K Stadium Global Business [Translation]

Hits: 222

%title插图%num

TitleIntroducerea Platformei K Stadium Și Explicația Modului De Participare.2022-05-09 12:20
CategoryRomână-루마니아어
Name Level 10

K Stadium Introducere de afaceri

%title 插图%num

1. Fluxul de bani
2. Contextul nașterii lanțului de blocuri
3. Ce este economia de simboluri?
4. Cum va schimba economia protocolului lumea?
5. Procesul, prezentul și viitorul K Stadium
6. Lansarea Mainnet - Care sunt efectele așteptate?
7. Un sistem echitabil pentru toți – K Stadium

Referință: am pregătit un text făcând referire la Namwon Special Lecture Live a lui Gap-Yong Song (12 ianuarie 2021) și la prelegerea YouTube a Dr. Yang-Seop Kim de Top Frontier.


Ce este o monedă?

%title 插图%num
Pentru a cunoaște o monedă, trebuie mai întâi să cunoști fluxul de bani. Cunoașterea istoriei monedei vă va ajuta să înțelegeți moneda.

Monedă! Activele virtuale (criptomoneda) trebuie legalizate.
Criptomoneda a fost definită ca un activ necorporal de către Organizația Internațională de Contabilitate (IFIS) în 2019. Veți semna Declarația comună G20 la Summit-ul G20 (2019). (Desigur, atât Coreea, cât și președintele de la acea vreme au semnat-o.) – În ceea ce privește conținutul central, credem că „criptomoneda nu dăunează ordinii financiare internaționale”. Coreea a susținut în mod constant că „criptomoneda este o înșelătorie” înseamnă jocuri de noroc, dar prin semnarea Declarației comune G20, Coreea va deveni și ea legală începând cu 25 iunie 2020. Dacă nu ar fi semnat și legalizat și instituționalizat, ratingul internațional de credit ar fi coborât.

Deci, pe 15 martie 2021, a intrat în vigoare Legea privind serviciile financiare specificate, adică Legea specială a banilor. După legalizare, guvernul a anunțat că impozitul pe câștigurile de capital va fi impus de la 1 ianuarie 2022. (22% pentru mai mult de 2,5 milioane de woni) Așa că zicala „criptomoneda este ilegală” a dispărut acum.

Acum, dacă ne uităm la procesul de schimbare a banilor (bani), acesta se schimbă de la troc la scoici, monede, bancnote, carduri și acum criptomonedă. Puteți găsi adevărul aici.


Cum a apărut criptomoneda?

%title 插图%num

Pentru a cunoaște fundalul nașterii criptomonedei, este necesar să cunoaștem problemele monedei actuale. Există două funcții ale banilor (banii), iar prima este mijlocul de transmitere a valorii. Există ceva fatal în bani și trebuie să fie întotdeauna la fel sau mai mare ca valoare, astfel încât să păstrezi banii.

Dacă te uiți la fundalul nașterii
criptomonedei, lumea era în furie din cauza falimentului Lehman Brothers în 2008. De ce? Lumea a fost afectată de falimentul unei bănci americane?
Băncile din întreaga lume sunt conectate ca o rețea, așa că falimentul băncilor mari se va prăbuși precum dominoul. Pe măsură ce criza financiară globală s-a agravat, Statele Unite au început să imprime dolari ca garanție pentru obligațiuni guvernamentale cu Banca Rezervei Federale pentru a stimula economia. Statele Unite se află într-o situație în care băncile sunt obligate să-și închidă datoriile.
Valoarea dolarului scade deoarece este emis de patru ori mai mult decât dolarul anterior. Pe măsură ce deprecierea actuală a dolarului și încrederea s-au prăbușit, criptomonedele au apărut pentru a restabili încrederea în economia financiară și a fost fundalul nașterii și se poate spune că este fluxul vremurilor.


Deci, cum a apărut criptomoneda Bitcoin?

%title 插图%num

Pentru a înțelege fundalul nașterii Bitcoin, trebuie să înțelegeți „aur”.
De ce este aurul scump?Pentru că în lume există doar 180.000 de tone de aur, oferta este limitată și cererea, adică mulți oameni din întreaga lume îl caută.Atunci, de ce argintul sau cuprul este mai scump decât aurul? Este un fapt că argintul și cuprul se schimbă, dar proprietățile fizice ale aurului nu se schimbă. De aceea aurul este atât de scump.

Totuși, în ceea ce privește raritatea, chiar dacă diamantele sunt mult mai scumpe și mai valoroase decât aurul, le-ar fi folosit ca aur în loc să folosească diamantele ca monedă? În timp ce prețul de 1 uncie de aur și prețul de 100 de uncii nu se modifică și sunt direct proporționale, pentru diamante, diferența dintre 1 carat și 10 carate nu este de 10 ori, dar prețul variază foarte mult în funcție de dimensiune, manopera, transparență și evaluator. Cu alte cuvinte, diamantul nu poate fi folosit ca monedă deoarece valoarea și prețul acestuia se modifică. Peste tot în lume, aurul și aurul au fost recunoscute drept cea mai bună monedă.

