KOK LANAC BIJELI PAPIR – Hrvatski

Hits: 15

✅* WHITE PAPER INTERNATIONAL

✅* ➥˘ KOK CHAIN WHITE PAPER – ENGLISH ✅* ➥˘ KOK CHAIN WHITEPAPER – Deutsch ✅* ➥˘ KOK KETTING WHITEPAPER – Nederlands ✅* ➥˘ CARTA BIANCA DELLA CATENA KOK – Italia ✅* ➥˘ LIVRE BLANC DE LA CHAÎNE KOK – Français ✅* ➥˘ PAPEL BLANCO CADENA KOK – Español ✅* ➥˘ LIVRO BRANCO DA CORRENTE KOK – Português ✅* ➥˘ KOK KÆDE HVIDPAPIR – Dansk ✅* ➥˘ KOK KJEDE HVIT PAPIR – Norsk ✅* ➥˘ KOK KEDJA VIT PAPPER – Svenska ✅* ➥˘ KOK KETJU VALKOINEN KAPERI – Suomi ✅* ➥˘ КОК ЦЕПЬ БЕЛАЯ БУМАГА – Русский ✅* ➥˘ BIAŁY ŁAŃCUCH KOK – Polska ✅* ➥˘ КОК ВЕРИГА БЯЛА КНИГА – Български ✅* ➥˘ KOK ŘETĚZ BÍLÝ PAPÍR – Čeština ✅* ➥˘ KOK LANAC BIJELI PAPIR – Hrvatski ✅* ➥˘ KOK LÁNC FEHÉR PAPÍR – Magyar ✅* ➥˘ HÂRTIE ALBĂ LANȚ KOK – Română ✅* ➥˘ KOK VERIGA BELIPAPIR – Slovenski ✅* ➥˘ KOK ZİNCİR BEYAZ KAĞIT – Türk ✅* ➥˘ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΟΚ ΛΕΥΚΟ ΧΑΡΤΙ – Ελληνικά ✅* ➥˘ KERTAS PUTIH RANTAI KOK – Indonesia ✅* ➥˘ KOK CHUỖI GIẤY TRẮNG – Tiếng Việt ✅* ➥˘ KOK 백서 – 한국어 ✅* ➥˘ KOK链 白皮书 – 中国(简体) ✅* ➥˘ KOK鏈 白皮書 – 中国(繁体) ✅* ➥˘ KOKホワイトペーパー – 日本 ✅* ➥˘ קאָק קייט ווייַס פּאַפּיר – हिंदी ✅* ➥˘ ก๊กเชน กระดาษขาว – ไทย ✅* ➥˘ ورق أبيض بسلسلة كوك – عربى

KOK LANAC
BIJELI PAPIR

%title 插图%br

Platforma
digitalnog sadržaja „Ekosustav poštenog i zajedničkog digitalnog sadržaja
omogućen Blockchainom i AI”


1. Pozadina poslovanja
2. O KOK -u
3. Ekonomija tokena
4. MileStone
5. Predstavljanje člana
6.
Pravna obavijest za partnere (odricanje od odgovornosti)


%title 插图%br


1. Pozadina poslovanja

1.1 Sadržaj kojim dominira tržište
Globalne platforme sadržaja kao što su Google, Apple i Netflix odigrale su veliku ulogu iza eksplozivnog rasta tržišta digitalnog sadržaja. Međutim, kako se njihov utjecaj povećavao, tako su se povećavale i nepoštene prakse kao što su sve veće naknade ili obrasci pristranog pozicioniranja sadržaja. Od 31. kolovoza 2021. u Koreji je donesen zakon kojim je Googleova provedba plaćanja unutar aplikacije prvi put na globalnoj razini postala nezakonita. Prije toga, 7. srpnja 2021., 36 država, uključujući Utah i New York, te Washington DC podnijelo je tužbu protiv Googlea zbog optužbi za kršenje Zakona o zaštiti monopola kao platforme za sadržaj, kao što je nepravedna zloporaba ovlasti protiv razvojnih programera aplikacija u Play Store. Kao takav, postoji konsenzus o problemu monopolizacije globalne platforme, a za rješavanje ovog problema hitno je potrebno novo rješenje.

