K Stadium Global Business [Translation]

Hits: 222

%title插图%num

TitlePredstavitev Poslovanja Platforme K Stadium In Razlaga, Kako Sodelovati.2022-05-09 12:24
CategorySlovenski-슬로베니아어
Name Level 10

Poslovni uvod na stadionu K

%naslov 插图%št

1. Tok denarja
2. Ozadje rojstva blokovne verige
3. Kaj je token ekonomija?
4. Kako bo protokolarna ekonomija spremenila svet?
5. Postopek, sedanjost in prihodnost stadiona K
6. Zagon glavne mreže – Kakšni so pričakovani učinki?
7. Sistem, ki je pravičen do vseh – K Stadium

Referenca: Besedilo sem pripravil s sklicevanjem na posebno predavanje Gap-Yong Songa Namwon v živo (12. januar 2021) in YouTube predavanje dr. Yang-Seop Kim, ki ga izvaja Top Frontier.


Kaj je kovanec?

%naslov 插图%št
Če želite poznati kovanec, morate najprej poznati tok denarja. Poznavanje zgodovine valute vam bo pomagalo razumeti kovanec.

kovanec! Virtualna sredstva (kriptovaluta) morajo biti legalizirana.
Mednarodna računovodska organizacija (IFIS) je leta 2019 kriptovaluto opredelila kot neopredmeteno sredstvo. Podpisali boste skupno izjavo G20 na vrhu G20 (2019). (Seveda sta ga podpisala tako Koreja kot takratni predsednik.) – Glede osrednje vsebine menimo, da »kriptovaluta ne škodi mednarodnemu finančnemu redu«. Koreja je dosledno trdila, da je "kriptovaluta prevara" igra na srečo, vendar bo s podpisom skupne izjave G20 tudi Koreja postala zakonita od 25. junija 2020. Če ne bi bil podpisan in legaliziran ter institucionaliziran, bi se znižala mednarodna bonitetna ocena.

Tako je 15. marca 2021 stopil v veljavo Zakon o določenih finančnih storitvah, torej Zakon o posebnem denarju. Po legalizaciji je vlada napovedala, da bo davek na kapitalski dobiček uveden od 1. januarja 2022. (22 % za več kot 2,5 milijona von) Tako da reka »kriptovaluta je nezakonita« zdaj ni več.

Zdaj, če pogledamo proces menjave denarja (denarja), se ta spreminja iz menjave v školjke, kovance, bankovce, kartice, zdaj pa kriptovaluto. Resnico najdete tukaj.


Kako je nastala kriptovaluta?

%naslov 插图%št

Da bi spoznali ozadje rojstva kriptovalute, je treba poznati probleme trenutne valute. Denar ima dve funkciji (denar), prva pa je sredstvo za prenos vrednosti. V denarju je nekaj usodnega in mora biti vedno enake ali višje vrednosti, da denar obdržiš.

Če pogledate ozadje rojstva
kriptovalute, je bil svet v besu zaradi bankrota Lehman Brothers leta 2008. zakaj? Je svet prizadel bankrot ameriške banke?
Banke po svetu so povezane kot omrežje, zato se bo bankrot velikih bank sesul kot domine. Ko se je svetovna finančna kriza poslabšala, so Združene države začele tiskati dolarje kot zavarovanje za državne obveznice pri Federal Reserve Bank, da bi spodbudile gospodarstvo. Združene države so v položaju, ko so banke dolžne zapreti svoje dolgove.
Vrednost dolarja se zmanjša, ker se izda štirikrat več kot prejšnji dolar. Ko sta depreciacija in zaupanje sedanje valute dolarja propadla, so se pojavile kriptovalute, ki so obnovile zaupanje v finančno gospodarstvo, in to je bilo ozadje za rojstvo in lahko rečemo, da je tok časa.


Torej, kako je nastala kriptovaluta Bitcoin?

%naslov 插图%št

Če želite razumeti ozadje rojstva Bitcoina, morate razumeti "zlato".
Zakaj je zlato drago Ker je na svetu le 180.000 ton zlata, je ponudba omejena in povpraševanje, torej veliko ljudi po svetu ga išče.Zakaj je potem srebro ali baker dražji od zlata? Dejstvo je, da se srebro in baker spreminjata, fizične lastnosti zlata pa se ne spreminjajo. Zato je zlato tako drago.

Vendar pa bi jih glede redkosti, čeprav so diamanti veliko dražji in vrednejši od zlata, uporabili kot zlato, namesto da bi diamante uporabljali kot valuto? Medtem ko se cena 1 unče zlata in cena 100 unč ne spreminjata in sta neposredno sorazmerni, pri diamantih razlika med 1 karatom in 10 karati ni 10-kratna, ampak se cena močno razlikuje glede na velikost, izdelavo, preglednost in cenilec. Z drugimi besedami, diamanta ni mogoče uporabiti kot valuto, ker se njegova vrednost in cena spreminjata. Po vsem svetu sta zlato in zlato priznana kot najboljša valuta.

Na tej točki morate razumeti razmerje med dolarjem in zlatom.


Zakaj je dolar postal rezervna valuta?

