K Stadium Global Business [Translation]

Hits: 222

%title插图%num

TitleΕισαγωγή Της Επιχείρησης Πλατφόρμας K Stadium Και Εξήγηση Του Τρόπου Συμμετοχής.2022-05-09 12:30
CategoryΕλληνικά-그리스어
Name Level 10

K Stadium Business Εισαγωγή

%title 插图%num

1. Η ροή του χρήματος
2. Το ιστορικό της γέννησης της αλυσίδας μπλοκ
3. Τι είναι η οικονομία συμβολαίων;
4. Πώς θα αλλάξει τον κόσμο η οικονομία του πρωτοκόλλου;
5. Η διαδικασία, το παρόν και το μέλλον του K Stadium
6. Εκκίνηση Mainnet - Ποια είναι τα αναμενόμενα αποτελέσματα;
7. Ένα σύστημα δίκαιο για όλους – K Stadium

Αναφορά: Ετοίμασα ένα κείμενο αναφερόμενος στο Namwon Special Lecture Live του Gap-Yong Song (12 Ιανουαρίου 2021) και στη διάλεξη YouTube του Dr. Yang-Seop Kim από το Top Frontier.


Τι είναι ένα νόμισμα;

%title 插图%num
Για να γνωρίζετε ένα νόμισμα, πρέπει πρώτα να γνωρίζετε τη ροή των χρημάτων. Η γνώση της ιστορίας του νομίσματος θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε το νόμισμα.

Νόμισμα! Τα εικονικά περιουσιακά στοιχεία (κρυπτονομίσματα) πρέπει να νομιμοποιηθούν.
Το κρυπτονόμισμα ορίστηκε ως άυλο περιουσιακό στοιχείο από τον Διεθνή Λογιστικό Οργανισμό (IFIS) το 2019. Θα υπογράψετε την κοινή δήλωση της G20 στη Σύνοδο Κορυφής της G20 (2019). (Φυσικά, τόσο η Κορέα όσο και ο τότε πρόεδρος το υπέγραψαν.) – Όσον αφορά το κεντρικό περιεχόμενο, πιστεύουμε ότι «τα κρυπτονομίσματα δεν βλάπτουν τη διεθνή οικονομική τάξη». Η Κορέα υποστηρίζει σταθερά ότι «το κρυπτονόμισμα είναι απάτη» είναι τζόγος, αλλά με την υπογραφή της κοινής δήλωσης της G20, η Κορέα θα γίνει επίσης νόμιμη από τις 25 Ιουνίου 2020. Εάν δεν υπογραφόταν και νομιμοποιηθεί και θεσμοθετηθεί, η διεθνής πιστοληπτική ικανότητα θα μειωνόταν.

Έτσι, στις 15 Μαρτίου 2021, τέθηκε σε ισχύ ο νόμος για τις συγκεκριμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, δηλαδή ο νόμος για τα ειδικά χρήματα. Μετά τη νομιμοποίηση, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι ο φόρος υπεραξίας θα επιβληθεί από την 1η Ιανουαρίου 2022. (22% για περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια γουόν) Άρα το ρητό «το κρυπτονόμισμα είναι παράνομο» έχει πλέον εξαφανιστεί.

Τώρα, αν δούμε τη διαδικασία αλλαγής χρημάτων (χρήματα), αλλάζει από ανταλλαγή σε κοχύλια, κέρματα, χαρτονομίσματα, κάρτες και τώρα κρυπτονομίσματα. Μπορείτε να βρείτε την αλήθεια εδώ.


Πώς προέκυψε το κρυπτονόμισμα;

%title 插图%num

Για να γνωρίζουμε το ιστορικό της γέννησης του κρυπτονομίσματος, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τα προβλήματα του τρέχοντος νομίσματος. Υπάρχουν δύο λειτουργίες του χρήματος (χρήματα) και η πρώτη είναι το μέσο μετάδοσης αξίας. Υπάρχει κάτι μοιραίο στα χρήματα και πρέπει να είναι πάντα το ίδιο ή υψηλότερη σε αξία, ώστε να κρατάς χρήματα.

Αν κοιτάξετε το παρασκήνιο της γέννησης των
κρυπτονομισμάτων, ο κόσμος ήταν σε οργή λόγω της χρεοκοπίας της Lehman Brothers το 2008. Γιατί? Έχει επηρεαστεί ο κόσμος από τη χρεοκοπία μιας αμερικανικής τράπεζας;
Οι τράπεζες σε όλο τον κόσμο συνδέονται σαν ένα δίκτυο, οπότε η χρεοκοπία μεγάλων τραπεζών θα καταρρεύσει σαν ντόμινο. Καθώς η παγκόσμια οικονομική κρίση χειροτέρευε, οι Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν να τυπώνουν δολάρια ως εγγύηση για κρατικά ομόλογα με την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ για να τονώσουν την οικονομία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται σε μια κατάσταση όπου οι τράπεζες είναι υποχρεωμένες να κλείσουν τα χρέη τους.
Η αξία του δολαρίου μειώνεται επειδή εκδίδεται τέσσερις φορές περισσότερο από το προηγούμενο δολάριο. Καθώς η υποτίμηση και η εμπιστοσύνη του τρέχοντος νομίσματος του δολαρίου κατέρρευσαν, τα κρυπτονομίσματα εμφανίστηκαν για να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη στη χρηματοπιστωτική οικονομία και ήταν το υπόβαθρο για τη γέννηση και μπορεί να ειπωθεί ότι ήταν η ροή των καιρών.


Λοιπόν, πώς δημιουργήθηκε το κρυπτονόμισμα Bitcoin;

%title 插图%num

Για να κατανοήσετε το υπόβαθρο της γέννησης του Bitcoin, πρέπει να κατανοήσετε τον «χρυσό».
Γιατί είναι ακριβός ο χρυσός;Επειδή υπάρχουν μόνο 180.000 τόνοι χρυσού στον κόσμο, η προσφορά είναι περιορισμένη και η ζήτηση, δηλαδή πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο τον ψάχνουν.Τότε γιατί το ασήμι ή ο χαλκός είναι ακριβότερο από τον χρυσό; Είναι γεγονός ότι το ασήμι και ο χαλκός αλλάζουν, αλλά οι φυσικές ιδιότητες του χρυσού δεν αλλάζουν. Γι' αυτό ο χρυσός είναι τόσο ακριβός.

Ωστόσο, όσον αφορά τη σπανιότητα, παρόλο που τα διαμάντια είναι πολύ πιο ακριβά και πολύτιμα από τον χρυσό, θα τα είχαν χρησιμοποιήσει ως χρυσό αντί να χρησιμοποιούν τα διαμάντια ως νόμισμα; Ενώ η τιμή της 1 ουγγιάς χρυσού και η τιμή των 100 ουγγιών δεν αλλάζουν και είναι ευθέως ανάλογες, για τα διαμάντια, η διαφορά μεταξύ 1 καρατίου και 10 καρατίων δεν είναι 10 φορές, αλλά η τιμή ποικίλλει πολύ ανάλογα με το μέγεθος, την κατασκευή, διαφάνεια και εκτιμητής. Με άλλα λόγια, το διαμάντι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως νόμισμα επειδή αλλάζει η αξία και η τιμή του. Σε όλο τον κόσμο, ο χρυσός και ο χρυσός έχουν αναγνωριστεί ως το καλύτερο νόμισμα.

