K Stadium Global Business [Translation]

Hits: 222

%title插图%num

TitleIntroduktion Af K Stadium Platform Forretning Og Forklaring På Hvordan Man Deltager.2022-05-09 11:21
CategoryDansk-덴마크어
Name Level 10

K Stadium Business Introduktion

%title 插图%num

1. Pengestrømmen
2. Baggrunden for fødslen af ​​blokkæden
3. Hvad er token-økonomien?
4. Hvordan vil protokoløkonomien ændre verden?
5. Processen, nutiden og fremtiden for K Stadium
6. Mainnet-lancering - Hvad er de forventede effekter?
7. Et system, der er fair for alle – K Stadium

Reference: Jeg forberedte en tekst ved at henvise til Gap-Yong Songs Namwon Special Lecture Live (12. januar 2021) og YouTube-foredraget af Dr. Yang-Seop Kim af Top Frontier.


Hvad er en mønt?

%title 插图%num
For at kende en mønt skal du først kende pengestrømmen. At kende historien om valutaen vil hjælpe dig med at forstå mønten.

Mønt! Virtuelle aktiver (cryptocurrency) skal legaliseres.
Kryptovaluta blev defineret som et immaterielt aktiv af International Accounting Organisation (IFIS) i 2019. Du vil underskrive den fælles G20-erklæring på G20-topmødet (2019). (Selvfølgelig underskrev både Korea og præsidenten på det tidspunkt.) – Med hensyn til, hvad det centrale indhold er, mener vi, at "kryptovaluta ikke skader den internationale finansielle orden". Korea har konsekvent hævdet, at "cryptocurrency er en fidus" er gambling, men ved at underskrive G20 Joint Statement, vil Korea også blive lovligt fra den 25. juni 2020. Hvis den ikke blev underskrevet og legaliseret og institutionaliseret, ville den internationale kreditvurdering blive sænket.

Så den 15. marts 2021 trådte loven om specificerede finansielle tjenesteydelser, det vil sige lov om særlige penge, i kraft. Efter legalisering meddelte regeringen, at kapitalgevinstskat ville blive pålagt fra 1. januar 2022. (22% for mere end 2,5 millioner won) Så ordsproget "cryptocurrency is illegal" er nu væk.

Hvis vi nu ser på processen med at skifte penge (penge), ændrer den sig fra byttehandel til skaller, mønter, pengesedler, kort og nu kryptovaluta. Du kan finde sandheden her.


Hvordan opstod kryptovaluta?

%title 插图%num

For at kende baggrunden for fødslen af ​​cryptocurrency er det nødvendigt at kende problemerne med den nuværende valuta. Der er to funktioner af penge (penge), og den første er middel til værdioverførsel. Der er noget skæbnesvangert ved penge, og de skal altid være den samme eller højere i værdi, så man beholder penge.

Hvis du ser på baggrunden for
cryptocurrency's fødsel, var verden i raseri på grund af Lehman Brothers' konkurs i 2008. hvorfor? Er verden blevet ramt af en amerikansk banks konkurs?
Banker rundt om i verden er forbundet som et netværk, så store bankers konkurs vil kollapse som dominobrikker. Efterhånden som den globale finanskrise forværredes, begyndte USA at udskrive dollars som sikkerhed for statsobligationer med Federal Reserve Bank for at stimulere økonomien. USA er i en situation, hvor banker er forpligtet til at lukke deres gæld.
Værdien af ​​dollaren falder, fordi den udstedes fire gange mere end den tidligere dollar. Efterhånden som den nuværende valuta dollars depreciering og tillid kollapsede, opstod kryptovalutaer for at genoprette tilliden til finansøkonomien, og det var baggrunden for fødslen og kan siges at være tidens flow.


Så hvordan opstod kryptovalutaen Bitcoin?

%title 插图%num

For at forstå baggrunden for Bitcoins fødsel, skal du forstå "guld".
Hvorfor er guld dyrt?Fordi der kun er 180.000 tons guld i verden, er udbuddet begrænset, og efterspørgslen, det vil sige, at mange mennesker rundt om i verden leder efter det. Hvorfor er sølv eller kobber så dyrere end guld? Det er en kendsgerning, at sølv og kobber ændrer sig, men guldets fysiske egenskaber ændres ikke. Det er derfor, guld er så dyrt.