1.2 Obilježja tržišta
sadržaja Sadržaj se odnosi na nematerijalne materijale koji sadrže kulturne informacije i anegdote kao što su tekst, zvuk, slike, video zapisi i igre koje se mogu koristiti s internetskim medijskim uređajima.
Sadašnjost je uistinu ‘era sadržaja’. Od pandemije COVID-19, tržište sadržaja se proširilo brže i mnogo više nego ikad, a konzumacija sadržaja koja nije licem u lice postala je ne samo zgodna nego i sastavni dio života potrošača uz pomoć prijenosnih medija. Prema Korea Creative Content Agency, najveće svjetsko tržište sadržaja u SAD-u vrijedilo je oko 738 milijuna dolara od 2019. Osim toga, očekuje se da će veličina globalnog tržišta OTT platforme dosegnuti 121,6 milijardi dolara 2021. godine.

2. O KOK-u

2.1 Što je KOK platforma?
‘KOK’ je sadržajna platforma koja je poštena, otvorena, transparentna i dostupna svima uz korištenje decentralizirane blockchain tehnologije. Formiran je kako bi se stvorio ekosustav platforme u kojem proizvođači mogu dobiti priznanje i dobiti pravičnu naknadu, dok potrošači mogu uživati ​​u raznovrsnijem raznovrsnom sadržaju.

2.2 Smjer projekta KOK
– Smanjenje monopola kuriranja platforme
– Poboljšanje strukture tajanstvene distribucije
– Revidiranje sustava visokih naknada
– Izbjegavanje monopola nad informacijama

2.3 Cilj projekta KOK
– Svi kreatori sadržaja mogu jednako i pošteno koristiti sredstva platforme
– Dijeliti vrijednosti i vizije i na odgovarajući način ostvariti poštenu zaradu
– Omogućiti i jamčiti istinsku kreativnu slobodu
. Postanite uistinu decentralizirana platforma sveobuhvatnog sadržaja

3. Ekonomija tokena

3.1 KOK TOKEN
KOK Token je ključna valuta KOK ekosustava koja se može koristiti za plaćanje, vlasništvo, distribuciju i nadoknadu sadržaja.
Izdavanje i distribucija KOK tokena određuju se izvornom vrijednošću tokena, transakcijskom vrijednošću, optjecajem i volumenom potrošnje koji su konvergirani kako bi se održao određeni broj kovanica. Drugim riječima, KOK token održava optimizirani volumen distribucije tako da se njegova intrinzična vrijednost može kontinuirano povećavati. Tokeni koji se izdaju svaki dan plaćaju se davateljima usluga i podržavateljima. Stopa plaćanja automatski se izračunava na temelju ukupnog iznosa uloga, potražnje za transakcijama i cirkulacije na tržištu.

%title 插图%br

3.2 Subjekti
koji čine ekonomiju tokena “Ekonomija tokena” odnosi se na ekonomski ekosustav sastavljen od korisnika tokena. Postoje ukupno četiri tokena entiteta. Prvo, ‘davatelji sadržaja’ koji isporučuju sadržaj platformi. Drugo, ‘davatelji usluga’ koji daju računalne (hardverske) moći platformi. Treće, ‘fasilitatori usluga’ koji neizravno sudjeluju u uslugama platforme ulaganjem na mrežu. Četvrto, ‘korisnici i kustosi’ koji koriste tokene za konzumiranje sadržaja i usluga platforme. Sve četiri strane postoje unutar pravednog sustava koji dobrovoljno osigurava pojedinačne resurse i sukladno tome prima naknadu ili plaća naknade za korištenje.