%naslov 插图%št

Svet že dolgo uporablja zlato kot valuto, vendar ima svoje pomanjkljivosti. Najprej so pomanjkljivosti, da ga je težko prenašati in ga je težko razdeliti. Zato sem zlato pustil v kovačnici
in ga uporabil kot valuto s potrdilom o zlati depozit. Ta depozit je postal britanski funt sterling in ameriški dolar . V starih časih, če pogledate dolarski bankovec, pravijo, da je bil na dnu napisan stavek, ki pravi: "Če ga odnesete v skladišče, ga boste zamenjali za zlato." Zlatarska pisarna, ki je uporabila potrdilo o depozitarju, je postala prva banka v človeštvu, začela naj bi se v Angliji. – To je zlati standard – ukinjen leta 1914.

Funt (dolar) je potrdilo o vlogi zlata, zato je pravilno izdati le količino shranjenega zlata. Posledično funt izgubi status ključnega finančnega trga, saj menjalna vrednost funta z zlatom upada.

Tako je bil vesoljski sistem Bretton ustanovljen v ZDA leta 1944, in ker so se voditelji 44 držav zbrali in odločili, da je 1 unča zlata 35 mesecev, je bil dolar uporabljen kot ključna svetovna valuta. Takrat je bilo to mogoče zaradi zanesljivosti, ker so imele ZDA več kot 80 % svetovnega zlata. Leta 1971, ko je dolar depreciral, ko je izdal še en ogromen dolar za financiranje vojne v Vietnamu, je takratni ameriški predsednik Nixon leta 1971 ustavil sistem konvertibilnosti zlata. Po tem je bil zlati standard Braytona vesolja ukinjen. Vendar ameriški dolar ni imel alternative drugim rezervnim valutam, zato je še vedno igral vlogo svetovne rezervne valute. V situaciji, ko morata biti zanesljivost in likvidnost zajamčeni kot ključna valuta, vendar vrednost dolarja ni, je predsednik Nixon leta 1970 razglasil odpravo zlatega standarda in poslal Kissingerja v Savdsko Arabijo.

V preteklosti so nafto, ki so jo prodajali v državah Bližnjega vzhoda, prejemali v zlatu, nato pa je dolar postal rezervna valuta, saj je dovolil, da ga prejmejo v dolarjih namesto v zlatu.
Po svetu je shranjenih 180.000 ton zlata, kar ustreza 5 olimpijskim bazenom, pravijo pa, da je količina zlata, ki je bila doslej izkopana in razdeljena, enaka 4 bazenom. Zaradi pomanjkanja zlata je povpraševanje po zlatu veliko, vendar je ponudba omejena.
Vendar pa ima to slabost, da ga je težko premikati in težje pisati, če ga razdelimo. Torej, Bitcoin je kriptovaluta.


Kakšno je bilo ozadje rojstva kriptovalute Bitcoin?

%naslov 插图%št

Pred pojavom kriptovalute se je uporabljala fiat valuta, fiat denar pa izda centralna banka in vse centralno nadzoruje.Če vrednost denarja pade, centralna banka ali vlada ne prevzame odgovornosti. Zato smo potrebovali valuto, ki ni depreciirala. Decentralizacija je načrtovana iz protislovja centralizacije.Tehnologija decentralizacije je tehnologija veriženja blokov.Z drugimi besedami, blockchain je tehnologija zaupanja, ki povrne izgubljeno zaupanje. Bitcoin je tisto, kar je bilo izdano s to tehnologijo blockchain. Največja prednost blockchaina je, da ga ni mogoče ponarediti, posegati v njega ali vdreti.

Gre za to, da je zgodovinsko ozadje izdaje Bitcoina podobno času, ko je bilo izdanih veliko denarja zaradi krize Lehman Brothers leta 2008. Zdaj se zaradi korona virusa po svetu sprosti ogromno denarja kot stimulativni paket in posledično se vrednost denarja postopoma znižuje. Ljudje se namesto v lastništvo delnic zgrinjajo v državne obveznice in zlato. Je pa zaradi korona virusa odletelo veliko denarja, a cena zlata, ki bi morala rasti, pade navzdol in cena bitcoina raste.


Torej, zakaj izbrati Bitcoin namesto zlata?
Če pogledamo nazaj na prednosti Bitcoina, ima Bitcoin vse prednosti zlata (majhna količina in ne spreminja fizičnih lastnosti), vendar brez slabosti (težko prenašati in shranjevati ter težje razdeliti in uporabljati) ima Bitcoin manjšo količino. kot zlato in ga je mogoče spremeniti.Ne, vdiranje ponaredkov je nemogoče, lahko ga razdelite na 1/100 milijona in ga z majhno provizijo lahko prenesete neposredno na drug konec sveta.


Bitcoin?