Men med hensyn til sjældenhed, selvom diamanter er meget dyrere og mere værdifulde end guld, ville de have brugt dem som guld i stedet for at bruge diamanter som valuta? Mens prisen på 1 ounce guld og prisen på 100 ounces ikke ændrer sig og er direkte proportionale, for diamanter er forskellen mellem 1 karat og 10 karat ikke 10 gange, men prisen varierer meget afhængigt af størrelsen, udførelse, gennemsigtighed og skønsmand. Med andre ord kan diamant ikke bruges som valuta, fordi dens værdi og pris ændrer sig. Over hele verden er guld og guld blevet anerkendt som den bedste valuta.

På dette tidspunkt skal du forstå forholdet mellem dollar og guld.


Hvorfor blev dollaren reservevaluta?

%title 插图%num

Verden har brugt guld som valuta i lang tid, men det har sine ulemper. Først og fremmest er der ulemper ved, at det er svært at bære, og det er svært at splitte det. Så jeg efterlod guldet i en smedje
og brugte det som valuta med et guldindskudsbevis. Dette depositum blev til britiske pund sterling og amerikanske dollars . I gamle dage, hvis man ser på en dollarseddel, siges det, at der var skrevet en sætning i bunden, som sagde: "Hvis du tager den med til opbevaringsrummet, bliver den byttet til guld." Guldsmedekontoret, der brugte depotbeviset, blev den første bank i menneskeheden.Det siges, at det startede i England. – Dette er guldstandarden – afskaffet i 1914.

Pundet (dollaren) er et gulddepotcertifikat, så det er korrekt kun at udstede den mængde guld, der opbevares. Som følge heraf mister pundet sin status som et centralt finansielt marked, da pundets udvekslingsværdi falder med guld.

Så Bretton-rumsystemet blev startet i USA i 1944, og da lederne af 44 lande samledes og besluttede, at 1 ounce guld var 35 måneder, blev dollaren brugt som verdens nøglevaluta. På det tidspunkt var det muligt på grund af pålidelighed, fordi USA havde mere end 80% af verdens guld. I 1971, da dollaren faldt, da den udstedte endnu en enorm dollar for at finansiere krigen i Vietnam, stoppede USA's præsident Nixon på det tidspunkt guldkonvertibilitetssystemet i 1971. Herefter blev Brayton-universets guldstandard afskaffet. Den amerikanske dollar havde dog ikke et alternativ til andre reservevalutaer, så den spillede stadig en rolle som verdens reservevaluta. I en situation, hvor pålidelighed og likviditet skal garanteres som en nøglevaluta, men værdien af ​​dollaren ikke er, erklærede præsident Nixon i 1970 afskaffelse af guldstandarden og sendte Kissinger til Saudi-Arabien.

Tidligere blev olie solgt i mellemøstlige lande modtaget i guld, men derefter blev dollaren reservevaluta ved at give dem mulighed for at modtage den i dollars i stedet for guld.
Der er lagret 180.000 tons guld rundt omkring i verden, svarende til 5 olympiske svømmebassiner, og det siges, at mængden af ​​guld, der er udvundet og fordelt indtil videre, svarer til 4 svømmebassiner. På grund af knapheden på guld er efterspørgslen efter guld høj, men udbuddet er begrænset.
Det har dog den ulempe, at det er svært at flytte og det er sværere at skrive ved at dele det op. Så Bitcoin er en kryptovaluta.


Så hvad var baggrunden for fødslen af ​​kryptovalutaen, Bitcoin?

%title 插图%num

Før fremkomsten af ​​kryptovaluta blev fiat-valuta brugt, men fiat-penge udstedes af centralbanken og styrer centralt alt. Hvis pengeværdien falder, tager centralbanken eller regeringen ikke ansvaret. Så vi havde brug for en valuta, der ikke faldt. Decentralisering er planlagt ud fra centraliseringsmodsigelse. Decentraliseringsteknologi er blockchain-teknologi. Med andre ord er blockchain en tillidsteknologi, der genopretter tabt tillid. Bitcoin er det, der blev udstedt med denne blockchain-teknologi. Den største fordel ved blockchain er, at den ikke kan forfalskes, manipuleres med eller hackes.

