KOK KETJU VALKOINEN KAPERI – Suomi

Hits: 15

✅* WHITE PAPER INTERNATIONAL

✅* ➥˘ KOK CHAIN WHITE PAPER – ENGLISH ✅* ➥˘ KOK CHAIN WHITEPAPER – Deutsch ✅* ➥˘ KOK KETTING WHITEPAPER – Nederlands ✅* ➥˘ CARTA BIANCA DELLA CATENA KOK – Italia ✅* ➥˘ LIVRE BLANC DE LA CHAÎNE KOK – Français ✅* ➥˘ PAPEL BLANCO CADENA KOK – Español ✅* ➥˘ LIVRO BRANCO DA CORRENTE KOK – Português ✅* ➥˘ KOK KÆDE HVIDPAPIR – Dansk ✅* ➥˘ KOK KJEDE HVIT PAPIR – Norsk ✅* ➥˘ KOK KEDJA VIT PAPPER – Svenska ✅* ➥˘ KOK KETJU VALKOINEN KAPERI – Suomi ✅* ➥˘ КОК ЦЕПЬ БЕЛАЯ БУМАГА – Русский ✅* ➥˘ BIAŁY ŁAŃCUCH KOK – Polska ✅* ➥˘ КОК ВЕРИГА БЯЛА КНИГА – Български ✅* ➥˘ KOK ŘETĚZ BÍLÝ PAPÍR – Čeština ✅* ➥˘ KOK LANAC BIJELI PAPIR – Hrvatski ✅* ➥˘ KOK LÁNC FEHÉR PAPÍR – Magyar ✅* ➥˘ HÂRTIE ALBĂ LANȚ KOK – Română ✅* ➥˘ KOK VERIGA BELIPAPIR – Slovenski ✅* ➥˘ KOK ZİNCİR BEYAZ KAĞIT – Türk ✅* ➥˘ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΟΚ ΛΕΥΚΟ ΧΑΡΤΙ – Ελληνικά ✅* ➥˘ KERTAS PUTIH RANTAI KOK – Indonesia ✅* ➥˘ KOK CHUỖI GIẤY TRẮNG – Tiếng Việt ✅* ➥˘ KOK 백서 – 한국어 ✅* ➥˘ KOK链 白皮书 – 中国(简体) ✅* ➥˘ KOK鏈 白皮書 – 中国(繁体) ✅* ➥˘ KOKホワイトペーパー – 日本 ✅* ➥˘ קאָק קייט ווייַס פּאַפּיר – हिंदी ✅* ➥˘ ก๊กเชน กระดาษขาว – ไทย ✅* ➥˘ ورق أبيض بسلسلة كوك – عربى

KOK KETJU
VALKOINEN KAPERI

%title 插图%num

Digitaalisen sisällön alusta ” Blockchainin ja tekoälyn mahdollistama
reilu ja jaettu digitaalisen sisällön ekosysteemi”


1. Liiketoiminnan tausta
2. Tietoja KOK :sta
3. Token Economy
4. MileStone
5. Jäsenesittely
6. Yhteistyökumppaneiden
oikeudellinen huomautus (vastuuvapauslauseke)


%title 插图%num


1. Liiketoiminnan tausta

1.1 Markkinoiden hallitsema sisältö
Globaalit sisältöalustat, kuten Google, Apple ja Netflix, olivat merkittävässä roolissa digitaalisen sisältömarkkinoiden räjähdysmäisen kasvun takana. Niiden vaikutuksen kasvaessa kuitenkin lisääntyivät epäreilut käytännöt, kuten yhä kasvavat maksut tai sisällön puolueellinen sijoittelu. Koreassa hyväksyttiin 31. elokuuta 2021 laki, joka teki Googlen sovelluksen sisäisten maksujen täytäntöönpanon laittomaksi ensimmäistä kertaa maailmanlaajuisesti. Tätä ennen, 7. heinäkuuta 2021, 36 osavaltiota, mukaan lukien Utah ja New York sekä Washington DC, tekivät Googlea vastaan ​​valituksen syytteidensä rikkomisesta sisältöalustana Anti-trust Act -lain rikkomisesta, kuten sovelluskehittäjien vallan väärinkäytöstä Play Kauppa. Sellaisenaan globaalin alustan monopolisointiongelmasta vallitsee yksimielisyys, ja tämän ongelman ratkaisemiseksi tarvitaan pikaisesti uusi ratkaisu.