%title 插图%br

– Dobavljač sadržaja Pružatelji
sadržaja pružaju sadržaj prikazan na platformi. Svaki proizvođač sadržaja koji legitimno posjeduje autorska prava i licence za korištenje može postati davatelj sadržaja.
Kada korisnik konzumira sadržaj koji je objavio davatelj, davatelj će dobiti odgovarajuću naknadu, a dio će biti plaćen platformi kao naknada za prostor za pohranu
i korisničke podatke. Naknada se razlikuje ovisno o prometu i stopi plaćanja.

%title 插图%br

– Pružatelj usluga Pružatelji
usluga i voditelji usluga isti su po tome što daju resurse platformi i primaju naknadu, ali su razvrstani prema vrsti resursa koje pružaju. Pružatelji usluga osiguravaju računsku snagu i hardverske resurse u zamjenu za naknade. Naknade se razlikuju ovisno o veličini računalne snage koju daje davatelj usluga. Davatelji sadržaja također mogu djelovati kao davatelji usluga, u kojem slučaju se ukupne naknade mogu smanjiti. Međutim, ova uloga zahtijeva specijalizirano znanje i vještinu. S druge strane, svatko može sudjelovati u platformi kao moderator usluge.

%title 插图%br

– Facilitator usluge Facilitatori
usluga neizravno sudjeluju u pružanju usluga platforme ulaganjem tokena u mrežu davatelja. Svi ljudi imaju mogućnost doprinosa mreži i primanja nagrada pridruživanjem mreži, kupnjom i polaganjem tokena.

%title 插图%br

– Korisnik + kustos
Korisnici troše tokene na aktivnosti kao što su gledanje sadržaja, korištenje usluga platforme i kupnja NFT-ova. Korisnici također mogu postati kustosi pregledavanjem, preporukom i dijeljenjem sadržaja te pružanjem osobnih podataka o aktivnostima platformi. Kustosi dobivaju nagrade ovisno o količini aktivnosti koju sudjeluju na platformi.
Informacije dobivene kroz aktivnosti kuriranja korisnika koriste se za algoritme koji pomažu preporučiti personalizirani sadržaj drugim korisnicima. Dobrovoljno sudjelovanje u kuriranju korisnika pomaže im da dobiju uistinu ‘transparentnu naknadu’ i jamči otvorenu obostrano korisnu dinamiku umjesto tajnog preuzimanja korisničkih podataka kao što to čine prevladavajuće platforme.

3.3 Opskrba likvidnošću
KOK izdaje nove tokene jednom dnevno kako bi opskrbio likvidnost i pruža nove tokene davateljima usluga i fasilitatorima usluga po stopi koju drže u cijelom fondu za ulaganje. Broj tokena koji se dnevno puštaju ograničen je na temelju ukupne cirkulacije tokena kako bi se spriječila inflacija.
Neki od tokena izdanih za mobilizaciju ekosustava plaćaju se kao kompenzacija i izdavateljima i kupcima NFT-a.
Stopa isplate automatski se izračunava na temelju ukupnog kolača za ulaganje, potražnje za transakcijama i tržišne distribucije. Prilagođen je tako da se ukupni volumen distribucije uvijek može konvergirati u određenom broju kako bi se stabilizirala vrijednost tokena.

3.4 KOK NFT
KOK NFT može izdati bilo koji legitimni nositelj autorskih prava. Osim slika, različite vrste sadržaja kao što su video zapisi i stavke mogu se NFTizirati. Osobito ga karakterizira mogućnost proširenja upotrebljivosti NFT-a s online na offline (npr. ulaznice za koncerte).

– Predmeti igre, likovi:
NFT-izacijom stavki igre korisnici mogu dokazati vlasništvo i slobodno trgovati stečenim predmetima.
– Autorsko pravo na sadržaj:
Transakcije autorskih prava bit će aktivirane NFTingom autorskih prava sadržaja poput filmova, glazbe i slika. Dobit će se distribuirati automatski i transparentno u skladu s vlasništvom nad autorskim pravima
– Derivative Works:
NFT-izacijom kulturnih sadržaja kao što su Memes, potrošači će moći ne samo konzumirati nego i dobiti izravnu naknadu za svoj doprinos širenju sadržaja.

