KOK LÁNC FEHÉR PAPÍR – Magyar

Hits: 15

✅* WHITE PAPER INTERNATIONAL

✅* ➥˘ KOK CHAIN WHITE PAPER – ENGLISH ✅* ➥˘ KOK CHAIN WHITEPAPER – Deutsch ✅* ➥˘ KOK KETTING WHITEPAPER – Nederlands ✅* ➥˘ CARTA BIANCA DELLA CATENA KOK – Italia ✅* ➥˘ LIVRE BLANC DE LA CHAÎNE KOK – Français ✅* ➥˘ PAPEL BLANCO CADENA KOK – Español ✅* ➥˘ LIVRO BRANCO DA CORRENTE KOK – Português ✅* ➥˘ KOK KÆDE HVIDPAPIR – Dansk ✅* ➥˘ KOK KJEDE HVIT PAPIR – Norsk ✅* ➥˘ KOK KEDJA VIT PAPPER – Svenska ✅* ➥˘ KOK KETJU VALKOINEN KAPERI – Suomi ✅* ➥˘ КОК ЦЕПЬ БЕЛАЯ БУМАГА – Русский ✅* ➥˘ BIAŁY ŁAŃCUCH KOK – Polska ✅* ➥˘ КОК ВЕРИГА БЯЛА КНИГА – Български ✅* ➥˘ KOK ŘETĚZ BÍLÝ PAPÍR – Čeština ✅* ➥˘ KOK LANAC BIJELI PAPIR – Hrvatski ✅* ➥˘ KOK LÁNC FEHÉR PAPÍR – Magyar ✅* ➥˘ HÂRTIE ALBĂ LANȚ KOK – Română ✅* ➥˘ KOK VERIGA BELIPAPIR – Slovenski ✅* ➥˘ KOK ZİNCİR BEYAZ KAĞIT – Türk ✅* ➥˘ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΟΚ ΛΕΥΚΟ ΧΑΡΤΙ – Ελληνικά ✅* ➥˘ KERTAS PUTIH RANTAI KOK – Indonesia ✅* ➥˘ KOK CHUỖI GIẤY TRẮNG – Tiếng Việt ✅* ➥˘ KOK 백서 – 한국어 ✅* ➥˘ KOK链 白皮书 – 中国(简体) ✅* ➥˘ KOK鏈 白皮書 – 中国(繁体) ✅* ➥˘ KOKホワイトペーパー – 日本 ✅* ➥˘ קאָק קייט ווייַס פּאַפּיר – हिंदी ✅* ➥˘ ก๊กเชน กระดาษขาว – ไทย ✅* ➥˘ ورق أبيض بسلسلة كوك – عربى

KOK LÁNC
FEHÉR PAPÍR

%title 插图%num

Digitális tartalom platform „ A Blockchain és az AI által engedélyezett
méltányos és megosztott digitális tartalom ökoszisztémája”


1. Üzleti háttér
2. A KOK -ról
3. Token Economy
4. MileStone
5. Tag bemutatása
6. Partnerek
jogi nyilatkozata (Felelősség kizárása)


%title 插图%num


1. Üzleti háttér

1.1 Piac által dominált tartalom
Az olyan globális tartalomplatformok, mint a Google, az Apple és a Netflix, nagy szerepet játszottak a digitális tartalompiac robbanásszerű növekedésében. Befolyásuk növekedésével azonban növekedtek az olyan tisztességtelen gyakorlatok is, mint az egyre növekvő díjak vagy a tartalom elfogult elhelyezésének mintái. 2021. augusztus 31-én Koreában törvényjavaslatot fogadtak el, amely világszerte először tette illegálissá az alkalmazáson belüli fizetések Google általi betartatását. Ezt megelőzően, 2021. július 7-én 36 állam, köztük Utah és New York, valamint Washington DC panaszt nyújtott be a Google ellen a trösztellenes törvény tartalomplatformként való megsértésének vádjával, például az alkalmazásfejlesztőkkel szembeni tisztességtelen visszaélés miatt. a Play Áruház. Mint ilyen, konszenzus van a globális platform monopolizálásának problémájában, és sürgősen új megoldásra van szükség a probléma megoldására.

