KOK KÆDE HVIDPAPIR – Dansk

Hits: 79

✅* WHITE PAPER INTERNATIONAL

✅* ➥˘ KOK CHAIN WHITE PAPER – ENGLISH ✅* ➥˘ KOK CHAIN WHITEPAPER – Deutsch ✅* ➥˘ KOK KETTING WHITEPAPER – Nederlands ✅* ➥˘ CARTA BIANCA DELLA CATENA KOK – Italia ✅* ➥˘ LIVRE BLANC DE LA CHAÎNE KOK – Français ✅* ➥˘ PAPEL BLANCO CADENA KOK – Español ✅* ➥˘ LIVRO BRANCO DA CORRENTE KOK – Português ✅* ➥˘ KOK KÆDE HVIDPAPIR – Dansk ✅* ➥˘ KOK KJEDE HVIT PAPIR – Norsk ✅* ➥˘ KOK KEDJA VIT PAPPER – Svenska ✅* ➥˘ KOK KETJU VALKOINEN KAPERI – Suomi ✅* ➥˘ КОК ЦЕПЬ БЕЛАЯ БУМАГА – Русский ✅* ➥˘ BIAŁY ŁAŃCUCH KOK – Polska ✅* ➥˘ КОК ВЕРИГА БЯЛА КНИГА – Български ✅* ➥˘ KOK ŘETĚZ BÍLÝ PAPÍR – Čeština ✅* ➥˘ KOK LANAC BIJELI PAPIR – Hrvatski ✅* ➥˘ KOK LÁNC FEHÉR PAPÍR – Magyar ✅* ➥˘ HÂRTIE ALBĂ LANȚ KOK – Română ✅* ➥˘ KOK VERIGA BELIPAPIR – Slovenski ✅* ➥˘ KOK ZİNCİR BEYAZ KAĞIT – Türk ✅* ➥˘ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΟΚ ΛΕΥΚΟ ΧΑΡΤΙ – Ελληνικά ✅* ➥˘ KERTAS PUTIH RANTAI KOK – Indonesia ✅* ➥˘ KOK CHUỖI GIẤY TRẮNG – Tiếng Việt ✅* ➥˘ KOK 백서 – 한국어 ✅* ➥˘ KOK链 白皮书 – 中国(简体) ✅* ➥˘ KOK鏈 白皮書 – 中国(繁体) ✅* ➥˘ KOKホワイトペーパー – 日本 ✅* ➥˘ קאָק קייט ווייַס פּאַפּיר – हिंदी ✅* ➥˘ ก๊กเชน กระดาษขาว – ไทย ✅* ➥˘ ورق أبيض بسلسلة كوك – عربى

KOK KÆDE
HVIDPAPIR

%title 插图%num

Digital Contents Platform
“Fair & Shared Digital Contents
Ecosystem Enabled by Blockchain and AI”


1. Forretningsbaggrund
2. Om KOK
3.
Tokenøkonomi 4. Milepæl
5. Medlemsintroduktion
6. Partners
Juridisk meddelelse (Ansvarsfraskrivelse)


%title 插图%num


1. Forretningsbaggrund

1.1 Markedsdomineret indhold
Globale indholdsplatforme som Google, Apple og Netflix spillede en stor rolle bag den eksplosive vækst på det digitale indholdsmarked. Men efterhånden som deres indflydelse øgedes, blev uretfærdig praksis, såsom stigende gebyrer eller mønstre med forudindtaget positionering af indhold, også større. Den 31. august 2021 blev et lovforslag vedtaget i Korea, der gjorde Googles håndhævelse af betalinger i appen ulovlig for første gang globalt. Forud for dette, den 7. juli 2021, indgav 36 stater, inklusive Utah og New York, og Washington DC en klage mod Google på anklager om overtrædelse af antitrustloven som indholdsplatform, såsom uretfærdigt misbrug af autoritet mod app-udviklere i Play Butik. Som sådan er der konsensus om problemet med at monopolisere den globale platform, og der er et presserende behov for en ny løsning for at løse dette problem.

1.2 Karakteristika for indholdsmarkedet
Indhold henviser til immaterielle materialer, der indeholder kulturel information og anekdoter, såsom tekst, lyd, billeder, videoer og spil, der kan forbruges med internetbaserede medieenheder.
Nutiden er i sandhed ‘indholdets æra’. Siden COVID-19-pandemien er indholdsmarkedet ekspanderet hurtigere og mere end nogensinde, og ikke-ansigt-til-ansigt indholdsforbrug er blevet ikke kun bekvemt, men en integreret del af forbrugernes liv ved hjælp af bærbare medier. Ifølge Korea Creative Content Agency var verdens største amerikanske indholdsmarked omkring 738 millioner dollars værd i 2019. Derudover forventes størrelsen af ​​det globale OTT-platformsmarked at nå 121,6 milliarder dollars i 2021.

