K Stadium Global Business [Translation]

Hits: 222

%title插图%num

TitleK Stadium -Alustaliiketoiminnan Esittely Ja Osallistumisohjeet.2022-05-09 11:47
CategorySuomi-핀란드어
Name Level 10

K Stadiumin liiketoiminnan esittely

%title 插图%num

1. Rahan virtaus
2. Lohkoketjun syntymän taustat
3. Mikä on merkkitalous?
4. Miten protokollatalous muuttaa maailmaa?
5. K Stadiumin prosessi, nykyisyys ja tulevaisuus
6. Pääverkon julkaisu - Mitkä ovat odotetut vaikutukset?
7. Järjestelmä, joka on oikeudenmukainen kaikille – K Stadium

Viite: Valmistelin tekstin viittaamalla Gap-Yong Songin Namwon Special Lecture Liveen (12.1.2021) ja Top Frontierin Dr. Yang-Seop Kimin YouTube-luentoon.


Mikä on kolikko?

%title 插图%num
Tietääksesi kolikon, sinun on ensin tiedettävä rahan virta. Valuutan historian tunteminen auttaa sinua ymmärtämään kolikon.

Kolikko! Virtuaaliset varat (kryptovaluutta) on laillistettava.
Kansainvälinen tilinpäätösjärjestö (IFIS) määritteli kryptovaluutan aineettomaksi hyödykkeeksi vuonna 2019. Allekirjoitat G20-yhteislausuman G20-huippukokouksessa (2019). (Tietenkin sekä Korea että tuolloinen presidentti allekirjoittivat sen.) – Mitä tulee keskeiseen sisältöön, uskomme, että "kryptovaluutta ei vahingoita kansainvälistä rahoitusjärjestystä". Korea on johdonmukaisesti väittänyt, että "kryptovaluutta on huijaus" on uhkapeliä, mutta allekirjoittamalla G20-yhteislausuman Koreasta tulee myös laillinen 25.6.2020 alkaen. Jos sitä ei allekirjoiteta ja laillistettaisi ja vakiinnuttaisi, kansainvälistä luottoluokitusta alennettaisiin.

Joten 15.3.2021 tuli voimaan laki tietyistä rahoituspalveluista eli erityisrahalaki. Laillistamisen jälkeen hallitus ilmoitti, että pääomatulovero määrätään 1. tammikuuta 2022 alkaen. (22 % yli 2,5 miljoonasta wonista) Joten sanonta "kryptovaluutta on laitonta" on nyt poissa.

Jos nyt tarkastellaan rahan (rahan) vaihtoprosessia, se on muuttumassa vaihtokaupasta kuoriin, kolikoihin, seteleihin, kortteihin ja nyt kryptovaluuttaan. Löydät totuuden täältä.


Miten kryptovaluutta syntyi?

%title 插图%num

Kryptovaluutan synnyn taustan tuntemiseksi on tunnettava nykyisen valuutan ongelmat. Rahalla (rahalla) on kaksi tehtävää, ja ensimmäinen on arvonvälitysväline. Rahassa on jotain kohtalokasta, ja sen on aina oltava sama tai arvoltaan korkeampi, jotta raha säilyy.

Jos tarkastellaan kryptovaluutan synnyn taustaa
, maailma oli raivoissaan Lehman Brothersin vuonna 2008 menneen konkurssin vuoksi. miksi? Onko amerikkalaisen pankin konkurssi vaikuttanut maailmaan?
Pankit ympäri maailmaa ovat yhteydessä verkkoon, joten suurten pankkien konkurssit romahtavat kuin domino. Maailmanlaajuisen finanssikriisin pahentuessa Yhdysvallat alkoi painaa dollareita Yhdysvaltain keskuspankin valtionlainojen vakuudeksi talouden elvyttämiseksi. Yhdysvallat on tilanteessa, jossa pankit ovat velvollisia sulkemaan velkansa.
Dollarin arvo laskee, koska sitä lasketaan liikkeeseen neljä kertaa enemmän kuin edellinen dollari. Kun nykyisen valuutan dollarin heikkeneminen ja luottamus romahti, kryptovaluutat syntyivät palauttamaan luottamusta rahoitustalouteen, ja se oli taustalla syntymiselle ja sen voidaan sanoa olevan ajan virtaa.


Joten miten kryptovaluutta Bitcoin syntyi?

%title 插图%num

Ymmärtääksesi Bitcoinin syntymän taustaa, sinun on ymmärrettävä "kulta".
Miksi kulta on kallista?Koska maailmassa on vain 180 000 tonnia kultaa, tarjonta on rajallinen ja kysyntä, eli monet ihmiset ympäri maailmaa etsivät sitä.Miksi sitten hopea tai kupari on kalliimpaa kuin kulta? On tosiasia, että hopea ja kupari muuttuvat, mutta kullan fysikaaliset ominaisuudet eivät muutu. Siksi kulta on niin kallista.

Kuitenkin harvinaisuuden kannalta, vaikka timantit ovat paljon kalliimpia ja arvokkaampia kuin kulta, olisivatko he käyttäneet niitä kultana sen sijaan, että käyttäisivät timantteja valuutana? Vaikka kullan 1 unssin ja 100 unssin hinta eivät muutu ja ovat suoraan verrannollisia, timanttien kohdalla 1 karaatin ja 10 karaatin välinen ero ei ole 10-kertainen, vaan hinta vaihtelee suuresti koosta, valmistuksesta, avoimuus ja arvioija. Toisin sanoen timanttia ei voida käyttää valuuttana, koska sen arvo ja hinta muuttuvat. Kaikkialla maailmassa kulta ja kulta on tunnustettu parhaaksi valuutaksi.

