsebinske platforme, kot so Google, Apple in Netflix, so igrale glavno vlogo pri eksplozivni rasti trga digitalnih vsebin. Vendar, ko se je njihov vpliv povečal, so se povečale tudi nepoštene prakse, kot so vse bolj naraščajoče pristojbine ali vzorci pristranskega pozicioniranja vsebine. Od 31. avgusta 2021 je bil v Koreji sprejet zakon, s katerim je Googlovo uveljavljanje plačil v aplikacijah prvič po vsem svetu postalo nezakonito. Pred tem je 7. julija 2021 36 zveznih držav, vključno z Utahom in New Yorkom ter Washingtonom DC, vložilo pritožbo proti Googlu zaradi obtožb o kršitvi zakona o protimonopolnem pravu kot platforme za vsebino, kot je nepoštena zloraba pooblastil zoper razvijalce aplikacij v v trgovini Play. Tako obstaja soglasje o problemu monopolizacije globalne platforme in za rešitev tega problema je nujno potrebna nova rešitev.

1.2 Značilnosti trga
vsebin Vsebina se nanaša na nematerialno gradivo, ki vsebuje kulturne informacije in anekdote, kot so besedilo, zvok, slike, video posnetki in igre, ki se lahko uporabljajo z internetnimi medijskimi napravami.
Sedanjost je resnično »doba vsebine«. Od pandemije COVID-19 se je trg vsebin razširil hitreje in obsežneje kot kdaj koli prej, poraba vsebin, ki ni iz oči v oči, pa je s pomočjo prenosnih medijev postala ne le priročna, temveč sestavni del življenja potrošnikov. Po podatkih Korea Creative Content Agency je bil največji svetovni trg vsebin v ZDA od leta 2019 vreden približno 738 milijonov dolarjev. Poleg tega naj bi velikost svetovnega trga platform OTT leta 2021 dosegla 121,6 milijarde dolarjev.

2. O KOK-u

2.1 Kaj je platforma KOK?
‘KOK’ je vsebinska platforma, ki je poštena, odprta, pregledna in dostopna vsem z uporabo decentralizirane tehnologije veriženja blokov. Ustanovljen je bil za ustvarjanje ekosistema platforme, kjer lahko proizvajalci prejmejo priznanje in dobijo pravično nadomestilo, medtem ko lahko potrošniki uživajo v bolj raznoliki raznolikosti vsebin.

2.2 Smer projekta KOK
– Zmanjšajte monopol pri upravljanju platforme
– Izboljšajte skrivnostno distribucijsko strukturo
– Revidirajte sistem visokih pristojbin
– Izogibajte se monopolu z informacijami

2.3 Cilj projekta KOK
– Vsi ustvarjalci vsebin lahko enako in pošteno uporabljajo sredstva platforme
– Delite vrednote in vizije ter ustrezno prejemate pravične dobičke
– Omogočite in zagotovite resnično ustvarjalno svobodo
Postanite resnično decentralizirana platforma za celovito vsebino

3. Ekonomija žetonov

3.1 ŽETON
KOK KOK Žeton je ključna valuta ekosistema KOK, ki se lahko uporablja za plačilo, lastništvo, distribucijo in nadomestilo vsebine.
Izdaja in distribucija žetonov KOK sta določena z izvirno vrednostjo žetona, transakcijsko vrednostjo, obsegom obtoka in porabe, ki se konvergirajo za vzdrževanje določenega števila kovancev. Z drugimi besedami, žeton KOK ohranja optimiziran obseg distribucije, tako da se lahko njegova notranja vrednost nenehno povečuje. Žetoni, ki se izdajajo vsak dan, se plačajo ponudnikom storitev in podpornikom. Stopnja plačila se samodejno izračuna na podlagi skupnega zneska vložka, povpraševanja po transakcijah in tržnega obtoka.

%naslov 插图%št

3.2 Entiteti,
ki sestavljajo gospodarstvo žetonov „Ekonomija žetonov“ se nanaša na gospodarski ekosistem, sestavljen iz uporabnikov žetonov. Obstajajo skupaj štiri entitete žetonov. Prvič, ‘ponudniki vsebin’, ki dobavljajo vsebino platformi. Drugič, „ponudniki storitev“, ki platformi zagotavljajo računalniške (strojne) moči. Tretjič, „pospeševalci storitev“, ki posredno sodelujejo pri storitvah platforme z vstavljanjem v omrežje. Četrtič, “uporabniki in kustosi”, ki uporabljajo žetone za porabo vsebine in storitev platforme. Vse štiri stranke obstajajo v pravičnem sistemu, ki prostovoljno zagotavlja posamezne vire in v skladu s tem prejema nadomestilo ali plačuje pristojbine za uporabo.