Pointen er, at den historiske baggrund, hvor Bitcoin blev udstedt, svarer til dengang, hvor der blev udstedt mange penge på grund af Lehman Brothers-krisen i 2008. Nu, på grund af corona-virussen, frigives en enorm mængde penge rundt om i verden som en stimuluspakke, og som følge heraf falder værdien af ​​penge gradvist. Frem for at holde aktier, strømmer folk til statsobligationer og guld. På grund af corona-virussen fløj der dog mange penge, men prisen på guld, som skulle stige, falder, og prisen på Bitcoin stiger.


Så hvorfor vælge Bitcoin frem for guld?
Når vi ser tilbage på fordelene ved Bitcoin, har Bitcoin alle fordelene ved guld (lille mængder og ændrer ikke fysiske egenskaber), men uden ulemper (svært at transportere og opbevare, og sværere at opdele og bruge), har Bitcoin en mindre mængde end guld og kan ændres Nej, falsk hacking er umuligt, det kan opdeles i 1/100 mio., og det kan overføres direkte til den anden side af verden med et mindre gebyr.


Bitcoin?

%title 插图%num

Indstil den samlede mængde af Bitcoin – 21 millioner, og minedriftsmængden falder med en halvering hvert 4. år Mining afsluttes, når der udvindes 6,25 minutter om året, 3,12 minutter efter 3 år og 1,6 minutter efter 4 år. På nuværende tidspunkt er 4,5 millioner mønter forsvundet fra denne verden, og hvis man lægger det naturlige fald sammen, vil udbuddet falde, hvilket maksimerer knapheden, og der er en historie, der får Bitcoin-prisen til at stige. I øjeblikket er prisen på Bitcoin omkring 60 millioner won.
Bitcoin Der er en interessant anekdote om, at der var en pizzadag den 21. maj 2010, og der er en forudsigelse om, at de sagde, at de kun ville sende to pizzaer, fordi de vil give dig 10.000 bitcoins. På det tidspunkt blev Bitcoin ikke engang anerkendt. I betragtning af den nuværende pris var det 600 milliarder won at sælge pizza og spise den.
Bitcoin blev købt af myrer indtil 2017, men nu begynder institutioner at købe det. Historien siger, at Bitcoin kun er begyndelsen. Organisationer over hele verden har set kryptovaluta i de sidste 10 år, men det er nu legaliseret over hele verden, og nogle lande bruger Bitcoin som en fiat-valuta.

KOK / K Stadium skaber også et økosystem, der bedst opfylder princippet om udbud og efterspørgsel. KOK-mønten, der tilhører altcoinen, er steget fra $0,14 i 1KOK for to år siden til $7 i dag, og stigningstakten er hele 55 gange. Hvad beviser denne situation? Det vigtigste synspunkt er, hvor godt møntøkosystemet er. Da KOK er en blockchain-baseret omfattende digital indholdsplatform, er det en mønt med et meget veludstyret møntøkosystem, så værdien af ​​KOK i fremtiden er ubegrænset.

Men da intet er absolut og perfekt, vil værdien og prisen på KOK Coin fortsætte med at stige? Du skal finde ud af det.
Ikke enhver møntvirksomhed eller virksomhed er perfekt. Det er en forudsigelse, at ting kan gå galt, så at deltage i den endelige bedømmelse og beslutning om ethvert godt bør starte med dine egne valg. Jeg fik det af en bekendt og startede det, men firmaet gik konkurs! Du skal tage ansvar for dine egne beslutninger, uanset om det virker eller ej. Du skal foretage din egen vurdering ved at tilegne dig viden gennem alle materialer og læring.


Hvad er en altcoin?
Altcoin er et udtryk, der refererer til alle andre kryptovalutaer end Bitcoin. Bitcoin er en alternativ mønt i betydningen en alternativ mønt. Disse er repræsentative altcoins såsom Ethereum, Ripple, Litecoin og KOK Coin. Hvis der er mere end 1000 typer altcoins, er der også mange indenlandske mønter. Også kaldet japcoin. Når altcoins begynder at dukke op, kan deres priser stige med hundredvis af %, men selve mønten kan forsvinde fra den ene dag til den anden. Hvem skal dømme? Det er op til dig at bestemme.


Lad os nu lære om K Stadium.

