K Stadium Global Business [Translation]

Hits: 222

%title插图%num

TitleA K Stadium Platform Üzletének Bemutatása És A Részvétel Ismertetése.2022-05-09 12:17
CategoryMagyar-헝가리어
Name Level 10

K Stadion üzleti bemutatkozás

%title 插图%num

1. A pénz áramlása
2. A blokklánc születésének háttere
3. Mi a token gazdaság?
4. Hogyan fogja megváltoztatni a világot a protokollgazdaság?
5. A K Stadion folyamata, jelene és jövője
6. Mainnet elindítása - Milyen hatások várhatók?
7. Mindenki számára igazságos rendszer – K Stadion

Hivatkozás: Gap-Yong Song Namwon Special Lecture Live című előadására (2021. január 12.) és Dr. Yang-Seop Kim Top Frontier YouTube-előadására hivatkozva készítettem el egy szöveget.


Mi az érme?

%title 插图%num
Az érme megismeréséhez először ismernie kell a pénz áramlását. A valuta történetének ismerete segít megérteni az érmét.

Érme! A virtuális eszközöket (kriptovalutát) legalizálni kell.
A kriptovalutát a Nemzetközi Számviteli Szervezet (IFIS) 2019-ben immateriális eszközként határozta meg. A G20-ak közös nyilatkozatát a 2019-es G20-csúcstalálkozón írja alá. (Természetesen Korea és az akkori elnök is aláírta.) – A központi tartalommal kapcsolatban úgy gondoljuk, hogy „a kriptovaluta nem sérti a nemzetközi pénzügyi rendet”. Korea következetesen azzal érvelt, hogy „a kriptovaluta átverés” szerencsejáték, de a G20-ak közös nyilatkozatának aláírásával Korea is legálissá válik 2020. június 25-től. Ha nem írják alá, nem legalizálják és intézményesítik, akkor a nemzetközi hitelminősítés csökkenne.

Így 2021. március 15-én életbe lépett a meghatározott pénzügyi szolgáltatásokról szóló törvény, azaz a különleges pénztörvény. A legalizálás után a kormány bejelentette, hogy 2022. január 1-től tőkenyereségadót vetnek ki. (22% több mint 2,5 millió won esetén) Így a „kriptovaluta illegális” mondás mára eltűnt.

Ha most a pénz (pénz) változásának folyamatát nézzük, akkor ez a cserekereskedelemről a kagylókra, érmékre, bankjegyekre, kártyákra, most pedig kriptovalutára változik.Az igazságot itt találod.


Hogyan jött létre a kriptovaluta?

%title 插图%num

A kriptovaluta születésének hátterének megismeréséhez ismerni kell a jelenlegi valuta problémáit. A pénznek (pénznek) két funkciója van, és az első az értékközvetítő eszköz. Van valami végzetes a pénzben, és mindig azonos vagy magasabb értékkel kell rendelkeznie, hogy megtartsa a pénzt.

Ha megnézzük a
kriptovaluta születésének hátterét, a Lehman Brothers 2008-as csődje miatt tombolt a világ. miért? Befolyásolta a világot egy amerikai bank csődje?
A bankok világszerte hálózatként kapcsolódnak össze, így a nagy bankok csődje dominóként fog összeomlani. A globális pénzügyi válság súlyosbodásával az Egyesült Államok dollárt kezdett nyomtatni a Federal Reserve Bank államkötvényeinek fedezeteként a gazdaság élénkítése érdekében. Az Egyesült Államok olyan helyzetben van, amikor a bankok kötelesek bezárni adósságaikat.
A dollár értéke csökken, mert négyszer annyit bocsátanak ki, mint az előző dollár. Ahogy a jelenlegi valuta-dollár értékvesztése és bizalma összeomlott, megjelentek a kriptovaluták, hogy helyreállítsák a pénzügyi gazdaságba vetett bizalmat, és ez volt a születés háttere és az idők folyásának mondható.


Szóval, hogyan jött létre a Bitcoin kriptovaluta?

%title 插图%num

Ahhoz, hogy megértsük a Bitcoin születésének hátterét, meg kell értened az „arany” fogalmát.
Miért drága az arany?Mert csak 180.000 tonna arany van a világon, korlátozott a kínálat és a kereslet, vagyis sokan keresik szerte a világon.Akkor miért drágább az ezüst vagy a réz az aranynál? Tény, hogy az ezüst és a réz változik, de az arany fizikai tulajdonságai nem. Ezért olyan drága az arany.

Ritkaság szempontjából azonban, bár a gyémántok sokkal drágábbak és értékesebbek, mint az arany, vajon aranyként használták volna őket, ahelyett, hogy a gyémántokat fizetőeszközként használnák? Míg 1 uncia arany ára és 100 uncia ára nem változik, és egyenesen arányos, addig a gyémántoknál az 1 karát és a 10 karát közötti különbség nem 10-szeres, hanem az ára nagyban változik a mérettől, a kivitelezéstől függően, átláthatóság és értékelő. Más szóval, a gyémánt nem használható valutaként, mert változik az értéke és az ára. Világszerte az aranyat és az aranyat a legjobb valutának tartják.