1.2 Sisältömarkkinoiden ominaisuudet
Sisällöllä tarkoitetaan aineetonta materiaalia, joka sisältää kulttuuritietoa ja anekdootteja, kuten tekstiä, ääntä, kuvia, videoita ja pelejä, joita voidaan käyttää Internet-pohjaisilla medialaitteilla.
Nykyisyys on todella “sisällön aikakautta”. COVID-19-pandemian jälkeen sisältömarkkinat ovat laajentuneet nopeammin ja valtavasti kuin koskaan, ja ei-kasvokkaisesta sisällönkulutuksesta on tullut paitsi kätevää myös olennainen osa kuluttajien elämää kannettavan median avulla. Korea Creative Content Agencyn mukaan maailman suurimmat Yhdysvaltain sisältömarkkinat olivat noin 738 miljoonaa dollaria vuonna 2019. Lisäksi globaalin OTT-alustamarkkinoiden koon odotetaan nousevan 121,6 miljardiin dollariin vuonna 2021.

2. Tietoja KOK:sta

2.1 Mikä on KOK-alusta?
‘KOK’ on sisältöalusta, joka on reilu, avoin, läpinäkyvä ja kaikkien saatavilla hajautetun lohkoketjuteknologian avulla. Se muodostettiin luomaan alustaekosysteemi, jossa tuottajat voivat saada tunnustusta ja oikeudenmukaista korvausta samalla kun kuluttajat voivat nauttia monipuolisemmasta sisällöstä.

2.2 KOK Projektin suunta
– Alustan kuraation monopolin vähentäminen
– Salaperäisen jakelurakenteen parantaminen
– Korkeiden maksujen järjestelmän tarkistaminen – Tietomonopolin
välttäminen

2.3 KOK-projektin tavoite
– Kaikki sisällöntuottajat voivat käyttää alustan omaisuutta tasapuolisesti ja oikeudenmukaisesti
– Jakaa arvoja ja visioita ja saada riittävästi reilua voittoa
– Salli ja takaa todellinen luova vapaus
Ryhdy todella hajautetuksi kokonaisvaltaiseksi sisältöalustaksi

3. Token Economy

3.1 KOK TOKEN
KOK Token on KOK-ekosysteemin avainvaluutta, jota voidaan käyttää sisällön maksamiseen, omistamiseen, jakeluun ja korvaamiseen.
KOK-rahakkeiden liikkeeseenlasku ja jakelu määräytyvät rahakkeen alkuperäisen arvon, tapahtumaarvon, kierto- ja kulutusmäärän mukaan, jotka konvergoituvat tietyn kolikoiden määrän ylläpitämiseksi. Toisin sanoen KOK-tunnus ylläpitää optimoitua jakelumäärää, jotta sen sisäinen arvo voi jatkuvasti kasvaa. Joka päivä jaettavat tokenit maksetaan palveluntarjoajille ja tukijoille. Maksuprosentti lasketaan automaattisesti kokonaispanosluvun, tapahtumakysynnän ja markkinakierron perusteella.

%title 插图%num

3.2 Token-talouden muodostavat entiteetit
“Token Economy” tarkoittaa taloudellista ekosysteemiä, joka koostuu tunnuksen käyttäjistä. Tunnuskokonaisuuksia on yhteensä neljä. Ensinnäkin “sisällöntarjoajat”, jotka toimittavat sisältöä alustalle. Toiseksi “palveluntarjoajat”, jotka tarjoavat laskentatehoa (laitteistoa) alustalle. Kolmanneksi “palveluedustajat”, jotka osallistuvat epäsuorasti alustapalveluihin panostamalla verkkoon. Neljänneksi “käyttäjät ja kuraattorit”, jotka käyttävät tunnuksia kuluttaakseen alustan sisältöä ja palveluita. Kaikki neljä osapuolta ovat tasapuolisessa järjestelmässä, joka tarjoaa vapaaehtoisesti yksittäisiä resursseja ja sen mukaisesti korvauksia tai maksaa käyttömaksuja.

%title 插图%num

– Sisällöntarjoaja
Sisällöntarjoajat tarjoavat alustalla näkyvän sisällön. Jokainen sisällöntuottaja, jolla on laillisesti tekijänoikeus- ja käyttöoikeuslisenssit, voi ryhtyä sisällöntuottajaksi.
Kun käyttäjä kuluttaa palveluntarjoajan julkaisemaa sisältöä, palveluntarjoaja saa riittävän korvauksen ja osa siitä maksetaan alustalle tallennustila-
ja käyttäjätietomaksuna. Maksu määräytyy eri tavalla liikenteestä ja maksuasteesta riippuen.