%title 插图%num

Før du begynder, skal du først have mistanke om noget.
Der er mange mennesker, der ser fiasko uden at stille spørgsmålstegn ved.
Rimelig tvivl om K Stadium.
1. For det første, hvor kommer indtægtskilden for medlemmerne fra?
Ved minedrift af KOK-mønter udbetales belønninger i mønter. Mønter udstedt af virksomheden har ingen omkostninger.
2. Hvorfor to gange? Giver de dig så mange indløselige minetegn?
Som en belønning for at rekruttere KOK-brugere, kan du også modtage minedriftsbelønninger med KOK-mønter, mens du bruger platformen, og du vil også modtage flere belønninger fra frontiers, der rekrutterede brugere ved at invitere venner.
3. Hvad er virksomhedens overskud ved at give så mange mønter?
Efterhånden som antallet af brugere stiger, stiger værdien af ​​K-stadion-platformen, og brugerne skal bruge KOK-mønter inden for platformen, og den begrænsede KOK-mønt har intet andet valg end at stige i værdi som Bitcoin.


Hvad var baggrunden for fødslen af ​​K Stadium?

%title 插图%num
Verdens mest magtfulde digitale indhold er Korea. K-indhold, K-pop, K-kultur, K-film, K-webtoon osv.
For at forklare Netflix som et eksempel, var det meste af Netflix-platformens indhold Disney-produkter. Så de trak indholdet tilbage fra Netflix og skabte en platform kaldet Disney Plus. Som et resultat leder Netflix efter indholdsproducenter i Korea, mens de sparer penge. Selvom der er en giftig klausul om, at ophavsretten til det udviklede indhold ejes af Netflix, vil de koreanske indholdsproducenter, der modtager investeringen, levere det producerede indhold og er blandt de 10 bedste vist på Netflix. 5 er K-dramaer, K-film , etc. Derudover rangerer koreansk spilindhold fra første til tredjeplads på det globale spilmarked, og Korea, såsom Nexon, Neckmarble og NC Soft, har en global markedsandel på 55 %. Jeg kan ikke lade være med at sige, at Korea er et virkelig fantastisk land. Webtoons var også domineret af Japan tidligere, men nu har Naver Webtoons og Kakao Webtoons overhalet Japan.


Hvad er "blockchain-baseret K-stadium platform"?

%title 插图%num

Det er en demokratisk platform, der beskytter intellektuelle ejendomsrettigheder, så ulovlig download er umulig, og alle kan deltage. Med gratis betaling kan alle foretage en betaling med blot en mobiltelefon. Årsagen til KOK-platformens succes er, at det er et land med en stor befolkning, og alle med en mobiltelefon kan deltage. Gennemsigtig afregning foretages, fordi betalingen sker med K-stadium-mønt baseret på blockchain-teknologi, den vigtigste valuta inden for platformen.


Lad os tage et kig på "monopolet af rigdommen af ​​digitale platformsvirksomheder".
Hvis du ser på repræsentative platformsvirksomheder rundt om i verden, opkræver Netflix, Google, Play Store, Melon, Kakao, Baedal Minjok, Coupang, Amazon, YouTube osv.
nu et enormt gebyr på 30 % og overtager ophavsretlige problemer og inducerer kun betaling med kort – på verdensplan Mere end halvdelen har ikke et kort, og en tredjedel af mennesker i verden har ikke en bankkonto (Afrika, Sydøstasien osv. – Bankernes primære indtægtskilde er provisionsindtægter pr. indlån og lån, men i fattige lande foretages der næsten ingen indlån.
Nogle mennesker siger, at digital platformkolonisering er rigtig, når det kommer til udtryk, at den er domineret af store platforme.Repræsentativt Kakao, YouTube mv.


“Digital platform – Hvordan er Kakaos dominans af rigdom?
Kakao startede som en gratis sms-tjeneste for første gang, men den fortsætter med et tab på 40 milliarder won. Dette skyldes, at investeringen for at indsamle brugere blev foretaget med risiko for tab. Når et vist antal medlemmer er blevet rekrutteret gennem gratis sms, vil der blive indført et landsspil kaldet Anipang. Hele nationen bliver afhængig af Anipang-spil. Spillets penge i spillet er et rødt hjerte, men hvis hjertet (spilpengene) løber tør, kan spillet ikke spilles. Når medlemmerne er samlet, begynder overskudsforretningen for alvor. Der er 27 Kakao Beauty Salon, Kakao Taxi, Kakao Bank osv.
Som du kan se, hvad er hemmeligheden bag Kakaos succes? Det vil sige, at antallet af brugere og brugere steg.