Ezen a ponton meg kell értened a dollár és az arany kapcsolatát.


Miért lett a dollár tartalékvaluta?

%title 插图%num

A világ már régóta használja az aranyat fizetőeszközként, de ennek megvannak a maga hátrányai. Először is vannak hátrányai, hogy nehéz hordani és nehéz felosztani.Így az aranyat egy kovácsműhelyben hagytam
és egy arany letéti igazolással fizetőeszköznek használtam.Ez a betét angol font és amerikai dollár lett. . Régen, ha ránézel egy dolláros bankjegyre, azt mondják, hogy az aljára volt írva egy mondat, hogy "Ha bevisszük a raktárba, akkor aranyra cserélik." A letéti igazolást használó ötvös iroda az emberiség első bankja lett, állítólag Angliában indult. – Ez az aranystandard – 1914-ben eltörölték.

A font (dollár) arany letéti igazolás, ezért csak a tárolt arany mennyiségét helyes kiadni. Ennek eredményeként a font elveszíti kulcsfontosságú pénzpiaci státuszát, mivel a font árfolyama az arannyal együtt csökken.

Tehát a Bretton űrrendszert 1944-ben indították el az Egyesült Államokban, és amikor 44 ország vezetői összegyűltek, és úgy döntöttek, hogy 1 uncia arany 35 hónap, a dollárt használták a világ kulcsvalutájaként. Abban az időben ez a megbízhatóság miatt volt lehetséges, mivel az Egyesült Államok birtokolta a világ aranyának több mint 80%-át. 1971-ben, amikor a dollár leértékelődött, és újabb hatalmas dollárt bocsátott ki a vietnami háború finanszírozására, az Egyesült Államok akkori elnöke, Nixon 1971-ben leállította az arany konvertibilitási rendszerét. Ezt követően eltörölték a Brayton univerzum aranystandardját. Az amerikai dollárnak azonban nem volt alternatívája a többi tartalékvalutával szemben, így továbbra is a világ tartalékvalutájaként játszott szerepet. Egy olyan helyzetben, amikor a megbízhatóságot és a likviditást kulcsvalutaként kell garantálni, de a dollár értéke nem az, 1970-ben Nixon elnök bejelentette az aranystandard eltörlését, és Kissingert Szaúd-Arábiába küldte.

Korábban a közel-keleti országokban értékesített olajat aranyban fogadták, de ezt követően a dollár lett a tartalékvaluta, mivel arany helyett dollárban kaphatták meg.
180 000 tonna aranyat tárolnak szerte a világon, ami 5 olimpiai uszodának felel meg, és állítólag az eddig kibányászott és kiosztott arany mennyisége 4 uszodának felel meg. Az arany szűkössége miatt az arany iránti kereslet nagy, de a kínálat korlátozott.
Viszont megvan a hátránya, hogy nehéz mozgatni, és nehezebb felosztva írni. Tehát a Bitcoin egy kriptovaluta.


Tehát mi volt a kriptovaluta, a Bitcoin születésének háttere?

%title 插图%num

A kriptovaluta megjelenése előtt fiat valutát használtak, de a fiat pénzt a jegybank bocsátja ki és központilag irányít mindent.Ha a pénz értéke esik, a jegybank vagy a kormány nem vállal felelősséget. Tehát olyan valutára volt szükségünk, amely nem gyengült le. A decentralizációt a centralizációs ellentmondásból tervezik. A decentralizációs technológia a blokklánc technológia, vagyis a blokklánc egy bizalmi technológia, amely helyreállítja az elveszett bizalmat. Ezzel a blokklánc technológiával a Bitcoint adták ki. A blokklánc legnagyobb előnye, hogy nem hamisítható, nem manipulálható vagy feltörhető.

A lényeg az, hogy a Bitcoin kibocsátásának történelmi háttere hasonló ahhoz az időhöz, amikor sok pénzt bocsátottak ki a Lehman Brothers válsága miatt 2008-ban. Most, a koronavírus miatt, a világban hatalmas összegeket bocsátanak ki ösztönző csomagként, aminek következtében a pénz értéke fokozatosan csökken, a részvények birtoklása helyett az államkötvényekre és az aranyra özönlenek. A koronavírus miatt azonban sok pénz elrepült, de az arany ára, aminek emelkednie kellene, lemegy, a Bitcoin pedig felmegy.


Tehát miért válassza a Bitcoint az arany helyett?
Visszatekintve a Bitcoin előnyeire, a Bitcoin rendelkezik az arany összes előnyével (kis mennyiség és nem változtatja meg a fizikai tulajdonságait), de hátrányok nélkül (nehéz szállítani és tárolni, valamint nehezebb felosztani és használni) a Bitcoin kisebb mennyiségben rendelkezik. mint az arany és változtatható.Nem, hamis hackelés lehetetlen, 1/100 millióra osztható, és kis díj ellenében közvetlenül a világ másik felére továbbítható.


Bitcoin?