%naslov 插图%št

– Ponudnik vsebine Ponudniki
vsebin zagotavljajo vsebino, prikazano na platformi. Ponudnik vsebine lahko postane vsak proizvajalec vsebine, ki ima zakonite licence za avtorske pravice in pravice uporabe.
Ko uporabnik porabi vsebino, ki jo je objavil ponudnik, bo ponudnik prejel ustrezno nadomestilo, del pa bo plačan platformi kot
pristojbina za prostor za shranjevanje in uporabniške podatke. Provizija je različno določena glede na promet in plačilne stopnje.

%naslov 插图%št

– Ponudnik storitev
Ponudniki storitev in posredniki storitev so enaki, ker zagotavljajo vire platformi in prejemajo nadomestilo, vendar so razvrščeni glede na vrsto virov, ki jih zagotavljajo. Ponudniki storitev zagotavljajo računalniško moč in vire strojne opreme v zameno za provizije. Pristojbine se razlikujejo glede na obseg računalniške moči, ki jo zagotovi ponudnik storitev. Ponudniki vsebin lahko delujejo tudi kot ponudniki storitev, v tem primeru se lahko skupne pristojbine znižajo. Vendar pa ta vloga zahteva posebno znanje in spretnosti. Po drugi strani pa lahko vsakdo sodeluje v platformi kot posrednik.

%naslov 插图%št

– Service Facilitator
Posredniki storitev posredno sodelujejo pri zagotavljanju storitev platforme z vstavljanjem žetonov v omrežje ponudnika. Vsi ljudje imajo možnost prispevati k omrežju in prejemati nagrade s pridružitvijo omrežju, nakupom in deponiranjem žetonov.

%naslov 插图%št

– Uporabnik + kustos
Uporabniki porabijo žetone za dejavnosti, kot so ogled vsebine, uporaba storitev platforme in nakup NFT. Uporabniki lahko postanejo tudi kustosi s pregledovanjem, priporočanjem in deljenjem vsebine ter z zagotavljanjem podatkov o osebnih dejavnostih platformi. Kustosi prejmejo nagrade glede na količino dejavnosti, ki jo opravljajo na platformi.
Informacije, pridobljene z dejavnostmi kuriranja uporabnikov, se uporabljajo za algoritme, ki pomagajo priporočiti prilagojeno vsebino drugim uporabnikom. Prostovoljno sodelovanje pri kuriranju uporabnika jim pomaga prejeti resnično ‘transparentno nadomestilo’ in zagotavlja odprto obojestransko koristno dinamiko namesto prikritega pridobivanja uporabniških podatkov, kot to počnejo prevladujoče platforme.

3.3 Oskrba z likvidnostjo
KOK enkrat na dan sprosti nove žetone za zagotavljanje likvidnosti in ponuja nove žetone ponudnikom storitev in posrednikom storitev po stopnji, ki jo imajo v celotnem naboru zastavljanja. Število žetonov, ki se dnevno sprostijo, je omejeno na podlagi celotnega obtoka žetonov, da se prepreči inflacija.
Nekateri žetoni, izdani za mobilizacijo ekosistema, se plačajo kot nadomestilo tako izdajateljem kot kupcem NFT.
Stopnja izplačil se samodejno izračuna na podlagi skupnega kolača, povpraševanja po transakcijah in tržne distribucije. Prilagojen je tako, da se lahko celoten obseg distribucije vedno zbliža v določenem številu, da stabilizira vrednost žetona.

3.4 KOK NFT
KOK NFT lahko izda kateri koli zakoniti imetnik avtorskih pravic. Poleg slik je mogoče NFT-izirati različne vrste vsebin, kot so videoposnetki in predmeti. Zanj je značilna predvsem zmožnost razširitve uporabnosti NFT iz spleta na brez povezave (npr. vstopnice za koncerte).