Tässä vaiheessa sinun on ymmärrettävä dollarin ja kullan välinen suhde.


Miksi dollarista tuli varantovaluutta?

%title 插图%num

Maailma on käyttänyt kultaa valuuttana pitkään, mutta sillä on huonot puolensa. Ensinnäkin haittoja on, että sitä on vaikea kuljettaa ja sitä on vaikea halkaista.Joten kullan jätin sepälle
ja käytin sitä valuutana kultatalletustodistuksen kanssa.Tästä talletuksesta tuli Englannin punta ja Yhdysvaltain dollari . Ennen vanhaan, jos katsot dollarin seteliä, sanotaan, että sen pohjaan oli kirjoitettu lause, joka sanoi: "Jos viet sen varastohuoneeseen, se vaihdetaan kullaksi." Talletustodistusta käyttäneestä kultasepän toimistosta tuli ihmiskunnan ensimmäinen pankki, jonka kerrotaan alkaneen Englannista. – Tämä on kultastandardi – poistettiin vuonna 1914.

Punta (dollari) on kultatalletustodistus, joten on oikein laskea liikkeeseen vain varastoidun määrän kultaa. Tämän seurauksena punta menettää asemansa tärkeimpänä rahoitusmarkkinana, kun punnan vaihtoarvo laskee kullan kanssa.

Joten Bretton-avaruusjärjestelmä käynnistettiin Yhdysvalloissa vuonna 1944, ja kun 44 maan johtajat kokoontuivat ja päättivät, että 1 unssi kultaa oli 35 kuukautta, dollaria käytettiin maailman päävaluuttana. Tuolloin se oli mahdollista luotettavuuden vuoksi, koska Yhdysvaltojen hallussa oli yli 80 % maailman kullasta. Vuonna 1971, kun dollari heikkeni, kun se laski liikkeeseen toisen valtavan dollarin rahoittaakseen Vietnamin sodan, Yhdysvaltain presidentti Nixon pysäytti kullan vaihdettavuusjärjestelmän vuonna 1971. Sen jälkeen Braytonin universumin kultastandardi kumottiin. Yhdysvaltain dollarilla ei kuitenkaan ollut vaihtoehtoa muille varantovaluutoille, joten sillä oli edelleen roolinsa maailman varantovaluuttana. Tilanteessa, jossa luotettavuus ja likviditeetti on taattava avainvaluuttana, mutta dollarin arvo ei ole, presidentti Nixon julisti vuonna 1970 kultastandardin lakkauttavan ja lähetti Kissingerin Saudi-Arabiaan.

Aikaisemmin Lähi-idän maihin myydyt öljyt vastaanotettiin kullassa, mutta sen jälkeen dollarista tuli varantovaluutta, koska se salli sen vastaanottaa dollareina kullan sijaan.
Ympäri maailmaa on varastoitu 180 000 tonnia kultaa, mikä vastaa viittä olympiauima-allasta, ja sanotaan, että tähän mennessä louhitun ja jaetun kullan määrä vastaa neljää uima-allasta. Kullan niukkuuden vuoksi kullan kysyntä on korkea, mutta tarjonta on rajallista.
Sen haittapuolena on kuitenkin se, että sitä on vaikea siirtää ja sitä on vaikeampi kirjoittaa halkaisemalla. Bitcoin on siis kryptovaluutta.


Joten mikä oli kryptovaluutan Bitcoinin syntymän tausta?

%title 插图%num

Ennen kryptovaluutan tuloa käytettiin fiat-valuuttaa, mutta keskuspankki laskee liikkeeseen fiat-rahaa ja ohjaa kaikkea keskitetysti.Jos rahan arvo putoaa, keskuspankki tai valtio ei ota vastuuta. Tarvitsimme siis valuutan, joka ei heikentynyt. Hajauttaminen suunnitellaan keskittämisristiriidan ulkopuolelle Hajautustekniikka on lohkoketjuteknologiaa eli lohkoketju on luottamusteknologiaa, joka palauttaa menetetyn luottamuksen. Tällä lohkoketjuteknologialla liikkeeseen laskettiin Bitcoin. Lohkoketjun suurin etu on, että sitä ei voi väärentää, peukaloida tai hakkeroida.

Asia on siinä, että Bitcoinin liikkeeseen laskemisen historiallinen tausta on samanlainen kuin silloin, kun vuonna 2008 laskettiin liikkeeseen paljon rahaa Lehman Brothersin kriisin vuoksi. Nyt koronaviruksen takia elvytyspakettina vapautuu valtava määrä rahaa ympäri maailmaa ja sen seurauksena rahan arvo laskee vähitellen. Osakkeiden omistamisen sijaan ihmiset kerääntyvät valtion obligaatioihin ja kultaan. Koronaviruksen takia kuitenkin paljon rahaa lensi, mutta kullan hinta, jonka pitäisi nousta, laskee ja Bitcoinin hinta nousee.


Joten miksi valita Bitcoin kullan sijaan?
Kun tarkastellaan Bitcoinin etuja, Bitcoinilla on kaikki kullan edut (pieni määrä ja se ei muuta fyysisiä ominaisuuksia), mutta ilman haittoja (vaikea kuljettaa ja varastoida sekä vaikeampi jakaa ja käyttää), Bitcoinilla on pienempi määrä kuin kultaa ja voidaan vaihtaa.Ei, väärennetty hakkerointi on mahdotonta, se voidaan jakaa 1/100 miljoonaan ja se voidaan välittää pienellä maksulla suoraan toiselle puolelle maailmaa.


Bitcoin?