2. Om KOK

2.1 Hvad er KOK Platform?
‘KOK’ er en indholdsplatform, der er fair, åben, gennemsigtig og tilgængelig for alle ved brug af decentraliseret blockchain-teknologi. Det blev dannet for at skabe et platform-økosystem, hvor producenter kan modtage anerkendelse og modtage rimelig kompensation, mens forbrugerne kan nyde en mere forskelligartet række af indhold.

2.2 KOK-projektretning
– Reducer platformkurationsmonopol
– Forbedre mystisk distributionsstruktur
– Revider høje gebyrsystem
– Undgå informationsmonopol

2.3 KOK-projektmål
– Alle indholdsskabere kan ligeligt og retfærdigt bruge platformens aktiver
– Dele værdier og visioner og modtage rimeligt overskud
– Aktivere og garantere ægte kreativ frihed
Bliv en virkelig decentraliseret omfattende indholdsplatform

3. Token Økonomi

3.1 KOK TOKEN
KOK Token er nøglevalutaen i KOK-økosystemet, der kan bruges til betaling, ejerskab, distribution og kompensation af indhold.
Udstedelsen og distributionen af ​​KOK-tokens bestemmes af tokens oprindelige værdi, transaktionsværdi, cirkulation og forbrugsvolumen, der konvergeres for at opretholde et vist antal mønter. Med andre ord opretholder KOK-tokenet et optimeret distributionsvolumen, så dets iboende værdi kontinuerligt kan stige. De tokens, der udstedes hver dag, betales til tjenesteudbydere og supportere. Betalingssatsen beregnes automatisk baseret på det samlede indsatstal, transaktionsefterspørgsel og markedscirkulation.

%title 插图%num

3.2 Enheder, der udgør tokenøkonomien
En ‘tokenøkonomi’ refererer til et økonomisk økosystem, der består af tokenbrugere. Der er i alt fire token-enheder. For det første ‘indholdsudbydere’, der leverer indhold til platformen. For det andet ‘tjenesteudbydere’, der leverer computerbeføjelser (hardware) til platformen. For det tredje ‘servicefacilitators’, der indirekte deltager i platformstjenester ved at satse på netværket. For det fjerde ‘brugere og kuratorer’, der bruger tokens til at forbruge platformsindhold og -tjenester. Alle fire parter eksisterer inden for et retfærdigt system, der frivilligt stiller individuelle ressourcer til rådighed og derfor modtager kompensation eller betaler brugsgebyrer.

%title 插图%num

– Indholdsudbyder
Indholdsudbydere leverer det indhold, der vises på platformen. Enhver indholdsproducent, der lovligt har licenser til ophavsret og brugsrettigheder, kan blive en indholdsudbyder.
Når en bruger forbruger det indhold, der er frigivet af udbyderen, vil udbyderen modtage passende kompensation, og en del af det vil blive betalt til platformen som lagerplads
og brugerdatagebyr. Gebyret fastsættes forskelligt afhængigt af trafik- og betalingstakster.

%title 插图%num

– Tjenesteudbyder Tjenesteudbydere
og servicefacilitatorer er de samme, idet de leverer ressourcer til platformen og modtager kompensation, men er klassificeret efter den type ressourcer, de leverer. Tjenesteudbydere leverer computerkraft og hardwareressourcer i bytte for gebyrer. Gebyrerne varierer afhængigt af størrelsen af ​​den computerkraft, der leveres af tjenesteudbyderen. Indholdsudbydere kan også fungere som tjenesteudbydere, i hvilket tilfælde de samlede gebyrer kan reduceres. Denne rolle kræver dog specialiseret viden og dygtighed. På den anden side kan enhver deltage i platformen som servicefacilitator.

%title 插图%num

– Servicefacilitator
Servicefacilitatorer deltager indirekte i leveringen af ​​platformstjenester ved at satse tokens i udbyderens netværk. Alle mennesker har mulighed for at bidrage til netværket og modtage belønninger ved at tilslutte sig netværket, købe og indbetale tokens.

%title 插图%num

– Bruger + Kurator
Brugere bruger tokens på aktiviteter såsom at se indhold, bruge platformtjenester og købe NFT’er. Brugere kan også blive kuratorer ved at gennemgå, anbefale og dele indhold og ved at levere personlige aktivitetsdata til platformen. Kuratorer modtager belønninger afhængigt af mængden af ​​aktivitet, de engagerer sig i på platformen.
De oplysninger, der opnås gennem brugerens kuratoraktiviteter, bruges til algoritmer, der hjælper med at anbefale personligt indhold til andre brugere. Brugerens frivillige kurationsdeltagelse hjælper dem med at modtage en virkelig ‘gennemsigtig kompensation’ og garanterer en åben gensidigt gavnlig dynamik i stedet for hemmeligt at indhente brugerdata, som det gøres af de gældende platforme.