În acest moment, trebuie să înțelegeți relația dintre dolar și aur.


De ce a devenit dolarul moneda de rezervă?

%title 插图%num

Lumea a folosit aurul ca monedă de mult timp, dar are dezavantajele sale. În primul rând, există dezavantaje că este greu de transportat și este dificil de împărțit.Așa că, am lăsat aurul la o fierărie
și l-am folosit ca monedă cu un certificat de depozit de aur.Acest depozit a devenit lira sterlină și dolari americani . Pe vremuri, dacă te uiți la o bancnotă de un dolar, se spune că în partea de jos era scrisă o frază care spunea: „Dacă o duci la depozit, va fi schimbată cu aur”. Biroul de aurară care folosea certificatul de depozit a devenit prima bancă din omenire, se spune că a început în Anglia. – Acesta este standardul de aur – abolit în 1914.

Lira (dolarul) este un certificat de depozit de aur, deci este corect să emiti doar cantitatea de aur stocată. Drept urmare, lira sterline își pierde statutul de piață financiară cheie pe măsură ce valoarea de schimb a lirei sterline scade cu aur.

Așadar, sistemul spațial Bretton a fost început în Statele Unite în 1944 și, pe măsură ce liderii a 44 de țări s-au adunat și au decis că 1 uncie de aur înseamnă 35 de luni, dolarul a fost folosit ca monedă cheie a lumii. La acel moment, era posibil datorită fiabilității, deoarece Statele Unite dețineau mai mult de 80% din aurul mondial. În 1971, pe măsură ce dolarul s-a depreciat pe măsură ce a emis un alt dolar uriaș pentru a finanța războiul din Vietnam, președintele Nixon al Statelor Unite la acea vreme a oprit sistemul de convertibilitate a aurului în 1971. După aceea, standardul de aur al universului Brayton a fost abolit. Cu toate acestea, dolarul american nu a avut o alternativă la alte valute de rezervă, așa că a jucat în continuare un rol ca monedă de rezervă a lumii. Într-o situație în care fiabilitatea și lichiditatea trebuie garantate ca monedă cheie, dar valoarea dolarului nu este, în 1970, președintele Nixon a declarat abolirea etalonului aur și l-a trimis pe Kissinger în Arabia Saudită.

În trecut, petrolul vândut în țările din Orientul Mijlociu era primit în aur, dar după aceea, dolarul a devenit moneda de rezervă, permițându-le să-l primească în dolari în loc de aur.
În întreaga lume sunt depozitate 180.000 de tone de aur, echivalentul a 5 piscine olimpice, și se spune că cantitatea de aur extrasă și distribuită până acum este echivalentă cu 4 piscine. Din cauza deficitului de aur, cererea de aur este mare, dar oferta este limitată.
Cu toate acestea, are dezavantajul că este greu de mutat și este mai greu de scris prin despicarea lui. Deci, Bitcoin este o criptomonedă.


Deci, care a fost fundalul nașterii criptomonedei, Bitcoin?

%title 插图%num

Înainte de apariția criptomonedei se folosea moneda fiat, dar banii fiat sunt emiși de banca centrală și controlează la nivel central totul.Dacă valoarea banilor scade, banca centrală sau guvernul nu își asumă responsabilitatea. Deci aveam nevoie de o monedă care să nu se deprecieze. Descentralizarea este planificată din contradicția centralizării. Tehnologia descentralizării este tehnologia blockchain. Cu alte cuvinte, blockchain este o tehnologie de încredere care restabilește încrederea pierdută. Bitcoin este ceea ce a fost emis cu această tehnologie blockchain. Cel mai mare avantaj al blockchain-ului este că nu poate fi falsificat, manipulat sau piratat.

Ideea este că contextul istoric în care a fost emis Bitcoin este similar cu momentul în care au fost emisi mulți bani din cauza crizei Lehman Brothers din 2008. Acum, din cauza virusului corona, o sumă uriașă de bani în întreaga lume este eliberată ca un pachet de stimulare și, ca urmare, valoarea banilor scade treptat. În loc să dețină acțiuni, oamenii se îngrămădesc spre obligațiuni guvernamentale și aur. Cu toate acestea, din cauza virusului corona, au zburat mulți bani, dar prețul aurului, care ar trebui să crească, scade și prețul Bitcoin crește.


Deci, de ce să alegeți Bitcoin în locul aurului?
Privind înapoi la avantajele Bitcoin, Bitcoin are toate avantajele aurului (cantitate mică și nu modifică proprietățile fizice), dar fără dezavantaje (dificil de transportat și depozitat, și mai dificil de împărțit și folosit), Bitcoin are o cantitate mai mică. decât aurul și poate fi schimbat.Nu, hacking-ul contrafăcut este imposibil, poate fi împărțit în 1/100 de milioane și poate fi transmis direct în cealaltă parte a lumii cu o mică taxă.


Bitcoin?

