KOK KJEDE HVIT PAPIR – Norsk

Hits: 22

✅* WHITE PAPER INTERNATIONAL

✅* ➥˘ KOK CHAIN WHITE PAPER – ENGLISH ✅* ➥˘ KOK CHAIN WHITEPAPER – Deutsch ✅* ➥˘ KOK KETTING WHITEPAPER – Nederlands ✅* ➥˘ CARTA BIANCA DELLA CATENA KOK – Italia ✅* ➥˘ LIVRE BLANC DE LA CHAÎNE KOK – Français ✅* ➥˘ PAPEL BLANCO CADENA KOK – Español ✅* ➥˘ LIVRO BRANCO DA CORRENTE KOK – Português ✅* ➥˘ KOK KÆDE HVIDPAPIR – Dansk ✅* ➥˘ KOK KJEDE HVIT PAPIR – Norsk ✅* ➥˘ KOK KEDJA VIT PAPPER – Svenska ✅* ➥˘ KOK KETJU VALKOINEN KAPERI – Suomi ✅* ➥˘ КОК ЦЕПЬ БЕЛАЯ БУМАГА – Русский ✅* ➥˘ BIAŁY ŁAŃCUCH KOK – Polska ✅* ➥˘ КОК ВЕРИГА БЯЛА КНИГА – Български ✅* ➥˘ KOK ŘETĚZ BÍLÝ PAPÍR – Čeština ✅* ➥˘ KOK LANAC BIJELI PAPIR – Hrvatski ✅* ➥˘ KOK LÁNC FEHÉR PAPÍR – Magyar ✅* ➥˘ HÂRTIE ALBĂ LANȚ KOK – Română ✅* ➥˘ KOK VERIGA BELIPAPIR – Slovenski ✅* ➥˘ KOK ZİNCİR BEYAZ KAĞIT – Türk ✅* ➥˘ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΟΚ ΛΕΥΚΟ ΧΑΡΤΙ – Ελληνικά ✅* ➥˘ KERTAS PUTIH RANTAI KOK – Indonesia ✅* ➥˘ KOK CHUỖI GIẤY TRẮNG – Tiếng Việt ✅* ➥˘ KOK 백서 – 한국어 ✅* ➥˘ KOK链 白皮书 – 中国(简体) ✅* ➥˘ KOK鏈 白皮書 – 中国(繁体) ✅* ➥˘ KOKホワイトペーパー – 日本 ✅* ➥˘ קאָק קייט ווייַס פּאַפּיר – हिंदी ✅* ➥˘ ก๊กเชน กระดาษขาว – ไทย ✅* ➥˘ ورق أبيض بسلسلة كوك – عربى

KOK KJEDE
HVIT PAPIR

%tittel 插图%num

Digital Contents Platform
“Fair & Shared Digital Contents
Ecosystem Enabled by Blockchain and AI”


1. Forretningsbakgrunn
2. Om KOK
3. Token Economy
4. Milestone
5. Medlemsintroduksjon
6. Partners
Juridisk merknad (Ansvarsfraskrivelse)


%tittel 插图%num


1. Forretningsbakgrunn

1.1 Markedsdominert innhold
Globale innholdsplattformer som Google, Apple og Netflix spilte en viktig rolle bak den eksplosive veksten i det digitale innholdsmarkedet. Etter hvert som deres innflytelse økte, økte imidlertid urettferdig praksis som stadig økende gebyrer eller mønstre for partisk plassering av innhold. Fra 31. august 2021 ble det vedtatt et lovforslag i Korea som gjorde Googles håndhevelse av betalinger i apper ulovlig for første gang globalt. Før dette, 7. juli 2021, sendte 36 stater, inkludert Utah og New York, og Washington DC en klage mot Google på siktelser for brudd på antitrustloven som innholdsplattform, for eksempel urettmessig misbruk av autoritet mot apputviklere i Play-butikken. Som sådan er det enighet om problemet med å monopolisere den globale plattformen, og det er et presserende behov for en ny løsning for å løse dette problemet.

