K Stadium Global Business [Translation]

Hits: 222

%title插图%num

TitleПредставяне На Бизнеса С Платформата K Stadium И Обяснение Как Да Участвате.2022-05-09 11:49
Categoryбългарски-불가리아어
Name Level 10

Бизнес въведение на стадион K

%title 插图%num

1. Паричният поток
2. Предистория на раждането на блоковата верига
3. Какво представлява икономиката на символите?
4. Как протоколната икономика ще промени света?
5. Процесът, настоящето и бъдещето на K Stadium
6. Стартиране на Mainnet – Какви са очакваните ефекти?
7. Система, която е справедлива за всички – K Stadium

Справка: Подготвих текст, като се позовах на специалната лекция на Gap-Yong Song на живо от Namwon (12 януари 2021 г.) и лекцията в YouTube на д-р Yang-Seop Kim от Top Frontier.


Какво е монета?

%title 插图%num
За да познавате монета, първо трябва да познавате потока на парите. Познаването на историята на валутата ще ви помогне да разберете монетата.

монета! Виртуалните активи (криптовалута) трябва да бъдат легализирани.
Криптовалутата беше определена като нематериален актив от Международната счетоводна организация (IFIS) през 2019 г. Ще подпишете съвместното изявление на Г-20 на срещата на върха на Г-20 (2019 г.). (Разбира се, и Корея, и тогавашният президент го подписаха.) – Що се отнася до основното съдържание, ние вярваме, че „криптовалутата не вреди на международния финансов ред“. Корея постоянно твърди, че „криптовалутата е измама“ е хазарт, но с подписването на съвместното изявление на Г-20 Корея също ще стане легална от 25 юни 2020 г. Ако не бъде подписан и легализиран и институционализиран, международният кредитен рейтинг щеше да бъде понижен.

И така, на 15 март 2021 г. влезе в сила Законът за специфичните финансови услуги, тоест Законът за специалните пари. След легализацията правителството обяви, че данък върху капиталовите печалби ще бъде наложен от 1 януари 2022 г. (22% за повече от 2,5 милиона вона) Така че поговорката „криптовалутата е незаконна“ вече е изчезнала.

Сега, ако погледнем процеса на смяна на парите (парите), той преминава от бартер към черупки, монети, банкноти, карти, а сега и криптовалута. Можете да намерите истината тук.


Как се появи криптовалутата?

%title 插图%num

За да се знае предисторията на раждането на криптовалутата, е необходимо да се познават проблемите на текущата валута. Има две функции на парите (парите), като първата е средство за предаване на стойност. Има нещо фатално в парите и те винаги трябва да са еднакви или по-високи по стойност, за да запазите парите.

Ако погледнете фона на раждането на
криптовалутата, светът беше в ярост поради фалита на Lehman Brothers през 2008 г. защо? Засегнал ли е светът от фалита на американска банка?
Банките по света са свързани като мрежа, така че фалитът на големите банки ще рухне като домино. Тъй като световната финансова криза се влоши, Съединените щати започнаха да отпечатват долари като обезпечение за държавни облигации с Федералната резервна банка, за да стимулират икономиката. Съединените щати са в ситуация, в която банките са длъжни да закрият дълговете си.
Стойността на долара намалява, защото се издава четири пъти повече от предишния долар. Тъй като обезценяването и доверието на сегашната валута на долара се сринаха, криптовалутите се появиха, за да възстановят доверието във финансовата икономика и това беше фонът за раждането и може да се каже, че е течение на времето.


И така, как се появи криптовалутата Bitcoin?

%title 插图%num

За да разберете фона на раждането на биткойн, трябва да разберете „злато“.
Защо златото е скъпо Понеже в света има само 180 000 тона злато, предлагането е ограничено и търсенето, тоест много хора по света го търсят. Тогава защо среброто или медта са по-скъпи от златото? Факт е, че среброто и медта се променят, но физическите свойства на златото не се променят. Ето защо златото е толкова скъпо.

Въпреки това, по отношение на рядкост, въпреки че диамантите са много по-скъпи и ценни от златото, дали биха ги използвали като злато, вместо да използват диамантите като валута? Докато цената на 1 унция злато и цената на 100 унции не се променят и са право пропорционални, за диамантите разликата между 1 карат и 10 карата не е 10 пъти, но цената варира значително в зависимост от размера, изработката, прозрачност и оценител. С други думи, диамантът не може да се използва като валута, тъй като неговата стойност и цена се променят. В цял свят златото и златото са признати за най-добрата валута.

В този момент трябва да разберете връзката между долара и златото.