%title 插图%num

– Palveluntarjoaja Palveluntarjoajat
ja palvelunvälittäjät ovat samoja, koska ne tarjoavat resursseja alustalle ja saavat korvauksen, mutta ne luokitellaan tarjoamiensa resurssien tyypin mukaan. Palveluntarjoajat tarjoavat laskentatehoa ja laitteistoresursseja vastineeksi maksuista. Maksut vaihtelevat palveluntarjoajan toimittaman laskentatehon suuruuden mukaan. Sisällöntuottajat voivat toimia myös palveluntarjoajina, jolloin kokonaismaksuja voidaan alentaa. Tämä rooli vaatii kuitenkin erityisosaamista ja -taitoja. Toisaalta kuka tahansa voi osallistua alustaan ​​palvelufasilitaattorina.

%title 插图%num

– Palveluntarjoaja Palvelufasilitaattorit
osallistuvat epäsuorasti alustapalveluiden tuottamiseen sijoittamalla tokeneita palveluntarjoajan verkkoon. Kaikilla ihmisillä on mahdollisuus osallistua verkostoon ja saada palkintoja liittymällä verkostoon, ostamalla ja tallettamalla tokeneja.

%title 插图%num

– Käyttäjä + kuraattori
Käyttäjät käyttävät tunnuksia toimintoihin, kuten sisällön katseluun, alustapalveluiden hyödyntämiseen ja NFT:n ostamiseen. Käyttäjistä voi myös tulla kuraattoreita tarkistamalla, suosittelemalla ja jakamalla sisältöä sekä toimittamalla henkilökohtaisia ​​toimintatietoja alustalle. Kuraattorit saavat palkintoja sen mukaan, kuinka paljon toimintaa he osallistuvat alustalla.
Käyttäjien kuratoinnin kautta saatuja tietoja käytetään algoritmeihin, jotka auttavat suosittelemaan personoitua sisältöä muille käyttäjille. Käyttäjien vapaaehtoinen osallistuminen kuratointiin auttaa heitä saamaan aidosti “läpinäkyvän korvauksen” ja takaa avoimen molempia osapuolia hyödyttävän dynamiikan sen sijaan, että se hankkisi salaa käyttäjätietoja, kuten vallitsevat alustat tekevät.

3.3 Likviditeetin tarjonta
KOK julkaisee uusia tokeneita kerran päivässä likviditeetin lisäämiseksi ja jakaa uusia tokeneita palveluntarjoajille ja palveluntarjoajille heidän hallussaan olevalla korolla koko panospoolissa. Päivittäin julkaistavien rahakkeiden määrä on rajoitettu rahakkeiden kokonaiskiertoon perustuen inflaation estämiseksi.
Osa ekosysteemin mobilisoimiseksi myönnetyistä tokeneista maksetaan korvauksina sekä NFT:n liikkeeseenlaskijoille että ostajille.
Maksuprosentti lasketaan automaattisesti panosten kokonaismäärän, transaktioiden kysynnän ja markkinajakauman perusteella. Se on säädetty niin, että jakelun kokonaistilavuus voi aina konvergoida tiettyyn määrään merkin arvon vakauttamiseksi.

3.4 KOK NFT
KOK NFT:n voi myöntää kuka tahansa laillinen tekijänoikeuksien haltija. Kuvien lisäksi erilaisia ​​sisältöjä, kuten videoita ja kohteita, voidaan NFT-muuttaa. Sille on ominaista erityisesti kyky laajentaa NFT:n käytettävyyttä online-tilasta offline-tilaan (esim. konserttiliput).

– Peliesineet, hahmot:
Peliesineiden NFT-muodostuksen avulla käyttäjät voivat todistaa omistajuutensa ja vaihtaa vapaasti hankittuja esineitä.
– Sisällön tekijänoikeus:
NFTing aktivoi tekijänoikeustapahtumat sisällön, kuten elokuvien, musiikin ja kuvien, tekijänoikeudet. Voitot jaetaan automaattisesti ja läpinäkyvästi tekijänoikeuksien omistusoikeuden mukaisesti
– Johdannaiset teokset:
Kulttuurisisällön, kuten meemien, NFT-muokkauksen avulla kuluttajat voivat paitsi kuluttaa myös saada suoraa korvausta panoksestaan ​​sisällön levittämiseen.