1.2 A tartalmi piac jellemzői A
tartalom olyan immateriális anyagokat jelent, amelyek kulturális információkat és anekdotákat tartalmaznak, mint például szöveg, hang, képek, videók és játékok, amelyek internet alapú médiaeszközökkel fogyaszthatók.
A jelen valóban a „tartalom korszaka”. A COVID-19 világjárvány óta a tartalompiac minden eddiginél gyorsabban és hatalmasabban bővült, és a nem személyes tartalomfogyasztás nemcsak kényelmes, hanem a fogyasztók életének szerves részévé vált a hordozható média segítségével. A Korea Creative Content Agency szerint a világ legnagyobb amerikai tartalompiaca 2019-ben körülbelül 738 millió dollárt ért el. Emellett a globális OTT platform piac mérete 2021-ben várhatóan eléri a 121,6 milliárd dollárt.

2. A KOK-ról

2.1 Mi az a KOK Platform?
A „KOK” egy méltányos, nyitott, átlátható és mindenki számára elérhető tartalomplatform a decentralizált blokklánc technológia használatával. Azért hozták létre, hogy egy olyan platform-ökoszisztémát hozzanak létre, ahol a termelők elismerésben és méltányos kompenzációban részesülhetnek, miközben a fogyasztók változatosabb tartalmat élvezhetnek.

2.2 KOK Projektirány
– A platformkezelési monopólium csökkentése
– A rejtett elosztási struktúra javítása – A
magas díjrendszer felülvizsgálata
– Az információs monopólium elkerülése

2.3 A KOK projekt célja
– Minden tartalomkészítő egyenlően és méltányosan használhatja a platform eszközeit
– Megoszthatja az értékeket és elképzeléseit, és megfelelően részesülhet méltányos haszonból
– Valódi kreatív szabadság engedélyezése és garantálása
Légy valóban decentralizált, átfogó tartalomplatform

3. Token Economy

3.1 KOK TOKEN
A KOK token a KOK ökoszisztéma kulcsfontosságú pénzneme, amely a tartalom fizetésére, tulajdonjogára, terjesztésére és kompenzálására használható.
A KOK tokenek kibocsátását és forgalmazását a tokenek eredeti értéke, tranzakciós értéke, forgalmi és fogyasztási mennyisége határozza meg, amelyek egy bizonyos számú érme fenntartásához konvergálnak. Más szóval, a KOK token optimalizált elosztási mennyiséget tart fenn, így a belső értéke folyamatosan növekedhet. A minden nap kibocsátott tokeneket a szolgáltatóknak és támogatóknak fizetik ki. A fizetési arány automatikusan kiszámításra kerül a teljes tétszám, a tranzakciós kereslet és a piaci forgalom alapján.

%title 插图%num

3.2 A token gazdaságot alkotó entitások
A „Token Economy” a token felhasználókból álló gazdasági ökoszisztémára utal. Összesen négy token entitás van. Először is a „tartalomszolgáltatók”, amelyek tartalmat szolgáltatnak a platformnak. Másodszor, a „szolgáltatók”, amelyek számítási (hardver) teljesítményt biztosítanak a platform számára. Harmadszor, a „szolgáltatás-segítők”, amelyek közvetetten részt vesznek a platformszolgáltatásokban a hálózaton keresztül. Negyedszer, a „felhasználók és kurátorok”, akik tokeneket használnak a platformtartalom és -szolgáltatások fogyasztására. Mind a négy fél egy méltányos rendszerben létezik, amely önkéntesen biztosítja az egyéni erőforrásokat, és ennek megfelelően kompenzációt vagy használati díjat fizet.

%title 插图%num

– Tartalomszolgáltató
A tartalomszolgáltatók biztosítják a platformon megjelenített tartalmat. Bármely tartalomgyártó válhat tartalomszolgáltatóvá, aki jogszerűen rendelkezik szerzői jogi és használati jogokkal.
Ha a felhasználó elfogyasztja a szolgáltató által kiadott tartalmat, a szolgáltató megfelelő ellentételezésben részesül, és ennek egy részét tárhely-
és felhasználói adatdíjként fizetik a platformnak. A díj a forgalomtól és a fizetési aránytól függően eltérően kerül megállapításra.