Защо доларът стана резервна валута?

%title 插图%num

Светът отдавна използва златото като валута, но то има своите недостатъци. На първо място, има недостатъци, че е трудно да се пренася и е трудно да се раздели. И така, оставих златото в ковачницата
и го използвах като валута със сертификат за златен депозит. Този депозит стана британски лири стерлинги и щатски долари . В старите времена, ако погледнете една доларова банкнота, се казва, че на дъното имало изписана фраза, която казвала: „Ако я занесете в складовата стая, тя ще бъде разменена за злато“. Златарската кантора, използвала депозитарния сертификат, стана първата банка в човечеството. Твърди се, че е започнала в Англия. – Това е златният стандарт – премахнат през 1914 г.

Фунтът (доларът) е сертификат за депозит в злато, така че е правилно да се издава само количеството съхранявано злато. В резултат на това паундът губи статута си на ключов финансов пазар, тъй като обменната стойност на паунда намалява със златото.

И така, космическата система Бретън е стартирана в Съединените щати през 1944 г. и тъй като лидерите на 44 държави се събират и решават, че 1 унция злато е 35 месеца, доларът се използва като ключова световна валута. По това време това беше възможно заради надеждността, защото САЩ държаха повече от 80% от световното злато. През 1971 г., когато доларът се обезцени, тъй като емитира още един огромен долар за финансиране на войната във Виетнам, президентът Никсън на Съединените щати по това време спря системата за конвертируемост на златото през 1971 г. След това златният стандарт на вселената на Брайтън беше премахнат. Въпреки това щатският долар няма алтернатива на другите резервни валути, така че все още играе роля като световна резервна валута. В ситуация, в която надеждността и ликвидността трябва да бъдат гарантирани като ключова валута, но стойността на долара не е, през 1970 г. президентът Никсън обяви премахването на златния стандарт и изпрати Кисинджър в Саудитска Арабия.

В миналото петролът, продаван в страните от Близкия изток, се получаваше в злато, но след това доларът става резервна валута, като им позволява да го получават в долари вместо злато.
По света се съхраняват 180 000 тона злато, което се равнява на 5 олимпийски плувни басейна и се казва, че количеството злато, добито и разпределено до момента, е еквивалентно на 4 плувни басейна. Поради недостига на злато търсенето на злато е голямо, но предлагането е ограничено.
Въпреки това, той има недостатъка, че е трудно да се движи и е по-трудно да се пише, като се раздели. И така, биткойн е криптовалута.


И така, какъв беше фонът на раждането на криптовалутата, биткойн?

%title 插图%num

Преди появата на криптовалутата се използваше фиатната валута, но фиатните пари се издават от централната банка и централизирано контролира всичко.Ако стойността на парите падне, централната банка или правителството не поемат отговорност. Така че имахме нужда от валута, която не се обезценява. Децентрализацията е планирана от противоречие на централизацията Технологията за децентрализация е блокчейн технология. С други думи, блокчейн е технология за доверие, която възстановява загубеното доверие. Биткойн е това, което беше издадено с тази блокчейн технология. Най-голямото предимство на blockchain е, че той не може да бъде подправен, подправен или хакнат.

Въпросът е, че историческият фон, в който е емитиран биткойн, е подобен на времето, когато са били издадени много пари поради кризата на Lehman Brothers през 2008 г. Сега, поради коронавируса, огромна сума пари по света се освобождава като пакет от стимули и в резултат на това стойността на парите постепенно намалява. Вместо да държат акции, хората се стичат към държавни облигации и злато. Въпреки това, поради коронавируса, много пари отлетяха, но цената на златото, която трябва да се повиши, пада надолу и цената на биткойн се покачва.


И така, защо да изберете биткойн пред злато?
Поглеждайки назад към предимствата на биткойн, биткойн има всички предимства на златото (малко количество и не променя физическите свойства), но без недостатъци (труден за транспортиране и съхранение и по-труден за разделяне и използване), биткойнът има по-малко количество отколкото златото и може да бъде променено Не, фалшивото хакване е невъзможно, може да бъде разделено на 1/100 милиона и може да бъде предадено директно на другия край на света с малка такса.


Биткойн?