3.3 Likviditetsforsyning
KOK frigiver nye tokens én gang om dagen for at levere likviditet og giver nye tokens til tjenesteudbydere og servicefacilitatorer til den kurs, de har i hele indsatspuljen. Antallet af tokens, der frigives dagligt, er begrænset baseret på den samlede token-cirkulation for at forhindre inflation.
Nogle af de tokens, der udstedes for at mobilisere økosystemet, betales som kompensation til både udstedere og købere af NFT.
Udbetalingssatsen beregnes automatisk baseret på den samlede indsatskage, transaktionsefterspørgsel og markedsfordeling. Det er justeret, så det samlede distributionsvolumen altid kan konvergere i et vist antal for at stabilisere værdien af ​​tokenet.

3.4 KOK NFT
KOK NFT’er kan udstedes af enhver legitim ophavsretsindehaver. Ud over billeder kan forskellige typer indhold såsom videoer og elementer NFT-behandles. Det er især kendetegnet ved evnen til at udvide anvendeligheden af ​​NFT fra online til offline (f.eks. koncertbilletter).

– Spilgenstande, karakterer:
Gennem NFTisering af spilgenstande kan brugere bevise ejerskab og frit handle erhvervede genstande.
– Indholdsophavsret:
Ophavsretstransaktioner vil blive aktiveret af NFTing af ophavsrettigheder til indhold som film, musik og billeder. Overskuddet vil blive distribueret automatisk og gennemsigtigt i henhold til copyright-ejerskabet
– Afledte værker:
Gennem NFT-isering af kulturelt indhold som f.eks. Memes, vil forbrugere være i stand til ikke kun at forbruge, men også opnå direkte kompensation for deres bidrag til indholdsspredning.

%title 插图%num
– Billetter og varer:
Billetter til film og forestillinger kan købes som NFT’er. Et blockchain-drevet reservationssystem forhindrer forhandlere, og det overskud, der normalt optages af dem, returneres i stedet til indholdsskaberne. Limited edition varer og varer kan også sælges som NFT’er.

3.5 Decentraliseret styringsplatformdrift
kræver en masse beslutningstagning såsom indhold, der viser rækkefølge, investering, gebyrer og kurator/skaberbelønninger. Yderligere er det nødvendigt at tage fat på uregelmæssigheder på platformen, såsom upassende indhold og krænkelser af ophavsret.
Eksisterende platforme bedømmer upassende indhold udelukkende på platformen, hvilket får markedet til at blive forvrænget af platformen. KOK-platformen fungerer som en DAO, så disse beslutninger træffes i stedet ved at stemme af Service Facilitator, der sætter poletter. Alle i økosystemet kan deltage, og den bevægelse, som tilhængerne har valgt, implementeres med det samme.
Især, efter at afstemningsresultaterne er præsenteret, analyserer systemet de vigtigste indikatorer for indhold, der anses for upassende af brugerne på det tidspunkt, og evaluerer forslaget. Efterhånden som afstemningen gentages, sænkes stemmevægten for brugere, der har fortsat mislykket beslutningstagning, for at øge afstemningsnøjagtigheden og blokere platformmisbrug.

%title 插图%num

3.6 Indhold Lineup
Vi har en fremragende indholdslinje fokuseret på det trending Hallyu-indhold sammensat af over 300 berømte film, tv-shows, webtoons og spil,

%title 插图%num

3.7 KOK Token Udstedelse
– Udstedt: 5 milliarder
– Token Allocation

%title 插图%num

4. Milepæl
Vi sigter mod at lancere en decentral platform i 2023, startende med metaverse-spillet, ‘Metaworld’ i 2021.
2021. 4Q – MetaWorld Open
2021. 4Q – NFT Marketplace Open
2023. 1Q – SDK Release
2023. 2Q. Platform åben

5.
Medlemsintroduktionsrådgiver

%title 插图%num

Dr. Thomas Frey

Dr. Thomas Frey Direktør for Da Vinci Institute i Colorado, USA Googles bedste fremtidsforsker i tiden Teknisk rådgiver for MEDIUM siden 2021

%title 插图%num

Jill Carrigan

Jill Carrigan COO hos IngleDodd Media Serial Enterpreneur, Blockchain Educator og Advisor, Producer

%title 插图%num
David Thaw

David Thaw Yale Law School University of California, Berkeley PhD (jura / computing & information) lektor, University of Pittsburgh

6. Partnere

%title 插图%num

Juridisk meddelelse (Ansvarsfraskrivelse)
KOK-token har ikke den juridiske karakter af værdipapirer eller aktier. Derfor giver tokenet ingen rettigheder til udbytte og overskud. Når salget af tokenet er gennemført, er det ikke muligt at refundere. Da KOK-token ikke har karakter af aktier, garanterer besiddelse af token ikke retten til at deltage i Medium Ltd. HK møde. KOK-token garanterer ikke nogen specifikke rettigheder eller værdier uden for blockchain-platformen. Derfor er det ikke muligt at bruge tokenet til spekulations- eller investeringsformål. Denne hvidbog er ikke juridisk bindende og udgør ikke noget kontraktforhold.