%title 插图%num

Aseta Bitcoinin kokonaismäärä – 21 miljoonaa ja louhintamäärä pienenee puolittumalla 4 vuoden välein Kaivos valmistuu, kun vuodessa louhitaan 6,25 minuuttia, 3 vuoden kuluttua 3,12 ja 4 vuoden kuluttua 1,6. Tällä hetkellä tästä maailmasta on kadonnut 4,5 miljoonaa kolikkoa, ja jos lasket yhteen luonnollisen laskun, tarjonta pienenee, mikä maksimoi niukkuuden, ja on olemassa tarina, joka saa Bitcoinin hinnan nousemaan. Tällä hetkellä Bitcoinin hinta on noin 60 miljoonaa wonia.
Bitcoin On mielenkiintoinen anekdootti siitä, että 21. toukokuuta 2010 oli pizzapäivä, ja ennustetaan, että he sanoivat lähettävänsä vain kaksi pizzaa, koska ne antavat sinulle 10 000 bitcoinia. Tuolloin Bitcoinia ei edes tunnistettu. Nykyhintaan nähden pizzan myyminen ja syöminen oli 600 miljardia wonia.
Muurahaiset ostivat Bitcoinia vuoteen 2017 asti, mutta nyt laitokset alkavat ostaa sitä. Tarina kertoo, että Bitcoin on vasta alkua. Organisaatiot ympäri maailmaa ovat seuranneet kryptovaluuttaa viimeiset 10 vuotta, mutta nyt se on laillistettu maailmanlaajuisesti ja jotkin maat käyttävät Bitcoinia fiat-valuuttana.

KOK / K Stadium on myös luomassa ekosysteemiä, joka parhaiten vastaa kysynnän ja tarjonnan periaatetta. Altcoiniin kuuluva KOK-kolikko on noussut kahden vuoden takaisesta 0,14 dollarista 1KOK:ssa nykyiseen 7 dollariin, ja nousuvauhti on huimat 55-kertainen. Mitä tämä tilanne todistaa? Tärkein näkökulma on se, kuinka hyvin kolikon ekosysteemi on. Koska KOK on lohkoketjupohjainen kokonaisvaltainen digitaalinen sisältöalusta, se on kolikko, jossa on erittäin hyvin varusteltu kolikkoekosysteemi, joten KOK:n arvo tulevaisuudessa on rajaton.

Koska mikään ei kuitenkaan ole absoluuttista ja täydellistä, jatkavatko KOK Coinin arvo ja hinta nousuaan? Sinun täytyy selvittää se.
Jokainen kolikkoyritys tai yritys ei ole täydellinen. Se on ennuste siitä, että asiat voivat mennä pieleen, joten osallistumisen lopulliseen arvosteluun ja päätöksentekoon minkä tahansa hyvän asian tulisi alkaa omista valinnoistasi. Sain sen tutulta ja aloitin sen, mutta yritys meni konkurssiin! Sinun on otettava vastuu omista päätöksistäsi, toimivatko ne tai eivät. Sinun on tehtävä oma arviosi hankkimalla tietoa kaikkien materiaalien ja oppimisen kautta.


Mikä on altcoin?
Altcoin on termi, joka viittaa kaikkiin muihin kryptovaluuttoihin kuin Bitcoiniin. Bitcoin on vaihtoehtoinen kolikko vaihtoehtoisen kolikon merkityksessä. Nämä ovat edustavia altcoineja, kuten Ethereum, Ripple, Litecoin ja KOK Coin. Jos altcoineja on yli 1000 tyyppiä, on myös monia kotimaisia ​​kolikoita. Kutsutaan myös japcoiniksi. Kun altcoineja alkaa ilmestyä, niiden hinnat voivat nousta satoja prosentteja, mutta itse kolikko voi kadota yössä. Kenen pitäisi tuomita? Se on sinun päätettävissäsi.


Opitaanpa nyt K Stadiumista.

%title 插图%num

Ennen kuin aloitat, sinun on ensin epäiltävä jotain.
Monet ihmiset näkevät epäonnistumisen kyseenalaistamatta.
Perusteltuja epäilyksiä K Stadiumista.
1. Ensinnäkin, mistä jäsenten tulolähde tulee?
KOK-kolikoita louhittaessa palkkiot maksetaan kolikoissa. Yrityksen liikkeeseen laskemilla kolikoilla ei ole kustannuksia.
2. Miksi kaksi kertaa? He antavat sinulle niin paljon lunastettavia kaivostokeneita?
Palkintona KOK-käyttäjien rekrytoinnista voit saada alustaa käyttäessäsi myös kaivospalkkioita KOK-kolikoilla, ja saat myös lisää palkintoja rajalta, joka rekrytoi käyttäjiä kutsumalla ystäviä.
3. Mikä on yrityksen voitto antamalla niin paljon kolikoita?
Käyttäjien määrän kasvaessa K-stadionin alustan arvo nousee ja käyttäjien on käytettävä KOK-kolikkoa alustan sisällä, eikä rajoitetulla KOK-kolikolla ole muuta vaihtoehtoa kuin nostaa arvoa kuten Bitcoin.


Mikä oli K Stadiumin syntymän tausta?