%naslov 插图%št

Nastavite skupni znesek Bitcoin – 21 milijonov, količina rudarjenja pa se prepolovi vsaka 4 leta. Rudarjenje je končano, ko je rudarjenih 6,25 min na leto, 3,12 min po 3 letih in 1,6 min po 4 letih. Trenutno je s tega sveta izginilo 4,5 milijona kovancev, in če seštejete naravno zmanjšanje, se bo ponudba zmanjšala, kar bo povečalo pomanjkanje, in obstaja zgodba, ki povzroča dvig cene Bitcoina. Trenutno je cena bitcoina približno 60 milijonov von.
Bitcoin Obstaja zanimiva anekdota, da je bil 21. maja 2010 dan za pico, in obstaja napoved, da so rekli, da bodo poslali samo dve pici, ker vam bodo dali 10.000 bitcoinov. Takrat Bitcoin sploh ni bil priznan. Glede na trenutno ceno je bilo 600 milijard von prodati pico in jo pojesti.
Bitcoin so do leta 2017 kupovale mravlje, zdaj pa ga začenjajo kupovati institucije. Zgodba pravi, da je Bitcoin šele začetek. Organizacije po vsem svetu spremljajo kriptovaluto zadnjih 10 let, zdaj pa je legalizirana po vsem svetu in nekatere države uporabljajo Bitcoin kot fiat valuto.

Stadion KOK / K ustvarja tudi ekosistem, ki najbolje ustreza načelu ponudbe in povpraševanja. Kovanec KOK, ki pripada altcoinu, se je z 0,14 $ v 1KOK pred dvema letoma dvignil na 7 $ danes, stopnja povečanja pa je neverjetnih 55-krat. Kaj dokazuje ta situacija? Najpomembnejše stališče je, kako dober je ekosistem kovancev. Ker je KOK platforma za celovito digitalno vsebino, ki temelji na blockchainu, je kovanec z zelo dobro opremljenim ekosistemom kovancev, zato je vrednost KOK v prihodnosti neomejena.

Ker pa nič ni absolutno in popolno, bosta vrednost in cena KOK Coina še naraščali? To moraš ugotoviti.
Ni vsako podjetje ali podjetje s kovanci popolno. To je napoved, da lahko gredo stvari narobe, zato se mora sodelovanje pri končni sodbi in odločitvi o kakršnem koli dobrem začeti z lastnimi odločitvami. Dobil sem ga od znanca in začel, pa je šlo podjetje v stečaj! Za svoje odločitve morate prevzeti odgovornost, ne glede na to, ali deluje ali ne. Sami morate presojati tako, da pridobivate znanje z vsemi materiali in učenjem.


Kaj je altcoin?
Altcoin je izraz, ki se nanaša na vse kriptovalute razen Bitcoina. Bitcoin je alternativni kovanec v smislu alternativnega kovanca. To so reprezentativni altcoini, kot so Ethereum, Ripple, Litecoin in KOK Coin. Če obstaja več kot 1000 vrst altcoinov, je tudi veliko domačih kovancev. Imenuje se tudi japcoin. Ko se začnejo pojavljati altcoini, se lahko njihove cene dvignejo za stotine %, vendar lahko sam kovanec čez noč izgine. Kdo naj sodi? Na vas je, da se odločite.


Zdaj pa se poučimo o stadionu K.

%naslov 插图%št

Preden začnete, morate najprej kaj posumiti.
Veliko je ljudi, ki vidijo neuspeh brez spraševanja.
Utemeljeni dvomi o stadionu K.
1. Prvič, od kod prihaja vir prihodkov za člane?
Pri rudarjenju kovancev KOK se nagrade izplačajo v kovancih. Kovanci, ki jih izda podjetje, nimajo stroškov.
2. Zakaj dvakrat? Dajo vam toliko žetonov za rudarjenje, ki jih je mogoče unovčiti?
Kot nagrado za pridobivanje uporabnikov KOK lahko med uporabo platforme prejmete tudi nagrade za rudarjenje s KOK kovanci, več nagrad pa boste prejeli tudi od frontiers, ki so zaposlili uporabnike s povabilom prijateljev.
3. Kakšen je dobiček podjetja, če daje toliko kovancev?
Ko se število uporabnikov povečuje, vrednost platforme K-stadium narašča, uporabniki pa morajo znotraj platforme uporabljati kovanec KOK, omejenemu kovancu KOK pa ni preostalo drugega, kot da se poveča vrednost kot Bitcoin.


Kakšno je bilo ozadje rojstva stadiona K?

%naslov 插图%št
Najmočnejša digitalna vsebina na svetu je Koreja. K-vsebina, K-pop, K-kultura, K-film, K-webtoon itd.
Če na primer razložimo Netflix, je bila večina vsebine platforme Netflix izdelki Disney. . Tako so umaknili vsebino iz Netflixa in ustvarili platformo, imenovano Disney Plus. Posledično Netflix išče proizvajalce vsebin v Koreji in pri tem prihrani denar. Čeprav obstaja strupena klavzula, da so avtorske pravice za razvite vsebine v lasti Netflixa, bodo korejski producenti vsebine, ki prejmejo naložbo, zagotovili proizvedeno vsebino in so med 10 najboljših predvajanih na Netflixu. 5 so K-drame, K-filmi , itd Poleg tega se korejska vsebina iger uvršča od prvega do tretjega na svetovnem trgu iger, Koreja, kot so Nexon, Neckmarble in NC Soft, pa ima globalni tržni delež 55 %. Ne morem si kaj, da ne bi rekel, da je Koreja res odlična država. V preteklosti je tudi pri Webtoonsih prevladovala Japonska, zdaj pa sta Japonsko prehitela Naver Webtoons in Kakao Webtoons.