%title 插图%num

– Szolgáltató
A szolgáltatók és a szolgáltatást segítők megegyeznek abban, hogy erőforrásokat biztosítanak a platform számára, és ellenszolgáltatást kapnak, de az általuk biztosított erőforrások típusa szerint osztályozzák őket. A szolgáltatók számítási teljesítményt és hardver erőforrásokat biztosítanak díjak fejében. A díjak a szolgáltató által biztosított számítási teljesítmény nagyságától függően változnak. A tartalomszolgáltatók szolgáltatóként is felléphetnek, ebben az esetben a teljes díj csökkenthető. Ez a szerep azonban speciális ismereteket és készségeket igényel. Másrészt szolgáltatást segítőként bárki részt vehet a platformon.

%title 插图%num

– Service Facilitator A
szolgáltató facilitátorok közvetetten részt vesznek a platformszolgáltatások nyújtásában, tokenekkel a szolgáltató hálózatában. Bármelyik embernek lehetősége van hozzájárulni a hálózathoz, és jutalmakat kapni a hálózathoz való csatlakozással, tokenek vásárlásával és befizetésével.

%title 插图%num

– Felhasználó + kurátor
A felhasználók tokeneket költenek olyan tevékenységekre, mint a tartalom megtekintése, a platformszolgáltatások használata és az NFT-k vásárlása. A felhasználók kurátorokká válhatnak tartalmak áttekintésével, ajánlásával és megosztásával, valamint személyes tevékenységi adatok megadásával a platformon. A kurátorok jutalmakat kapnak attól függően, hogy mennyi tevékenységet folytatnak a platformon.
A felhasználók gondozási tevékenységei során szerzett információkat olyan algoritmusokhoz használják fel, amelyek segítenek személyre szabott tartalmat ajánlani más felhasználóknak. A felhasználó önkéntes kurátori részvétele segít nekik valóban „átlátható kompenzációban” részesülni, és nyitott, kölcsönösen előnyös dinamikát garantál ahelyett, hogy titkosan gyűjtenék a felhasználói adatokat, ahogyan azt az uralkodó platformok teszik.

3.3 Likviditásellátás A
KOK naponta egyszer bocsát ki új tokeneket a likviditás biztosítására, és új tokeneket bocsát a szolgáltatók és a szolgáltatást segítők rendelkezésére azon az árfolyamon, amelyet a teljes tétkészletben tartanak. Az infláció megelőzése érdekében a naponta kiadott tokenek száma a teljes tokenforgalom alapján korlátozott.
Az ökoszisztéma mozgósítására kibocsátott tokenek egy részét kompenzációként fizetik ki az NFT kibocsátói és vásárlói egyaránt.
A kifizetési arány automatikusan kiszámításra kerül a teljes tét, a tranzakciós kereslet és a piaci eloszlás alapján. Úgy van beállítva, hogy a teljes elosztási mennyiség mindig konvergáljon egy bizonyos számhoz, hogy stabilizálja a token értékét.

3.4 KOK NFT
A KOK NFT-t bármely jogos szerzői jog tulajdonosa kiállíthatja. A képeken kívül különféle típusú tartalmak, például videók és elemek is NFT-formázhatók. Jellemzője, hogy az NFT használhatóságát online-ról offline-ra bővítheti (pl.: koncertjegyek).

– Játékelemek, karakterek:
A játékelemek NFT-ezése révén a felhasználók igazolhatják tulajdonjogukat, és szabadon kereskedhetnek a megszerzett tárgyakkal.
– A tartalom szerzői joga: A
szerzői jogi tranzakciókat az NFTing aktiválja a tartalmak, például filmek, zenék és képek szerzői jogai miatt. A nyereséget automatikusan és átláthatóan osztják fel a szerzői jogok tulajdonjogának megfelelően
– Származékos művek:
A kulturális tartalmak, például a mémek NFT-ezése révén a fogyasztók nemcsak fogyaszthatnak, hanem közvetlen kompenzációt is kaphatnak a tartalomterjesztéshez való hozzájárulásukért.