– Igralni predmeti, liki:
Z NFTizacijo predmetov igre lahko uporabniki dokažejo lastništvo in s pridobljenimi predmeti prosto trgujejo.
– Avtorske pravice vsebine:
Avtorske transakcije bodo aktivirane z avtorskimi pravicami NFTing za vsebine, kot so filmi, glasba in slike. Dobiček bo razporejen samodejno in transparentno glede na lastništvo avtorskih pravic
– Izpeljana dela :
Z NFTizacijo kulturnih vsebin, kot so Memes, bodo potrošniki lahko ne le uživali, ampak tudi pridobili neposredno nadomestilo za svoj prispevek k širjenju vsebin.

%naslov 插图%št
– Vstopnice in blago:
Vstopnice za filme in predstave je mogoče kupiti kot NFT. Rezervacijski sistem, ki ga poganja blockchain, preprečuje preprodajalcem, dobiček, ki ga običajno pridobijo, pa se namesto tega vrne ustvarjalcem vsebine. Izdelki in predmeti v omejeni seriji se lahko prodajajo tudi kot NFT.

3.5
Delovanje platforme za decentralizirano upravljanje zahteva veliko odločanja, kot so vsebina, ki prikazuje naročilo, vlaganje, pristojbine in nagrade kustosa/ustvarjalca. Poleg tega je treba obravnavati nepravilnosti na platformi, kot so neprimerna vsebina in kršitve avtorskih pravic.
Obstoječe platforme ocenjujejo neprimerno vsebino izključno na platformi, zaradi česar platforma izkrivlja trg. Platforma KOK deluje kot DAO, zato te odločitve namesto tega sprejema z glasovanjem posrednika storitev, ki vloži žetone. Vsakdo v ekosistemu lahko sodeluje in predlog, ki ga izberejo podporniki, se takoj izvede.
Zlasti po predstavitvi rezultatov glasovanja sistem analizira ključne kazalnike vsebin, ki jih uporabniki takrat ocenijo kot neprimerne, in oceni predlog. Ko se glasovanje ponavlja, se glasovalna teža uporabnikov, ki so še naprej neuspešno odločali, zmanjša, da se poveča natančnost glasovanja in blokira zloraba platforme.

%naslov 插图%št

3.6 Nabor vsebin
Imamo odlično ponudbo vsebin, ki je osredotočena na trendovsko vsebino Hallyu, sestavljeno iz več kot 300 znanih filmov, TV-oddaj, spletnih filmov in iger,

%naslov 插图%št

3.7 Izdaja žetonov KOK
– Izdano: 5 milijard
– Dodelitev žetonov

%naslov 插图%št

4. MileStone
Leta 2023 želimo zagnati decentralizirano platformo, začenši z igro metaverse, ‘Metaworld’ leta 2021.
2021. 4Q – MetaWorld Open
2021. 4Q – NFT Marketplace Open
2023. 1Q – SDK Release
20Q23-Odprta platforma

5.
Svetovalec za predstavitev članov

%naslov 插图%št

dr. Thomas Frey

dr. Thomas Frey, direktor inštituta Da Vinci v Koloradu, ZDA, Googlov najboljši futurist tistega časa, tehnični svetovalec MEDIUM-a od leta 2021

%naslov 插图%št

Jill Carrigan

Jill Carrigan COO pri IngleDodd Media Serial Enterpreneur, Blockchain edukator in svetovalec, producent

%naslov 插图%št
David Thaw

David Thaw Yale Law School University of California, Berkeley PhD (pravo / računalništvo in informacije) izredni profesor, Univerza v Pittsburghu

6. Partnerji

%naslov 插图%št

Pravno obvestilo (izjava o omejitvi odgovornosti)
Žeton KOK nima pravne narave vrednostnih papirjev ali delnic. Zato žeton ne daje nobenih pravic do dividend in dobička. Ko je prodaja žetona zaključena, vračilo kupnine ni možno. Ker žeton KOK nima narave delnic, posedovanje žetona ne zagotavlja pravice do udeležbe na Medium Ltd. HK srečanje. Žeton KOK ne zagotavlja nobenih posebnih pravic ali vrednosti zunaj platforme blockchain. Zato žetona ni mogoče uporabiti za špekulacije ali naložbene namene. Ta bela knjiga ni pravno zavezujoča in ne predstavlja nobenega pogodbenega razmerja.