%title 插图%num

Beállított teljes Bitcoin mennyiség – 21 millió, és a bányászat mennyisége 4 évenként felére csökken A bányászat akkor fejeződik be, ha évi 6,25 percet, 3 év után 3,12 percet, 4 év után pedig 1,6 percet bányásznak ki. Jelenleg 4,5 millió érme tűnt el erről a világról, és ha összeadjuk a természetes csökkenést, akkor a kínálat csökkenni fog, maximalizálva a szűkösséget, és van egy történet, ami miatt a Bitcoin árfolyama emelkedik. Jelenleg a Bitcoin ára körülbelül 60 millió won.
Bitcoin Van egy érdekes anekdota, miszerint 2010. május 21-én pizzanap volt, és van egy jóslat, hogy csak két pizzát küldjenek, mert 10 000 bitcoint adnak. Abban az időben a Bitcoint nem is ismerték fel. A jelenlegi árat tekintve 600 milliárd won volt pizzát eladni és megenni.
A Bitcoint 2017-ig a hangyák vásárolták, de mostanra az intézmények elkezdik felvásárolni. A történet szerint a Bitcoin csak a kezdet. A szervezetek világszerte figyelték a kriptovalutát az elmúlt 10 évben, de mára világszerte legalizálták, és néhány országban a Bitcoint fiat valutaként használják.

A KOK / K Stadion egy olyan ökoszisztémát is létrehoz, amely a legjobban megfelel a kereslet-kínálat elvének. Az altcoinhoz tartozó KOK-érme a két évvel ezelőtti 0,14 dollárról 1KOK-ban mára 7 dollárra nőtt, és a növekedés mértéke bő 55-szörös. Mit bizonyít ez a helyzet? A legfontosabb szempont az, hogy az érme-ökoszisztéma mennyire jó. Mivel a KOK egy blokklánc alapú átfogó digitális tartalomplatform, ezért egy nagyon jól felszerelt érmeökoszisztémával rendelkező érme, így a KOK értéke a jövőben határtalan.

Mivel azonban semmi sem abszolút és tökéletes, tovább fog emelkedni a KOK Coin értéke és ára? Ki kell találnod.
Nem minden érme üzlet vagy cég tökéletes. Ez egy előrejelzés, hogy a dolgok rosszul sülhetnek el, ezért a végső ítéletben és bármely jó döntésében való részvételnek a saját döntéseivel kell kezdődnie. Ismerőstől kaptam és elindítottam, de a cég csődbe ment! Felelősséget kell vállalnod a saját döntéseidért, akár működik, akár nem. Saját döntést kell hoznia azáltal, hogy tudást szerez minden anyagon és tanuláson keresztül.


Mi az altcoin?
Az Altcoin egy olyan kifejezés, amely a Bitcoinon kívül minden kriptovalutára utal. A Bitcoin egy alternatív érme az alternatív érme értelmében. Ezek olyan reprezentatív altcoinok, mint az Ethereum, Ripple, Litecoin és a KOK Coin. Ha több mint 1000 féle altcoin létezik, akkor sok a hazai érme is. Más néven japcoin. Ahogy kezdenek megjelenni az altcoinok, áraik több száz%-kal emelkedhetnek, de maga az érme egyik napról a másikra eltűnhet. Kinek kell ítélkeznie? Ezt neked kell eldöntened.


Most pedig ismerkedjünk meg a K Stadionnal.

%title 插图%num

Mielőtt elkezdené, először gyanakodnia kell bármire.
Sokan vannak, akik megkérdőjelezés nélkül látják a kudarcot.
Ésszerű kétségek a K Stadionnal kapcsolatban.
1. Először is, honnan származik a tagok bevételi forrása?
A KOK érmék bányászatánál a jutalmakat érmében fizetik ki. A cég által kibocsátott érméknek nincs költségük.
2. Miért kétszer? Ennyi beváltható bányászati ​​jelzőt adnak?
A KOK felhasználók toborzása jutalmaként a platform használata közben KOK érmékkel bányászati ​​jutalmakat is kaphat, valamint több jutalmat kaphat azoktól a határvidékiektől, akik barátok meghívásával toboroztak felhasználókat.
3. Mekkora haszna van a cégnek ennyi érme kiadásából?
A felhasználók számának növekedésével a K-stadium platform értéke emelkedik, és a felhasználóknak KOK coint kell használniuk a platformon belül, a korlátozott KOK érmének pedig nincs más választása, mint a Bitcoinhoz hasonlóan értéknövelés.


Mi volt a K Stadion születésének háttere?

%title 插图%num
A világ legerősebb digitális tartalma Korea. K-tartalom, K-pop, K-kultúra, K-film, K-webtoon stb.
Hogy a Netflixet példának lássuk, a Netflix platform tartalmának többsége Disney-termék volt. Így visszavonták a tartalmat a Netflixről, és létrehoztak egy platformot Disney Plus néven. Ennek eredményeként a Netflix tartalomgyártókat keres Koreában, miközben pénzt takarít meg. Bár van egy mérgező záradék, miszerint a kifejlesztett tartalom szerzői joga a Netflix tulajdonát képezi, a befektetésben részesülő koreai tartalomgyártók biztosítják a legyártott tartalmat, és a Netflixen a legjobb 10 vetített között vannak. 5 K-drámák, K-filmek stb. Emellett a koreai játéktartalom az első-harmadik helyet foglalja el a globális játékpiacon, és Korea, például a Nexon, a Neckmarble és az NC Soft globális piaci részesedése 55%. Nem tehetem más, mint azt, hogy Korea igazán nagyszerű ország. A Webtoons-t korábban szintén Japán uralta, de most a Naver Webtoons és a Kakao Webtoons megelőzte Japánt.