%title 插图%num

Задайте обща сума на биткойн – 21 милиона, като количеството за копаене намалява с преполовяване на всеки 4 години Копането завършва, когато се добиват 6,25 минути годишно, 3,12 копаят след 3 години и 1,6 копаят след 4 години. В момента 4,5 милиона монети са изчезнали от този свят и ако добавите естественото намаление, предлагането ще намалее, максимизирайки недостига, и има история, която кара цената на биткойн да се повиши. В момента цената на биткойн е около 60 милиона вона.
Биткойн Има интересен анекдот, че на 21 май 2010 г. имаше ден за пица и има предсказание, че те казаха да изпратят само две пици, защото ще ви дадат 10 000 биткойна. По това време биткойнът дори не беше признат. Като се има предвид текущата цена, беше 600 милиарда вона да продадеш пица и да я изядеш.
Биткойн се купуваше от мравки до 2017 г., но сега институциите започват да го купуват. Историята казва, че биткойн е само началото. Организациите по света наблюдават криптовалутата през последните 10 години, но сега тя е легализирана по целия свят и някои страни използват биткойн като фиатна валута.

KOK / K Stadium също създава екосистема, която най-добре отговаря на принципа на търсенето и предлагането. Монетата KOK, принадлежаща към алткойна, се повиши от $0,14 в 1KOK преди две години до $7 днес, а темпът на увеличение е невероятните 55 пъти. Какво доказва тази ситуация? Най-важната гледна точка е колко добра е екосистемата на монетите. Тъй като KOK е базирана на блокчейн платформа за цялостно цифрово съдържание, това е монета с много добре оборудвана монетна екосистема, така че стойността на KOK в бъдеще е неограничена.

Въпреки това, тъй като нищо не е абсолютно и перфектно, стойността и цената на KOK Coin ще продължат да нарастват? Трябва да го разберете.
Не всеки бизнес или компания с монети е перфектен. Това е прогноза, че нещата могат да се объркат, така че участието в окончателната присъда и решението за всяко добро трябва да започне с вашите собствени избори. Взех го от познат и го започнах, но фирмата фалира! Трябва да поемете отговорност за собствените си решения, независимо дали работи или не. Трябва да направите своя собствена преценка, като придобивате знания чрез всички материали и учене.


Какво е алткойн?
Altcoin е термин, който се отнася до всички криптовалути, различни от биткойн. Биткойн е алтернативна монета в смисъл на алтернативна монета. Това са представителни алткойни като Ethereum, Ripple, Litecoin и KOK Coin. Ако има повече от 1000 вида алткойни, има и много местни монети. Нарича се още japcoin. Когато алткойните започнат да се появяват, цените им могат да се повишат със стотици%, но самата монета може да изчезне за една нощ. Кой трябва да съди? От вас зависи да решите.


Сега, нека научим за K Stadium.

%title 插图%num

Преди да започнете, първо трябва да подозирате нещо.
Има много хора, които виждат провала, без да се питат.
Разумни съмнения относно стадион К.
1. Първо, откъде идва източникът на приходи за членовете?
При копаене на KOK монети, наградите се изплащат в монети. Монетите, издадени от компанията, нямат цена.
2. Защо два пъти? Дават ви толкова много изкупими жетони за копаене?
Като награда за набиране на потребители на KOK, можете също да получавате награди за копаене с KOK монети, докато използвате платформата, а също така ще получите повече награди от Frontiers, които са набрали потребители, като поканите приятели.
3. Каква е печалбата на компанията, като дава толкова много монети?
Тъй като броят на потребителите се увеличава, стойността на платформата K-stadium нараства и потребителите трябва да използват монета KOK в рамките на платформата, а ограничената KOK монета няма друг избор, освен да увеличи стойността като Bitcoin.


Какъв беше фонът на раждането на K Stadium?

%title 插图%num
Най-мощното дигитално съдържание в света е Корея. K-content, K-pop, K-culture, K-movie, K-webtoon и др.
За да обясним Netflix като пример, повечето от съдържанието на платформата Netflix са продукти на Disney. . Така те изтеглиха съдържанието от Netflix и създадоха платформа, наречена Disney Plus. В резултат на това Netflix търси производители на съдържание в Корея, като същевременно спестява пари. Въпреки че има токсична клауза, че авторските права върху разработеното съдържание са собственост на Netflix, корейските производители на съдържание, които получават инвестицията, ще осигурят произведеното съдържание и са сред първите 10, прожектирани в Netflix. 5 са ​​K-драми, K-филми , и т.н. Освен това корейското игрово съдържание се нарежда от първо до трето място на световния пазар на игри, а Корея, като Nexon, Neckmarble и NC Soft, има глобален пазарен дял от 55%. Не мога да не кажа, че Корея е наистина страхотна страна. Webtoons също бяха доминирани от Япония в миналото, но сега Naver Webtoons и Kakao Webtoons изпревариха Япония.