Der gøres en indsats for at give nøjagtige oplysninger om indholdet af denne hvidbog, men de offentliggjorte oplysninger kan ændres, og der tages intet ansvar for deres nøjagtighed og fuldstændighed. Investoren skal træffe sine egne projektinvesteringsbeslutninger ved at foretage en grundig undersøgelse af relevante oplysninger og regler og skal være opmærksom på de relevante love i jurisdiktionen.

KOK-tokens erhvervelse og opbevaring kan omfatte en række forskellige risici. Risiciene omfatter Medium Ltd. HK lancerer blockchain, undlader at forbedre sin teknologi eller undlader at levere de ovennævnte tjenester. Derfor bør alle brugere og investorer nøje overveje risici, priser og fordele ved at erhverve KOK-token, før de erhverver et KOK-token. Om nødvendigt kan Medium Ltd. HK beder investorer om at søge input fra eksperter i den forbindelse. Det anbefales, at købere, der ikke forstår eller ikke kan acceptere disse risici og de separate risici, der er specificeret i vilkårene og betingelserne, ikke køber KOK-token.

Hvidbogen udarbejdet af Medium Ltd. HK (eller virksomheden) er kun beregnet til at formidle information vedrørende den foreslåede møntlancering til potentielle købere af KOK-token. Oplysningerne i hvidbogen er muligvis ikke fuldstændige og indebærer ikke noget element i kontraktforholdet.
Hele formålet med denne hvidbog er at give rimelig information til potentielle indehavere. Intet i denne hvidbog er i form af forslag eller investeringskoncessioner, og det omfatter heller ikke nogen form for opfordring til eller tilbud om at købe værdipapirer inden for bestemte jurisdiktioner. Derudover udgør intet i denne hvidbog en reklame- eller markedsføringspublikation og har intet at gøre med udbud eller køb af værdipapirer inden for dets jurisdiktion.

Denne hvidbog er kun beregnet til at beskrive KOK-projektet (teknologiske løsninger), indeholder ingen kommentarer eller forpligtelser og garanterer ikke, at vores endelige mål vil leve op til dine forventninger med hensyn til gennemførlighed, gennemførlighed og konkurrenceevne for dette projekt. Købere af KOK-tokens skal acceptere, at de har en god forståelse af denne hvidbog og juridiske meddelelser, og at de er forpligtet til at overholde lovene på deres bopælssted, især lovene om hvidvaskning af penge og forebyggelse af terrorisme, og har tilstrækkelig erfaring og forståelse for cryptocurrency og blockchain-teknologier. Denne hvidbog vil blive distribueret på koreansk og andre sprog. I tilfælde af en fortolkningstvist er den koreanske version gældende.


Deltag i KOK-PLAY – KOK-PLAY

Fremtiden for KOK-PLAY er lavet af dig.

%title 插图%num

Hvis du har ledt efter information med KOK-PLAY i tankerne,
så tøv ikke med at rådføre dig med en blogger.

Du skal finde en partner, der præcist kan formidle KOK-PLAY-  forretningen.
Du skal finde en partner, der kan give dig praktisk, effektiv og hurtig information.
Du skal finde en partner, der effektivt kan tilbyde dig den bedste plan.

Ikke alle  vil lykkes, bare fordi de starter KOK-PLAY .
Det er dog klart, at hårdt arbejde altid betaler sig.
Hvilken slags knowhow og hvor meget forretning du fokuserer på i starten, kan bestemme præstationen efter et par måneder.

%title 插图%num

Deltag i KOK-PLAY – KOK-PLAY

Du kan ikke deltage uden en invitationskode
. Vælg venligst den invitationskode, der er udarbejdet nedenfor.
˘ KOK-PLAY medlemsregistrering。 ( Invitationskode under “Klik”  – Indsæt invitationskode for at blive medlem)
Invitationskode:  TOPWRZMK

%title 插图%num

Klik på billedet ovenfor eller  scan QR-koden for at tilmelde dig

*KOK (APP) – Download
➥˘ Klik for at downloade
https://apps.kok-play.xyz
/////////////////////////// ////////////////////////////

%title 插图%num

Tilmeld dig ved at scanne QR-koden ovenfor

*KOK (APP) – Download
➥˘ Klik for at downloade

https://apps.kok-play.xyz