Mi az a „blokklánc-alapú K-stadion platform”?

%title 插图%num

Ez egy demokratikus platform, amely védi a szellemi tulajdonjogokat, így az illegális letöltés lehetetlen, és bárki részt vehet benne. Az ingyenes fizetéssel bárki fizethet csupán mobiltelefonnal. A KOK platform sikerének oka, hogy nagy lélekszámú országról van szó, amelyen bárki részt vehet, akinek mobiltelefonja van. Átlátható az elszámolás, mert a fizetés a platformon belüli kulcsvalután, a blockchain technológián alapuló K-stadium érmével történik.


Vessünk egy pillantást „a digitális platform cégek gazdagságának monopóliumára”.
Ha megnézzük a reprezentatív platformvállalatokat szerte a világon, a Netflix, a Google, a Play Store, a Melon, a Kakao, a Baedal Minjok, a Coupang, az Amazon, a YouTube stb.
most hatalmas, 30%-os díjat számítanak fel, és átvállalják a szerzői jogi problémákat, és előidézik csak kártyás fizetés – világszerte Több mint fele nem rendelkezik kártyával, és a világon az emberek egyharmada nem rendelkezik bankszámlával (Afrika, Délkelet-Ázsia stb. – A bankok fő bevételi forrása a jutalékbevétel betétek és hitelek, de a szegény országokban szinte egyáltalán nem kötnek betétet. nincs).
Vannak, akik azt mondják, hogy a digitális platformok gyarmatosítása helyes, ha azt fejezik ki, hogy nagy platformok uralják. Képviselő: Kakao, YouTube stb.


„Digitális platform – Hogyan uralja Kakao a gazdagságot?
A Kakao először ingyenes SMS-szolgáltatásként indult, de 40 milliárd vonos veszteséggel folytatja. A befektetés ugyanis a felhasználók begyűjtése érdekében a veszteség kockázatával történt. Ha bizonyos számú tagot ingyenes szöveges üzenetekkel toboroztak, bevezetik az Anipang nevű nemzeti játékot. Az egész nemzet rabja lesz az Anipang játékoknak. A játékban szereplő játékpénz egy piros szív, de ha a szív (játékpénz) elfogy, a játék nem játszható. Amint a tagok összegyűltek, komolyan megkezdődik a profit üzlet. 27 Kakao Szépségszalon, Kakao Taxi, Kakao Bank stb.
Amint látja, mi a titka Kakao sikerének? Vagyis nőtt a felhasználók és a felhasználók száma.


Vessünk egy pillantást a „Digital Platform Coupang”-ra.
A Coupangot jegyzik az amerikai tőzsdén. 100 billió dollár befektetés.
A részvények vásárlásának oka az, hogy blue-chip cégekbe való befektetés céljából vásárolják meg azokat, és az a tény, hogy a Coupang egy olyan cég volt, amely 6 év alatt 4,6 billió vont veszteséget termelt. De hogyan került egy ilyen cég tőzsdére a Nasdaq-on, és hogyan kapott 100 billió vont befektetést? A felhasználó az. Tény, hogy 15 millió hűséges volt, havi tagdíjas pedig csak 5 millió volt. A SoftBank elnöke, Son Jeong-eui 2 billió wont fektetett be a Coupangba, és bevezette a NASDAQ-ra, így 100 billió wont és 38 billió wont keresett. A Coupang sikerének titka, hogy a felhasználók számát is növelte.


Mi a „digitális platform sikerének kulcsa”?

%title 插图%num

Ez a felhasználó.
Az emberek jelentik az értéket, és ők a kulcsa a platform sikerének.
„Amikor az emberek összegyűlnek, a BIG DATA felhalmozódik, és minden BIG DATA pénz”
„Amikor az emberek összegyűlnek, feltétel nélkül jönnek az eladási és hirdetési bevételek”
„Amikor az emberek összegyűlnek, automatikusan bejön a tartalom, és ahhoz, hogy részt vegyen a tartalomban, egy másik ember gyere be.”
Aztán egyre több minőségi tartalom fog megjelenni. A következtetés az, hogy ha csak felhasználók vannak, akkor a platform feltétel nélkül „sikerül”.


Van néhány dolog, amire gondolni kell, amikor a „digitális platform sikeréről” van szó.