Kaj je "platforma K-stadium, ki temelji na veriženju blokov"?

%naslov 插图%št

Gre za demokratično platformo, ki ščiti pravice intelektualne lastnine, tako da je nezakonito nalaganje nemogoče in sodeluje lahko vsak. Z brezplačnim plačilom lahko vsak plača samo z mobilnim telefonom. Razlog za uspeh platforme KOK je v tem, da gre za državo z veliko populacijo in sodeluje lahko vsak, ki ima mobilni telefon. Transparentna poravnava je izvedena, ker se plačilo izvede s kovanci K-stadium, ki temelji na tehnologiji blockchain, ki je ključna valuta znotraj platforme.


Poglejmo si »monopol bogastva podjetij z digitalnimi platformami«.
Če pogledate reprezentativna podjetja platform po vsem svetu, Netflix, Google, Play Store, Melon, Kakao, Baedal Minjok, Coupang, Amazon, YouTube itd.
zdaj zaračunavajo ogromno pristojbino v višini 30 % in prevzemajo težave z avtorskimi pravicami ter spodbujajo plačilo samo s kartico – po vsem svetu Več kot polovica nima kartice, ena tretjina ljudi na svetu pa nima bančnega računa (Afrika, jugovzhodna Azija itd. – Glavni vir dohodka za banke so prihodki od provizij preko vloge in posojila, v revnih državah pa vlog skoraj ni. ni).
Nekateri pravijo, da je kolonizacija digitalne platforme prava, ko se izrazi, da v njej prevladujejo velike platforme.Reprezentativno Kakao, YouTube itd.


»Digitalna platforma – Kako je Kakao prevladujoč nad bogastvom?
Kakao se je prvič začel kot brezplačna storitev za besedilna sporočila, vendar se nadaljuje z izgubo v višini 40 milijard tonov. To je zato, ker je bila za zbiranje uporabnikov naložba izvedena z nevarnostjo izgube. Ko bo določeno število članov izbrano prek brezplačnih besedilnih sporočil, bo uvedena nacionalna igra, imenovana Anipang. Ves narod postane odvisen od iger Anipang. Denar za igro v igri je rdeče srce, če pa zmanjka srca (igranega denarja), igre ni mogoče igrati. bo novačenje. Ko so člani zbrani, se resno začne poslovati z dobičkom. Obstaja 27 kozmetičnih salonov Kakao, Kakao Taxi, Kakao Bank itd.
Kot vidite, kaj je skrivnost Kakaoovega uspeha? To pomeni, da se je povečalo število uporabnikov in uporabnikov.


Oglejmo si "Digital Platform Coupang".
Coupang kotira na ameriški borzi. 100 bilijonov dolarjev naložb.
Razlog za nakup delnic je njihov nakup z namenom vlaganja v podjetja z modrimi čipi in dejstvo, da je bil Coupang podjetje, ki je v 6 letih ustvarilo izgubo v višini 4,6 bilijona on. Toda kako je takšno podjetje šlo na borzo Nasdaq in prejelo naložbo v višini 100 bilijonov von? Uporabnik je. Dejstvo je, da je bilo zvestih uporabnikov 15 milijonov, zvestih uporabnikov z mesečno članarino pa le 5 milijonov. Predsednik SoftBank Son Jeong-eui je v Coupang vložil 2 bilijona von in ga uvrstil na NASDAQ ter zaslužil 100 bilijonov von, 38 bilijonov von. Skrivnost Coupangovega uspeha je v tem, da je povečal tudi število uporabnikov.


Kaj je "ključ do uspeha digitalne platforme"?

%naslov 插图%št

Uporabnik je.
Ljudje so prednost in so ključ do uspeha platforme.
»Ko se ljudje zbirajo, se VELIKI PODATKI kopičijo in vsak VELIKI PODATKI je denar«
»Ko se ljudje zbirajo, prihodki od prodaje in oglaševanja brezpogojno prihajajo«
»Ko se ljudje zberejo, vsebina samodejno pride in da bi sodelovali v vsebini, drugi ljudje pridi.«
Potem bo prihajalo vedno več visokokakovostnih vsebin. Zaključek je, da če bodo samo uporabniki, bo platforma brezpogojno "uspela".


Ko gre za "uspeh digitalne platforme", je treba razmišljati o nekaterih stvareh.