%title 插图%num

Setați suma totală de Bitcoin – 21 de milioane, iar cantitatea de minerit scade cu o reducere la jumătate la fiecare 4 ani. Minarea este finalizată atunci când sunt extrase 6,25 minute pe an, 3,12 minate după 3 ani și 1,6 minate după 4 ani. În prezent, 4,5 milioane de monede au dispărut din această lume, iar dacă adunăm scăderea naturală, oferta va scădea, maximizând deficitul, și există o poveste care face ca prețul Bitcoin să crească. În prezent, prețul Bitcoin este de aproximativ 60 de milioane de woni.
Bitcoin Există o anecdotă interesantă că a fost o zi de pizza pe 21 mai 2010 și există o predicție că au spus să trimiteți doar două pizza pentru că vă vor da 10.000 de bitcoini. La acea vreme, Bitcoin nici măcar nu era recunoscut. Având în vedere prețul actual, a fost 600 de miliarde de woni pentru a vinde pizza și a o mânca.
Bitcoin a fost cumpărat de furnici până în 2017, dar acum instituțiile încep să-l cumpere. Povestea spune că Bitcoin este doar începutul. Organizațiile din întreaga lume urmăresc criptomoneda în ultimii 10 ani, dar acum este legalizată în întreaga lume și unele țări folosesc Bitcoin ca monedă fiat.

Stadionul KOK / K creează, de asemenea, un ecosistem care îndeplinește cel mai bine principiul cererii și ofertei. Moneda KOK aparținând altcoinului a crescut de la 0,14 USD în 1KOK în urmă cu doi ani la 7 USD astăzi, iar rata de creștere este de 55 de ori. Ce demonstrează această situație? Cel mai important punct de vedere este cât de bine este ecosistemul de monede. Deoarece KOK este o platformă cuprinzătoare de conținut digital bazată pe blockchain, este o monedă cu un ecosistem de monede foarte bine echipat, astfel încât valoarea KOK în viitor este nelimitată.

Cu toate acestea, deoarece nimic nu este absolut și perfect, valoarea și prețul monedei KOK Coin va continua să crească? Trebuie să-ți dai seama.
Nu orice afacere sau companie cu monede este perfectă. Este o predicție că lucrurile pot merge prost, așa că participarea la judecata finală și la decizia oricărui bun ar trebui să înceapă cu propriile alegeri. L-am luat de la o cunoștință și am început-o, dar firma a dat faliment! Trebuie să-ți asumi responsabilitatea pentru propriile decizii, indiferent dacă funcționează sau nu. Trebuie să-ți faci propria judecată dobândind cunoștințe prin toate materialele și învățarea.


Ce este un altcoin?
Altcoin este un termen care se referă la toate criptomonedele, altele decât Bitcoin. Bitcoin este o monedă alternativă în sensul unei monede alternative. Acestea sunt altcoins reprezentative, cum ar fi Ethereum, Ripple, Litecoin și KOK Coin. Dacă există mai mult de 1000 de tipuri de altcoins, există și multe monede interne. Numit și japcoin. Pe măsură ce altcoins încep să apară, prețurile lor pot crește cu sute de%, dar moneda în sine poate dispărea peste noapte. Cine ar trebui să judece? Depinde de tine să decizi.


Acum, să învățăm despre K Stadium.

%title 插图%num

Înainte de a începe, trebuie mai întâi să bănuiești ceva.
Există o mulțime de oameni care văd eșecul fără a pune întrebări.
Îndoieli rezonabile despre K Stadium.
1. În primul rând, de unde provine sursa de venit pentru membri?
Când extrageți monede KOK, recompensele sunt plătite în monede. Monedele emise de companie nu au un cost.
2. De ce de două ori? Îți oferă atât de multe jetoane miniere răscumpărabile?
Ca recompensă pentru recrutarea utilizatorilor KOK, puteți primi și recompense miniere cu monede KOK în timp ce utilizați platforma și veți primi, de asemenea, mai multe recompense de la frontiere care au recrutat utilizatori invitând prieteni.
3. Care este profitul companiei dând atâtea monede?
Pe măsură ce numărul de utilizatori crește, valoarea platformei K-stadion crește, iar utilizatorii trebuie să utilizeze moneda KOK în cadrul platformei, iar moneda limitată KOK nu are de ales decât să crească în valoare ca Bitcoin.


Care a fost fundalul nașterii Stadionului K?

%title 插图%num
Cel mai puternic conținut digital din lume este Coreea. K-content, K-pop, K-culture, K-movie, K-webtoon etc.
Pentru a explica Netflix ca exemplu, majoritatea conținutului platformei Netflix au fost produse Disney. Așadar, au retras conținutul de pe Netflix și au creat o platformă numită Disney Plus. Drept urmare, Netflix caută producători de conținut în Coreea, economisind în același timp bani. Deși există o clauză toxică conform căreia drepturile de autor asupra conținutului dezvoltat sunt deținute de Netflix, producătorii coreeni de conținut care primesc investiția vor furniza conținutul produs și se numără printre primele 10 ecranizate pe Netflix.5 sunt K-drame, K-movies , etc. În plus, conținutul jocurilor coreene se situează pe primul loc pe al treilea pe piața globală a jocurilor, iar Coreea, cum ar fi Nexon, Neckmarble și NC Soft, deține o cotă de piață globală de 55%. Nu pot să nu spun că Coreea este o țară cu adevărat grozavă. Webtoons au fost, de asemenea, dominate de Japonia în trecut, dar acum Naver Webtoons și Kakao Webtoons au depășit Japonia.