Какво представлява „базирана на блокчейн платформа K-stadium“?

%title 插图%num

Това е демократична платформа, която защитава правата на интелектуална собственост, така че незаконното изтегляне е невъзможно и всеки може да участва. С безплатно плащане всеки може да извърши плащане само с мобилен телефон. Причината за успеха на платформата KOK е, че това е страна с много население и всеки с мобилен телефон може да участва. Прозрачен сетълмент се извършва, защото плащането се извършва с монета K-stadium, базирана на блокчейн технология, ключовата валута в платформата.


Нека да разгледаме „монопола на богатството на компаниите за цифрови платформи“.
Ако погледнете представителни платформени компании по целия свят, Netflix, Google, Play Store, Melon, Kakao, Baedal Minjok, Coupang, Amazon, YouTube и др.
сега начисляват огромна такса от 30% и поемат проблеми с авторските права и предизвикват плащане само с карта – в световен мащаб Повече от половината нямат карта, а една трета от хората в света нямат банкова сметка (Африка, Югоизточна Азия и др. – Основният източник на доходи за банките са приходите от комисионни чрез депозити и заеми, но в бедните страни почти не се правят депозити.няма).
Някои хора казват, че колонизацията на дигиталните платформи е правилна, когато се изразява, че тя е доминирана от големи платформи. Представително, Kakao, YouTube и т.н.


„Дигитална платформа – Как е господството на Какао над богатството?
Kakao стартира като безплатна услуга за текстови съобщения за първи път, но продължава със загуба от 40 милиарда вона. Това е така, защото, за да се съберат потребителите, инвестицията е извършена с риск от загуба. Когато определен брой членове бъдат наети чрез безплатни текстови съобщения, ще бъде въведена национална игра, наречена Anipang. Цялата нация се пристрастява към игрите на Анипанг. Парите от играта в играта са червено сърце, но ако сърцето (парите от играта) изтече, играта не може да се играе. ще се набира. След като членовете са събрани, бизнесът с печалба започва сериозно. Има 27 салона за красота Kakao, Kakao Taxi, Kakao Bank и др.
Както виждате, каква е тайната на успеха на Какао? Тоест броят на потребителите и потребителите се увеличи.


Нека да разгледаме „Digital Platform Coupang“.
Coupang се търгува на фондовия пазар в САЩ. 100 трилиона долара инвестиции.
Причината за закупуване на акции е закупуването им с цел инвестиране в компании със сини чипове, както и фактът, че Coupang беше компания, която направи загуба от 4,6 трилиона спечели за 6 години. Но как такава компания стана публична на Nasdaq и получи инвестиция от 100 трилиона вона? Това е потребителят. Факт е, че лоялните потребители бяха 15 милиона, а с месечен членски внос имаше само 5 милиона лоялни потребители. Председателят на SoftBank Son Jeong-eui инвестира 2 трилиона вона в Coupang и го регистрира на NASDAQ, като спечели 100 трилиона вона, 38 трилиона вона. Тайната на успеха на Coupang е, че той също увеличи броя на потребителите.


Какво е „ключът към успеха на дигиталната платформа“?

%title 插图%num

Това е потребителят.
Хората са активът и ключът към успеха на платформата.
„Когато хората се събират, ГОЛЕМИ ДАННИ се натрупват и всеки ГОЛЕМ ДАННИ е пари“
„Когато хората се събират, приходите от продажби и реклама идват безусловно“
„Когато хората се събират, съдържанието автоматично идва и за да участват в съдържанието, друг Хор влезте.”
Тогава ще влизат все повече и повече висококачествено съдържание. Изводът е, че ако има само потребители, платформата безусловно ще „успее“.


Има някои неща, за които трябва да помислите, когато става въпрос за „успех на цифровата платформа“.

%title 插图%num

-. Кой направи Какао успех? Потребители, потребители, тоест ние... !
-. Кой направи възможно Baedal Minjok, придобит от 4,7 трилиона немска компания, да се превърне в конгломерат? Потребители, потребители (шофьори на доставки, собственици на ресторанти, тоест ние...!
-. Кой качва съдържание във Facebook? Ние...!
-. Кой качва съдържание в YouTube? Ние...!
Всички платформи са предоставени от нас Компанията на платформата прави пари
. Това е монопола върху богатството на платформената компания.
Бившият министър Парк Йънг-Сън също подчерта, че съществуващата икономика на монополизиране на богатството, икономиката на платформите, трябва да премине към икономиката на протоколите, прозрачна за потребителите и сътрудниците. Новата дума икономика на протокола е измислена въз основа на логиката, че печалбите трябва да се разпределят справедливо.
„K Stadium е структура, която разпределя печалбите.“ Колкото и да е допринесла за платформата, тя връща печалбите справедливо като копаене и толкова, колкото се използва в платформата. структура, която връща .