%title 插图%num

-. Ki tette a Kakao sikert? Felhasználók, felhasználók, vagyis mi… !
-. Ki tette lehetővé, hogy egy 4700 milliárdos német cég által felvásárolt Baedal Minjok konglomerátummá váljon? Felhasználók, felhasználók (kézbesítők, étteremtulajdonosok, azaz mi…!
-. Ki tölt fel Facebook-tartalmat? Mi…!
-. Ki tölt fel YouTube-tartalmat? Mi…!
Minden platformon mi vagyunk a hozzájárulásunk A platform cég pénzt keres
. Ez a a platformcég vagyonának monopóliuma.A
volt miniszter Park Young-sun is hangsúlyozta, hogy a meglévő vagyonmonopolizációs gazdaságnak, a platformgazdaságnak át kell mennie a protokoll-gazdaságba, átláthatóan a felhasználók és a közreműködők számára.Az új protokoll-gazdaság szót a logika szerint a nyereséget igazságosan kell elosztani.
„A K Stadium egy olyan szerkezet, amely elosztja a nyereséget.” Amennyire hozzájárult a platformhoz, tisztességesen megtéríti a nyereséget, mint a bányászat, és amennyit a platformon belül felhasználják. .


Ha egy gyors pillantást vetünk a modern gazdaság áramlására, egy
központosított gazdaságra – például amikor egy terméket kiadnak a Samsungtól, egy
platformgazdaságot – például Amazon, Kakao stb. – Ingyenes szolgáltatás stb. Meglévő gazdagság monopolizációs platform cég
Protokoll gazdaság – K Stadion – Igen Például, ha vásárol valamit egy bevásárlóközpontban, jutalma lesz a futásteljesítménnyel és érmékkel a vásárolt összegért.
* Ahhoz, hogy a protokollgazdaság megvalósuljon, először átláthatónak, demokratikusnak, nyitottnak kell lennie, nem szabad hamisítani, nem szabad feltörni.
Összegezve, a protokoll-gazdaságot decentralizálni kell, blokklánc technológiára alapozva, és létre kell hozni egy token gazdaságot.


Mi az a „K Stadion – Token Economy”?
A zsetongazdaság azt jelenti, hogy jutalmat adunk egy bizonyos cselekvés előidézésére. Csakúgy, mint Kakao Anipang játékában, amikor meghívsz egy barátot, szíveket fizetnek jutalmul, a K Stadium bányászott tokenekkel fizeti ki a jutalmat. A „mag” az, hogy a kifizetett tokenek készpénzre válthatók.
A K Stadion token gazdaságának (token gazdaságának) rövid ismertetése (kockázat, hozam, költség és tokenkínálat változása)
Először. Amikor a K Stadium először indult, fennállt a veszély. Ebben az időben a K Stadionban részt vevő határőrök sok jutalmat kaptak. (12%, 9%, 7%~ Most jutalmat ad a bányászat 3-5%. Ennek a csökkenésnek az az oka, hogy a K Stadion ismertebbé vált, csökkent a kockázat, csökkentek a marketingköltségek, csökkent a tokenkínálat mint például a jelképes égetés stb. Az okot meg lehet adni.)
Másodszor. Változás van a K Stadion jelképes árában. A kezdeti 0,14 dollárról most 7 dollárra történő emelkedés oka a felhasználók számának növekedése, a működési eredmény növekedése, az eszközérték növekedése és a K Stadium token értékének növekedése.


Mi az a K Stadion a Coin Market Cap-ban?

%title 插图%num

Ez a legmegbízhatóbb blokklánc-statisztikai cég a világon. Az 11000 érme és token közül a 222. helyen áll, és a CoinMarketCapen való regisztrációhoz legalább két jól ismert tőzsdén kell szerepelnie, és a cél a CoinMarketCap legjobb 50-be kerülése. Az 11000 érméből mindössze 50 érmének van saját technológiája, a mainnet. Mi a különbség az érme és a token között? Attól függően, hogy van-e saját blokkláncod (mainnet) vagy nincs, ha nincs érme, az egy token. Egyszerűbben fogalmazva, az érme azt jelenti, hogy a saját földjén építi fel a házát, a token pedig azt, hogy valaki más földjén építi fel a házát. Ha valaki mástól bérel földet, és abból házat épít, akkor természetesen bérleti díjat kell fizetni. Ha ezt gázdíjnak nevezett díjnak tekinti, akkor gyors lehet. A K Stadium egy token, amely jelenleg az Ethereum ERC-20-at kölcsönzi. Azonban érme lesz belőle, ha előbb-utóbb elindul a mainnet.


A médium?

%title 插图%num

Ez egy nemzetközileg elismert vállalat a világ legnagyobb teljesítményű blokklánc-technológiájával. A Medium 2021 áprilisában vásárolja meg a K Stadiumot egy olyan helyzetben, amikor platformra volt szüksége a digitális technológia hasznosításához. A K Stadium egy digitális tartalomplatform különféle tartalommal, például filmekkel, webfilmekkel és játékokkal. A Medium részesedést szerez a The9 Company-ban. A KOK-Play-vel való találkozás előtt a Medium a B2B üzletágra koncentrált, de a KOK-Play felvásárlása után a B2C szolgáltatási üzletágat is összekapcsolta, és teljes portfólióval rendelkező céggé vált. Hamarosan, a K Stadium mainnet elindításával globális, átfogó digitális platform vállalattá válik.
Mergeity of Medium – A legjobb virtuális tér, a Metaverse decemberben indul New Yorkban. És felkerül a NASDAQ-ra. Várható, hogy bekerült a Pink Citybe, ami a listázás előtti szakasz.