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να κατανοήσετε τη σχέση μεταξύ του δολαρίου και του χρυσού.


Γιατί το δολάριο έγινε αποθεματικό νόμισμα;

%title 插图%num

Ο κόσμος χρησιμοποιεί τον χρυσό ως νόμισμα εδώ και πολύ καιρό, αλλά έχει τα μειονεκτήματά του. Πρώτα απ 'όλα, υπάρχουν μειονεκτήματα ότι είναι δύσκολο να το κουβαλάς και είναι δύσκολο να το χωρίσεις. Έτσι, άφησα τον χρυσό σε ένα σιδηρουργείο
και τον χρησιμοποίησα ως νόμισμα με πιστοποιητικό κατάθεσης χρυσού. Αυτή η κατάθεση έγινε λίρα Αγγλίας και δολάρια ΗΠΑ . Παλιά, αν δεις ένα χαρτονόμισμα δολαρίου, λέγεται ότι υπήρχε μια φράση γραμμένη στο κάτω μέρος που έλεγε: «Αν το πας στην αποθήκη, θα ανταλλάσσεται με χρυσό». Το χρυσοχοείο που χρησιμοποιούσε το αποθετήριο έγινε η πρώτη τράπεζα στην ανθρωπότητα, λέγεται ότι ξεκίνησε στην Αγγλία. – Αυτός είναι ο κανόνας του χρυσού – καταργήθηκε το 1914.

Η λίρα (δολάριο) είναι πιστοποιητικό κατάθεσης χρυσού, επομένως είναι σωστό να εκδίδεται μόνο η ποσότητα του αποθηκευμένου χρυσού. Ως αποτέλεσμα, η λίρα χάνει τη θέση της ως βασικής χρηματοπιστωτικής αγοράς καθώς η συναλλαγματική αξία της λίρας μειώνεται με το χρυσό.

Έτσι, το διαστημικό σύστημα Bretton ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1944, και καθώς οι ηγέτες 44 χωρών συγκεντρώθηκαν και αποφάσισαν ότι 1 ουγγιά χρυσού ήταν 35 μήνες, το δολάριο χρησιμοποιήθηκε ως το βασικό νόμισμα του κόσμου. Εκείνη την εποχή, ήταν δυνατό λόγω αξιοπιστίας, επειδή οι Ηνωμένες Πολιτείες κατείχαν πάνω από το 80% του παγκόσμιου χρυσού. Το 1971, καθώς το δολάριο υποτιμήθηκε καθώς εξέδωσε άλλο ένα τεράστιο δολάριο για τη χρηματοδότηση του πολέμου στο Βιετνάμ, ο Πρόεδρος Νίξον των Ηνωμένων Πολιτειών εκείνη την εποχή σταμάτησε το σύστημα μετατρεψιμότητας χρυσού το 1971. Μετά από αυτό, ο χρυσός κανόνας του σύμπαντος Brayton καταργήθηκε. Ωστόσο, το δολάριο ΗΠΑ δεν είχε εναλλακτική λύση σε άλλα αποθεματικά νομίσματα, επομένως εξακολουθούσε να παίζει ρόλο ως το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα. Σε μια κατάσταση όπου η αξιοπιστία και η ρευστότητα πρέπει να είναι εγγυημένη ως βασικό νόμισμα, αλλά η αξία του δολαρίου δεν είναι, το 1970, ο Πρόεδρος Νίξον κήρυξε την κατάργηση του κανόνα του χρυσού και έστειλε τον Κίσινγκερ στη Σαουδική Αραβία.

Στο παρελθόν, το πετρέλαιο που πωλούνταν σε χώρες της Μέσης Ανατολής λαμβανόταν σε χρυσό, αλλά μετά από αυτό, το δολάριο έγινε το αποθεματικό νόμισμα, επιτρέποντάς τους να το λαμβάνουν σε δολάρια αντί για χρυσό.
Υπάρχουν 180.000 τόνοι χρυσού που είναι αποθηκευμένοι σε όλο τον κόσμο, που ισοδυναμούν με 5 ολυμπιακές πισίνες, και λέγεται ότι η ποσότητα χρυσού που εξορύχθηκε και διανεμήθηκε μέχρι στιγμής ισοδυναμεί με 4 πισίνες. Λόγω της σπανιότητας του χρυσού, η ζήτηση για χρυσό είναι υψηλή, αλλά η προσφορά είναι περιορισμένη.
Ωστόσο, έχει το μειονέκτημα ότι είναι δύσκολο να μετακινηθεί και είναι πιο δύσκολο να γράψει χωρίζοντάς το. Άρα, το Bitcoin είναι ένα κρυπτονόμισμα.


Λοιπόν, ποιο ήταν το φόντο της γέννησης του κρυπτονομίσματος, του Bitcoin;

%title 插图%num

Πριν από την εμφάνιση του κρυπτονομίσματος, χρησιμοποιήθηκε νόμισμα fiat, αλλά τα χρήματα fiat εκδίδονται από την κεντρική τράπεζα και ελέγχει κεντρικά τα πάντα. Εάν η αξία του χρήματος πέσει, η κεντρική τράπεζα ή η κυβέρνηση δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη. Χρειαζόμασταν λοιπόν ένα νόμισμα που να μην υποτιμάται. Η αποκέντρωση σχεδιάζεται από αντίφαση συγκεντροποίησης. Η τεχνολογία αποκέντρωσης είναι τεχνολογία blockchain Με άλλα λόγια, το blockchain είναι μια τεχνολογία εμπιστοσύνης που αποκαθιστά τη χαμένη εμπιστοσύνη. Το Bitcoin είναι αυτό που εκδόθηκε με αυτήν την τεχνολογία blockchain. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του blockchain είναι ότι δεν μπορεί να πλαστογραφηθεί, να παραβιαστεί ή να παραβιαστεί.

Το θέμα είναι ότι το ιστορικό υπόβαθρο στο οποίο εκδόθηκε το Bitcoin μοιάζει με την εποχή που εκδόθηκαν πολλά χρήματα λόγω της κρίσης της Lehman Brothers το 2008. Τώρα, λόγω του κορωνοϊού, ένα τεράστιο χρηματικό ποσό σε όλο τον κόσμο απελευθερώνεται ως πακέτο τόνωσης και ως αποτέλεσμα, η αξία του χρήματος σταδιακά μειώνεται. Αντί να κατέχουν μετοχές, οι άνθρωποι συρρέουν σε κρατικά ομόλογα και χρυσό. Ωστόσο, λόγω του κορωνοϊού, πέταξαν πολλά χρήματα, αλλά η τιμή του χρυσού, που θα έπρεπε να ανέβει, πέφτει και η τιμή του Bitcoin ανεβαίνει.


Λοιπόν, γιατί να επιλέξετε το Bitcoin αντί του χρυσού;
Κοιτάζοντας πίσω στα πλεονεκτήματα του Bitcoin, το Bitcoin έχει όλα τα πλεονεκτήματα του χρυσού (μικρή ποσότητα και δεν αλλάζει τις φυσικές ιδιότητες), αλλά χωρίς μειονεκτήματα (δύσκολο στη μεταφορά και αποθήκευση και πιο δύσκολο στο διαχωρισμό και τη χρήση), το Bitcoin έχει μικρότερη ποσότητα όχι, το πλαστό hacking είναι αδύνατο, μπορεί να χωριστεί σε 1/100 εκατομμύριο και μπορεί να μεταδοθεί απευθείας στην άλλη άκρη του κόσμου με μια μικρή χρέωση.