Ако погледнем бързо потока на съвременната икономика,
централизирана икономика – например, когато продуктът е пуснат от Samsung,
икономика на платформата – например Amazon, Kakao и т.н. – Безплатна услуга и т.н. Съществуващо богатство платформа за монополизация компания
Протоколна икономика – K Stadium – Да Например, ако купите нещо в търговски център, ще бъдете възнаградени с пробег и монети за сумата, която закупите.
* За да се реализира една протоколна икономика, тя трябва първо да е прозрачна, да е демократична, да е отворена, да не се фалшифицира, да не се хаква.
В заключение, икономиката на протоколите трябва да бъде децентрализирана, базирана на блокчейн технология, и трябва да се създаде икономика на символите.


Какво е „K Stadium – Token Economy“?
Икономия на токени означава даване на награда за предизвикване на определено действие. Точно както в играта Anipang на Kakao, когато поканите приятел, сърцата се изплащат като награда, K Stadium плаща наградата с копани жетони. „Сърцевината“ е, че платените токени могат да бъдат конвертирани в пари.
За да обясним накратко икономиката на символите (икономията на токени) на K Stadium (промени в риска, доходността, разходите и предлагането на токени)
Първо. Когато K Stadium стартира за първи път, имаше риск. По това време граничарите, които участваха в K Stadium, получиха много награди. (12%, 9%, 7%~ Сега наградите се дават чрез копаене 3~5%. Причината за това намаление е поради повишената осведоменост за K Stadium, рискът намаля, разходите за маркетинг намаляха, предлагането на токени намаля като изгаряне на символи и т. н. Причината може да се посочи.)
Второ. Има промяна в цената на символа на K Stadium. Причините за увеличението от $0,14 в началото до $7 сега са причините за увеличаване на броя на потребителите, увеличение на оперативната печалба, увеличение на стойността на активите и увеличение на стойността на токена на K Stadium.


Какво е K Stadium в пазарна капитализация на монети?

%title 插图%num

Това е най-доверената компания за блокчейн статистика в света. Той е класиран на 222-о място от 11 000 монети и токена и за да бъде регистриран в CoinMarketCap, трябва да бъде листван на поне две добре познати борси, като целта е да влезе в топ 50 на CoinMarketCap. От 11 000 монети само 50 монети имат собствена технология, основната мрежа. Каква е разликата между монета и жетон? В зависимост от това дали имате собствен блокчейн (основна мрежа) или не, ако няма монета, това е токен. Казано по-просто, монета означава да построиш къщата си върху собствената си земя, а жетонът означава да построиш къщата си на чужда земя. Ако наемете земя от някой друг и я използвате за построяване на къща, разбира се, трябва да плащате наем. Ако мислите за това като такса, наречена такса за газ, може да побързате. K Stadium е токен, който в момента заема Ethereum ERC-20. Въпреки това, тя ще стане монета, когато основната мрежа бъде пусната рано или късно.


Средата?

%title 插图%num

Това е международно призната компания с най-високата в света технология за блокова верига. Medium ще придобие K Stadium през април 2021 г. в ситуация, в която се нуждае от платформа за използване на цифрови технологии. K Stadium е платформа за цифрово съдържание с различно съдържание като филми, уеб филми и игри. Medium ще придобие дял в The9 Company. Преди да се срещне с KOK-Play, Medium се фокусира върху B2B бизнеса, но след придобиването на KOK-Play, той също свърза бизнеса с B2C услуги и се превърна в компания с пълно портфолио. Скоро, с пускането на основната мрежа на K Stadium, той ще се утвърди като глобална компания за цялостна цифрова платформа.
Mergeity of Medium – Най-доброто виртуално пространство Metaverse ще бъде пуснато в Ню Йорк през декември. И той ще бъде листван на NASDAQ. Може да се очаква, че е влязъл в Pink City, предварителен етап преди листването.