„Dr. Thomas Frey” csatlakozik a K Stadionhoz

%title 插图%num

Dr. Thomas Freyt, a világhírű futurológust felvették a K Stadium műszaki tanácsadójának. Körülbelül 15 évig dolgozott mérnökként és tervezőként az IBM-nél, és tagja volt a „Triple Nine Society”-nek is. Ezen túlmenően tanácsadója a World Futures Association-nak, egy non-profit szervezetnek, amely a jövőkutatást szolgálja, valamint a „Párbeszéd a jövővel” és az „Epiphany Z” könyvek szerzője, amelyek olyan módszertanokról szólnak, amelyek megjósolhatják és irányíthatják a jövőt. továbbá az IBM, az AT&T. Ő is olyan előadó, aki szerelmi hívásokat küld olyan globális cégektől, mint a , a Boeing és a Visa.
Azt mondják, hogy a Medium K Stadium jövőképe egybeesett azzal a jövőképpel, amelyet Dr. Thomas Frey előadásai és írásai révén követett. Így hát csatlakoztam a Medium K Stadionhoz.
Dr. Thomas Frey azt mondja:
A példátlan lehetőségek korszaka következik. 2030-ra pedig 2 milliárd munkahely szűnik meg.
Honnan jön a jelenünk, a múltból vagy a jövőből? Az orvos azt mondta, hogy a múlt jövője a jelen jelenévé vált. Azt mondják, mindegyikük megjósolta a jövőjét, így ez az erőfeszítés ma lett. Más szóval, nem a múlt teszi a jelent, hanem a jövő a jelent.


K Stadion marketing bevételei

%title 插图%num

1. Ez nem befektetés, nem áruvásárlás.
2. Vásároljon 300 dolláros K-stadion érmét a tőzsdén, és helyezze be a kok érmetárcájába a platformon, és kész!
3. A kibányászott KOK érme tőzsdén, például bankban bármikor eladható, hogy készpénzre válthassa, és a kibányászott KOK újbóli letétbe helyezésével a betét növelése érdekében több bányászati ​​jutalmat kaphat.
4. A bányászat átlagos havi bányászati ​​aránya a letétbe helyezett érmék 3-5%-a. (A bányászat mértéke azonban csak az Ön által letétbe helyezett KOK-érmék 200%-áig halmozható fel.)
5. A K Stadion egy ajánlórendszer bevezetésével jutalmazza a marketinget. Sok cég és cég foglalkozik ajánló marketinggel. (Például a virtuális valutaváltó, a Kakao, a Naver stb. olyan rendszer, amely sok előnnyel jár, ha ajánlják, ezért sokan vesznek részt benne, és cégek és cégek is alkalmazzák ezt a rendszert.)
6. Egy barát meghívhat egy másik barátot . A 2. szinttől kezdve a jutalmak a virtuális tér metaverzumában végzett tevékenységek szerint járnak.


* Mi az a „hálózati indítás – várható hatás”?

%title 插图%num

-. technológia bevált. Mainnet technológia (Dióhéjban a mainnet az összes blokklánc-vállalat románcainak, céljainak és álmainak végső célpontja. A CoinMarketCap-ben regisztrált 18 000 érméből körülbelül 50 érmének van mainnet, minden más dologról azt mondják, hogy token. mainnet léte vagy nemléte- bérlő és épülettulajdonos kapcsolataként fejezhető ki)
-. Átlátható bevételi források (blokklánc technológián alapuló) – A K Stadiumnak két fő bevételi forrása van: a platformon belüli tartalombevétel és a központi hálózatból származó gázköltség bevétel.
1. Tartalombevétel – Szerintem nem sok, mert a felhasználók gyűjtése folyamatban van. (Jelenleg 700 000 felhasználó van 150 országban)
2. Főhálózati gázbevétel – A meglévő mainnettől eltérően a K Stadion mainnetje eltér a meglévő mainnettől, mivel a mainnet olyan állapotban indul, ahol közösségi ökoszisztéma alakult ki. pont. Tehát ez az a tény, hogy először a nagy tőzsdéken kerül bevezetésre. A jövőben várhatóan egymás után kerül sor az önlistára. Mivel más DApp-okat (decentralizált tartalom) is bevezet a K Stadium főhálózata, a felhasználók száma növekszik. Mielőtt a blokklánc projektek használnák mainnetünket, az ERC-20 technológiát használjuk, amely az Ethereum nyílt forráskódja. Ez azt jelenti, hogy Ön is használni fogja kiadó.