1.2 Kjennetegn på innholdsmarkedet
Innhold refererer til immateriellt materiale som inneholder kulturell informasjon og anekdoter som tekst, lyd, bilder, videoer og spill som kan konsumeres med Internett-baserte medieenheter.
Nåtiden er virkelig ‘innholdets æra’. Siden COVID-19-pandemien har innholdsmarkedet ekspandert raskere og kraftigere enn noen gang, og ikke-ansikt-til-ansikt innholdsforbruk har blitt ikke bare praktisk, men en integrert del av forbrukernes liv ved hjelp av bærbare medier. Ifølge Korea Creative Content Agency var verdens største amerikanske innholdsmarked verdt omtrent 738 millioner dollar i 2019. I tillegg forventes størrelsen på det globale OTT-plattformmarkedet å nå 121,6 milliarder dollar i 2021.

2. Om KOK

2.1 Hva er KOK-plattformen?
‘KOK’ er en innholdsplattform som er rettferdig, åpen, transparent og tilgjengelig for alle med bruk av desentralisert blokkjedeteknologi. Det ble dannet for å skape et plattformøkosystem der produsenter kan motta anerkjennelse og motta rettferdig kompensasjon mens forbrukere kan nyte et mer mangfoldig innhold.

2.2 KOK Prosjektretning
– Redusere plattformkuratormonopol
– Forbedre mystisk distribusjonsstruktur
– Revidere system for høye avgifter
– Unngå informasjonsmonopol

2.3 KOK-prosjektmål
– Alle innholdsskapere kan likt og rettferdig bruke plattformens eiendeler
– Dele verdier og visjoner, og motta tilstrekkelig fortjeneste
– Aktivere og garantere ekte kreativ frihet
Bli en virkelig desentralisert omfattende innholdsplattform

3. Token Økonomi

3.1 KOK TOKEN
KOK Token er nøkkelvalutaen til KOK-økosystemet som kan brukes til betaling, eierskap, distribusjon og kompensasjon av innhold.
Utstedelsen og distribusjonen av KOK-tokens bestemmes av tokens opprinnelige verdi, transaksjonsverdi, sirkulasjon og forbruksvolum som konvergeres for å opprettholde et visst antall mynter. Med andre ord opprettholder KOK-tokenet et optimalisert distribusjonsvolum slik at dets egenverdi kan øke kontinuerlig. Tokenene som utstedes hver dag betales til tjenesteleverandører og støttespillere. Betalingssatsen beregnes automatisk basert på det totale innsatstallet, transaksjonsetterspørselen og markedssirkulasjonen.

%tittel 插图%num

3.2 Enheter som utgjør tokenøkonomien
En ‘tokenøkonomi’ refererer til et økonomisk økosystem som består av tokenbrukere. Det er totalt fire token-enheter. Først «innholdsleverandører» som leverer innhold til plattformen. For det andre ‘tjenesteleverandører’ som gir datakraft (maskinvare) til plattformen. For det tredje “tjenestetilretteleggere” som indirekte deltar i plattformtjenester ved å satse på nettverket. For det fjerde, “brukere og kuratorer” som bruker tokens for å konsumere plattforminnhold og -tjenester. Alle de fire partene eksisterer innenfor et rettferdig system som frivillig gir individuelle ressurser og som følgelig mottar kompensasjon eller betaler bruksgebyr.

%tittel 插图%num

– Innholdsleverandør
Innholdsleverandører leverer innholdet som vises på plattformen. Enhver innholdsprodusent som legitimt innehar lisenser for opphavsrett og bruksrettigheter kan bli en innholdsleverandør.
Når en bruker bruker innholdet utgitt av leverandøren, vil leverandøren motta tilstrekkelig kompensasjon og en del av det vil bli betalt til plattformen som en lagringsplass
og brukerdataavgift. Gebyret settes forskjellig avhengig av trafikk og betalingssatser.