„Д-р Томас Фрей“ се присъединява към K Stadium

%title 插图%num

Д-р Томас Фрей, световноизвестен футурист, е нает като технически съветник на K Stadium. Той е работил като инженер и дизайнер в IBM в продължение на около 15 години, а също така е бил член на 'Triple Nine Society'. Освен това той е съветник на World Futures Association, организация с нестопанска цел за бъдещи изследвания, и автор на „Диалог с бъдещето“ и „Богоявление Z“, книги за методологии, които могат да предсказват и контролират бъдещето, и освен това IBM, AT&T Той също така е говорител, който изпраща любовни обаждания от глобални компании като , Boeing и Visa.
Твърди се, че бъдещият образ, преследван от Medium K Stadium, съвпада с бъдещия образ, който д-р Томас Фрей преследва чрез лекции и писания. Така че се присъединих към стадиона Medium K.
Д-р Томас Фрей казва:
Идва ера на безпрецедентни възможности. А до 2030 г. ще бъдат загубени 2 милиарда работни места.
Откъде идва нашето настояще, от миналото или от бъдещето? Докторът каза, че бъдещето на миналото е станало настоящето на настоящето. Казват, че всеки от тях е предсказал бъдещето си, така че това усилие е станало днес. С други думи, не миналото прави настоящето, а бъдещето прави настоящето.


Приходи от маркетинг на стадион K

%title 插图%num

1. Това не е инвестиция, не е покупка на стоки.
2. Купете 300$ K-stadium монета от борсата и я депозирайте в портфейла за кок монети на платформата и сте готови!
3. Изкопаната KOK монета може да бъде продадена на борса като банка по всяко време, за да стане пари в брой и чрез повторно депозиране на добитата KOK, за да увеличите депозита, можете да получите повече награди за копаене.
4. Копането се натрупва при средна месечна скорост на копаене от 3-5% от депозираните монети. (Въпреки това, коефициентът на копаене може да бъде натрупан само до 200% от KOK монетите, които сте депозирали.)
5. K Stadium възнаграждава маркетинга, като приема система за препоръчани препоръки. Има много компании и компании, които правят реферален маркетинг. (Например обменът на виртуална валута, Kakao, Naver и т.н. са система, която дава много предимства, когато е препоръчана, толкова много хора участват, а компаниите и компаниите също приемат тази система.)
6. Приятел може да покани друг приятел. От ниво 2 нататък наградите се дават според дейности във виртуалната космическа метавселена.


* Какво е „стартиране на основната мрежа – очакван ефект“?

%title 插图%num

-. технологията е доказана. Mainnet технология (Накратко, mainnet е крайната дестинация за романтиката, целите и мечтите на всички блокови верижни компании. От 18 000 монети, регистрирани в CoinMarketCap, около 50 монети имат основна мрежа, Всички други неща се казват токени Концепцията за съществуване или несъществуване на основна мрежа - може да се изрази като връзка между наемател и собственик на сграда)
-. Прозрачни източници на приходи (базирани на технологията на блокова верига) – Има два основни източника на приходи за K Stadium: приходите от съдържание в платформата и приходите от разходите за газ от основната мрежа.
1. Доход от съдържание – мисля, че не е много, защото е в процес на събиране на потребителите. (В момента има 700 000 потребители в 150 държави)
2. Приходи за газ в основната мрежа – За разлика от съществуващата основна мрежа, основната мрежа на K Stadium е различна от съществуващата основна мрежа, тъй като основната мрежа се стартира в състояние, в което е установена екосистема на общността. точка. Така че това е фактът, че първо е обект на листване на големите борси. В бъдеще се очаква едно след друго да се самоизброяват. Тъй като други DApps (децентрализирано съдържание) се въвеждат от основната мрежа на K Stadium, броят на потребителите се увеличава. Преди блокчейн проектите да използват нашата основна мрежа, ние използваме технологията ERC-20, която е отворен източник на Ethereum. Това означава, че ще използвате то под наем.

Сега таксата за транзакция на Ethereum (такса за газ) е около 200 000 вона, а скоростта може да обработва само 20 транзакции в секунда (20TPS) - мрежата на Ethereum се управлява от възли (особено миньори). Това са хората, които проверяват транзакцията. Поради естеството на Ethereum, което трябва да бъде проверено от множество възли, скоростта на транзакцията е неизбежно бавна. (PoW, ограничения на доказателството за работа) / Сравнявайки основната мрежа, основната мрежа на биткойн (средство за съхранение на стойност) се изразява като цифрово злато, а основната мрежа на Ethereum (за удобство на блокчейн) е дигитално масло и верига K-stadium. е полезна верига за монети, която може лесно да се приложи в реалния живот. Това е монета, специализирана в NFT, плащане и метавселена. Нещо повече, има сертифицирана технология, която обработва над 15 000 TPS, което е несравнимо с Ethereum.
-. Приоритетно листване на основните борси
За разлика от съществуващата основна мрежа, основната мрежа на K-Stadium се стартира в състояние, в което е установена общностна екосистема, така че е различна от съществуващата основна мрежа и подлежи на приоритетно листване на големите борси.
-. DApp базирана на раждане независима екосистема
-. Завършена е устойчива икономическа структура (икономика на символите и икономика на протокола).