Ce este „platforma K-stadium bazată pe blockchain”?

%title 插图%num

Este o platformă democratică care protejează drepturile de proprietate intelectuală, astfel încât descărcarea ilegală este imposibilă și oricine poate participa. Cu plata gratuită, oricine poate efectua o plată doar cu un telefon mobil. Motivul succesului platformei KOK este că este o țară cu o populație mare și oricine are un telefon mobil poate participa. Decontarea transparentă se face deoarece plata se face cu moneda K-stadium bazată pe tehnologia blockchain, moneda cheie din cadrul platformei.


Să aruncăm o privire la „monopolul bogăției companiilor cu platforme digitale”.
Dacă te uiți la companiile reprezentative din întreaga lume, Netflix, Google, Play Store, Melon, Kakao, Baedal Minjok, Coupang, Amazon, YouTube etc.
percep acum o taxă uriașă de 30% și preiau problemele de drepturi de autor și induc plata numai cu cardul – la nivel mondial Mai mult de jumătate nu au card, iar o treime dintre oamenii din lume nu au cont bancar (Africa, Asia de Sud-Est etc. – Principala sursă de venit pentru bănci este veniturile din comisioane prin depozite şi împrumuturi, dar în ţările sărace aproape nu se fac depozite.nu există).
Unii spun că colonizarea platformelor digitale are dreptate atunci când se exprimă că este dominată de platforme mari.Reprezentativ, Kakao, YouTube etc.


„Platformă digitală – Cum este dominația lui Kakao asupra bogăției?
Kakao a început ca un serviciu de mesaje text gratuit pentru prima dată, dar continuă cu o pierdere de 40 de miliarde de woni. Asta pentru că, pentru a colecta utilizatori, investiția a fost realizată cu riscul unei pierderi. Când un anumit număr de membri au fost recrutați prin mesaje text gratuite, va fi introdus un joc național numit Anipang. Întreaga națiune devine dependentă de jocurile Anipang. Banii de joc din joc sunt o inimă roșie, dar dacă inima (banii de joc) se epuizează, jocul nu poate fi jucat, va fi recrutarea. Odată ce membrii sunt adunați, afacerea cu profit începe serios. Există 27 Kakao Beauty Salon, Kakao Taxi, Kakao Bank etc.
După cum puteți vedea, care este secretul succesului lui Kakao? Adică a crescut numărul de utilizatori și utilizatori.


Să aruncăm o privire la „Digital Platform Coupang”.
Coupang este listată la bursa americană. Investiție de 100 de trilioane de dolari.
Motivul pentru a cumpăra acțiuni este să le cumperi cu scopul de a investi în companii de top, iar faptul că Coupang a fost o companie care a înregistrat o pierdere de 4,6 trilioane a câștigat în 6 ani. Dar cum a ajuns o astfel de companie la bursă pe Nasdaq și a primit o investiție de 100 de trilioane de woni? Este utilizatorul. Este un fapt că au fost 15 milioane de utilizatori fideli și au fost doar 5 milioane de utilizatori fideli cu o taxă lunară de membru. Președintele SoftBank, Son Jeong-eui, a investit 2 trilioane de woni în Coupang și l-a listat pe NASDAQ, câștigând 100 de trilioane de woni, 38 de trilioane de woni. Secretul succesului Coupang este că a crescut și numărul de utilizatori.


Care este „cheia succesului platformei digitale”?

%title 插图%num

Este utilizatorul.
Oamenii sunt atuul și sunt cheia succesului platformei.
„Când oamenii se adună, BIG DATA se acumulează și fiecare BIG DATA este bani”
„Când oamenii se adună, veniturile din vânzări și din publicitate vin necondiționat”
„Când oamenii se adună, conținutul intră automat, iar pentru a participa la conținut, un alt Persoană intră.”
Apoi, va intra din ce în ce mai mult conținut de înaltă calitate. Concluzia este că dacă există doar utilizatori, platforma va „reuși” necondiționat.


Există câteva lucruri la care să te gândești când vine vorba de „succesul platformei digitale”.