%tittel 插图%num

– Tjenesteleverandør
Tjenesteleverandører og tjenestetilretteleggere er de samme ved at de leverer ressurser til plattformen og mottar kompensasjon, men er klassifisert i henhold til typen ressurser de leverer. Tjenesteleverandører leverer datakraft og maskinvareressurser i bytte mot gebyrer. Gebyrene varierer avhengig av størrelsen på datakraften levert av tjenesteleverandøren. Innholdsleverandører kan også fungere som tjenesteleverandører, i så fall kan de totale avgiftene reduseres. Denne rollen krever imidlertid spesialisert kunnskap og dyktighet. På den annen side kan hvem som helst delta i plattformen som en tjenestetilrettelegger.

%tittel 插图%num

– Tjenestetilrettelegger
Tjenestetilretteleggere deltar indirekte i leveringen av plattformtjenester ved å sette ut tokens i leverandørens nettverk. Alle mennesker har muligheten til å bidra til nettverket og motta belønninger ved å bli med i nettverket, kjøpe og sette inn tokens.

%tittel 插图%num

– Bruker + kurator
Brukere bruker tokens på aktiviteter som å se innhold, bruke plattformtjenester og kjøpe NFT-er. Brukere kan også bli kuratorer ved å gjennomgå, anbefale og dele innhold, og ved å gi personlige aktivitetsdata til plattformen. Kuratorer mottar belønninger avhengig av mengden aktivitet de engasjerer seg i på plattformen.
Informasjonen innhentet gjennom brukerens kurasjonsaktiviteter brukes til algoritmer som hjelper til med å anbefale personlig tilpasset innhold til andre brukere. Brukerens frivillige kurasjonsdeltakelse hjelper dem å motta en virkelig “transparent kompensasjon” og garanterer en åpen gjensidig fordelaktig dynamikk i stedet for skjult innhenting av brukerdata som gjort av gjeldende plattformer.

3.3 Likviditetsforsyning
KOK frigjør nye tokens en gang om dagen for å tilføre likviditet og gir nye tokens til tjenesteleverandører og tjenestetilretteleggere til den kursen de har i hele innsatspoolen. Antall tokens utgitt daglig er begrenset basert på den totale tokensirkulasjonen for å forhindre inflasjon.
Noen av tokenene som utstedes for å mobilisere økosystemet betales som kompensasjon til både utstedere og kjøpere av NFT.
Utbetalingssatsen beregnes automatisk basert på den totale innsatskaken, transaksjonsetterspørselen og markedsfordelingen. Den justeres slik at det totale distribusjonsvolumet alltid kan konvergere i et visst antall for å stabilisere verdien av tokenet.

3.4 KOK NFT
KOK NFT-er kan utstedes av enhver legitim rettighetshaver. I tillegg til bilder kan ulike typer innhold som videoer og gjenstander NFT-behandles. Det kjennetegnes spesielt av muligheten til å utvide brukervennligheten til NFT fra online til offline (eks: konsertbilletter).

– Spillgjenstander, karakterer:
Gjennom NFTisering av spillgjenstander kan brukere bevise eierskap og fritt handle innkjøpte gjenstander.
– Innholdsopphavsrett:
Opphavsrettstransaksjoner vil bli aktivert av NFTing av opphavsrett til innhold som filmer, musikk og bilder. Overskuddet vil bli distribuert automatisk og transparent i henhold til opphavsrettslig eierskap
– Avledede verk:
Gjennom NFTisering av kulturelt innhold som Memes, vil forbrukere ikke bare kunne konsumere, men også få direkte kompensasjon for deres bidrag til innholdsspredning.