Обществен пул в Mainnet
Нов артикул
K-Stadium Bridge
Нова инвестиция и нова система за компенсации (инвестиции и компенсации на лица, а не на институции) в средата на K-stadium – Почти всички успешни проекти в миналото са били игрища на институции.


„Система, която е справедлива към всички“ – K Stadium

%title 插图%num

 

Двата фонда за печалба на K Stadium са
първият обществен пул
-. Пулът на общността (концепцията за количеството монети KOK) е пул за печалба, към който трябва да се подходи със стратегия и тактика.
Второ, минният пул
-. Пулът за копаене (преобразуване на добитите KOK в USD - концепцията за USD) е стабилен пул за печалба.

Инфлация KOK
-. Оперативните приходи на K Stadium включват количеството монети, които се генерират допълнително всяка година между приходите от платформата и приходите от разходите за газ. Нарича се инфлационно количество (десетки милиони).

Такса за транзакция KOK
-. Огромна сума пари за газ, която печелим - се плаща като награда от общностния пул (награда само за участници)
-. Тъй като броят на потребителите се увеличава, DApps влизат и се провежда събитие airdrop всеки път, когато влизат.
Например, когато дадена монета е включена в борсата, тя се изплаща като награда от Airdrop монета KOK - общностен пул, точно като събитие за airdrop. (Награда само за участници)

Инвестиционна компенсация KOK
-. Основно обезщетение 70%
-. Компенсация за ранг 20% (до 12 място)
-. Компенсация за копаене 10% (до 6-то място)
* Операция на системата DPoS – Делегирано доказателство за дял
Собствениците на криптовалута гласуват пропорционално на своя дял, за да изберат представителен възел, който да ги представлява, и тези представителни възли се съгласяват Алгоритъм за консенсус, който взема решения. Отнася се до метода на участие чрез делегиране на представителния възел.
Тъй като се основава на блокчейн на общностен пул, той е прозрачно разкрит за всички по света. Ако инвестираните възли са включени в класацията, можете да получавате ежедневни печалби и в началото може да се превърне в площадка за границите на стадион K. Има. Прилага се принципът на търсенето и предлагането.По-горе разгледахме очакванията и ефектите от стартирането на основната мрежа, която ще бъде пусната незабавно , като настоящето и бъдещето на K Stadium и потока на пари .
Бъдещето на K Stadium е светло. Все още не е късно.
Ако искате да научите повече за K Stadium, моля, почукайте на вратата. Успехът идва при тези, които предприемат действия.

Ако сте търсили информация за K Stadium,
моля, не се колебайте да се консултирате с блогър.

Трябва да намерите партньор, който може точно да доставя бизнеса на K-Stadium.
Трябва да намерите партньор, който може да ви предостави практична, ефективна и бърза информация.
Трябва да намерите партньор, който ефективно може да ви предложи най-добрия план.

Не всеки ще успее само защото стартира K Stadium.
Ясно е обаче, че упоритата работа винаги се отплаща.
Какъв вид ноу-хау и колко бизнес се фокусирате в началото, може да определи ефективността след няколко месеца.


%title 插图%num

* Как да продължите с проекта K Stadium KOK!

1.  Присъединете се безплатно към K Stadium 

Не можете да се регистрирате като член без код за покана. Моля, изберете кода за покана, подготвен по-долу.
( Код за покана „Щракнете“ ) Код на покана:  TOPWRZMK
„Вижте по-долу“ Връзка за вмъкване на код за покана
https://api.kok-play.xyz/web/users/regist?lang=en&ref=TOPWRZMK

%title 插图%num

Или сканирайте QR кода, за да се регистрирате.


2. Изтеглете и инсталирайте приложението за копаене на K Stadium

%title 插图%num
%title 插图%num
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kok_wallet

%title 插图%num
%title 插图%num
https://apps.kok-play.xyz/

%title 插图%num
%title 插图%num

https://apps.kok-play.xyz/


3. Влезте и участвайте в k stadium

%title 插图%num

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Влезте след като въведете номера на мобилния си телефон и паролата, които сте въвели при регистрацията си като член.