Bitcoin;

%title 插图%num

Ορίστε το συνολικό ποσό Bitcoin – 21 εκατομμύρια, και η ποσότητα εξόρυξης μειώνεται με το μισό κάθε 4 χρόνια Η εξόρυξη ολοκληρώνεται όταν εξορύσσονται 6,25 λεπτά ανά έτος, 3,12 εξορύσσονται μετά από 3 χρόνια και 1,6 εξορύσσονται μετά από 4 χρόνια. Προς το παρόν, 4,5 εκατομμύρια νομίσματα έχουν εξαφανιστεί από αυτόν τον κόσμο και αν αθροίσουμε τη φυσική μείωση, η προσφορά θα μειωθεί, μεγιστοποιώντας τη σπανιότητα και υπάρχει μια ιστορία που προκαλεί την άνοδο της τιμής του Bitcoin. Επί του παρόντος, η τιμή του Bitcoin είναι περίπου 60 εκατομμύρια won.
Bitcoin Υπάρχει ένα ενδιαφέρον ανέκδοτο ότι υπήρχε μια μέρα πίτσας στις 21 Μαΐου 2010, και υπάρχει μια πρόβλεψη ότι είπαν να στείλουν μόνο δύο πίτσες επειδή θα σας δώσουν 10.000 bitcoin. Εκείνη την εποχή, το Bitcoin δεν αναγνωρίστηκε καν. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα τιμή, ήταν 600 δισεκατομμύρια γουόν για να πουλήσετε πίτσα και να την φάτε.
Το Bitcoin αγοραζόταν από μυρμήγκια μέχρι το 2017, αλλά τώρα τα ιδρύματα αρχίζουν να το αγοράζουν. Η ιστορία λέει ότι το Bitcoin είναι μόνο η αρχή.Οι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν κρυπτονομίσματα τα τελευταία 10 χρόνια, αλλά πλέον έχουν νομιμοποιηθεί παγκοσμίως και ορισμένες χώρες χρησιμοποιούν το Bitcoin ως νόμισμα fiat.

Το KOK/K Stadium δημιουργεί επίσης ένα οικοσύστημα που ανταποκρίνεται καλύτερα στην αρχή της προσφοράς και της ζήτησης. Το νόμισμα KOK που ανήκει στο altcoin έχει αυξηθεί από 0,14 $ στο 1KOK πριν από δύο χρόνια σε 7 $ σήμερα, και ο ρυθμός αύξησης είναι εκπληκτικός 55 φορές. Τι αποδεικνύει αυτή η κατάσταση; Η πιο σημαντική άποψη είναι το πόσο καλά είναι το οικοσύστημα των νομισμάτων. Καθώς το KOK είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα ψηφιακού περιεχομένου που βασίζεται σε blockchain, είναι ένα νόμισμα με ένα πολύ καλά εξοπλισμένο οικοσύστημα νομισμάτων, επομένως η αξία του KOK στο μέλλον είναι απεριόριστη.

Ωστόσο, καθώς τίποτα δεν είναι απόλυτο και τέλειο, θα συνεχίσει να αυξάνεται η αξία και η τιμή του νομίσματος KOK; Πρέπει να το καταλάβεις.
Δεν είναι κάθε επιχείρηση ή εταιρεία νομισμάτων τέλεια. Είναι μια πρόβλεψη ότι τα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά, οπότε η συμμετοχή στην τελική κρίση και απόφαση οποιουδήποτε καλού θα πρέπει να ξεκινήσει από τις δικές σας επιλογές. Το πήρα από γνωστό και το ξεκίνησα, αλλά η εταιρεία χρεοκόπησε! Πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη για τις αποφάσεις σου, είτε λειτουργεί είτε όχι. Πρέπει να κάνετε τη δική σας κρίση αποκτώντας γνώση μέσα από όλα τα υλικά και τη μάθηση.


Τι είναι ένα altcoin;
Το Altcoin είναι ένας όρος που αναφέρεται σε όλα τα κρυπτονομίσματα εκτός από το Bitcoin. Το Bitcoin είναι ένα εναλλακτικό νόμισμα με την έννοια του εναλλακτικού νομίσματος. Πρόκειται για αντιπροσωπευτικά altcoins όπως τα Ethereum, Ripple, Litecoin και KOK Coin. Εάν υπάρχουν περισσότεροι από 1000 τύποι altcoin, υπάρχουν και πολλά εγχώρια νομίσματα. Ονομάζεται επίσης japcoin. Καθώς αρχίζουν να εμφανίζονται τα altcoin, οι τιμές τους μπορεί να αυξηθούν κατά εκατοντάδες%, αλλά το ίδιο το νόμισμα μπορεί να εξαφανιστεί μέσα σε μια νύχτα. Ποιος πρέπει να κρίνει; Είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε.


Τώρα, ας μάθουμε για το K Stadium.

%title 插图%num

Πριν ξεκινήσετε, πρέπει πρώτα να υποψιαστείτε οτιδήποτε.
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βλέπουν την αποτυχία χωρίς αμφισβήτηση.
Εύλογες αμφιβολίες για το K Stadium.
1. Πρώτον, από πού προέρχεται η πηγή εσόδων για τα μέλη;
Κατά την εξόρυξη νομισμάτων KOK, οι ανταμοιβές καταβάλλονται σε νομίσματα. Τα νομίσματα που εκδίδει η εταιρεία δεν έχουν κόστος.
2. Γιατί δύο φορές; Σας δίνουν τόσα πολλά εξαγοράσιμα διακριτικά εξόρυξης;
Ως ανταμοιβή για τη στρατολόγηση χρηστών KOK, μπορείτε επίσης να λαμβάνετε ανταμοιβές εξόρυξης με νομίσματα KOK ενώ χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα και θα λαμβάνετε επίσης περισσότερες ανταμοιβές από τα σύνορα που στρατολόγησαν χρήστες προσκαλώντας φίλους.
3. Ποιο είναι το κέρδος της εταιρείας δίνοντας τόσα κέρματα;
Καθώς ο αριθμός των χρηστών αυξάνεται, η αξία της πλατφόρμας K-stadium αυξάνεται και οι χρήστες πρέπει να χρησιμοποιούν το νόμισμα KOK εντός της πλατφόρμας και το περιορισμένο νόμισμα KOK δεν έχει άλλη επιλογή από το να αυξηθεί σε αξία όπως το Bitcoin.