%tittel 插图%num
– Billetter og varer:
Billetter til filmer og forestillinger kan kjøpes som NFT-er. Et blockchain-drevet reservasjonssystem forhindrer forhandlere, og fortjenesten som vanligvis tas inn av dem, blir i stedet returnert til innholdsskaperne. Varer og varer i begrenset opplag kan også selges som NFT-er.

3.5
Drift av desentralisert styringsplattform krever mye beslutningstaking som innhold som viser rekkefølge, investering, gebyrer og kurator-/skaperbelønninger. Videre er det nødvendig å ta opp feil oppførsel på plattformen som upassende innhold og brudd på opphavsrett.
Eksisterende plattformer vurderer upassende innhold utelukkende på plattformen, noe som fører til at markedet blir forvrengt av plattformen. KOK-plattformen fungerer som en DAO, så disse avgjørelsene tas i stedet ved å stemme av Service Facilitator som satser tokens. Alle i økosystemet kan delta og bevegelsen valgt av støttespillerne blir implementert umiddelbart.
Spesielt, etter at stemmeresultatene er presentert, analyserer systemet nøkkelindikatorene for innhold som anses som upassende av brukerne på det tidspunktet og evaluerer forslaget. Etter hvert som stemmegivningen gjentas, reduseres stemmevekten til brukere som har fortsatt mislykket beslutningstaking for å øke stemmenøyaktigheten og blokkere plattformmisbruk.

%tittel 插图%num

3.6 Innholdsoppstilling
Vi har en utmerket innholdsserie fokusert på det trendende Hallyu-innholdet som består av over 300 kjente filmer, TV-serier, nettfilmer og spill,

%tittel 插图%num

3.7 KOK Token Utstedelse
– Utstedt: 5 milliarder
– Token Allocation

%tittel 插图%num

4. Milepæl
Vi tar sikte på å lansere en desentralisert plattform i 2023 som starter med metaverse-spillet, ‘Metaworld’ i 2021.
2021. 4Q – MetaWorld Open
2021. 4Q – NFT Marketplace Open
2023. 1Q – SDK Release
2023. 2Q. Plattform åpen

5. Medlemsintroduksjonsrådgiver

%tittel 插图%num

Dr. Thomas Frey

Dr. Thomas Frey Direktør for Da Vinci Institute i Colorado, USA Googles beste futurist i tiden Teknisk rådgiver for MEDIUM siden 2021

%tittel 插图%num

Jill Carrigan

Jill Carrigan COO hos IngleDodd Media Serial Entrepreneur, Blockchain Educator og rådgiver, produsent

%tittel 插图%num
David Thaw

David Thaw Yale Law School University of California, Berkeley PhD (jus / databehandling og informasjon) førsteamanuensis, University of Pittsburgh

6. Partnere

%tittel 插图%num

Juridisk merknad (fraskrivelse)
KOK-token har ikke den juridiske karakteren til verdipapirer eller aksjer. Derfor gir tokenet ingen rettigheter til utbytte og fortjeneste. Når salget av tokenet er fullført, er ingen refusjon mulig. Siden KOK-token ikke har karakter av aksjer, garanterer ikke det å ha token retten til å delta på Medium Ltd. HK møte. KOK-token garanterer ingen spesifikke rettigheter eller verdier utenfor blockchain-plattformen. Derfor er det ikke mulig å bruke tokenet til spekulasjoner eller investeringsformål. Denne hvitboken er ikke juridisk bindende og utgjør ikke noe kontraktsforhold.

Det gjøres anstrengelser for å gi nøyaktig informasjon om innholdet i denne hvitboken, men informasjonen som legges ut kan endres og intet ansvar skal tas for nøyaktigheten og fullstendigheten. Investoren skal ta sine egne prosjektinvesteringsbeslutninger ved å foreta en grundig undersøkelse av relevant informasjon og regelverk og skal være klar over de relevante lovene i jurisdiksjonen.