%title 插图%br
– Ulaznice i roba:
Ulaznice za filmove i predstave mogu se kupiti kao NFT. Sustav rezervacija koji pokreće blockchain sprječava preprodavače, a zarada koju oni obično ostvare umjesto toga vraća se kreatorima sadržaja. Roba i predmeti ograničenog izdanja također se mogu prodavati kao NFT.

3.5
Rad platforme decentraliziranog upravljanja zahtijeva puno donošenja odluka kao što je sadržaj koji prikazuje narudžbe, ulaganja, naknade i nagrade kustosa/kreatora. Nadalje, potrebno je pozabaviti se nedoličnim ponašanjem unutar platforme kao što su neprikladan sadržaj i kršenje autorskih prava.
Postojeće platforme ocjenjuju neprikladan sadržaj isključivo na platformi, što uzrokuje izobličenje tržišta od strane platforme. KOK platforma djeluje kao DAO, pa se te odluke umjesto toga donose glasovanjem od strane Service Facilitatora koji ulaže tokene. Svatko u ekosustavu može sudjelovati, a prijedlog koji izaberu pristaše odmah se provodi.
Konkretno, nakon predstavljanja rezultata glasovanja, sustav analizira ključne pokazatelje sadržaja koji korisnici u tom trenutku smatraju neprikladnim i ocjenjuje prijedlog. Kako se glasovanje ponavlja, glasačka težina korisnika koji su i dalje neuspješno donosili odluke se smanjuje kako bi se povećala točnost glasovanja i blokirala zlouporaba platforme.

%title 插图%br

3.6
Ponuda sadržaja Imamo izvrsnu ponudu sadržaja usredotočenu na trendovski Hallyu sadržaj koji se sastoji od preko 300 poznatih filmova, TV emisija, webtoona i igara,

%title 插图%br

3.7 Izdavanje KOK tokena
– Izdano: 5 milijardi
– Dodjela tokena

%title 插图%br

4. MileStone
Cilj nam je pokrenuti decentraliziranu platformu 2023. počevši od igre metaverse, ‘Metaworld’ 2021.–
MetaWorld Open
2021. 4Q – NFT Marketplace Open
2023. 1Q – SDK Izdanje
Otvorena platforma

5.
Savjetnik za predstavljanje članova

%title 插图%br

dr. Thomas Frey

dr. Thomas Frey, direktor Da Vinci instituta u Coloradu, SAD, Googleov najbolji futurist tog doba, tehnički savjetnik MEDIUM-a od 2021.

%title 插图%br

Jill Carrigan

Jill Carrigan COO u IngleDodd Media Serial Enterpreneur, Blockchain edukator i savjetnik, producent

%title 插图%br
David Thaw

David Thaw Yale Law School University of California, doktor znanosti Berkeley (pravo / računarstvo i informacije) izvanredni profesor, Sveučilište u Pittsburghu

6. Partneri

%title 插图%br

Pravna obavijest (Odricanje od odgovornosti)
KOK token nema pravnu prirodu vrijednosnih papira ili dionica. Dakle, token ne daje nikakva prava na dividende i dobit. Kada je prodaja tokena završena, povrat novca nije moguć. Budući da KOK token nema prirodu dionica, držanje tokena ne jamči pravo pohađanja Medium Ltd. HK sastanak. KOK token ne jamči nikakva specifična prava ili vrijednosti izvan blockchain platforme. Stoga nije moguće koristiti token u svrhe špekulacije ili ulaganja. Ova bijela knjiga nije pravno obvezujuća i ne predstavlja nikakav ugovorni odnos.

Ulažu se napori da se pruže točne informacije o sadržaju ove bijele knjige, ali objavljene informacije podložne su promjenama i ne preuzimamo odgovornost za njihovu točnost i potpunost. Investitor će donijeti vlastite odluke o ulaganju u projekt provodeći temeljitu istragu relevantnih informacija i propisa i mora biti svjestan relevantnih zakona u nadležnosti.