Ποιο ήταν το φόντο της γέννησης του K Stadium;

%title 插图%num
Το πιο ισχυρό ψηφιακό περιεχόμενο στον κόσμο είναι η Κορέα. K-content, K-pop, K-culture, K-movie, K-webtoon, κ.λπ.
Για να εξηγήσουμε το Netflix ως παράδειγμα, τα περισσότερα από τα περιεχόμενα της πλατφόρμας Netflix ήταν προϊόντα της Disney. . Έτσι, απέσυραν το περιεχόμενο από το Netflix και δημιούργησαν μια πλατφόρμα που ονομάζεται Disney Plus. Ως αποτέλεσμα, το Netflix αναζητά παραγωγούς περιεχομένου στην Κορέα εξοικονομώντας χρήματα. Αν και υπάρχει μια τοξική ρήτρα ότι τα πνευματικά δικαιώματα του ανεπτυγμένου περιεχομένου ανήκουν στο Netflix, οι Κορεάτες παραγωγοί περιεχομένου που λαμβάνουν την επένδυση θα παρέχουν το παραγόμενο περιεχόμενο και είναι μεταξύ των 10 κορυφαίων που προβάλλονται στο Netflix. 5 είναι K-dramas, K-movies , και τα λοιπά. Επιπλέον, το κορεατικό περιεχόμενο παιχνιδιών κατατάσσεται από την πρώτη έως την τρίτη θέση στην παγκόσμια αγορά παιχνιδιών και η Κορέα, όπως οι Nexon, Neckmarble και NC Soft, έχει μερίδιο παγκόσμιας αγοράς 55%. Δεν μπορώ να μην πω ότι η Κορέα είναι μια πραγματικά υπέροχη χώρα. Τα Webtoons κυριαρχούνταν επίσης από την Ιαπωνία στο παρελθόν, αλλά τώρα τα Naver Webtoons και Kakao Webtoons έχουν ξεπεράσει την Ιαπωνία.


Τι είναι η «πλατφόρμα K-stadium που βασίζεται σε blockchain»;

%title 插图%num

Είναι μια δημοκρατική πλατφόρμα που προστατεύει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, ώστε να είναι αδύνατη η παράνομη λήψη και να μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε. Με δωρεάν πληρωμή, ο καθένας μπορεί να πραγματοποιήσει μια πληρωμή μόνο με ένα κινητό τηλέφωνο. Ο λόγος της επιτυχίας της πλατφόρμας ΚΟΚ είναι ότι είναι μια χώρα με μεγάλο πληθυσμό και μπορεί να συμμετέχει όποιος έχει κινητό τηλέφωνο. Πραγματοποιείται διαφανής διακανονισμός επειδή η πληρωμή πραγματοποιείται με νόμισμα K-stadium που βασίζεται στην τεχνολογία blockchain, το βασικό νόμισμα εντός της πλατφόρμας.


Ας ρίξουμε μια ματιά στο «μονοπώλιο του πλούτου των εταιρειών ψηφιακών πλατφορμών».
Αν κοιτάξετε τις αντιπροσωπευτικές εταιρείες πλατφορμών σε όλο τον κόσμο, το Netflix, η Google, το Play Store, το Melon, το Kakao, το Baedal Minjok, το Coupang, το Amazon, το YouTube κ.λπ.
χρεώνουν τώρα ένα τεράστιο τέλος 30% και αναλαμβάνουν ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων και προκαλούν πληρωμή μόνο με κάρτα – παγκοσμίως Περισσότεροι από τους μισούς δεν έχουν κάρτα και το ένα τρίτο των ανθρώπων στον κόσμο δεν έχουν τραπεζικό λογαριασμό (Αφρική, Νοτιοανατολική Ασία κ.λπ. – Η κύρια πηγή εισοδήματος για τις τράπεζες είναι τα έσοδα από προμήθειες μέσω καταθέσεις και δάνεια, αλλά στις φτωχές χώρες δεν γίνονται σχεδόν καταθέσεις.
Κάποιοι λένε ότι ο αποικισμός της ψηφιακής πλατφόρμας είναι σωστός όταν εκφράζεται ότι κυριαρχείται από μεγάλες πλατφόρμες Αντιπροσωπευτικά Kakao, YouTube κ.λπ.


«Ψηφιακή Πλατφόρμα – Πώς είναι η κυριαρχία του Kakao στον πλούτο;
Το Kakao ξεκίνησε ως δωρεάν υπηρεσία μηνυμάτων κειμένου για πρώτη φορά, αλλά συνεχίζει με απώλεια 40 δισεκατομμυρίων γουόν. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, για τη συλλογή χρηστών, η επένδυση πραγματοποιήθηκε με κίνδυνο ζημίας. Όταν ένας συγκεκριμένος αριθμός μελών έχει προσληφθεί μέσω δωρεάν μηνυμάτων κειμένου, θα εισαχθεί ένα εθνικό παιχνίδι που ονομάζεται Anipang. Όλο το έθνος εθίζεται στα παιχνίδια Anipang. Τα χρήματα του παιχνιδιού στο παιχνίδι είναι μια κόκκινη καρδιά, αλλά εάν η καρδιά (χρήματα παιχνιδιού) εξαντληθεί, το παιχνίδι δεν μπορεί να παιχτεί. Θα γίνει στρατολόγηση. Μόλις συγκεντρωθούν τα μέλη, η επιχείρηση κέρδους ξεκινά στα σοβαρά. Υπάρχουν 27 Kakao Beauty Salon, Kakao Taxi, Kakao Bank κ.λπ.
Όπως καταλαβαίνετε, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του Kakao; Δηλαδή αυξήθηκε ο αριθμός των χρηστών και των χρηστών.


Ας ρίξουμε μια ματιά στο "Digital Platform Coupang".
Η Coupang είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο των ΗΠΑ. Επένδυση 100 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.
Ο λόγος για να αγοράσετε μετοχές είναι για να τις αγοράσετε με σκοπό την επένδυση σε εταιρείες blue-chip και το γεγονός ότι η Coupang ήταν μια εταιρεία που έκανε ζημιά 4,6 τρισεκατομμυρίων γουόν σε διάστημα 6 ετών. Πώς όμως μια τέτοια εταιρεία μπήκε στο χρηματιστήριο Nasdaq και έλαβε μια επένδυση 100 τρισεκατομμυρίων γουόν; Είναι ο χρήστης. Είναι γεγονός ότι υπήρχαν 15 εκατομμύρια πιστοί χρήστες και υπήρχαν μόνο 5 εκατομμύρια πιστοί χρήστες με μηνιαία συνδρομή μέλους. Ο πρόεδρος της SoftBank, Son Jeong-eui, επένδυσε 2 τρισεκατομμύρια γουόν στο Coupang και το εισήγαγε στο NASDAQ, κερδίζοντας 100 τρισεκατομμύρια γουόν, 38 τρισεκατομμύρια γουόν. Το μυστικό της επιτυχίας της Coupang είναι ότι έχει επίσης αυξήσει τον αριθμό των χρηστών.


Ποιο είναι το «κλειδί για την επιτυχία της ψηφιακής πλατφόρμας»;

%title 插图%num

Είναι ο χρήστης.
Οι άνθρωποι είναι το πλεονέκτημα και είναι το κλειδί για την επιτυχία της πλατφόρμας.
"Όταν συγκεντρώνονται οι άνθρωποι, τα ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ συσσωρεύονται και κάθε ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ είναι χρήμα"
"Όταν συγκεντρώνονται οι άνθρωποι, τα έσοδα από τις πωλήσεις και τις διαφημίσεις εισέρχονται άνευ όρων"
"Όταν συγκεντρώνονται άτομα, το περιεχόμενο έρχεται αυτόματα και για να συμμετέχει στο περιεχόμενο, άλλα άτομα Έλα μέσα.»
Τότε, όλο και περισσότερο περιεχόμενο υψηλής ποιότητας θα έρχεται. Το συμπέρασμα είναι ότι αν υπάρχουν μόνο χρήστες, η πλατφόρμα θα «επιτύχει» άνευ όρων.


Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε όταν πρόκειται για «επιτυχία ψηφιακής πλατφόρμας».

%title 插图%num

-. Ποιος έκανε το Kakao Success; Χρήστες, χρήστες, δηλαδή εμείς… !
-. Ποιος έδωσε τη δυνατότητα στην Baedal Minjok, που εξαγοράστηκε από μια γερμανική εταιρεία 4,7 τρισεκατομμυρίων, να γίνει όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων; Χρήστες, χρήστες (οδηγοί παράδοσης, ιδιοκτήτες εστιατορίων, δηλαδή εμείς…!
-. Ποιος ανεβάζει περιεχόμενο στο Facebook; Εμείς…!
-. Ποιος ανεβάζει περιεχόμενο YouTube; Εμείς…!
Όλες οι πλατφόρμες συνεισφέρονται από εμάς Η εταιρεία της πλατφόρμας κερδίζει χρήματα
. Αυτό είναι το μονοπώλιο του πλούτου της εταιρείας πλατφόρμας Η
πρώην υπουργός Park Young-sun τόνισε επίσης ότι η υπάρχουσα οικονομία μονοπώλησης πλούτου, η οικονομία της πλατφόρμας, θα πρέπει να πάει στην οικονομία πρωτοκόλλου, διαφανή για τους χρήστες και τους συνεισφέροντες. Η νέα λέξη οικονομία πρωτοκόλλου επινοήθηκε με βάση το λογική ότι τα κέρδη πρέπει να διανέμονται δίκαια.
"Το K Stadium είναι μια δομή που διανέμει τα κέρδη." .


Αν ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στη ροή της σύγχρονης οικονομίας, μια
συγκεντρωτική οικονομία – για παράδειγμα, όταν κυκλοφορεί ένα προϊόν από τη Samsung, μια
οικονομία πλατφόρμας – για παράδειγμα, Amazon, Kakao, κ.λπ. – Δωρεάν υπηρεσία, κ.λπ. Υπάρχων πλούτος εταιρεία πλατφόρμας μονοπώλησης
Protocol economy – K Stadium – Ναι Για παράδειγμα, αν αγοράσετε κάτι σε ένα εμπορικό κέντρο, θα ανταμειφθείτε με χιλιόμετρα και κέρματα για το ποσό που αγοράσατε.
* Για να υλοποιηθεί μια οικονομία πρωτοκόλλου, πρέπει πρώτα να είναι διαφανής, πρέπει να είναι δημοκρατική, να είναι ανοιχτή, να μην πλαστογραφηθεί, να μην χακαριστεί.
Συμπερασματικά, η οικονομία πρωτοκόλλου θα πρέπει να αποκεντρωθεί, να βασίζεται στην τεχνολογία blockchain και να δημιουργηθεί μια οικονομία συμβολαίων.


Τι είναι το «K Stadium – Token Economy»;
Token economy σημαίνει να δίνετε ανταμοιβή για να προκαλέσετε μια συγκεκριμένη ενέργεια. Ακριβώς όπως στο παιχνίδι Anipang του Kakao, όταν καλείτε έναν φίλο, οι καρδιές πληρώνονται ως ανταμοιβή, το K Stadium πληρώνει την ανταμοιβή με εξορύξεις μάρκες. Ο «πυρήνας» είναι ότι τα πληρωμένα μάρκες μπορούν να μετατραπούν σε μετρητά.
Για να εξηγήσετε συνοπτικά την οικονομία συμβολαίων (token economy) του K Stadium, (αλλαγές στον κίνδυνο, την απόδοση, το κόστος και την προσφορά συμβολαίων)
Πρώτα. Όταν πρωτοξεκίνησε το K Stadium, υπήρχε κίνδυνος. Αυτή την περίοδο οι συνοριακοί που συμμετείχαν στο Κ Στάδιο έλαβαν πολλές ανταμοιβές. (12%, 9%, 7%~ Τώρα, οι ανταμοιβές δίνονται από την εξόρυξη 3~5%. Ο λόγος για αυτήν τη μείωση είναι λόγω της αυξημένης ευαισθητοποίησης του K Stadium, ο κίνδυνος μειώθηκε, το κόστος μάρκετινγκ μειώθηκε, η προσφορά συμβολαίων μειώθηκε όπως συμβολική αποτέφρωση κλπ. Ο λόγος μπορεί να δοθεί.)
Δεύτερον. Υπάρχει αλλαγή στη συμβολική τιμή του K Stadium. Οι λόγοι για την αύξηση από 0,14 $ στην αρχή στα 7 $ τώρα είναι οι λόγοι για την αύξηση του αριθμού των χρηστών, την αύξηση του λειτουργικού κέρδους, την αύξηση της αξίας του ενεργητικού και την αύξηση της συμβολικής αξίας του K Stadium.


Τι είναι το K Stadium στο Coin Market Cap;

%title 插图%num

Είναι η πιο αξιόπιστη εταιρεία στατιστικών στοιχείων blockchain στον κόσμο. Κατατάσσεται στην 222η θέση από 11.000 νομίσματα και μάρκες και για να εγγραφεί στο CoinMarketCap, πρέπει να είναι εισηγμένη σε τουλάχιστον δύο γνωστά χρηματιστήρια και ο στόχος είναι να μπει στα 50 κορυφαία του CoinMarketCap. Από τα 11000 νομίσματα, μόνο 50 νομίσματα έχουν τη δική τους τεχνολογία, το κύριο δίκτυο. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός νομίσματος και ενός κουπονιού; Ανάλογα με το αν έχετε το δικό σας blockchain (mainnet) ή όχι, αν δεν υπάρχει νόμισμα, είναι ένα διακριτικό. Για να το θέσουμε πιο απλά, ένα νόμισμα σημαίνει να χτίσεις το σπίτι σου στη δική σου γη και ένα κουπόνι σημαίνει να χτίσεις το σπίτι σου σε γη κάποιου άλλου. Εάν νοικιάσετε γη από κάποιον άλλο και το χρησιμοποιήσετε για να χτίσετε ένα σπίτι, φυσικά θα πρέπει να πληρώσετε ενοίκιο. Εάν το σκεφτείτε αυτό ως ένα τέλος που ονομάζεται τέλος αερίου, μπορεί να είστε γρήγοροι. Το K Stadium είναι ένα διακριτικό που δανείζεται αυτήν τη στιγμή το Ethereum ERC-20. Ωστόσο, θα γίνει νόμισμα όταν το mainnet κυκλοφορήσει αργά ή γρήγορα.


Το μεσαίο?

%title 插图%num

Είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία με την τεχνολογία block chain υψηλότερης απόδοσης στον κόσμο. Η Medium θα αποκτήσει το K Stadium τον Απρίλιο του 2021 σε μια κατάσταση όπου χρειαζόταν μια πλατφόρμα για τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας. Το K Stadium είναι μια πλατφόρμα ψηφιακού περιεχομένου με διάφορα περιεχόμενα, όπως ταινίες, webtoons και παιχνίδια. Η Medium θα αποκτήσει μερίδιο στην The9 Company. Πριν συναντηθεί με την KOK-Play, η Medium εστίαζε στην επιχείρηση B2B, αλλά μετά την εξαγορά της KOK-Play, συνέδεσε επίσης την επιχείρηση υπηρεσιών B2C και έγινε μια εταιρεία με πλήρες χαρτοφυλάκιο. Σύντομα, με την κυκλοφορία του mainnet του K Stadium, θα καθιερωθεί ως μια παγκόσμια εταιρεία ολοκληρωμένης ψηφιακής πλατφόρμας.
Mergeity of Medium - Ο καλύτερος εικονικός χώρος Metaverse θα κυκλοφορήσει στη Νέα Υόρκη τον Δεκέμβριο. Και θα εισαχθεί στο NASDAQ. Αναμένεται ότι έχει μπει στο Pink City, ένα προκαταρκτικό στάδιο πριν την εισαγωγή.