%title 插图%num
Maailman tehokkain digitaalinen sisältö on Korea. K-sisältö, K-pop, K-kulttuuri, K-elokuva, K-webtoon jne.
Esimerkkinä Netflixistä, suurin osa Netflixin alustan sisällöstä oli Disneyn tuotteita. Joten he poistivat sisällön Netflixistä ja loivat alustan nimeltä Disney Plus. Tämän seurauksena Netflix etsii sisällöntuottajia Koreasta säästäen samalla rahaa. Vaikka on olemassa myrkyllinen lauseke, jonka mukaan kehitetyn sisällön tekijänoikeudet omistaa Netflix, sijoituksen saaneet korealaiset sisällöntuottajat tarjoavat tuotetun sisällön ja ovat Netflixin 10 parhaan joukossa. 5 on K-draamoja, K-elokuvia. , jne. Lisäksi korealainen pelisisältö sijoittuu ensimmäisestä kolmanteen maailman pelimarkkinoilla, ja Korean, kuten Nexonin, Neckmarblen ja NC Softin, maailmanlaajuinen markkinaosuus on 55 %. En voi muuta kuin sanoa, että Korea on todella hieno maa. Webtoons hallitsi myös aiemmin Japania, mutta nyt Naver Webtoons ja Kakao Webtoons ovat ohittaneet Japanin.


Mikä on "lohkoketjupohjainen K-stadion-alusta"?

%title 插图%num

Se on demokraattinen alusta, joka suojaa immateriaalioikeuksia niin, että laiton lataaminen on mahdotonta, ja kuka tahansa voi osallistua. Ilmaismaksulla kuka tahansa voi suorittaa maksun pelkällä matkapuhelimella. Syy KOK-alustan menestykseen on se, että se on suuri asukasmaa ja kaikki matkapuhelimen omaavat voivat osallistua. Selvitys on läpinäkyvää, koska maksu suoritetaan K-stadium-kolikolla, joka perustuu lohkoketjuteknologiaan, alustan avainvaluuttaan.


Katsotaanpa "digitaalisten alustayritysten vaurauden monopolia".
Jos tarkastellaan edustavia alustayrityksiä ympäri maailmaa, Netflix, Google, Play Store, Melon, Kakao, Baedal Minjok, Coupang, Amazon, YouTube jne.
veloittavat nyt valtavan 30 %:n maksun ja ottavat haltuunsa tekijänoikeusongelmat ja houkuttelevat maksaminen vain kortilla – maailmanlaajuisesti Yli puolella ihmisistä ei ole korttia, ja kolmanneksella maailman ihmisistä ei ole pankkitiliä (Afrikka, Kaakkois-Aasia jne. – Pankkien pääasiallinen tulonlähde on palkkiotuotot talletukset ja lainat, mutta köyhissä maissa ei tehdä juuri lainkaan talletuksia.
Jotkut sanovat, että digitaalisen alustan kolonisaatio on oikein, kun ilmaistaan, että sitä hallitsevat suuret alustat, edustavasti Kakao, YouTube jne.


"Digitaalinen alusta – Miten Kakao hallitsee vaurautta?
Kakao aloitti ensimmäistä kertaa ilmaisena tekstiviestipalveluna, mutta jatkaa 40 miljardin wonin tappiolla. Tämä johtuu siitä, että käyttäjien keräämiseksi sijoitus tehtiin tappion riskillä. Kun ilmaisilla tekstiviesteillä on rekrytoitu tietty määrä jäseniä, otetaan käyttöön valtakunnallinen Anipang-peli. Koko kansa tulee koukkuun Anipang-peleihin. Pelin peliraha on punainen sydän, mutta jos sydän (peliraha) loppuu, peliä ei voida pelata. Kun jäsenet on kerätty, voittoliiketoiminta alkaa tosissaan. Siellä on 27 Kakao Beauty Salon, Kakao Taxi, Kakao Bank jne.
Kuten näet, mikä on Kakaon menestyksen salaisuus? Eli käyttäjien ja käyttäjien määrä kasvoi.


Katsotaanpa "Digital Platform Coupangia".
Coupang on listattu Yhdysvaltain osakemarkkinoilla. 100 biljoonaa dollaria investointeja.
Syynä osakkeiden ostamiseen on ostaa niitä blue-chip-yrityksiin sijoittamista varten ja se, että Coupang oli yritys, joka teki 4,6 biljoonaa vonaa tappiota kuudessa vuodessa. Mutta kuinka tällainen yritys nousi pörssiin Nasdaqissa ja sai 100 biljoonan wonin sijoituksen? Se on käyttäjä. On tosiasia, että uskollisia käyttäjiä oli 15 miljoonaa ja kuukausijäsenmaksulla oli vain 5 miljoonaa. SoftBankin puheenjohtaja Son Jeong-eui sijoitti 2 biljoonaa wonia Coupangiin ja listasi sen NASDAQ:iin ansaitaen 100 biljoonaa wonia, 38 biljoonaa wonia. Coupangin menestyksen salaisuus on, että se on myös lisännyt käyttäjien määrää.


Mikä on "avain digitaalisen alustan menestykseen"?

%title 插图%num

Se on käyttäjä.
Ihmiset ovat voimavara ja avain alustan menestykseen.
"Kun ihmiset kokoontuvat, BIG DATA kerääntyy, ja jokainen BIG DATA on rahaa"
"Kun ihmiset kerääntyvät, myynti- ja mainostulot tulevat ehdoitta"
"Kun ihmiset kerääntyvät, sisältö tulee automaattisesti sisään ja osallistuakseen sisältöön toinen Ihmiset tule sisään.”
Sitten tulee yhä enemmän korkealaatuista sisältöä. Johtopäätös on, että jos käyttäjiä on vain, alusta "onnistuu" ehdoitta.


On joitain asioita ajateltavaa, kun kyse on "digitaalisen alustan menestyksestä".