%title 插图%num

-. Cine a făcut Kakao Success? Utilizatori, utilizatori, adică noi... !
-. Cine a făcut posibil ca Baedal Minjok, achiziționată de o companie germană de 4,7 trilioane, să devină un conglomerat? Utilizatori, utilizatori (soferi de livrare, proprietari de restaurante, adică noi...!
-. Cine încarcă conținut Facebook? Noi...!
-. Cine încarcă conținut YouTube? Noi...!
Toate platformele sunt contribuite de noi. Compania platformei face bani
. Aceasta este monopolul bogăției companiei de platformă.Fostul
ministru Park Young-sun a subliniat, de asemenea, că economia de monopolizare a bogăției existente, economia platformei, ar trebui să meargă la economia de protocol, transparentă pentru utilizatori și contribuabili.Noul cuvânt economie de protocol a fost inventat pe baza logica conform căreia profiturile ar trebui distribuite în mod echitabil
„K Stadium este o structură care distribuie profituri.” Oricât de mult a contribuit la platformă, returnează profituri echitabil ca minerit și atât cât este folosit în cadrul platformei. .


Dacă aruncăm o privire rapidă asupra fluxului economiei moderne, a unei
economii centralizate – de exemplu, când un produs este lansat de la Samsung, a unei
economii de platforme – de exemplu, Amazon, Kakao etc. – Serviciu gratuit etc. Averea existentă companie platformă de monopolizare
Protocol economie – K Stadium – Da De exemplu, dacă cumpărați ceva de la un mall, veți fi recompensat cu kilometraj și monede pentru suma pe care o cumpărați.
* Pentru ca o economie de protocol să se realizeze, trebuie mai întâi să fie transparentă, să fie democratică, să fie deschisă, să nu fie falsificată, să nu fie piratată.
În concluzie, economia protocolului ar trebui să fie descentralizată, bazată pe tehnologia blockchain, și ar trebui stabilită o economie token.


Ce este „K Stadium – Token Economy”?
Economia de jetoane înseamnă a oferi o recompensă pentru a induce o anumită acțiune.La fel ca în jocul Anipang al lui Kakao, când inviți un prieten, inimile sunt plătite ca recompensă, K Stadium plătește recompensa cu jetoane minate. „Miezul” este că jetoanele plătite pot fi convertite în numerar.
Pentru a explica pe scurt economia de jetoane (economia de jetoane) a Stadionului K, (modificări ale riscului, randamentului, costului și aprovizionării cu jetoane)
În primul rând. Când a început K Stadium, a existat un risc. În acest moment, frontierele care au participat la Stadionul K au primit o mulțime de recompense. (12%, 9%, 7%~ Acum, recompensele sunt date de minerit 3~5%. Motivul acestei scăderi este din cauza gradului de conștientizare sporit al K Stadium, riscul a scăzut, costul de marketing a scăzut, oferta de token a scăzut cum ar fi incinerarea simbolului etc. Motivul poate fi dat.)
În al doilea rând. Există o modificare a prețului simbol al K Stadium. Motivele creșterii de la 0,14 USD la început la 7 USD acum sunt motivele pentru creșterea numărului de utilizatori, creșterea profitului operațional, creșterea valorii activelor și creșterea valorii simbolului K Stadium.


Ce este K Stadium în Coin Market Cap?

%title 插图%num

Este cea mai de încredere companie de statistică blockchain din lume. Este pe locul 222 din 11000 de monede și jetoane, iar pentru a fi înregistrată pe CoinMarketCap, trebuie să fie listată pe cel puțin două burse cunoscute, iar scopul este să intre în top 50 al CoinMarketCap. Din cele 11000 de monede, doar 50 de monede au propria tehnologie, mainnet-ul. Care este diferența dintre o monedă și un jeton? În funcție de faptul că aveți propriul blockchain (mainnet) sau nu, dacă nu există nicio monedă, este un token. Pentru a spune mai simplu, o monedă înseamnă să-ți construiești casa pe propriul tău teren, iar un simbol înseamnă să-ți construiești casa pe terenul altcuiva. Dacă închiriezi teren de la altcineva și îl folosești pentru a-ți construi o casă, bineînțeles că trebuie să plătești chirie. Dacă te gândești la aceasta ca la o taxă numită taxă de gaz, s-ar putea să fii rapid. K Stadium este un simbol care împrumută în prezent Ethereum ERC-20. Cu toate acestea, va deveni o monedă atunci când rețeaua principală va fi lansată mai devreme sau mai târziu.


Mediul?

%title 插图%num

Este o companie recunoscută la nivel internațional cu cea mai înaltă performanță tehnologie block chain din lume. Medium va achiziționa K Stadium în aprilie 2021, într-o situație în care avea nevoie de o platformă pentru a utiliza tehnologia digitală. K Stadium este o platformă de conținut digital cu conținut variat, cum ar fi filme, webtoons și jocuri. Medium va dobândi o participație la The9 Company. Înainte de a se întâlni cu KOK-Play, Medium s-a concentrat pe business-ul B2B, dar după ce a achiziționat KOK-Play, a legat și business-ul de servicii B2C și a devenit o companie cu un portofoliu complet. În curând, odată cu lansarea rețelei principale K Stadium, se va stabili ca o companie globală cu platforme digitale cuprinzătoare.
Mergeity of Medium - Cel mai bun spațiu virtual Metaverse va fi lansat la New York în decembrie. Și va fi listat pe NASDAQ. Se poate aștepta să fi intrat în Pink City, o etapă preliminară înainte de listare.