Ο «Dr. Thomas Frey» εντάσσεται στο K Stadium

%title 插图%num

Ο Δρ Thomas Frey, ένας παγκοσμίου φήμης μελλοντολόγος, προσλήφθηκε ως τεχνικός σύμβουλος στο K Stadium. Εργάστηκε ως μηχανικός και σχεδιαστής στην IBM για περίπου 15 χρόνια και ήταν επίσης μέλος της «Triple Nine Society». Επιπλέον, είναι σύμβουλος του World Futures Association, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού για μελλοντική έρευνα, και συγγραφέας των βιβλίων «Dialogue with the Future» και «Epiphany Z», βιβλίων για μεθοδολογίες που μπορούν να προβλέψουν και να ελέγξουν το μέλλον, και Επιπλέον, IBM, AT&T Είναι επίσης ένας ομιλητής που στέλνει κλήσεις αγάπης από παγκόσμιες εταιρείες όπως η Boeing και η Visa.
Λέγεται ότι η μελλοντική εικόνα που ακολουθούσε το Medium K Stadium συνέπεσε με τη μελλοντική εικόνα που επεδίωξε ο Δρ Thomas Frey μέσα από διαλέξεις και γραπτά. Έτσι μπήκα στο Medium K Stadium.
Ο Δρ Thomas Frey λέει:
Έρχεται μια εποχή άνευ προηγουμένου ευκαιριών. Και μέχρι το 2030, 2 δισεκατομμύρια θέσεις εργασίας θα χαθούν.
Από πού προέρχεται το παρόν μας, από το παρελθόν ή από το μέλλον; Ο γιατρός είπε ότι το μέλλον του παρελθόντος έχει γίνει το παρόν του παρόντος. Λένε ότι ο καθένας από αυτούς προέβλεψε το μέλλον του, έτσι αυτή η προσπάθεια έγινε σήμερα. Με άλλα λόγια, δεν είναι το παρελθόν που φτιάχνει το παρόν, αλλά το μέλλον κάνει το παρόν.


Έσοδα μάρκετινγκ K Stadium

%title 插图%num

1. Δεν είναι επένδυση, ούτε αγορά αγαθών.
2. Αγοράστε κέρμα 300$ K-stadium από το ανταλλακτήριο και καταθέστε το στο πορτοφόλι με κέρματα kok στην πλατφόρμα και τελειώσατε!
3. Το εξορυχθέν νόμισμα ΚΟΚ μπορεί να πωληθεί σε ένα ανταλλακτήριο, όπως σε τράπεζα, ανά πάσα στιγμή για να το κάνετε σε μετρητά, και με την εκ νέου κατάθεση του εξορυχθέντος KOK για να αυξήσετε την κατάθεση, μπορείτε να λάβετε περισσότερες ανταμοιβές εξόρυξης.
4. Η εξόρυξη συσσωρεύεται με μέσο μηνιαίο ρυθμό εξόρυξης 3-5% των κατατεθειμένων κερμάτων. (Ωστόσο, το ποσοστό εξόρυξης μπορεί να συσσωρευτεί μόνο μέχρι το 200% των κερμάτων KOK που έχετε καταθέσει.)
5. Το K Stadium ανταμείβει το μάρκετινγκ υιοθετώντας ένα σύστημα παραπομπής. Υπάρχουν πολλές εταιρείες και εταιρείες που κάνουν referral marketing. (Για παράδειγμα, η ανταλλαγή εικονικών νομισμάτων, το Kakao, το Naver, κ.λπ. είναι ένα σύστημα που παρέχει πολλά οφέλη όταν συνιστάται, τόσοι πολλοί άνθρωποι συμμετέχουν και εταιρείες και εταιρείες υιοθετούν επίσης αυτό το σύστημα.)
6. Ένας φίλος μπορεί να προσκαλέσει έναν άλλο φίλο. Από το επίπεδο 2 και μετά, δίνονται ανταμοιβές ανάλογα με τις δραστηριότητες στο μεταβέρειο του εικονικού χώρου.


* Τι είναι η "εκκίνηση μέσω δικτύου - αναμενόμενο αποτέλεσμα";

%title 插图%num

-. η τεχνολογία είναι αποδεδειγμένη. Τεχνολογία Mainnet (Με λίγα λόγια, το mainnet είναι ο απόλυτος προορισμός για τα ρομάντζα, τους στόχους και τα όνειρα όλων των εταιρειών blockchain. Από τα 18.000 νομίσματα που έχουν καταχωριστεί στο CoinMarketCap, περίπου 50 νομίσματα έχουν mainnet, Όλα τα άλλα πράγματα λέγεται ότι είναι μάρκες Η έννοια του mainnet ύπαρξη ή ανυπαρξία- μπορεί να εκφραστεί ως σχέση μεταξύ ενοικιαστή και ιδιοκτήτη κτιρίου)
-. Διαφανείς πηγές εσόδων (με βάση την τεχνολογία block chain) – Υπάρχουν δύο κύριες πηγές εσόδων για το K Stadium: τα έσοδα από περιεχόμενο εντός της πλατφόρμας και τα έσοδα κόστους φυσικού αερίου από το κεντρικό δίκτυο.
1. Έσοδα από περιεχόμενο – Νομίζω ότι δεν είναι πολλά γιατί βρίσκεται στη διαδικασία συλλογής χρηστών. (Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν 700.000 χρήστες σε 150 χώρες)
2. Έσοδα κεντρικού φυσικού αερίου – Σε αντίθεση με το υπάρχον κεντρικό δίκτυο, το κεντρικό δίκτυο του Σταδίου Κ διαφέρει από το υπάρχον δίκτυο, επειδή το κεντρικό δίκτυο ξεκινά σε μια κατάσταση όπου είναι εγκατεστημένο ένα κοινοτικό οικοσύστημα. σημείο. Έτσι, είναι το γεγονός ότι είναι το αντικείμενο εισαγωγής σε μεγάλα χρηματιστήρια πρώτα. Στο μέλλον, αναμένεται ότι το ένα μετά το άλλο θα αυτοκαταχωρίζονται. Καθώς άλλα DApps (αποκεντρωμένο περιεχόμενο) εισάγονται από το κεντρικό δίκτυο του K Stadium, ο αριθμός των χρηστών αυξάνεται. Προτού τα έργα blockchain χρησιμοποιήσουν το mainnet μας, χρησιμοποιούμε την τεχνολογία ERC-20, η οποία είναι ανοιχτός κώδικας του Ethereum. Αυτό σημαίνει ότι θα χρησιμοποιείτε είναι προς ενοικίαση.