Most az Ethereum tranzakciós díja (gázdíj) körülbelül 200 000 won, és a sebesség csak másodpercenként 20 tranzakciót tud feldolgozni (20TPS) - Az Ethereum hálózatot csomópontok (főleg bányászok) működtetik. Ők azok, akik ellenőrzik a tranzakciót. Az Ethereum természetéből adódóan, amelyet számos csomópontnak kell ellenőriznie, a tranzakció sebessége elkerülhetetlenül lassú. (PoW, proof-of-work korlátai) / Összehasonlítva a mainnetet, a Bitcoin (értéktároló eszköz) mainnet digitális aranyként fejeződik ki, az Ethereum mainnetje (a blokklánc kényelméért) pedig a digitális olaj és a K-stadion lánc. egy használati érme lánc, amely könnyen alkalmazható a való életben. Ez egy NFT-re, fizetésre és metaverzumra specializálódott érme. Mi több, tanúsított technológiája több mint 15000 TPS-t dolgoz fel, ami összehasonlíthatatlan az Ethereummal.
-. Elsőbbségi listázás a főbb tőzsdéken
A meglévő mainnettől eltérően a K-Stadium mainnetje olyan állapotban indul, ahol közösségi ökoszisztéma alakult ki, tehát eltér a meglévő mainnettől, és a főbb tőzsdéken kiemelt listázás alá tartozik.
-. DApp születésen alapuló független ökoszisztéma
-. Kiteljesedik a fenntartható gazdasági struktúra (token gazdaság és protokoll gazdaság).


Közösségi medence a Mainnetben
Új tétel
K-Stadion Híd
Új beruházás és új kompenzációs rendszer (magánszemélyek, nem intézmények befektetése és kártalanítása) a K-stadion környezetében - A múltban szinte minden sikeres projekt az intézmények játszótere volt.


„Egy rendszer, amely mindenki számára igazságos” – K Stadion

%title 插图%num

 

A K Stadion két profitpoolja az
első közösségi medence
-. A közösségi pool (a KOK érme-mennyiség fogalma) egy profitpool, amelyet stratégiával és taktikával kell megközelíteni.
Másodszor, a bányászati ​​medence
-. A bányászati ​​pool (a bányászott KOK-nak USD-re konvertálása – az USD fogalma) egy stabil profitpool.

Infláció KOK
-. A K Stadium működési bevétele a platform bevételek és a gázköltség bevételei között tartalmazza az évente pluszban keletkező érmék mennyiségét. Ezt inflációs mennyiségnek nevezik (tízmilliók).

Tranzakciós díj KOK
-. Hatalmas mennyiségű benzinpénzt keresünk - jutalomként fizetik ki a közösségi medencéből (jutalom csak a résztvevőknek)
-. A felhasználók számának növekedésével a DApp-ok belépnek, és minden belépéskor airdrop eseményt tartanak.
Például, ha egy érmét a tőzsdén jegyzik, jutalomként fizetik ki az airdrop KOK coin - közösségi medencéből, mint egy airdrop eseménynél. (Jutalom csak a résztvevőknek)

Beruházás kompenzáció KOK
-. Alapkompenzáció 70%
-. Rangkompenzáció 20% (12. helyig)
-. Bányászati ​​kompenzáció 10% (6. helyig)
*DPoS rendszer működése – A részesedés delegált igazolása A kriptovaluta
tulajdonosok részesedésük arányában szavaznak egy reprezentatív csomópont kiválasztására, amely képviseli őket, és ezek a reprezentatív csomópontok egyetértenek. Konszenzusos algoritmus, amely döntéseket hoz. A reprezentatív csomóponthoz való delegálás útján történő részvétel módjára utal.
Mivel közösségi készlet blokkláncon alapul, mindenki számára átláthatóan hozzáférhetővé válik a világon. Ha a befektetett csomópontok szerepelnek a rangsorban, akkor napi nyereséget kaphat, és eleinte a K Stadion határainak játszóterévé válhat. A kereslet-kínálat elve érvényesül.Fentebb megvizsgáltuk az azonnal induló mainnet elindításának elvárásait és hatásait , például a K Stadion jelenét és jövőjét, valamint a pénzáramlást .
A K Stadion jövője fényes. Még mindig nem késő.
Ha többet szeretnél megtudni a K Stadionról, kérlek, kopogtass az ajtón. A siker azokat éri, akik cselekszenek.

Ha a K Stadionról keresett információkat,
ne habozzon konzultálni egy bloggerrel.

Olyan partnert kell találnia, aki pontosan tudja teljesíteni a K-Stadium üzleteit.
Olyan partnert kell találnia, aki praktikus, hatékony és gyors információval tud szolgálni.
Olyan partnert kell találnia, aki hatékonyan tudja Önnek a legjobb tervet ajánlani.

Nem mindenkinek fog sikerülni csak azért, mert elindítja a K Stadiont.
Nyilvánvaló azonban, hogy a kemény munka mindig kifizetődik.
Az, hogy kezdetben milyen know-how-ra és mennyi üzletre koncentrál, néhány hónap múlva meghatározhatja a teljesítményt.


%title 插图%num

* Hogyan tovább a K Stadion KOK projekttel!

1.  Ingyenesen csatlakozzon a K Stadionhoz 

Meghívókód nélkül nem regisztrálhat tagnak. Kérjük, válassza ki az alább elkészített meghívó kódot.
„Kattintson” meghívókód ) Meghívó kód:  TOPWRZMK
„Lásd lent” A meghívó kód beillesztési linkje
https://api.kok-play.xyz/web/users/regist?lang=en&ref=TOPWRZMK

%title 插图%num

Vagy olvassa be a QR-kódot a regisztrációhoz.