„Dr. Thomas Frey” se alătură K Stadium

%title 插图%num

Dr. Thomas Frey, un futurist de renume mondial, a fost angajat ca consilier tehnic la K Stadium. A lucrat ca inginer și designer la IBM timp de aproximativ 15 ani și a fost, de asemenea, membru al „Triple Nine Society”. În plus, este consilier al World Futures Association, o organizație non-profit pentru cercetări viitoare și autorul cărților „Dialog cu viitorul” și „Epiphany Z”, cărți despre metodologii care pot prezice și controla viitorul și în plus, IBM, AT&T este, de asemenea, un vorbitor care trimite apeluri de dragoste de la companii globale precum , Boeing și Visa.
Se spune că imaginea viitoare urmărită de Medium K Stadium a coincis cu imaginea viitoare pe care a urmărit-o dr. Thomas Frey prin prelegeri și scrieri. Așa că m-am alăturat Stadionului Medium K.
Dr. Thomas Frey spune:
Se apropie o eră a oportunităților fără precedent. Și până în 2030, 2 miliarde de locuri de muncă vor fi pierdute.
De unde vine prezentul nostru, din trecut sau din viitor? Doctorul a spus că viitorul trecutului a devenit prezentul prezentului. Ei spun că fiecare dintre ei și-a prezis viitorul, așa că acel efort a devenit astăzi. Cu alte cuvinte, nu trecutul face prezentul, ci viitorul face prezentul.


Venituri din marketing K Stadium

%title 插图%num

1. Nu este o investiție, nu o achiziție de bunuri.
2. Cumpărați 300$ K-stadium monedă de la schimb și depozitați-o în portofelul de monede kok de pe platformă și gata!
3. Moneda KOK extrasă poate fi vândută oricând la un schimb ca o bancă pentru a o face numerar, iar prin re-depunerea KOK extras pentru a crește depozitul, puteți primi mai multe recompense miniere.
4. Exploatarea minieră se acumulează la o rată medie lunară de minerit de 3-5% din monedele depuse. (Cu toate acestea, rata de mining poate fi acumulată doar până la 200% din monedele KOK pe care le-ați depus.)
5. K Stadium recompensează marketingul prin adoptarea unui sistem de recomandare. Există multe companii și companii care fac marketing de recomandare. (De exemplu, schimbul valutar virtual, Kakao, Naver etc. sunt un sistem care oferă multe beneficii atunci când este recomandat, atât de mulți oameni participă, iar companiile și companiile adoptă și ele acest sistem.)
6. Un prieten poate invita un alt prieten. De la nivelul 2 încolo, recompensele sunt acordate în funcție de activitățile din metaversul spațiului virtual.


* Ce este „lansarea rețelei principale - efect așteptat”?

%title 插图%num

-. tehnologia este dovedită. Tehnologia Mainnet (Pe scurt, rețeaua principală este destinația finală pentru romanțele, obiectivele și visele tuturor companiilor din lanțuri de blocuri. Din cele 18.000 de monede înregistrate în CoinMarketCap, aproximativ 50 de monede au rețea principală, Se spune că toate celelalte lucruri sunt jetoane Conceptul de existența sau inexistența rețelei principale- poate fi exprimată ca o relație între un chiriaș și un proprietar de clădire)
-. Surse transparente de venituri (bazate pe tehnologia block chain) – Există două surse principale de venituri pentru K Stadium: veniturile din conținut în cadrul platformei și veniturile din costurile de gaz din rețeaua principală.
1. Venituri din conținut – cred că nu este mult pentru că este în proces de colectare a utilizatorilor. (În prezent, există 700.000 de utilizatori în 150 de țări)
2. Venituri din gaze principale – Spre deosebire de rețeaua principală existentă, rețeaua principală a K Stadium este diferită de rețeaua principală existentă deoarece rețeaua principală este lansată într-o stare în care este stabilit un ecosistem comunitar. punct. Deci, este faptul că este mai întâi subiectul cotării la bursele majore. În viitor, este de așteptat ca unul după altul să fie autolistat. Pe măsură ce alte DApps (conținut descentralizat) sunt introduse de rețeaua principală a K Stadium, numărul de utilizatori crește. Înainte ca proiectele blockchain să utilizeze rețeaua noastră principală, folosim tehnologia ERC-20, care este o sursă deschisă a Ethereum. Aceasta înseamnă că veți folosi e de inchiriat.