KOK-tokenanskaffelse og lagring kan omfatte en rekke risikoer. Risikoen inkluderer Medium Ltd. HK lanserer blokkjede, unnlater å forbedre teknologien sin, eller unnlater å tilby tjenestene nevnt ovenfor. Derfor, før de anskaffer KOK-token, bør alle brukere og investorer nøye vurdere risikoene, prisene og fordelene ved å anskaffe KOK-token. Om nødvendig kan Medium Ltd. HK ber investorer om å søke innspill fra eksperter i denne forbindelse. Det anbefales at kjøpere som ikke forstår eller ikke kan akseptere disse risikoene og de separate risikoene spesifisert i vilkårene og betingelsene ikke skal kjøpe KOK-token.

Hvitboken utarbeidet av Medium Ltd. HK (eller selskapet) er kun ment å formidle informasjon angående den foreslåtte myntlanseringen til potensielle kjøpere av KOK-token. Informasjonen i hvitboken er kanskje ikke fullstendig og innebærer ingen del av kontraktsforholdet.
Hele formålet med denne hvitboken er å gi rimelig informasjon til potensielle innehavere. Ingenting i denne hvitboken er i form av forslag eller investeringskonsesjoner, og den inkluderer heller ikke noen form for oppfordring eller tilbud om å kjøpe verdipapirer innenfor bestemte jurisdiksjoner. I tillegg utgjør ingenting i denne hvitboken en reklame- eller markedsføringspublikasjon og har ingenting å gjøre med tilbud eller kjøp av verdipapirer innenfor dens jurisdiksjon.

Denne hvitboken er kun ment å beskrive KOK-prosjektet (teknologiløsninger), inneholder ingen kommentarer eller forpliktelser, og garanterer ikke at vårt endelige mål vil møte dine forventninger når det gjelder gjennomførbarhet, gjennomførbarhet og konkurranseevne til dette prosjektet. Kjøpere av KOK-tokener må godta at de har en god forståelse av denne hvitboken og juridiske merknader, og at de er forpliktet til å overholde lovene på deres bosted, spesielt lovene om hvitvasking av penger og forebygging av terrorisme, og har tilstrekkelig erfaring og forståelse for kryptovaluta og blokkjedeteknologier. Denne hvitboken vil bli distribuert på koreansk og andre språk. I tilfelle en tolkningstvist skal den koreanske versjonen ha forrang.


Delta i KOK-PLAY – KOK-PLAY

Fremtiden til KOK-PLAY er laget av deg.

%tittel 插图%num

Hvis du har lett etter informasjon med KOK-PLAY i tankene,
ikke nøl med å rådføre deg med en blogger.

Du må finne en partner som nøyaktig kan formidle KOK-PLAY-  virksomheten.
Du må finne en partner som kan gi deg praktisk, effektiv og rask informasjon.
Du må finne en partner som effektivt kan tilby deg den beste planen.

Ikke alle  vil lykkes bare fordi de starter KOK-PLAY .
Det er imidlertid klart at hardt arbeid alltid lønner seg.
Hva slags kunnskap og hvor mye virksomhet du fokuserer på i begynnelsen kan avgjøre ytelsen etter noen måneder.

%tittel 插图%num

Delta i KOK-PLAY – KOK-PLAY

Du kan ikke bli med uten en invitasjonskode
. Velg invitasjonskoden utarbeidet nedenfor.
˘ KOK-PLAY medlemsregistrering。 ( Invitasjonskode under “Klikk”  – Sett inn invitasjonskode for å bli medlem)
Invitasjonskode:  TOPWRZMK

%tittel 插图%num

Klikk på bildet over eller  skann QR-koden for å registrere deg

*KOK (APP) – Last ned
➥˘ Klikk for å laste ned
https://apps.kok-play.xyz


%tittel 插图%num

Registrer deg ved å skanne QR-koden ovenfor

*KOK (APP) – Last ned
➥˘ Klikk for å laste ned

https://apps.kok-play.xyz