Τώρα, το τέλος συναλλαγής Ethereum (τέλος αερίου) είναι περίπου 200.000 γουόν και η ταχύτητα μπορεί να επεξεργαστεί μόνο 20 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο (20TPS) - Το δίκτυο Ethereum λειτουργεί από κόμβους (ειδικά εξορύκτες). Αυτά είναι τα άτομα που επαληθεύουν τη συναλλαγή. Λόγω της φύσης του Ethereum, η οποία πρέπει να επαληθευτεί από πολλούς κόμβους, η ταχύτητα συναλλαγής είναι αναπόφευκτα αργή. (PoW, περιορισμοί απόδειξης εργασίας) / Συγκρίνοντας το mainnet, το mainnet του Bitcoin (μέσο αποθήκευσης αξίας) εκφράζεται ως ψηφιακός χρυσός και το κύριο δίκτυο του Ethereum (για ευκολία blockchain) είναι η αλυσίδα ψηφιακού λαδιού και K-stadium. είναι μια αλυσίδα χρησιμότητας νομισμάτων που μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί στην πραγματική ζωή. Είναι ένα νόμισμα που ειδικεύεται στο NFT, την πληρωμή και το metaverse. Επιπλέον, διαθέτει πιστοποιημένη τεχνολογία που επεξεργάζεται πάνω από 15000 TPS, κάτι που είναι ασύγκριτο με το Ethereum.
-. Καταχώριση προτεραιότητας σε μεγάλα χρηματιστήρια
Σε αντίθεση με το υπάρχον mainnet, το mainnet του K-Stadium κυκλοφορεί σε μια κατάσταση όπου είναι εγκατεστημένο ένα κοινοτικό οικοσύστημα, επομένως είναι διαφορετικό από το υπάρχον mainnet και υπόκειται σε λίστα προτεραιότητας στα μεγάλα χρηματιστήρια.
-. Ανεξάρτητο οικοσύστημα βασισμένο σε γεννήσεις DApp
-. Ολοκληρώθηκε μια βιώσιμη οικονομική δομή (token economy και οικονομία πρωτοκόλλου).


Community Pool in Mainnet
New Item
K-Stadium Bridge
Νέα επένδυση και νέο σύστημα αποζημίωσης (επένδυση και αποζημίωση ιδιωτών, όχι ιδρυμάτων) στο περιβάλλον του K-stadium - Σχεδόν όλα τα επιτυχημένα έργα στο παρελθόν ήταν οι παιδικές χαρές των ιδρυμάτων.


«Ένα σύστημα που είναι δίκαιο για όλους» – K Stadium

%title 插图%num

 

Οι δύο ομάδες κερδών του K Stadium είναι το
πρώτο κοινοτικό pool
-. Το κοινοτικό pool (η έννοια του νομίσματος ΚΟΚ-ποσότητα) είναι μια ομάδα κερδών που πρέπει να προσεγγιστεί με στρατηγική και τακτική.
Δεύτερον, η πισίνα εξόρυξης
-. Η ομάδα εξόρυξης (μετατροπή εξορυσσόμενου KOK σε USD - η έννοια του USD) είναι μια σταθερή ομάδα κερδών.

Πληθωρισμός ΚΟΚ
-. Τα λειτουργικά έσοδα του K Stadium περιλαμβάνουν το ποσό των νομισμάτων που δημιουργούνται επιπλέον κάθε χρόνο μεταξύ των εσόδων της πλατφόρμας και του κόστους φυσικού αερίου. Ονομάζεται ποσότητα πληθωρισμού (δεκάδες εκατομμύρια).

Αμοιβή συναλλαγής ΚΟΚ
-. Ένα τεράστιο ποσό χρημάτων φυσικού αερίου που κερδίζουμε - καταβάλλεται ως ανταμοιβή από την κοινότητα της κοινότητας (ανταμοιβή μόνο για τους συμμετέχοντες)
-. Καθώς ο αριθμός των χρηστών αυξάνεται, έρχονται DApps και πραγματοποιείται μια εκδήλωση airdrop κάθε φορά που εισέρχονται.
Για παράδειγμα, όταν ένα νόμισμα είναι καταχωρημένο σε ένα χρηματιστήριο, καταβάλλεται ως ανταμοιβή από το νόμισμα airdrop KOK - κοινοτικό pool ακριβώς όπως μια εκδήλωση airdrop. (Ανταμοιβή μόνο για συμμετέχοντες)

Αποζημίωση επένδυσης ΚΟΚ
-. Βασική αποζημίωση 70%
-. Αποζημίωση κατάταξης 20% (έως 12η θέση)
-. Αποζημίωση εξόρυξης 10% (έως 6η θέση)
*Λειτουργία συστήματος DPoS – Εξουσιοδοτημένη απόδειξη συμμετοχής Οι
κάτοχοι κρυπτονομισμάτων ψηφίζουν αναλογικά με το ποντάρισμά τους για να επιλέξουν έναν αντιπροσωπευτικό κόμβο που θα τους εκπροσωπεί και αυτοί οι αντιπροσωπευτικοί κόμβοι συμφωνούν με έναν αλγόριθμο συναίνεσης που λαμβάνει αποφάσεις. Αναφέρεται στη μέθοδο συμμετοχής με ανάθεση στον αντιπροσωπευτικό κόμβο.
Επειδή βασίζεται στο blockchain της κοινότητας, αποκαλύπτεται με διαφάνεια σε όλους στον κόσμο. Εάν οι επενδυμένοι κόμβοι συμπεριληφθούν στην κατάταξη, μπορείτε να λαμβάνετε καθημερινά κέρδη και στην αρχή μπορεί να γίνει παιδική χαρά για τα σύνορα του σταδίου K. Υπάρχει. Ισχύει η αρχή της προσφοράς και της ζήτησης.Παραπάνω, εξετάσαμε τις προσδοκίες και τα αποτελέσματα της κυκλοφορίας του mainnet, το οποίο θα ξεκινήσει άμεσα , όπως το παρόν και το μέλλον του K Stadium και η ροή των χρημάτων .
Το μέλλον του K Stadium είναι λαμπρό. Δεν είναι ακόμα πολύ αργά.
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το K Stadium, χτυπήστε την πόρτα. Η επιτυχία έρχεται σε όσους αναλάβουν δράση.

Αν ψάχνατε για πληροφορίες για το K Stadium,
μη διστάσετε να συμβουλευτείτε έναν blogger.

Πρέπει να βρείτε έναν συνεργάτη που να μπορεί να προσφέρει με ακρίβεια την επιχείρηση K-Stadium.
Πρέπει να βρείτε έναν συνεργάτη που μπορεί να σας παρέχει πρακτικές, αποτελεσματικές και γρήγορες πληροφορίες.
Πρέπει να βρείτε έναν σύντροφο που μπορεί να σας προσφέρει αποτελεσματικά το καλύτερο σχέδιο.

Δεν θα τα καταφέρουν όλοι μόνο και μόνο επειδή ξεκινούν το K Stadium.
Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι η σκληρή δουλειά πάντα αποδίδει.
Τι είδους τεχνογνωσία και σε πόση επιχείρηση εστιάζεις στην αρχή μπορεί να καθορίσει την απόδοση μετά από μερικούς μήνες.


%title 插图%num

* Πώς να προχωρήσετε στο έργο K Stadium KOK!