Prizadevamo si zagotoviti točne informacije o vsebini te bele knjige, vendar se objavljene informacije lahko spremenijo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost in popolnost. Investitor sprejema lastne odločitve o projektnih naložbah, tako da opravi temeljito preiskavo ustreznih informacij in predpisov ter se seznani z ustreznimi zakoni v pristojnosti.

Pridobitev in shranjevanje žetonov KOK lahko vključuje različna tveganja. Tveganja vključujejo Medium Ltd. HK uvaja blockchain, ne more izboljšati svoje tehnologije ali ne zagotavlja zgoraj omenjenih storitev. Zato morajo vsi uporabniki in vlagatelji pred nakupom žetona KOK skrbno pretehtati tveganja, cene in koristi nakupa žetona KOK. Po potrebi Medium Ltd. HK vlagatelje prosi, naj v zvezi s tem poiščejo mnenje strokovnjakov. Priporočljivo je, da kupci, ki ne razumejo ali ne morejo sprejeti teh tveganj in ločenih tveganj, navedenih v določilih in pogojih, ne kupijo žetona KOK.

Bela knjiga, ki jo je pripravil Medium Ltd. HK (ali Družba) je namenjena le posredovanju informacij o predlagani predstavitvi kovanca potencialnim kupcem žetona KOK. Informacije v beli knjigi morda niso popolne in ne pomenijo nobenega elementa pogodbenega razmerja.
Celoten namen te bele knjige je zagotoviti razumne informacije potencialnim imetnikom. Nič v tej beli knjigi ni v obliki predlogov ali naložbenih koncesij, niti ne vključuje kakršne koli oblike nagovarjanja ali ponudbe za nakup vrednostnih papirjev v določenih jurisdikcijah. Poleg tega nič v tej beli knjigi ne predstavlja oglaševalske ali marketinške publikacije in nima nobene zveze s ponudbo ali nakupom vrednostnih papirjev v njeni pristojnosti.

Ta bela knjiga je namenjena samo opisu projekta KOK (tehnološke rešitve), ne vsebuje pripomb ali zavez in ne zagotavlja, da bo naš končni cilj izpolnil vaša pričakovanja glede izvedljivosti, izvedljivosti in konkurenčnosti tega projekta. Kupci žetonov KOK se morajo strinjati, da dobro razumejo to belo knjigo in pravna obvestila ter da so zavezani ravnanju v skladu z zakonodajo svojega kraja stalnega prebivališča, zlasti zakonodajo o pranju denarja in preprečevanju terorizma, ter da imajo dovolj izkušenj in razumevanje kriptovalut in tehnologij blockchain. Ta bela knjiga bo distribuirana v korejščini in drugih jezikih. V primeru spora glede razlage prevlada korejska različica.


Sodelujte v KOK-PLAY – KOK-PLAY

Prihodnost KOK-PLAY-a ustvarjate vi.

%naslov 插图%št

Če ste iskali informacije z mislijo na KOK-PLAY ,
se ne oklevajte in se posvetujte z blogerjem.

Poiskati morate partnerja, ki lahko natančno prenese posel KOK-PLAY  .
Poiskati morate partnerja, ki vam lahko zagotovi praktične, učinkovite in hitre informacije.
Najti morate partnerja, ki vam lahko učinkovito ponudi najboljši načrt.

Vsem  ne bo uspelo samo zato, ker začnejo KOK-PLAY .
Je pa jasno, da se trdo delo vedno poplača.
Kakšno znanje in posel se na začetku osredotočite, lahko po nekaj mesecih določite uspešnost.

%naslov 插图%št

Sodelujte v KOK-PLAY – KOK-PLAY

Brez kode povabila se ne morete pridružiti
. Prosimo, izberite kodo povabila, pripravljeno spodaj.
˘ Registracija članstva KOK-PLAY。 ( Koda povabila pod “Klik”  – Vstavite kodo povabila, da postanete član)
Koda vabila:  TOPWRZMK

%naslov 插图%št

Kliknite zgornjo sliko ali  skenirajte QR kodo, da se prijavite

*KOK (APP) – Prenos
➥˘ Kliknite za prenos
https://apps.kok-play.xyz


%naslov 插图%št

Prijavite se tako, da skenirate zgornjo QR kodo

*KOK (APP) – Prenos
➥˘ Kliknite za prenos

https://apps.kok-play.xyz