%title 插图%num

-. Kuka teki Kakaon menestyksen? Käyttäjiä, käyttäjiä, eli me… !
-. Kuka mahdollisti sen, että 4,7 biljoonan saksalaisen yrityksen ostamasta Baedal Minjokista tuli monialayritys? Käyttäjät, käyttäjät (jakelukuljettajat, ravintoloiden omistajat, eli me...!
-. Kuka lataa Facebook-sisältöä? Me...!
-. Kuka lataa YouTube-sisältöä? Me...!
Kaikki alustat ovat meidän lahjoittamia Alustayritys tekee rahaa
. Tämä on alustayhtiön varallisuuden monopoli.
Entinen ministeri Park Young-sun korosti myös, että nykyisen varallisuuden monopolisointitalouden, alustatalouden, tulisi mennä protokollatalouteen, läpinäkyväksi käyttäjille ja rahoittajille. Uusi sana protokollatalous syntyi perustuen logiikka, että voitot tulee jakaa oikeudenmukaisesti.
"K Stadium on rakenne, joka jakaa voittoja." Niin paljon kuin se on vaikuttanut alustaan, se palauttaa voittoja oikeudenmukaisesti kuin kaivostoiminta, ja niin paljon kuin sitä käytetään alustassa. rakenne, joka palauttaa .


Jos tarkastellaan nopeasti nykyajan talouden kulkua,
keskitetty talous – esimerkiksi kun tuote vapautuu Samsungilta,
alustatalous – esimerkiksi Amazon, Kakao jne. – Ilmainen palvelu jne. Olemassa oleva rikkaus monopolisointialustan yritys
Protokollatalous – K Stadium – Kyllä Esimerkiksi jos ostat jotain ostoskeskuksesta, saat palkkion kilometrimäärällä ja kolikoilla ostamastasi summasta.
* Jotta protokollatalous toteutuisi, sen on ensin oltava läpinäkyvä, sen on oltava demokraattinen, sen on oltava avointa, sitä ei saa väärentää, sitä ei saa hakkeroida.
Yhteenvetona voidaan todeta, että protokollatalous tulisi hajauttaa, perustua lohkoketjuteknologiaan, ja perustaa merkkitalous.


Mikä on "K Stadium – Token Economy"?
Token economy tarkoittaa palkkion antamista tietyn toiminnan aikaansaamiseksi. Aivan kuten Kakaon Anipang-pelissä, kun kutsut ystävän, sydämet maksetaan palkkiona, K Stadium maksaa palkinnon louhituilla rahakkeilla. "Ydin" on, että maksetut rahakkeet voidaan muuntaa käteiseksi.
Selitä lyhyesti K Stadiumin merkkitalous (merkkitalous) (riskin, tuoton, kustannusten ja merkkien tarjonnan muutokset)
Ensin. Kun K Stadium aloitti ensimmäisen kerran, oli olemassa riski. Tällä hetkellä K-stadionille osallistuneet rajat saivat paljon palkintoja. (12%, 9%, 7%~ Nyt palkkioita antaa kaivostoiminta 3~5%. Syynä tähän laskuun johtuu siitä, että K Stadiumin tunnettuus, riski pieneni, markkinointikustannukset laskivat, merkkien tarjonta väheni kuten merkkipoltto jne. Syy voidaan antaa.)
Toiseksi. K Stadiumin merkkihinta on muuttunut. Syyt nousuun alun 0,14 dollarista 7 dollariin nyt ovat syyt käyttäjien määrän kasvuun, liikevoiton kasvuun, omaisuuden arvon nousuun ja K Stadiumin token-arvon nousuun.


Mikä on K Stadium in Coin Market Cap?

%title 插图%num

Se on maailman luotetuin blockchain-tilastoyritys. Se on 222. sijalla 11 000 kolikon ja rahakkeen joukossa, ja rekisteröityäkseen CoinMarketCapissa sen on oltava listattuna vähintään kahdessa tunnetussa pörssissä, ja tavoitteena on päästä CoinMarketCapin 50 parhaan joukkoon. 11 000 kolikosta vain 50 kolikolla on oma tekniikka, mainnet. Mitä eroa on kolikolla ja rahakkeella? Riippuen siitä, onko sinulla oma lohkoketju (mainnet) vai ei, jos kolikkoa ei ole, se on merkki. Yksinkertaisemmin sanottuna kolikko tarkoittaa talosi rakentamista omalle maallesi ja rahamerkki talosi rakentamista jonkun toisen tontille. Jos vuokraat maata joltain toiselta ja käytät sitä talon rakentamiseen, sinun on tietysti maksettava vuokraa. Jos ajattelet tätä maksuna, jota kutsutaan kaasumaksuksi, saatat olla nopea. K Stadium on token, joka lainaa tällä hetkellä Ethereum ERC-20:tä. Siitä tulee kuitenkin kolikko, kun mainnet käynnistyy ennemmin tai myöhemmin.


Medium?

%title 插图%num

Se on kansainvälisesti tunnustettu yritys, jolla on maailman tehokkain lohkoketjuteknologia. Medium ostaa K Stadiumin huhtikuussa 2021 tilanteessa, jossa se tarvitsi alustan digitaaliteknologian hyödyntämiseen. K Stadium on digitaalinen sisältöalusta, jossa on erilaisia ​​sisältöjä, kuten elokuvia, web-elokuvia ja pelejä. Medium ostaa osuuden The9 Companysta. Ennen tapaamista KOK-Playn kanssa Medium keskittyi B2B-liiketoimintaan, mutta KOK-Playn hankinnan jälkeen se yhdisti myös B2C-palveluliiketoiminnan ja muodostui kokonaisvaltaiseksi yhtiöksi. Pian K Stadium -verkkosivuston julkaisun myötä se vakiinnuttaa itsensä maailmanlaajuiseksi kattavaksi digitaalisen alustan yritykseksi.
Mergeity of Medium - Paras virtuaalitila Metaverse lanseerataan New Yorkissa joulukuussa. Ja se listataan NASDAQ:iin. Voidaan olettaa, että se on päässyt Pink Cityyn, alustavassa vaiheessa ennen listautumista.