%title 插图%num
– Jegyek és áruk:
Jegyek filmekre és előadásokra NFT-ként vásárolhatók. A blokklánc alapú foglalási rendszer megakadályozza a viszonteladókat, és az általuk szokásosan felvett nyereséget visszaadják a tartalomkészítőknek. A limitált kiadású áruk és cikkek NFT-ként is értékesíthetők.

3.5 A decentralizált kormányzási
platform működése sok döntéshozatalt igényel, mint például a tartalom bemutatása, a befektetés, a díjak és a kurátor/alkotó jutalma. Ezenkívül foglalkozni kell a platformon belüli helytelen magatartásokkal, például a nem megfelelő tartalommal és a szerzői jogok megsértésével.
A meglévő platformok kizárólag a platformon ítélik meg a nem megfelelő tartalmat, ami a piac torzulását okozza a platform által. A KOK platform DAO-ként működik, így ezeket a döntéseket ehelyett a Service Facilitator szavazásával hozzák meg, aki tét tokeneket tesz. Az ökoszisztémában bárki részt vehet, és a támogatók által választott indítvány azonnal megvalósul.
A rendszer különösen a szavazási eredmények ismertetése után elemzi a felhasználók által akkor nem megfelelőnek ítélt tartalom főbb mutatóit, és értékeli a javaslatot. A szavazás megismétlésével csökken azoknak a felhasználóknak a szavazati súlya, akik továbbra is sikertelenül döntöttek, hogy növeljék a szavazás pontosságát és megakadályozzák a platformmal való visszaélést.

%title 插图%num

3.6 Tartalomjegyzék
Kiváló tartalomkínálatunk a felkapott Hallyu-tartalomra összpontosít, amely több mint 300 híres filmből, tévéműsorból, webfilmből és játékból áll,

%title 插图%num

3.7 KOK Token kibocsátás
– Kibocsátott: 5 milliárd
– Token kiosztás

%title 插图%num

4. MileStone
Célunk egy decentralizált platform elindítása 2023-ban, a ‘Metaworld’ nevű metaverzum játékkal kezdődően 2021-ben.
2021. 4Q – MetaWorld Open
2021. 4Q – NFT Marketplace Open
2023. 1Q – SDK Release
. Platform nyitva

5. Tag bemutatkozási
tanácsadója

%title 插图%num

Dr. Thomas Frey

Dr. Thomas Frey, a Colorado állambeli Da Vinci Intézet igazgatója, a Google korszak legjobb futurológusa A MEDIUM műszaki tanácsadója 2021 óta

%title 插图%num

Jill Carrigan

Jill Carrigan vezérigazgató, az IngleDodd Media Serial Enterpreneurnél, blokklánc-oktató és tanácsadó, producer

%title 插图%num
David Thaw

David Thaw Yale Jogi Kar Kaliforniai Egyetem, Berkeley PhD (jog / számítástechnika és információ) egyetemi docens, a Pittsburghi Egyetem

6. Partnerek

%title 插图%num

Jogi megjegyzés (Felelősség kizárása) A
KOK token nem rendelkezik értékpapírok vagy részvények jogi természetével. Ezért a token nem biztosít jogot osztalékra és nyereségre. A token értékesítése után a visszatérítés nem lehetséges. Mivel a KOK token nem részvényjellegű, a token birtoklása nem garantálja a Medium Kft. részvételi jogát. HK találkozó. A KOK token nem garantál semmilyen konkrét jogot vagy értéket a blokklánc platformon kívül. Ezért a tokent nem lehet spekulációs vagy befektetési célokra felhasználni. Ez a fehér könyv jogilag nem kötelező érvényű, és nem képez semmilyen szerződéses jogviszonyt.

Törekszünk arra, hogy pontos tájékoztatást adjunk a jelen fehér könyv tartalmáról, de a közzétett információk változhatnak, és nem vállalunk felelősséget azok pontosságáért és teljességéért. A beruházó saját maga hozza meg a projektberuházási döntéseit a vonatkozó információk és szabályozások alapos kivizsgálásával, és ismernie kell az illetékes joghatóság vonatkozó jogszabályait.