2. Töltse le és telepítse a K Stadium mining APP-t

%title 插图%num
%title 插图%num
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kok_wallet

%title 插图%num
%title 插图%num
https://apps.kok-play.xyz/

%title 插图%num
%title 插图%num

https://apps.kok-play.xyz/


3. Jelentkezzen be és vegyen részt a k stadionban

%title 插图%num

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jelentkezzen be a regisztrációkor megadott mobiltelefonszám és jelszó megadása után.


KOK kézikönyv – Lásd a „Tökéletes elrendezés a befizetéstől a bányászatig” című részt
1. K stadion KOK Pénztárca  – Betét
2.  K stadion K OK Pénztárca – Átutalás
3.  K stadion  KOK Bányászat


%title 插图%num

Ha a K Stadionnal  kapcsolatban keresett információkat ,
ne habozzon konzultálni egy bloggerrel.

Olyan partnert kell találnia, aki pontosan tudja teljesíteni a K Stadion üzletét.
Olyan partnert kell találnia, aki praktikus, hatékony és gyors információval tud szolgálni.
Olyan partnert kell találnia, aki hatékonyan tudja Önnek a legjobb tervet ajánlani.

Nem mindenkinek  sikerül, aki  elindítja a K Stadiont .
Nyilvánvaló azonban, hogy a kemény munka mindig kifizetődik.
Az, hogy kezdetben milyen know-how-ra és mennyi üzletre koncentrál, néhány hónap múlva meghatározhatja a teljesítményt.


Érdeklődjön a továbblépésről a Kakao Talk konzultáción keresztül~~~

Weixin : kokplay888
QQ : 1468269396
*Meghívókód nélkül nem tud csatlakozni, ezért javasoljuk, hogy konzultáljon további részletekért.
Meghívó kód:  TOPWRZMK
E- mail konzultáció kokplay@kakao.com Kakao
Talk 1:1 Consultation Kakao Talk
Kérjük, forduljon később.
KakaoTalk azonosító: k18615978493


K Stadion – Ingyenes tagság

 

K Stadion –  APP letöltése

*  K STADIUM – Ingyenes platformtagság
ajánló  és  szponzor  (kódbevitel) –  TOPWRZMK
 

K STADIUM támogatási központ

K STADIUM – Platform támogatási központ

K STADIUM – Mainnet támogatási központ
https://help.kstadium.io/
 
#A K Stadium Platform Üzletének Bemutatása És A Részvétel Ismertetése.

K Stadium Global Business [Translation] 

 English-영어,Español-스페인어,Italiano-이탈리아어,Deutsch-독일어,Português-포르투갈어,Polski-폴란드어,Čeština-체코어,Français-프랑스어,русский-러시아어,Malay-말레이어,Bahasa Indonesia-인도네시아어,Filipino-타갈로그어,日本語-일본어,中文(简体)-중국어(간체),हिन्दी-힌디어,বাংলা-벵골어,العربية-아랍어그럼 *KOK 사업을 어떻게 참여하여 진행하는가?

1.KOK-플렛폼 무료회원 가입하기

아래 준비한 초대코드를 선택하세요.
후원인코드추천인코드똑같이 입력하세요.

(“클릭” 초대코드)
초대코드 : 
TOPWRZMK 
또는 “아래참조”  초대코드 삽입 링크

https://api.kok-play.xyz/web/users/regist?lang=ko&ref=TOPWRZMK

2. KOK 플렛폼  APP 다운로드 설치하기
구글플레이에서 다운로드 설치
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kok_wallet

kok 사이트에서 다운로드 파일 설치
https://apps.kok-play.xyz/

3. 로그인 & kok 플렛폼 참여하기

회원가입할때 입력한 본인 휴대폰번호 및 비밀번호 입력후 로그인 합니다.


KOK 매뉴얼 – “입금부터 채굴까지 완벽정리” 참조

1. KOK PLAY 지갑 – 입금

2. KOK PLAY 지갑 – 송금

3. KOK PLAY 채굴하기


KOK 사업을 평소 염두해두고 정보를 찾아보고 계셨던 분이라면, 주저하지 마시고 상담해보시기 바랍니다.

아래 메신져로 추가 후 어떻게 진행해야 할지 문의 하세요~~

웨이신 : kokplay888

QQ : 1468269396

메일상담 kokplay@kakao.com

카톡아이디 : k18615978493

KOK 사업을 정확하게 전달해 줄 파트너를 찾으셔야 합니다.

실질적이고 효과적이고 빠르게 정보를 제공해 줄 파트너를 찾아야 합니다.

효과적으로 최적의 플랜을 제공할 수 있는 파트너를 찾아야 합니다.

누구나 KOK 사업을 시작한다고 하여 성공하지는 않습니다.

하지만, 분명한 것은 노력한 것에 대한 대가는 반드시 따라옵니다.

시작 초기에 어떤 노하우를 가지고 얼마나 사업에 집중하냐가 몇개월 뒤의 성과를 판가름 낼 수 있습니다.

오늘도 행복하고 의미있는 하루 되시기 바랍니다.....

K스타디움 글로벌 비즈니스로 미래를 꿈꾸는 글로벌 프론디어 화 함께 하세요.