Acum, taxa de tranzacție Ethereum (taxa de gaz) este de aproximativ 200.000 de woni, iar viteza poate procesa doar 20 de tranzacții pe secundă (20TPS) - Rețeaua Ethereum este condusă de noduri (în special mineri). Acestea sunt persoanele care verifică tranzacția. Datorită naturii Ethereum, care trebuie verificată de numeroase noduri, viteza tranzacției este inevitabil lentă. (PoW, limitări ale dovezii de lucru) / Comparând rețeaua principală, rețeaua principală Bitcoin (un mijloc de stocare a valorii) este exprimată ca aur digital, iar rețeaua principală Ethereum (pentru comoditatea blockchain-ului) este lanțul de petrol digital și K-stadium. este un lanț de monede utilitare care poate fi aplicat cu ușurință în viața reală. Este o monedă specializată în NFT, plată și metavers. În plus, are o tehnologie certificată care procesează peste 15000 TPS, ceea ce este incomparabil cu Ethereum.
-. Listare prioritară pe bursele majore
Spre deosebire de rețeaua principală existentă, rețeaua principală a K-Stadium este lansată într-o stare în care este stabilit un ecosistem comunitar, deci este diferit de rețeaua principală existentă și este supusă listării prioritare pe bursele majore.
-. Ecosistem independent bazat pe naștere DApp
-. Este finalizată o structură economică durabilă (economia de simbol și economie de protocol).


Bazin comunitar în Mainnet
Articol nou
Podul K-Stadium
Investiții noi și un nou sistem de compensare (investiții și compensații ale persoanelor fizice, nu instituțiilor) în mediul K-stadionului - Aproape toate proiectele de succes din trecut au fost locurile de joacă ale instituțiilor.


„Un sistem echitabil pentru toți” – K Stadium

%title 插图%num

 

Cele două fonduri de profit ale K Stadium sunt
primul fond comunitar
-. Pool-ul comunitar (conceptul de monedă-cantitate KOK) este un fond de profit care trebuie abordat cu strategie și tactică.
În al doilea rând, piscina minieră
-. Grupul de minerit (conversia KOK extras în USD - conceptul de USD) este un grup de profit stabil.

Inflația KOK
-. Venitul din exploatare al K Stadium include cantitatea de monede care sunt generate suplimentar în fiecare an dintre veniturile platformei și veniturile din costurile de gaz. Se numește cantitatea inflației (zeci de milioane).

Taxa de tranzacție KOK
-. O sumă uriașă de bani pe benzină pe care o câștigăm - este plătită ca recompensă din fondul comunității (recompensa doar pentru participanți)
-. Pe măsură ce numărul de utilizatori crește, DApp-urile intră și un eveniment Airdrop are loc de fiecare dată când intră.
De exemplu, atunci când o monedă este listată pe o bursă, aceasta este plătită ca recompensă din moneda KOK airdrop - pool comunitar la fel ca un eveniment de airdrop. (Recompensa doar pentru participanți)

Compensarea investițiilor KOK
-. Compensație de bază 70%
-. Compensație de rang 20% ​​(până pe locul 12)
-. Compensație pentru minerit 10% (până la locul 6)
*Funcționarea sistemului DPoS – Dovada mizei delegate
Proprietarii de criptomonede votează proporțional cu miza lor pentru a selecta un nod reprezentativ care să-i reprezinte, iar aceste noduri reprezentative sunt de acord Un algoritm de consens care ia decizii. Se referă la metoda de participare prin delegare la nodul reprezentativ.
Deoarece se bazează pe blockchain-ul comunității, este dezvăluit în mod transparent tuturor din lume. Dacă nodurile investite sunt incluse în clasament, poți primi profituri zilnice, iar la început, poate deveni un loc de joacă pentru frontierele Stadionului K. Există. Se aplică principiul cererii și ofertei.Mai sus, ne-am uitat la așteptările și efectele lansării rețelei principale, care va fi lansată imediat , cum ar fi actualul și viitorul K Stadium și fluxul de bani .
Viitorul K Stadium este luminos. Încă nu e prea târziu.
Dacă doriți să aflați mai multe despre K Stadium, vă rugăm să bate la ușă.Succesul vine la cei care iau măsuri.

Dacă ați căutat informații despre K Stadium,
vă rugăm să nu ezitați să consultați un blogger.

Trebuie să găsești un partener care să poată livra cu exactitate afacerile K-Stadium.
Trebuie să găsești un partener care să îți ofere informații practice, eficiente și rapide.
Trebuie să găsești un partener care să-ți ofere eficient cel mai bun plan.

Nu toată lumea va reuși doar pentru că încep K Stadium.
Cu toate acestea, este clar că munca grea dă întotdeauna roade.
Ce fel de know-how și cât de multe afaceri te concentrezi la început pot determina performanța după câteva luni.


%title 插图%num

* Cum se procedează cu proiectul K Stadium KOK!

1.  Înscrie-te gratuit pe K Stadium 

Nu vă puteți înregistra ca membru fără un cod de invitație. Vă rugăm să selectați codul de invitație pregătit mai jos.
Codul de invitație „Click” ) Cod de invitație:  TOPWRZMK
Link de inserare a codului de invitație „Vezi mai jos”
https://api.kok-play.xyz/web/users/regist?lang=ro&ref=TOPWRZMK

%title 插图%num

Sau scanați codul QR pentru a vă înscrie.