%naslov 插图%št

-. Kdo je naredil Kakao uspeh? Uporabniki, uporabniki, torej mi… !
-. Kdo je omogočil, da je Baedal Minjok, ki ga je pridobilo 4,7 bilijona nemškega podjetja, postal konglomerat? Uporabniki, uporabniki (dostavniki, lastniki restavracij, torej mi…!
-. Kdo nalaga vsebino Facebook? Mi...!
-. Kdo nalaga vsebino YouTube? Mi...!
Vse platforme prispevamo mi. Podjetje platforme služi denar
. To je monopol premoženja platformskega podjetja.
Nekdanji minister Park Young-sun je tudi poudaril, da bi morala obstoječa ekonomija monopolizacije premoženja, ekonomija platform, preiti v protokolarno ekonomijo, transparentno za uporabnike in sodelavce. Nova beseda protokolarna ekonomija je bila skovana na podlagi logika, da je treba dobiček pošteno porazdeliti.
»K Stadium je struktura, ki razdeljuje dobiček.« Kolikor je prispeval k platformi, vrača dobiček pravično kot rudarjenje in kolikor se uporablja znotraj platforme. struktura, ki vrača .


Če na hitro pogledamo tok sodobnega gospodarstva,
centralizirano gospodarstvo – na primer, ko je izdelek izdan pri Samsungu,
gospodarstvo platform – na primer Amazon, Kakao itd. – Brezplačne storitve itd. Obstoječe bogastvo platforma za monopolizacijo podjetje
Protocol economy – K Stadium – Da Na primer, če kupite nekaj v nakupovalnem središču, boste nagrajeni s kilometrino in kovanci za znesek, ki ga kupite.
* Da bi bila protokolarna ekonomija realizirana, mora biti najprej transparentna, demokratična, odprta, ne sme se kovati, ne sme biti vdirana.
Za zaključek je treba protokolarno gospodarstvo decentralizirati, ki temelji na tehnologiji veriženja blokov, in vzpostaviti gospodarstvo žetonov.


Kaj je "K Stadium – Token Economy"?
Ekonomija žetonov pomeni dajanje nagrade za sprožitev določene akcije.Tako kot v Kakaoovi igri Anipang, ko povabite prijatelja, se srca plačajo kot nagrada, K Stadium plača nagrado z izkopanimi žetoni. "Bistvo" je, da je mogoče plačane žetone pretvoriti v gotovino.
Da na kratko razložim ekonomijo žetonov (ekonomijo žetonov) stadiona K (spremembe tveganja, donosa, stroškov in ponudbe žetonov)
Najprej. Ko se je stadion K prvič začel, je obstajalo tveganje. V tem času so meji, ki so sodelovali na stadionu K, prejeli veliko nagrad. (12%, 9%, 7%~ Zdaj se nagrade dajejo z rudarjenjem 3~5%. Razlog za to zmanjšanje je zaradi povečane ozaveščenosti o stadionu K, zmanjšalo se je tveganje, zmanjšali so se stroški trženja, zmanjšala ponudba žetonov kot je sežig žetonov itd. Razlog je mogoče navesti.)
Drugič. Prišlo je do spremembe cene žetonov stadiona K. Razlogi za dvig z 0,14 $ na začetku na 7 $ zdaj so razlogi za povečanje števila uporabnikov, povečanje dobička iz poslovanja, povečanje vrednosti sredstev in povečanje vrednosti žetonov K Stadium.


Kaj je stadion K v tržni kapitalizaciji kovancev?

%naslov 插图%št

Je najbolj zaupanja vredna statistična družba blockchain na svetu. Uvrščen je na 222. mesto od 11.000 kovancev in žetonov, za registracijo na CoinMarketCap pa mora biti kotiran na vsaj dveh znanih borzah, cilj pa je vstop med prvih 50 CoinMarketCap. Od 11000 kovancev ima le 50 kovancev svojo tehnologijo, mainnet. Kakšna je razlika med kovancem in žetonom? Odvisno od tega, ali imate svoj blockchain (mainnet) ali ne, če ni kovanca, je to žeton. Preprosteje povedano, kovanec pomeni zgraditi svojo hišo na svojem zemljišču, žeton pa pomeni zgraditi svojo hišo na zemlji nekoga drugega. Če najamete zemljišče od nekoga drugega in ga uporabite za gradnjo hiše, morate seveda plačati najemnino. Če menite, da je to pristojbina, imenovana pristojbina za plin, boste morda hitri. K Stadium je žeton, ki si trenutno izposoja Ethereum ERC-20. Vendar bo slej ko prej postal kovanec, ko bo mainnet zagnan.


medij?

%naslov 插图%št

Je mednarodno priznano podjetje z najučinkovitejšo tehnologijo blokovnih verig na svetu. Medium bo aprila 2021 kupil stadion K v situaciji, ko je potreboval platformo za uporabo digitalne tehnologije. K Stadium je platforma za digitalne vsebine z različnimi vsebinami, kot so filmi, spletni filmi in igre. Medium bo pridobil delež v podjetju The9 Company. Pred srečanjem s KOK-Playom se je Medium osredotočil na B2B posel, po prevzemu KOK-Play pa je povezal tudi storitve B2C in postal podjetje s popolnim portfeljem. Kmalu se bo z uvedbo glavnega omrežja K Stadium uveljavil kot globalno podjetje za celovito digitalno platformo.
Mergeity of Medium - Najboljši virtualni prostor Metaverse bo decembra lansiran v New Yorku. In bo kotirana na NASDAQ. Pričakovati je, da je vstopil v Pink City, predhodno fazo pred uvrstitvijo na seznam.