Ръководство на KOK – Вижте „Перфектно подреждане от депозит до копаене“
1. K stadium KOK Wallet  – Депозит
2.  K stadium K OK Wallet – Парични преводи
3.  K stadium  KOK Mining


%title 插图%num

Ако сте търсили информация , имайки предвид K Stadium 
, моля, не се колебайте да се консултирате с блогър.

Трябва да намерите партньор, който може точно да предостави бизнеса на K Stadium .
Трябва да намерите партньор, който може да ви предостави практична, ефективна и бърза информация.
Трябва да намерите партньор, който ефективно може да ви предложи най-добрия план.

Не всеки  , който  стартира K Stadium, успява.
Ясно е обаче, че упоритата работа винаги се отплаща.
Какъв вид ноу-хау и колко бизнес се фокусирате в началото, може да определи ефективността след няколко месеца.


Попитайте как да продължите чрез консултация с Kakao Talk~~~

Weixin : kokplay888
QQ : 1468269396
*Не можете да се присъедините без код за покана, затова ви препоръчваме да се консултирате за повече подробности.
Код на покана:  TOPWRZMK
E- mail консултация kokplay@kakao.com Kakao
Talk 1:1 Консултация Kakao Talk
Моля, консултирайте се по-късно.
KakaoTalk ID: k18615978493


K Stadium – безплатно членство

➥˘点击开始 注册
➥˘ Кликнете  върху мендафтар
➥˘ Щракнете  върху регистратора
 

K Stadium –  изтегляне на приложение

*  K STADIUM – Безплатно членство в платформата
Препоръчител  и  спонсор  (въвеждане на код) –  TOPWRZMK
 

Център за поддръжка на K STADIUM

K STADIUM – Център за поддръжка на платформата

K STADIUM – Център за поддръжка на Mainnet
https://help.kstadium.io/
 
#Представяне На Бизнеса С Платформата K Stadium И Обяснение Как Да Участвате.

K Stadium Global Business [Translation] 

 English-영어,Español-스페인어,Italiano-이탈리아어,Deutsch-독일어,Português-포르투갈어,Polski-폴란드어,Čeština-체코어,Français-프랑스어,русский-러시아어,Malay-말레이어,Bahasa Indonesia-인도네시아어,Filipino-타갈로그어,日本語-일본어,中文(简体)-중국어(간체),हिन्दी-힌디어,বাংলা-벵골어,العربية-아랍어그럼 *KOK 사업을 어떻게 참여하여 진행하는가?

1.KOK-플렛폼 무료회원 가입하기

아래 준비한 초대코드를 선택하세요.
후원인코드추천인코드똑같이 입력하세요.

(“클릭” 초대코드)
초대코드 : 
TOPWRZMK 
또는 “아래참조”  초대코드 삽입 링크

https://api.kok-play.xyz/web/users/regist?lang=ko&ref=TOPWRZMK

2. KOK 플렛폼  APP 다운로드 설치하기
구글플레이에서 다운로드 설치
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kok_wallet

kok 사이트에서 다운로드 파일 설치
https://apps.kok-play.xyz/

3. 로그인 & kok 플렛폼 참여하기

회원가입할때 입력한 본인 휴대폰번호 및 비밀번호 입력후 로그인 합니다.


KOK 매뉴얼 – “입금부터 채굴까지 완벽정리” 참조

1. KOK PLAY 지갑 – 입금

2. KOK PLAY 지갑 – 송금

3. KOK PLAY 채굴하기


KOK 사업을 평소 염두해두고 정보를 찾아보고 계셨던 분이라면, 주저하지 마시고 상담해보시기 바랍니다.

아래 메신져로 추가 후 어떻게 진행해야 할지 문의 하세요~~

웨이신 : kokplay888

QQ : 1468269396

메일상담 kokplay@kakao.com

카톡아이디 : k18615978493

KOK 사업을 정확하게 전달해 줄 파트너를 찾으셔야 합니다.

실질적이고 효과적이고 빠르게 정보를 제공해 줄 파트너를 찾아야 합니다.

효과적으로 최적의 플랜을 제공할 수 있는 파트너를 찾아야 합니다.

누구나 KOK 사업을 시작한다고 하여 성공하지는 않습니다.

하지만, 분명한 것은 노력한 것에 대한 대가는 반드시 따라옵니다.

시작 초기에 어떤 노하우를 가지고 얼마나 사업에 집중하냐가 몇개월 뒤의 성과를 판가름 낼 수 있습니다.

오늘도 행복하고 의미있는 하루 되시기 바랍니다.....

K스타디움 글로벌 비즈니스로 미래를 꿈꾸는 글로벌 프론디어 화 함께 하세요.