Stjecanje i pohrana KOK tokena može uključivati ​​različite rizike. Rizici uključuju Medium Ltd. HK pokreće blockchain, ne uspijeva poboljšati svoju tehnologiju ili ne pruža gore navedene usluge. Stoga, prije kupnje KOK tokena, svi korisnici i ulagači trebaju pažljivo razmotriti rizike, cijene i prednosti stjecanja KOK tokena. Po potrebi, Medium Ltd. HK traži od investitora da zatraže mišljenje stručnjaka u tom pogledu. Preporuča se da kupci koji ne razumiju ili ne mogu prihvatiti ove rizike i zasebne rizike navedene u uvjetima i odredbama ne kupuju KOK token.

Bijeli papir koji je pripremio Medium Ltd. HK (ili Tvrtka) namjerava samo prenijeti informacije u vezi s predloženim lansiranjem kovanica potencijalnim kupcima KOK tokena. Informacije u bijeloj knjizi možda nisu potpune i ne podrazumijevaju nikakav element ugovornog odnosa.
Cijela svrha ove bijele knjige je pružiti razumne informacije potencijalnim vlasnicima. Ništa u ovoj bijeloj knjizi nije u obliku prijedloga ili investicijskih koncesija, niti uključuje bilo kakav oblik pozivanja ili ponude za kupnju vrijednosnih papira unutar određenih jurisdikcija. Osim toga, ništa u ovoj bijeloj knjizi ne predstavlja reklamnu ili marketinšku publikaciju i nema nikakve veze s ponudom ili kupnjom vrijednosnih papira u njezinoj nadležnosti.

Ova bijela knjiga namijenjena je samo opisu projekta KOK (tehnološka rješenja), ne sadrži nikakve komentare ili obveze, te ne jamči da će naš konačni cilj ispuniti vaša očekivanja u pogledu izvedivosti, izvedivosti i konkurentnosti ovog projekta. Kupci KOK tokena moraju se složiti da dobro razumiju ovu bijelu knjigu i pravne obavijesti te da su predani poštivanju zakona svog mjesta prebivališta, posebno zakona o pranju novca i sprječavanju terorizma, te da imaju dovoljno iskustva i razumijevanje kriptovalute i blockchain tehnologija. Ova bijela knjiga bit će distribuirana na korejskom i drugim jezicima. U slučaju spora oko tumačenja, korejska verzija ima prednost.


Sudjelujte u KOK-PLAY – KOK-PLAY

Budućnost KOK-PLAY-a stvarate vi.

%title 插图%br

Ako ste tražili informacije s KOK-PLAY-om na umu,
ne ustručavajte se konzultirati se s blogerom.

Morate pronaći partnera koji može točno prenijeti KOK-PLAY  posao.
Morate pronaći partnera koji vam može pružiti praktične, učinkovite i brze informacije.
Morate pronaći partnera koji vam može učinkovito ponuditi najbolji plan.

Neće svi  uspjeti samo zato što započnu KOK-PLAY .
No, jasno je da se trud uvijek isplati.
Kakvo znanje i na koji posao se usredotočite na početku može odrediti učinak nakon nekoliko mjeseci.

%title 插图%br

Sudjelujte u KOK-PLAY – KOK-PLAY

Ne možete se pridružiti bez pozivnog koda
. Molimo odaberite pozivni kod pripremljen u nastavku.
˘ Registracija članstva u KOK-PLAY。 ( Pozivni kod pod “Klik”  – Unesite pozivni kod da postanete član)
Pozivni kod:  TOPWRZMK

%title 插图%br

Kliknite gornju sliku ili  skenirajte QR kod da biste se prijavili

*KOK (APP) – Preuzmite
➥˘ Kliknite za preuzimanje
https://apps.kok-play.xyz


%title 插图%br

Prijavite se skeniranjem gornjeg QR koda

*KOK (APP) – Preuzmite
➥˘ Kliknite za preuzimanje

https://apps.kok-play.xyz