%title 插图%num
– Liput ja tavarat:
Lippuja elokuviin ja esityksiin voi ostaa NFT:nä. Lohkoketjukäyttöinen varausjärjestelmä estää jälleenmyyjät, ja heidän tavallisesti keräämänsä voitot sen sijaan palautetaan sisällöntuottajille. Rajoitettu erä voidaan myydä myös NFT:nä.

3.5 Hajautetun hallintoympäristön
toiminta vaatii paljon päätöksentekoa, kuten sisällön esittelyjärjestystä, investointeja, palkkioita ja kuraattorin/tuottajan palkkioita. Lisäksi on tarpeen käsitellä alustan sisäisiä väärinkäytöksiä, kuten sopimatonta sisältöä ja tekijänoikeusrikkomuksia.
Nykyiset alustat arvioivat sopimattoman sisällön yksinomaan alustalla, mikä saa alustan vääristämään markkinoita. KOK-alusta toimii DAO:na, joten nämä päätökset tehdään sen sijaan panostokeneita panostavan Service Facilitatorin äänestämällä. Kuka tahansa ekosysteemissä voi osallistua ja kannattajien valitsema liike toteutetaan välittömästi.
Erityisesti äänestystulosten esittelyn jälkeen järjestelmä analysoi käyttäjien silloin sopimattomiksi katsomien sisällön tunnuslukuja ja arvioi ehdotuksen. Äänestyksen toistuessa epäonnistuneen päätöksentekoa jatkaneiden käyttäjien äänipainoa alennetaan äänestyksen tarkkuuden lisäämiseksi ja alustan väärinkäytön estämiseksi.

%title 插图%num

3.6
Sisältövalikoima Meillä on erinomainen sisältövalikoima, joka keskittyy trendaaviin Hallyu-sisältöihin, jotka koostuvat yli 300 kuuluisasta elokuvasta, TV-ohjelmasta, web-filmistä ja pelistä,

%title 插图%num

3,7 KOK Tokenin liikkeeseenlasku
– Myönnetty: 5 miljardia
– Token Allokaatio

%title 插图%num

4. MileStone
Tavoitteenamme on tuoda markkinoille hajautetun alustan vuonna 2023 alkaen metaverse-pelistä ‘Metaworld’ vuonna 2021.
2021. 4Q – MetaWorld Open
2021. 4Q – NFT Marketplace Open
2023. 1Q – SDK:n julkaisu
2Q2023-. Alusta auki

5. Jäsenen
esittelyneuvoja

%title 插图%num

DR. Thomas Frey

DR. Thomas Frey Da Vinci Instituten johtaja Coloradossa, Yhdysvalloissa Googlen aikakauden paras futuristi MEDIUMin tekninen neuvonantaja vuodesta 2021

%title 插图%num

Jill Carrigan

Jill Carrigan COO, IngleDodd Media Serial Enterpreneur, Blockchain-kouluttaja ja neuvonantaja, tuottaja

%title 插图%num
David Thaw

David Thaw Yale Law School Kalifornian yliopisto, Berkeley PhD (laki / tietojenkäsittely ja tieto) apulaisprofessori, Pittsburghin yliopisto

6. Yhteistyökumppanit

%title 插图%num

Oikeudellinen huomautus (vastuuvapauslauseke)
KOK-tunnuksella ei ole arvopapereiden tai osakkeiden juridista luonnetta. Siksi token ei anna oikeuksia osinkoihin ja voittoihin. Kun tunnuksen myynti on suoritettu, hyvitystä ei voida palauttaa. Koska KOK-tunnus ei ole osakeluonteista, tunnuksen omistaminen ei takaa oikeutta osallistua Medium Oy:öön. HK:n kokous. KOK-tunnus ei takaa mitään erityisiä oikeuksia tai arvoja blockchain-alustan ulkopuolella. Sen vuoksi tokenia ei ole mahdollista käyttää keinottelu- tai sijoitustarkoituksiin. Tämä valkoinen kirja ei ole oikeudellisesti sitova eikä muodosta sopimussuhdetta.

Tämän valkoisen kirjan sisällöstä pyritään antamaan tarkkoja tietoja, mutta julkaistut tiedot voivat muuttua, eikä niiden paikkansapitävyydestä ja täydellisyydestä oteta vastuuta. Sijoittajan on tehtävä omat hankeinvestointipäätöksensä tekemällä perusteellinen tutkimus asiaankuuluvista tiedoista ja määräyksistä ja oltava tietoinen lainkäyttöalueen asiaankuuluvista laeista.