1.  Εγγραφείτε δωρεάν στο K Stadium 

Δεν μπορείτε να εγγραφείτε ως μέλος χωρίς κωδικό πρόσκλησης. Επιλέξτε τον κωδικό πρόσκλησης που ετοιμάστηκε παρακάτω.
Κωδικός πρόσκλησης «Κλικ» ) Κωδικός πρόσκλησης:  TOPWRZMK
«Δείτε παρακάτω» Σύνδεσμος εισαγωγής κωδικού πρόσκλησης
https://api.kok-play.xyz/web/users/regist?lang=en&ref=TOPWRZMK

%title 插图%num

Ή σαρώστε τον κωδικό QR για να εγγραφείτε.


2. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή εξόρυξης K Stadium

%title 插图%num
%title 插图%num
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kok_wallet

%title 插图%num
%title 插图%num
https://apps.kok-play.xyz/

%title 插图%num
%title 插图%num

https://apps.kok-play.xyz/


3. Είσοδος & συμμετοχή στο κ στάδιο

%title 插图%num

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνδεθείτε αφού πληκτρολογήσετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και τον κωδικό πρόσβασης που πληκτρολογήσατε κατά την εγγραφή σας ως μέλος.


Εγχειρίδιο KOK – Ανατρέξτε στο «Τέλεια ρύθμιση από την κατάθεση σε εξόρυξη»
1. K στάδιο Πορτοφόλι KOK  – Κατάθεση
2.  K στάδιο K OK Πορτοφόλι – Έμβασμα
3.  K στάδιο  KOK Mining


%title 插图%num

Αν ψάχνατε για πληροφορίες έχοντας κατά νου το K Stadium 
, μη διστάσετε να συμβουλευτείτε έναν blogger.

Πρέπει να βρείτε έναν συνεργάτη που να μπορεί να προσφέρει με ακρίβεια την επιχείρηση K Stadium .
Πρέπει να βρείτε έναν συνεργάτη που μπορεί να σας παρέχει πρακτικές, αποτελεσματικές και γρήγορες πληροφορίες.
Πρέπει να βρείτε έναν σύντροφο που μπορεί να σας προσφέρει αποτελεσματικά το καλύτερο σχέδιο.

Δεν πετυχαίνουν όλοι  όσοι  ξεκινούν το K Stadium .
Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι η σκληρή δουλειά πάντα αποδίδει.
Τι είδους τεχνογνωσία και σε πόση επιχείρηση εστιάζεις στην αρχή μπορεί να καθορίσει την απόδοση μετά από μερικούς μήνες.


Ρωτήστε για το πώς να προχωρήσετε μέσω της διαβούλευσης με το Kakao Talk~~~

Weixin : kokplay888
QQ : 1468269396
*Δεν μπορείτε να εγγραφείτε χωρίς κωδικό πρόσκλησης, γι' αυτό σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε για περισσότερες λεπτομέρειες.
Κωδικός πρόσκλησης:  TOPWRZMK Συμβουλευτική
μέσω email kokplay@kakao.com Kakao
Talk 1:1 Consultation Kakao Talk
Παρακαλούμε συμβουλευτείτε αργότερα.
Αναγνωριστικό KakaoTalk: k18615978493


K Stadium – Δωρεάν Συνδρομή

➥˘点击 开始注册
 

K Stadium –  Λήψη APP

*  K STADIUM – Δωρεάν συνδρομή στην πλατφόρμα
Σύσταση  και  χορηγός  (εισαγωγή κωδικού) –  TOPWRZMK
 

Κέντρο Υποστήριξης K STADIUM

K STADIUM – Κέντρο Υποστήριξης Πλατφόρμας

K STADIUM – Κέντρο υποστήριξης Mainnet
https://help.kstadium.io/
 

%title 插图%num

Σύνδεσμοι συντόμευσης της κοινότητας K STADIUM

● K STADIUM – Ιστότοπος
● K STADIUM – Λήψη εφαρμογής
● K STADIUM – Κέντρο υποστήριξης
● K STADIUM – Λευκή Βίβλος


K STADIUM KOK Σύνδεσμοι συντομεύσεων πλατφόρμας εξόρυξης

● K STADIUM – Κατεβάστε την εφαρμογή εξόρυξης
● K STADIUM – Δωρεάν εγγραφή συνδρομής
Εισαγάγετε τον κωδικό εισηγητή και χορηγού –  TOPWRZMK
● K STADIUM – Εγχειρίδιο οδηγό Όλα
, από την εγγραφή μέχρι την εξόρυξη οργανώνονται σε μία λήψη.
● K STADIUM – Οι αξίες και η όραση του KOK με μια ματιά

#Εισαγωγή Της Επιχείρησης Πλατφόρμας K Stadium Και Εξήγηση Του Τρόπου Συμμετοχής.

K Stadium Global Business [Translation] 

 English-영어,Español-스페인어,Italiano-이탈리아어,Deutsch-독일어,Português-포르투갈어,Polski-폴란드어,Čeština-체코어,Français-프랑스어,русский-러시아어,Malay-말레이어,Bahasa Indonesia-인도네시아어,Filipino-타갈로그어,日本語-일본어,中文(简体)-중국어(간체),हिन्दी-힌디어,বাংলা-벵골어,العربية-아랍어그럼 *KOK 사업을 어떻게 참여하여 진행하는가?

1.KOK-플렛폼 무료회원 가입하기

아래 준비한 초대코드를 선택하세요.
후원인코드추천인코드똑같이 입력하세요.

(“클릭” 초대코드)
초대코드 : 
TOPWRZMK 
또는 “아래참조”  초대코드 삽입 링크

https://api.kok-play.xyz/web/users/regist?lang=ko&ref=TOPWRZMK

2. KOK 플렛폼  APP 다운로드 설치하기
구글플레이에서 다운로드 설치
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kok_wallet

kok 사이트에서 다운로드 파일 설치
https://apps.kok-play.xyz/

3. 로그인 & kok 플렛폼 참여하기

회원가입할때 입력한 본인 휴대폰번호 및 비밀번호 입력후 로그인 합니다.


KOK 매뉴얼 – “입금부터 채굴까지 완벽정리” 참조

1. KOK PLAY 지갑 – 입금

2. KOK PLAY 지갑 – 송금

3. KOK PLAY 채굴하기


KOK 사업을 평소 염두해두고 정보를 찾아보고 계셨던 분이라면, 주저하지 마시고 상담해보시기 바랍니다.

아래 메신져로 추가 후 어떻게 진행해야 할지 문의 하세요~~

웨이신 : kokplay888

QQ : 1468269396

메일상담 kokplay@kakao.com

카톡아이디 : k18615978493

KOK 사업을 정확하게 전달해 줄 파트너를 찾으셔야 합니다.

실질적이고 효과적이고 빠르게 정보를 제공해 줄 파트너를 찾아야 합니다.

효과적으로 최적의 플랜을 제공할 수 있는 파트너를 찾아야 합니다.

누구나 KOK 사업을 시작한다고 하여 성공하지는 않습니다.

하지만, 분명한 것은 노력한 것에 대한 대가는 반드시 따라옵니다.

시작 초기에 어떤 노하우를 가지고 얼마나 사업에 집중하냐가 몇개월 뒤의 성과를 판가름 낼 수 있습니다.

오늘도 행복하고 의미있는 하루 되시기 바랍니다.....

K스타디움 글로벌 비즈니스로 미래를 꿈꾸는 글로벌 프론디어 화 함께 하세요.