2. Descărcați și instalați aplicația K Stadium mining

%title 插图%num
%title 插图%num
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kok_wallet

%title 插图%num
%title 插图%num
https://apps.kok-play.xyz/

%title 插图%num
%title 插图%num

https://apps.kok-play.xyz/


3. Conectați-vă și participați la k stadium

%title 插图%num

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conectați-vă după ce ați introdus numărul de telefon mobil și parola pe care le-ați introdus la înregistrarea ca membru.


Manual KOK – Consultați „Aranjamentul perfect de la depozit la exploatare”
1. Portofel KOK de la stadionul K  – Depozit
2.  Portofel K de pe stadionul K OK – Remitere
3.  Stadionul K  KOK Mining


%title 插图%num

Dacă ați căutat informații având în vedere K Stadium  ,
vă rugăm să nu ezitați să consultați un blogger.

Trebuie să găsiți un partener care să poată livra cu exactitate afacerea K Stadium .
Trebuie să găsești un partener care să îți ofere informații practice, eficiente și rapide.
Trebuie să găsești un partener care să-ți ofere eficient cel mai bun plan.

Nu toți cei  care  încep K Stadium reușesc.
Cu toate acestea, este clar că munca grea dă întotdeauna roade.
Ce fel de know-how și cât de multe afaceri te concentrezi la început pot determina performanța după câteva luni.


Întrebați despre cum să procedați prin consultarea Kakao Talk~~~

Weixin : kokplay888
QQ : 1468269396
*Nu vă puteți înscrie fără un cod de invitație, așa că vă recomandăm să consultați pentru mai multe detalii.
Cod invitație:  TOPWRZMK
Consultație prin e-mail kokplay@kakao.com Consultație Kakao
1:1 Discuție Kakao
Vă rugăm să consultați mai târziu.
ID KakaoTalk: k18615978493


K Stadium – Abonament gratuit

➥˘点击 开始注册
 

K Stadium –  Descărcați aplicația

*  K STADIUM – Abonament gratuit la platformă
Recomandator  și  sponsor  (introducerea codului) –  TOPWRZMK
 

Centrul de asistență K STADIUM

K STADIUM – Platform Support Center

K STADIUM – Centrul de asistență Mainnet
https://help.kstadium.io/
 
#Introducerea Platformei K Stadium Și Explicația Modului De Participare.

K Stadium Global Business [Translation] 

 English-영어,Español-스페인어,Italiano-이탈리아어,Deutsch-독일어,Português-포르투갈어,Polski-폴란드어,Čeština-체코어,Français-프랑스어,русский-러시아어,Malay-말레이어,Bahasa Indonesia-인도네시아어,Filipino-타갈로그어,日本語-일본어,中文(简体)-중국어(간체),हिन्दी-힌디어,বাংলা-벵골어,العربية-아랍어그럼 *KOK 사업을 어떻게 참여하여 진행하는가?

1.KOK-플렛폼 무료회원 가입하기

아래 준비한 초대코드를 선택하세요.
후원인코드추천인코드똑같이 입력하세요.

(“클릭” 초대코드)
초대코드 : 
TOPWRZMK 
또는 “아래참조”  초대코드 삽입 링크

https://api.kok-play.xyz/web/users/regist?lang=ko&ref=TOPWRZMK

2. KOK 플렛폼  APP 다운로드 설치하기
구글플레이에서 다운로드 설치
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kok_wallet

kok 사이트에서 다운로드 파일 설치
https://apps.kok-play.xyz/

3. 로그인 & kok 플렛폼 참여하기

회원가입할때 입력한 본인 휴대폰번호 및 비밀번호 입력후 로그인 합니다.


KOK 매뉴얼 – “입금부터 채굴까지 완벽정리” 참조

1. KOK PLAY 지갑 – 입금

2. KOK PLAY 지갑 – 송금

3. KOK PLAY 채굴하기


KOK 사업을 평소 염두해두고 정보를 찾아보고 계셨던 분이라면, 주저하지 마시고 상담해보시기 바랍니다.

아래 메신져로 추가 후 어떻게 진행해야 할지 문의 하세요~~

웨이신 : kokplay888

QQ : 1468269396

메일상담 kokplay@kakao.com

카톡아이디 : k18615978493

KOK 사업을 정확하게 전달해 줄 파트너를 찾으셔야 합니다.

실질적이고 효과적이고 빠르게 정보를 제공해 줄 파트너를 찾아야 합니다.

효과적으로 최적의 플랜을 제공할 수 있는 파트너를 찾아야 합니다.

누구나 KOK 사업을 시작한다고 하여 성공하지는 않습니다.

하지만, 분명한 것은 노력한 것에 대한 대가는 반드시 따라옵니다.

시작 초기에 어떤 노하우를 가지고 얼마나 사업에 집중하냐가 몇개월 뒤의 성과를 판가름 낼 수 있습니다.

오늘도 행복하고 의미있는 하루 되시기 바랍니다.....

K스타디움 글로벌 비즈니스로 미래를 꿈꾸는 글로벌 프론디어 화 함께 하세요.