A KOK token beszerzése és tárolása számos kockázattal járhat. A kockázatok közé tartozik a Medium Kft. A HK elindítja a blokkláncot, nem fejleszti technológiáját, vagy nem nyújtja a fent említett szolgáltatásokat. Ezért a KOK token megszerzése előtt minden felhasználónak és befektetőnek alaposan mérlegelnie kell a KOK token megszerzésének kockázatait, árait és előnyeit. Szükség esetén a Medium kft. A HK arra kéri a befektetőket, hogy ezzel kapcsolatban kérjék ki szakértők véleményét. Javasoljuk, hogy azok a vásárlók, akik nem értik vagy nem tudják elfogadni ezeket a kockázatokat és a feltételekben meghatározott különálló kockázatokat, ne vásároljanak KOK tokent.

A Medium Kft. által készített fehér papír. A HK (vagy a Vállalat) csak arra szolgál, hogy információkat közöljön a javasolt érme bevezetésével kapcsolatban a KOK token potenciális vásárlói számára. Előfordulhat, hogy a fehér könyvben szereplő információk nem teljesek, és nem utalnak a szerződéses jogviszony egyetlen elemére sem.
Ennek a fehér könyvnek az a célja, hogy ésszerű tájékoztatást nyújtson a potenciális birtokosoknak. Ebben a fehér könyvben semmi sem szerepel ajánlatok vagy befektetési koncessziók formájában, és nem tartalmaz semmiféle megkeresést vagy ajánlatot értékpapírok vásárlására meghatározott joghatóságokon belül. Ezenkívül ebben a fehér könyvben semmi sem minősül reklám- vagy marketingkiadványnak, és semmi köze a joghatósága alá tartozó értékpapírok felajánlásához vagy vásárlásához.

Ez a fehér könyv kizárólag a KOK projekt (technológiai megoldások) ismertetésére szolgál, nem tartalmaz semmilyen megjegyzést vagy kötelezettségvállalást, és nem garantálja, hogy végső célunk megfelel az Ön elvárásainak a projekt megvalósíthatósága, megvalósíthatósága és versenyképessége tekintetében. A KOK token vásárlóinak el kell fogadniuk, hogy jól ismerik ezt a fehér könyvet és a jogi közleményeket, és elkötelezettek a lakóhelyük szerinti törvények betartása mellett, különös tekintettel a pénzmosásra és a terrorizmus megelőzésére vonatkozó jogszabályokra, valamint kellő tapasztalattal és a kriptovaluta és a blokklánc technológiák megértése. Ezt a fehér könyvet koreai és más nyelveken is terjesztik. Értelmezési vita esetén a koreai változat az irányadó.


Vegyen részt a KOK-PLAY – KOK-PLAY játékban

A KOK-PLAY jövőjét Ön alkotja.

%title 插图%num

Ha a KOK-PLAY- vel kapcsolatban keresett információkat ,
kérjük, ne habozzon konzultálni egy bloggerrel.

Olyan partnert kell találnia, aki pontosan tudja közvetíteni a KOK-PLAY  üzletet.
Olyan partnert kell találnia, aki praktikus, hatékony és gyors információval tud szolgálni.
Olyan partnert kell találnia, aki hatékonyan tudja Önnek a legjobb tervet ajánlani.

Nem mindenkinek  fog sikerülni csak azért, mert elkezdi a KOK-PLAY- t.
Nyilvánvaló azonban, hogy a kemény munka mindig kifizetődik.
Az, hogy kezdetben milyen know-how-ra és mennyi üzletre koncentrál, néhány hónap múlva meghatározhatja a teljesítményt.

%title 插图%num

Vegyen részt a KOK-PLAY – KOK-PLAY játékban

Meghívókód nélkül nem tud csatlakozni
. Kérjük, válassza ki az alább elkészített meghívókódot.
˘ KOK-PLAY tagság regisztráció。 ( Meghívó kód a “Kattintson” alatt  – Adja meg a meghívó kódját a tagsághoz)
Meghívó kód:  TOPWRZMK

%title 插图%num

Kattintson a fenti képre, vagy  olvassa be a QR-kódot a regisztrációhoz

*KOK (APP) – Letöltés
➥˘ Kattintson a letöltéshez:
https://apps.kok-play.xyz


%title 插图%num

Regisztráljon a fenti QR-kód beolvasásával

*KOK (APP) – Letöltés
➥˘ Kattintson a letöltéshez:

https://apps.kok-play.xyz