"Dr. Thomas Frey" se pridruži stadionu K

%naslov 插图%št

Dr. Thomas Frey, svetovno znani futurist, je bil zaposlen kot tehnični svetovalec stadiona K. Pri IBM-u je približno 15 let delal kot inženir in oblikovalec, bil pa je tudi član 'Triple Nine Society'. Poleg tega je svetovalec World Futures Association, neprofitne organizacije za prihodnje raziskave, in avtor knjig 'Dialog s prihodnostjo' in 'Epiphany Z', knjig o metodologijah, ki lahko napovedujejo in nadzorujejo prihodnost, in poleg tega IBM, AT&T Je tudi govornik, ki pošilja ljubezenske klice svetovnih podjetij, kot so , Boeing in Visa.
Rečeno je, da je podoba prihodnosti, za katero si prizadeva stadion Medium K, sovpadala s podobo prihodnosti, ki jo je dr. Thomas Frey zasledoval s predavanji in zapisi. Tako sem se pridružil stadionu Medium K.
Thomas Frey pravi:
Prihaja obdobje priložnosti brez primere. In do leta 2030 bosta izgubljeni 2 milijardi delovnih mest.
Od kod prihaja naša sedanjost, iz preteklosti ali iz prihodnosti? Zdravnik je rekel, da je prihodnost preteklosti postala sedanjost. Pravijo, da je vsak od njih napovedal svojo prihodnost, tako da je ta trud postal današnji. Z drugimi besedami, sedanjost ne naredi preteklost, temveč prihodnost.


Prihodek od trženja stadiona K

%naslov 插图%št

1. Ne gre za naložbo, ne za nakup blaga.
2. Kupite kovanec K-stadium za 300 $ na borzi in ga položite v denarnico kok kovancev na platformi in končali ste!
3. Izkopani kovanec KOK lahko kadar koli prodate na borzi kot v banki, da ga dobite v gotovini, in s ponovnim deponiranjem izkopanega KOK za povečanje depozita lahko prejmete več nagrad za rudarjenje.
4. Rudarjenje se akumulira s povprečno mesečno stopnjo rudarjenja 3-5% deponiranih kovancev. (Vendar se lahko stopnja rudarjenja zbere le do 200 % kovancev KOK, ki ste jih položili.)
5. K Stadium nagrajuje trženje s sprejetjem sistema napotitev. Obstaja veliko podjetij in podjetij, ki izvajajo napotitveno trženje. (Na primer menjalnica navideznih valut, Kakao, Naver itd. so sistem, ki daje številne prednosti, če ga priporočajo, zato sodeluje veliko ljudi, podjetja in podjetja pa tudi ta sistem sprejemajo.)
6. Prijatelj lahko povabi drugega prijatelja . Od 2. stopnje dalje se nagrade podelijo glede na dejavnosti v metaverzu virtualnega prostora.


* Kaj je "zagon glavnega omrežja - pričakovani učinek"?

%naslov 插图%št

-. tehnologija je dokazana. Mainnet tehnologija (Na kratko, mainnet je končna destinacija za romance, cilje in sanje vseh blokovskih podjetij. Od 18.000 kovancev, registriranih v CoinMarketCap, ima približno 50 kovancev mainnet. Vse druge stvari naj bi bile žetoni. obstoj ali neobstoj mainnet- lahko se izrazi kot odnos med najemnikom in lastnikom stavbe)
-. Transparentni viri prihodkov (na podlagi tehnologije blokovne verige) – Za stadion K sta dva glavna vira prihodkov: prihodek od vsebine znotraj platforme in prihodek od stroškov plina iz glavne mreže.
1. Vsebinski dohodek – mislim, da ni veliko, ker je v procesu zbiranja uporabnikov. (Trenutno je 700.000 uporabnikov v 150 državah)
2. Prihodki od plina v glavnem omrežju – Za razliko od obstoječega glavnega omrežja se glavno omrežje stadiona K razlikuje od obstoječega glavnega omrežja, ker je glavno omrežje zagnano v državi, kjer je vzpostavljen ekosistem skupnosti. točka. Torej je dejstvo, da je najprej predmet kotacije na večjih borzah. V prihodnosti je pričakovati, da se bodo drug za drugim samoizpisali. Ker druge DApps (decentralizirane vsebine) uvaja mainnet stadiona K, se število uporabnikov povečuje. Preden projekti blockchain uporabljajo naše glavno omrežje, uporabljamo tehnologijo ERC-20, ki je odprta koda Ethereuma. To pomeni, da boste uporabljali to v najem.