"Dr. Thomas Frey" liittyy K Stadiumiin

%title 插图%num

Dr. Thomas Frey, maailmankuulu futuristi, on palkattu K Stadiumin tekniseksi neuvonantajaksi. Hän työskenteli insinöörinä ja suunnittelijana IBM:llä noin 15 vuotta ja oli myös "Triple Nine Societyn" jäsen. Lisäksi hän on neuvonantaja World Futures Associationissa, voittoa tavoittelemattomassa tulevaisuuden tutkimusjärjestössä, ja on kirjoittanut kirjoja "Dialogue with the Future" ja "Epiphany Z", jotka käsittelevät menetelmiä, joilla voidaan ennustaa ja hallita tulevaisuutta. Lisäksi IBM, AT&T Hän on myös puhuja, joka lähettää rakkauspuheluita kansainvälisiltä yrityksiltä, ​​kuten , Boeing ja Visa.
Sanotaan, että Medium K Stadiumin tavoittelema tulevaisuuden imago osui yhteen tulevaisuuden imagon kanssa, jota tohtori Thomas Frey tavoitteli luentojen ja kirjoitusten kautta. Joten liityin Medium K -stadionille.
Tri Thomas Frey sanoo:
Ennennäkemättömien mahdollisuuksien aikakausi on tulossa. Vuoteen 2030 mennessä 2 miljardia työpaikkaa menetetään.
Mistä nykyisyytemme tulee, menneisyydestä vai tulevaisuudesta? Lääkäri sanoi, että menneisyyden tulevaisuudesta on tullut nykyisyyden nykyisyys. He sanovat, että jokainen heistä ennusti tulevaisuutensa, joten ponnisteluista tuli tänään. Toisin sanoen menneisyys ei tee nykyisyyttä, vaan tulevaisuus tekee nykyisyydestä.


K Stadiumin markkinointitulot

%title 插图%num

1. Se ei ole sijoitus, ei tavaroiden osto.
2. Osta 300 dollarin K-stadion kolikko pörssistä ja talleta se alustalla olevaan kok kolikkolompakkoon ja olet valmis!
3. Louhittu KOK-kolikko voidaan myydä pörssissä, kuten pankissa, milloin tahansa tehdäksesi siitä käteistä, ja tallettamalla louhittu KOK uudelleen talletuksen lisäämiseksi, voit saada lisää kaivospalkkioita.
4. Kaivostoimintaa kertyy keskimäärin 3-5 % kuukaudessa talletetuista kolikoista. (Louhintaprosenttia voi kuitenkin kerätä vain 200 %:iin asti tallettamistasi KOK-kolikoista.)
5. K Stadium palkitsee markkinointia ottamalla käyttöön suosittelujärjestelmän. On monia yrityksiä ja yrityksiä, jotka harjoittavat viittausmarkkinointia. (Esimerkiksi virtuaalinen valuutanvaihto, Kakao, Naver jne. ovat järjestelmä, joka antaa suositeltaessa monia etuja, joten monet ihmiset osallistuvat, ja yritykset ja yritykset ovat myös omaksumassa tätä järjestelmää.)
6. Ystävä voi kutsua toisen ystävän . Tasosta 2 alkaen palkintoja jaetaan virtuaalitilan metaversumien toimintojen mukaan.


* Mikä on "verkkokäynnistys - odotettu vaikutus"?

%title 插图%num

-. tekniikka on todistettu. Mainnet-tekniikka (Pähkinänkuoressa mainnet on kaikkien lohkoketjuyhtiöiden romanssien, tavoitteiden ja unelmien lopullinen kohde. CoinMarketCapissa rekisteröidyistä 18 000 kolikosta noin 50 kolikossa on mainnet, Kaikki muut asiat sanotaan olevan rahakkeita. mainnet olemassaolo tai ei-olemassaolo - se voidaan ilmaista vuokralaisen ja rakennuksen omistajan välisenä suhteena)
-. Läpinäkyvät tulolähteet (perustuu lohkoketjuteknologiaan) – K Stadiumilla on kaksi päätulolähdettä: alustan sisältämät sisältötulot ja verkkoverkon kaasukustannustulot.
1. Sisältötulot – Mielestäni se ei ole paljon, koska se kerää käyttäjiä. (Tällä hetkellä 700 000 käyttäjää 150 maassa)
2. Mainnet kaasutulot – Toisin kuin olemassa oleva mainnet, K Stadiumin pääverkko eroaa nykyisestä verkkoverkosta, koska verkko on käynnistetty tilassa, jossa yhteisön ekosysteemi on perustettu. kohta. Joten se on tosiasia, että se listataan ensin suuriin pörsseihin. Jatkossa on odotettavissa, että yksi toisensa jälkeen listataan itse. Kun muut DApps (hajautettu sisältö) otetaan käyttöön K Stadiumin pääverkkoon, käyttäjien määrä kasvaa. Ennen kuin lohkoketjuprojektit käyttävät verkkoamme, käytämme ERC-20-teknologiaa, joka on Ethereumin avoin lähdekoodi. Tämä tarkoittaa, että käytät se vuokralle.