KOK-merkkien hankintaan ja varastointiin voi sisältyä erilaisia ​​riskejä. Riskeihin kuuluu Medium Oy. HK käynnistää lohkoketjun, epäonnistuu parantamaan tekniikkaansa tai ei tarjoa yllä mainittuja palveluita. Siksi kaikkien käyttäjien ja sijoittajien tulee ennen KOK-tunnuksen hankkimista harkita huolellisesti KOK-tunnuksen hankinnan riskejä, hintoja ja etuja. Tarvittaessa Medium Ltd. HK pyytää sijoittajia ottamaan kantaa asiaan asiantuntijoilta. On suositeltavaa, että ostajat, jotka eivät ymmärrä tai eivät voi hyväksyä näitä riskejä ja ehdoissa määriteltyjä erillisiä riskejä, eivät osta KOK-rahaa.

Valkoinen paperi, jonka on valmistanut Medium Ltd. HK:n (tai Yhtiön) tarkoituksena on vain välittää tietoa kolikon lanseerauksesta mahdollisille KOK-tunnuksen ostajille. Valkoisessa kirjassa olevat tiedot eivät välttämättä ole täydellisiä, eivätkä ne viittaa mihinkään sopimussuhteeseen.
Tämän valkoisen kirjan koko tarkoitus on tarjota kohtuullista tietoa mahdollisille haltijoille. Mikään tässä valkoisessa kirjassa ei ole ehdotusten tai investointien myönnytysten muodossa, eikä se sisällä minkäänlaista arvopapereiden ostopyyntöä tai tarjousta tietyillä lainkäyttöalueilla. Lisäksi mikään tässä valkoisessa kirjassa ei ole mainos- tai markkinointijulkaisua eikä sillä ole mitään tekemistä arvopapereiden tarjoamisen tai ostamisen kanssa sen lainkäyttöalueella.

Tämä valkoinen kirja on tarkoitettu vain kuvaamaan KOK-projektia (teknologiaratkaisut), ei sisällä kommentteja tai sitoumuksia, eikä takaa, että lopullinen tavoitteemme vastaa odotuksianne tämän hankkeen toteutettavuuden, toteutettavuuden ja kilpailukyvyn suhteen. KOK-merkkien ostajien tulee hyväksyä, että he tuntevat hyvin tämän valkoisen kirjan ja oikeudelliset huomautukset ja että he ovat sitoutuneet noudattamaan asuinpaikkansa lakeja, erityisesti rahanpesua ja terrorismin ehkäisyä koskevia lakeja ja että heillä on riittävä kokemus ja kryptovaluutta- ja lohkoketjutekniikoiden ymmärtäminen. Tämä valkoinen kirja jaetaan koreaksi ja muilla kielillä. Tulkintakiistatilanteissa koreankielinen versio on ensisijainen.


Osallistu KOK-PLAY – KOK-PLAY

KOK-PLAY:n tulevaisuus on sinun tekemäsi.

%title 插图%num

Jos olet etsinyt tietoa KOK-PLAY :tä ajatellen,
älä epäröi ottaa yhteyttä bloggaajaan.

Sinun on löydettävä kumppani, joka pystyy välittämään KOK-PLAY-  liiketoiminnan tarkasti.
Sinun on löydettävä kumppani, joka voi tarjota sinulle käytännöllistä, tehokasta ja nopeaa tietoa.
Sinun on löydettävä kumppani, joka pystyy tarjoamaan sinulle parhaan suunnitelman.

Kaikki  eivät onnistu vain siksi, että he aloittavat KOK-PLAY:n .
On kuitenkin selvää, että kova työ tuottaa aina tulosta.
Millainen osaaminen ja kuinka paljon liiketoimintaa aluksi keskitytään, voi vaikuttaa tulokseen muutaman kuukauden kuluttua.

%title 插图%num

Osallistu KOK-PLAY – KOK-PLAY

Et voi liittyä ilman kutsukoodia
. Valitse alla oleva kutsukoodi.
˘ KOK-PLAY jäsenrekisteröinti。 ( Kutsukoodi alla “Klikkaa”  – Syötä kutsukoodi liittyäksesi jäseneksi) Kutsukoodi
:  TOPWRZMK

%title 插图%num

Rekisteröidy klikkaamalla yllä olevaa kuvaa tai  skannaamalla QR- koodi

*KOK (APP) – Lataa
➥˘ Lataa napsauttamalla
https://apps.kok-play.xyz


%title 插图%num

Rekisteröidy skannaamalla yllä oleva QR-koodi

*KOK (APP) – Lataa
➥˘ Lataa napsauttamalla

https://apps.kok-play.xyz