Zdaj je provizija za transakcijo Ethereum (provizija za plin) približno 200.000 von, hitrost pa lahko obdela le 20 transakcij na sekundo (20TPS) - omrežje Ethereum poganjajo vozlišča (zlasti rudarji). To so osebe, ki preverijo transakcijo. Zaradi narave Ethereuma, ki ga morajo preveriti številna vozlišča, je hitrost transakcije neizogibno počasna. (PoW, omejitve dokazila o delu) / Če primerjamo mainnet, je Bitcoin (sredstvo za shranjevanje vrednosti) mainnet izražen kot digitalno zlato, glavna mreža Ethereuma (za udobje veriženja blokov) pa je digitalno olje in veriga K-stadionov. je uporabna veriga kovancev, ki jo je mogoče enostavno uporabiti v resničnem življenju. To je kovanec, specializiran za NFT, plačila in metaverse. Še več, ima certificirano tehnologijo, ki obdeluje več kot 15000 TPS, kar je neprimerljivo z Ethereumom.
-. Prednostno uvrstitev na glavne borze
Za razliko od obstoječega glavnega omrežja se glavno omrežje K-Stadium zažene v državi, kjer je vzpostavljen skupnostni ekosistem, zato se razlikuje od obstoječega glavnega omrežja in je predmet prednostnega kotiranja na večjih borzah.
-. DApp neodvisni ekosistem, ki temelji na rojstvu
-. Trajnostna gospodarska struktura je zaključena (ekonomija žetonov in protokolarna ekonomija).


Skupnostni bazen v Mainnetu
Nova postavka
K-Stadium Bridge
Nove naložbe in nov kompenzacijski sistem (naložbe in nadomestila posameznikov, ne institucij) v okolju K-stadiona - Skoraj vsi uspešni projekti v preteklosti so bila igrišča institucij.


“Sistem, ki je pravičen do vseh” – K Stadium

%naslov 插图%št

 

Dva sklada dobička stadiona K sta
prvi skupnostni bazen
-. Skupnostni bazen (koncept količine kovancev KOK) je zbiralnik dobička, do katerega je treba pristopiti s strategijo in taktiko.
Drugič, rudarski bazen
-. Rudarski bazen (pretvorba izkopanih KOK v USD - koncept USD) je stabilen dobiček.

Inflacija KOK
-. Poslovni prihodki stadiona K vključujejo količino kovancev, ki se vsako leto dodatno ustvarijo med prihodki platforme in prihodki od stroškov plina. Imenuje se količina inflacije (deset milijonov).

Provizija za transakcijo KOK
-. Ogromno denarja za plin, ki ga zaslužimo - se plača kot nagrada iz skupnega bazena (nagrada samo za udeležence)
-. Ko se število uporabnikov povečuje, pridejo DApp-ji in vsakič, ko vstopijo, se izvede dogodek airdrop.
Na primer, ko je kovanec kotiran na borzi, se izplača kot nagrada iz kovanca airdrop KOK - skupnostni bazen, tako kot dogodek airdrop. (Nagrada samo za udeležence)

Nadomestilo naložbe KOK
-. Osnovno nadomestilo 70 %
-. Nadomestilo za uvrstitev 20% (do 12. mesta)
-. Nadomestilo za rudarjenje 10% (do 6. mesta)
*Delovanje sistema DPoS – Delegirano dokazilo o deležu
Lastniki kriptovalut sorazmerno s svojim deležem glasujejo, da izberejo reprezentativno vozlišče, ki jih zastopa, in ta reprezentativna vozlišča se strinjajo. Algoritem konsenza, ki sprejema odločitve. Nanaša se na način sodelovanja z delegiranjem na reprezentativno vozlišče.
Ker temelji na blockchainu skupnosti bazenov, je pregledno razkrito vsem na svetu. Če so vložena vozlišča vključena v razvrstitev, lahko prejemate dnevni dobiček, sprva pa lahko postane igrišče za meje stadiona K. Obstaja. Velja načelo ponudbe in povpraševanja.Zgoraj smo si ogledali pričakovanja in učinke zagona glavnega omrežja, ki bo zagnal takoj , kot sta sedanji in prihodnost stadiona K ter tok denarja .
Prihodnost stadiona K je svetla. Še vedno ni prepozno.
Če želite izvedeti več o stadionu K, potrkajte na vrata. Uspeh pride tistim, ki ukrepajo.

Če ste iskali informacije o stadionu K,
se ne oklevajte in se posvetujte z blogerjem.

Poiskati morate partnerja, ki lahko natančno izvede posel K-Stadium.
Poiskati morate partnerja, ki vam lahko zagotovi praktične, učinkovite in hitre informacije.
Najti morate partnerja, ki vam lahko učinkovito ponudi najboljši načrt.

Ne bo vsem uspelo samo zato, ker so začeli K Stadium.
Je pa jasno, da se trdo delo vedno poplača.
Kakšno znanje in posel se na začetku osredotočite, lahko po nekaj mesecih določite uspešnost.


%naslov 插图%št

* Kako nadaljevati s projektom K Stadium KOK!

1.  Brezplačno se pridružite stadionu K 

Brez vabilne kode se ne morete registrirati kot član. Prosimo, izberite spodaj pripravljeno kodo povabila.
koda povabila “Klikni” ) Koda povabila:  TOPWRZMK
“Glej spodaj” Povezava za vstavljanje kode vabila
https://api.kok-play.xyz/web/users/regist?lang=en&ref=TOPWRZMK

%naslov 插图%št

Ali pa skenirajte QR kodo, da se prijavite.