Nyt Ethereumin tapahtumamaksu (kaasumaksu) on noin 200 000 wonia, ja nopeus pystyy käsittelemään vain 20 tapahtumaa sekunnissa (20TPS) - Ethereum-verkkoa ylläpitävät solmut (etenkin kaivostyöläiset). Nämä ovat henkilöitä, jotka vahvistavat tapahtuman. Ethereumin luonteesta johtuen, joka useiden solmujen on tarkistettava, tapahtumanopeus on väistämättä hidas. (PoW, proof-of-work rajoitukset) / Mainnetiä verrattaessa Bitcoinin (arvon tallennusväline) mainnet ilmaistaan ​​digitaalisena kultana ja Ethereumin (lohkoketjun mukavuuden vuoksi) mainnet on digitaalinen öljy- ja K-stadion-ketju. on hyödyllisyyskolikkoketju, jota voidaan helposti soveltaa tosielämään. Se on NFT-, maksu- ja metaversumiin erikoistunut kolikko. Lisäksi siinä on sertifioitu tekniikka, joka käsittelee yli 15 000 TPS:ää, mikä on vertaansa vailla Ethereumiin.
-. Priority listaus suurissa pörsseissä
Toisin kuin olemassa oleva mainnet, K-Stadiumin mainnet lanseerataan tilassa, jossa yhteisöekosysteemi on muodostunut, joten se eroaa olemassa olevasta mainnetista ja on prioriteettilistauksen kohteena suurissa pörsseissä.
-. DApp syntymäpohjainen itsenäinen ekosysteemi
-. Kestävä talousrakenne valmistuu (merkkitalous ja protokollatalous).


Yhteisöallas Mainnetissä
Uusi kohde
K-Stadion Bridge
Uusi investointi ja uusi korvausjärjestelmä (yksityishenkilöiden, ei laitosten investoinnit ja korvaukset) K-stadionin ympäristöön - Lähes kaikki menneet onnistuneet hankkeet olivat laitosten leikkikenttiä.


"Järjestelmä, joka on oikeudenmukainen kaikille" - K Stadium

%title 插图%num

 

K Stadiumin kaksi voittopoolia ovat
ensimmäinen yhteisön pooli
-. Yhteisöpooli (KOK-rahamäärän käsite) on voittopooli, jota tulee lähestyä strategialla ja taktiikalla.
Toiseksi kaivos-allas
-. Kaivospooli (louhitun KOK:n muuntaminen USD:ksi - USD:n käsite) on vakaa voittopooli.

Inflaatio KOK
-. K Stadiumin toimintatuotot sisältävät alustatuottojen ja kaasukustannustulojen joukossa vuosittain syntyviä kolikoita. Sitä kutsutaan inflaatiomääräksi (kymmeniä miljoonia).

Transaktiomaksu KOK
-. Ansaitsemme valtavan määrän kaasurahaa - maksetaan palkkiona yhteisön poolista (palkinto vain osallistujille)
-. Käyttäjien määrän kasvaessa DApps tulee sisään ja airdrop-tapahtuma järjestetään joka kerta, kun he tulevat sisään.
Esimerkiksi kun kolikko listataan pörssissä, se maksetaan palkkiona airdrop KOK coin -yhteisöpoolista aivan kuten airdrop-tapahtumassa. (Palkinto vain osallistujille)

Investointikorvaus KOK
-. Peruskorvaus 70%
-. Sijoituskorvaus 20% (12. sijalle asti)
-. Kaivoskorvaus 10 % (6. sijalle asti)
*DPoS-järjestelmän toiminta – Valtuutettu todiste panoksesta Kryptovaluuttojen
omistajat äänestävät osuutensa suhteessa valitakseen edustavan solmun edustamaan heitä, ja nämä edustavat solmut ovat samaa mieltä Konsensusalgoritmi, joka tekee päätökset. Se viittaa menetelmään osallistua delegoimalla edustajasolmulle.
Koska se perustuu yhteisön lohkoketjuun, se julkistetaan avoimesti kaikille maailmassa. Jos sijoitetut solmut ovat mukana rankingissa, voit saada päivittäisiä voittoja ja aluksi siitä voi tulla K Stadium Frontiersin leikkipaikka. Kysynnän ja tarjonnan periaate pätee.Yllä tarkastelimme heti käynnistettävän mainnetin käynnistämisen odotuksia ja vaikutuksia , kuten K Stadiumin nykyisyyttä ja tulevaisuutta sekä rahavirtaa .
K Stadiumin tulevaisuus on valoisa. Vielä ei ole liian myöhäistä.
Jos haluat tietää lisää K Stadiumista, koputa oveen. Menestys tulee niille, jotka ryhtyvät toimiin.

Jos olet etsinyt tietoa K Stadiumista,
älä epäröi ottaa yhteyttä bloggaajaan.

Sinun on löydettävä kumppani, joka pystyy toteuttamaan K-Stadiumin liiketoimintaa tarkasti.
Sinun on löydettävä kumppani, joka voi tarjota sinulle käytännöllistä, tehokasta ja nopeaa tietoa.
Sinun on löydettävä kumppani, joka pystyy tarjoamaan sinulle parhaan suunnitelman.

Kaikki eivät menesty vain siksi, että he aloittavat K Stadiumin.
On kuitenkin selvää, että kova työ tuottaa aina tulosta.
Millainen osaaminen ja kuinka paljon liiketoimintaa aluksi keskitytään, voi vaikuttaa tulokseen muutaman kuukauden kuluttua.


%title 插图%num

* Kuinka edetä K Stadium KOK -projektissa!

1.  Liity K Stadiumille  ilmaiseksi

Et voi rekisteröityä jäseneksi ilman kutsukoodia Valitse alla oleva kutsukoodi.
"Klikkaa" kutsukoodi ) Kutsukoodi:  TOPWRZMK
"Katso alla" Kutsukoodin lisäyslinkki
https://api.kok-play.xyz/web/users/regist?lang=en&ref=TOPWRZMK

%title 插图%num

Tai rekisteröidy skannaamalla QR-koodi.


2. Lataa ja asenna K Stadium mining APP

%title 插图%num
%title 插图%num
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kok_wallet

%title 插图%num
%title 插图%num
https://apps.kok-play.xyz/

%title 插图%num
%title 插图%num

https://apps.kok-play.xyz/


3. Kirjaudu sisään ja osallistu k-stadionille

%title 插图%num

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kirjaudu sisään syötettyäsi matkapuhelinnumerosi ja salasanasi, jotka annoit rekisteröityessäsi jäseneksi.


KOK-käsikirja – Katso “Täydellinen järjestely talletuksesta kaivostoimintaan”
1. K-stadion KOK-lompakko  – Talletus
2.  K -stadion KOK- lompakko – Rahalähetys
3.  K-stadion  KOK Mining


%title 插图%num

Jos olet etsinyt tietoa K Stadiumia  ajatellen,
älä epäröi ottaa yhteyttä bloggaajaan.

Sinun on löydettävä kumppani, joka pystyy toimittamaan K Stadium -liiketoiminnan tarkasti.
Sinun on löydettävä kumppani, joka voi tarjota sinulle käytännöllistä, tehokasta ja nopeaa tietoa.
Sinun on löydettävä kumppani, joka pystyy tarjoamaan sinulle parhaan suunnitelman.

Kaikki  K Stadiumin aloittajat eivät  menesty .
On kuitenkin selvää, että kova työ tuottaa aina tulosta.
Millainen osaaminen ja kuinka paljon liiketoimintaa aluksi keskitytään, voi vaikuttaa tulokseen muutaman kuukauden kuluttua.


Tiedustele kuinka edetä Kakao Talk -konsultaation kautta~~~

Weixin : kokplay888
QQ : 1468269396
*Et voi liittyä ilman kutsukoodia, joten suosittelemme ottamaan yhteyttä saadaksesi lisätietoja.
Kutsukoodi :  TOPWRZMK
Sähköpostikonsultaatio kokplay@kakao.com Kakao
Talk 1:1 Konsultaatio Kakao Talk
Ota yhteyttä myöhemmin.
KakaoTalk ID: k18615978493


K Stadium – Ilmainen jäsenyys

➥˘ Napsauta  untuk mulai mendaftar
 

K Stadium –  APP-lataus

*  K STADIUM – Ilmainen alustan jäsenyys
Suosittelija  ja  sponsori  (koodin syöttö) –  TOPWRZMK
 

K STADIUM -tukikeskus

K STADIUM – alustan tukikeskus

K STADIUM – Mainnet-tukikeskus
https://help.kstadium.io/
 
#K Stadium -Alustaliiketoiminnan Esittely Ja Osallistumisohjeet.

K Stadium Global Business [Translation] 

 English-영어,Español-스페인어,Italiano-이탈리아어,Deutsch-독일어,Português-포르투갈어,Polski-폴란드어,Čeština-체코어,Français-프랑스어,русский-러시아어,Malay-말레이어,Bahasa Indonesia-인도네시아어,Filipino-타갈로그어,日本語-일본어,中文(简体)-중국어(간체),हिन्दी-힌디어,বাংলা-벵골어,العربية-아랍어그럼 *KOK 사업을 어떻게 참여하여 진행하는가?

1.KOK-플렛폼 무료회원 가입하기

아래 준비한 초대코드를 선택하세요.
후원인코드추천인코드똑같이 입력하세요.

(“클릭” 초대코드)
초대코드 : 
TOPWRZMK 
또는 “아래참조”  초대코드 삽입 링크

https://api.kok-play.xyz/web/users/regist?lang=ko&ref=TOPWRZMK

2. KOK 플렛폼  APP 다운로드 설치하기
구글플레이에서 다운로드 설치
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kok_wallet

kok 사이트에서 다운로드 파일 설치
https://apps.kok-play.xyz/

3. 로그인 & kok 플렛폼 참여하기

회원가입할때 입력한 본인 휴대폰번호 및 비밀번호 입력후 로그인 합니다.


KOK 매뉴얼 – “입금부터 채굴까지 완벽정리” 참조

1. KOK PLAY 지갑 – 입금

2. KOK PLAY 지갑 – 송금

3. KOK PLAY 채굴하기


KOK 사업을 평소 염두해두고 정보를 찾아보고 계셨던 분이라면, 주저하지 마시고 상담해보시기 바랍니다.

아래 메신져로 추가 후 어떻게 진행해야 할지 문의 하세요~~

웨이신 : kokplay888

QQ : 1468269396

메일상담 kokplay@kakao.com

카톡아이디 : k18615978493

KOK 사업을 정확하게 전달해 줄 파트너를 찾으셔야 합니다.

실질적이고 효과적이고 빠르게 정보를 제공해 줄 파트너를 찾아야 합니다.

효과적으로 최적의 플랜을 제공할 수 있는 파트너를 찾아야 합니다.

누구나 KOK 사업을 시작한다고 하여 성공하지는 않습니다.

하지만, 분명한 것은 노력한 것에 대한 대가는 반드시 따라옵니다.

시작 초기에 어떤 노하우를 가지고 얼마나 사업에 집중하냐가 몇개월 뒤의 성과를 판가름 낼 수 있습니다.

오늘도 행복하고 의미있는 하루 되시기 바랍니다.....

K스타디움 글로벌 비즈니스로 미래를 꿈꾸는 글로벌 프론디어 화 함께 하세요.