2. Prenesite in namestite K Stadium rudarjenje APP

%naslov 插图%št
%naslov 插图%št
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kok_wallet

%naslov 插图%št
%naslov 插图%št
https://apps.kok-play.xyz/

%naslov 插图%št
%naslov 插图%št

https://apps.kok-play.xyz/


3. Prijavite se in sodelujte na k stadionu

%naslov 插图%št

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijavite se po vpisu številke mobilnega telefona in gesla, ki ste ga vpisali ob registraciji kot član.


Priročnik KOK – Glejte »Popoln dogovor od depozita do rudarjenja«
1. K stadion KOK Wallet  – Polog
2.  K stadion K OK Wallet – Nakazilo
3.  K stadion  KOK Mining


%naslov 插图%št

Če ste iskali informacije z mislijo na stadion K 
, se ne oklevajte in se posvetujte z blogerjem.

Poiskati morate partnerja, ki lahko natančno izvede posel na stadionu K.
Poiskati morate partnerja, ki vam lahko zagotovi praktične, učinkovite in hitre informacije.
Najti morate partnerja, ki vam lahko učinkovito ponudi najboljši načrt.

Vsem  , ki  začnejo s K Stadium, ne uspe.
Je pa jasno, da se trdo delo vedno poplača.
Kakšno znanje in posel se na začetku osredotočite, lahko po nekaj mesecih določite uspešnost.


Pozanimajte se o tem, kako nadaljevati s posvetovanjem Kakao Talk~~~

Weixin : kokplay888
QQ : 1468269396
*Ne morete se pridružiti brez kode povabila, zato priporočamo, da se za več podrobnosti posvetujete.
Koda povabila:  TOPWRZMK
E- pošta za posvetovanje kokplay@kakao.com Kakao
Talk 1:1 Posvetovanje Kakao Talk
Prosimo, posvetujte se pozneje.
ID KakaoTalk: k18615978493


K Stadion – brezplačno članstvo

➥˘点击 开始注册
 

K Stadium –  Prenos APP

*  K STADIUM – Brezplačno članstvo v platformi
Priporočitelj  in  sponzor  (vnos kode) –  TOPWRZMK
 

K STADIUM Center za podporo

K STADIUM – Center za podporo platforme

K STADIUM – Mainnet Support Center
https://help.kstadium.io/
 
#Predstavitev Poslovanja Platforme K Stadium In Razlaga# Kako Sodelovati.

K Stadium Global Business [Translation] 

 English-영어,Español-스페인어,Italiano-이탈리아어,Deutsch-독일어,Português-포르투갈어,Polski-폴란드어,Čeština-체코어,Français-프랑스어,русский-러시아어,Malay-말레이어,Bahasa Indonesia-인도네시아어,Filipino-타갈로그어,日本語-일본어,中文(简体)-중국어(간체),हिन्दी-힌디어,বাংলা-벵골어,العربية-아랍어그럼 *KOK 사업을 어떻게 참여하여 진행하는가?

1.KOK-플렛폼 무료회원 가입하기

아래 준비한 초대코드를 선택하세요.
후원인코드추천인코드똑같이 입력하세요.

(“클릭” 초대코드)
초대코드 : 
TOPWRZMK 
또는 “아래참조”  초대코드 삽입 링크

https://api.kok-play.xyz/web/users/regist?lang=ko&ref=TOPWRZMK

2. KOK 플렛폼  APP 다운로드 설치하기
구글플레이에서 다운로드 설치
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kok_wallet

kok 사이트에서 다운로드 파일 설치
https://apps.kok-play.xyz/

3. 로그인 & kok 플렛폼 참여하기

회원가입할때 입력한 본인 휴대폰번호 및 비밀번호 입력후 로그인 합니다.


KOK 매뉴얼 – “입금부터 채굴까지 완벽정리” 참조

1. KOK PLAY 지갑 – 입금

2. KOK PLAY 지갑 – 송금

3. KOK PLAY 채굴하기


KOK 사업을 평소 염두해두고 정보를 찾아보고 계셨던 분이라면, 주저하지 마시고 상담해보시기 바랍니다.

아래 메신져로 추가 후 어떻게 진행해야 할지 문의 하세요~~

웨이신 : kokplay888

QQ : 1468269396

메일상담 kokplay@kakao.com

카톡아이디 : k18615978493

KOK 사업을 정확하게 전달해 줄 파트너를 찾으셔야 합니다.

실질적이고 효과적이고 빠르게 정보를 제공해 줄 파트너를 찾아야 합니다.

효과적으로 최적의 플랜을 제공할 수 있는 파트너를 찾아야 합니다.

누구나 KOK 사업을 시작한다고 하여 성공하지는 않습니다.

하지만, 분명한 것은 노력한 것에 대한 대가는 반드시 따라옵니다.

시작 초기에 어떤 노하우를 가지고 얼마나 사업에 집중하냐가 몇개월 뒤의 성과를 판가름 낼 수 있습니다.

오늘도 행복하고 의미있는 하루 되시기 바랍니다.....

K스타디움 글로벌 비즈니스로 미래를 꿈꾸는 글로벌 프론디어 화 함께 하세요.