Lad os tage et kig på "Digital Platform Coupang".
Coupang er noteret på det amerikanske aktiemarked. 100 billioner dollars i investering.
Grunden til at købe aktier er at købe dem med det formål at investere i blue-chip virksomheder, og det faktum, at Coupang var et selskab, der havde et tab på 4,6 billioner vundet over 6 år. Men hvordan blev sådan en virksomhed børsnoteret på Nasdaq og modtog en investering på 100 billioner won? Det er brugeren. Det er et faktum, at der var 15 millioner loyale brugere, og der var kun 5 millioner loyale brugere med et månedligt medlemsgebyr. SoftBank-formand Son Jeong-eui investerede 2 billioner vundet i Coupang og noterede det på NASDAQ, og tjente 100 billioner vundet, 38 billioner vundet. Hemmeligheden bag Coupangs succes er, at den også har øget antallet af brugere.


Hvad er "nøglen til digital platformssucces"?

%title 插图%num

Det er brugeren.
Mennesker er aktivet og er nøglen til platformens succes.
"Når folk samles, akkumuleres BIG DATA, og hver BIG DATA er penge"
"Når folk samles, kommer salgs- og annonceindtægter ubetinget ind"
"Når folk samles, kommer indhold automatisk ind, og for at deltage i indholdet, et andet folk kom ind.”
Så vil der komme mere og mere indhold af høj kvalitet. Konklusionen er, at hvis der kun er brugere, vil platformen ubetinget "lykkes".


Der er nogle ting at tænke på, når det kommer til "digital platformssucces."

%title 插图%num

-. Hvem gjorde Kakao til succes? Brugere, brugere, det vil sige, vi... !
-. Hvem gjorde det muligt for Baedal Minjok, opkøbt af et 4,7 billioner tysk firma, at blive et konglomerat? Brugere, brugere (leveringschauffører, restaurantejere, det vil sige vi...!
-. Hvem uploader Facebook-indhold? Vi...!
-. Hvem uploader YouTube-indhold? Vi...!
Alle platforme er bidraget af os. Platformvirksomheden tjener penge
. Dette er monopolet på platformvirksomhedens formue
Tidligere minister Park Young-sun understregede også, at den eksisterende formuemonopoliseringsøkonomi, platformsøkonomien, skulle gå til protokoløkonomien, gennemsigtig for brugere og bidragydere.Det nye ord protokoløkonomi blev opfundet med udgangspunkt i logik i, at overskud skal fordeles retfærdigt.
"K Stadium er en struktur, der fordeler overskud." Så meget som det har bidraget til platformen, returnerer det overskud retfærdigt som minedrift, og så meget som det bruges inden for platformen. struktur, der returnerer .


Hvis vi tager et hurtigt kig på strømmen af ​​den moderne økonomi, en
centraliseret økonomi – for eksempel når et produkt frigives fra Samsung, en
platformsøkonomi – for eksempel Amazon, Kakao osv. – Gratis service osv. Eksisterende rigdom monopolisering platform selskab
Protokol økonomi – K Stadium – Ja Hvis du for eksempel køber noget i et indkøbscenter, vil du blive belønnet med kilometertal og mønter for det beløb, du køber.
* For at en protokoløkonomi kan realiseres, skal den først være gennemsigtig, den skal være demokratisk, den skal være åben, den må ikke forfalskes, den må ikke hackes.
Som konklusion bør protokoløkonomien decentraliseres, baseret på blockchain-teknologi, og en token-økonomi bør etableres.


Hvad er "K Stadium - Token Economy"?
Tokenøkonomi betyder at give en belønning for at fremkalde en bestemt handling. Ligesom i Kakaos Anipang-spil, når du inviterer en ven, udbetales hjerter som en belønning, betaler K Stadium belønningen med minerede tokens. "Kernen" er, at de betalte tokens kan konverteres til kontanter.
For kort at forklare token-økonomien (token-økonomi) for K Stadium, (ændringer i risiko, udbytte, omkostninger og token-udbud)
Først. Da K Stadium først startede, var der en risiko. På dette tidspunkt modtog grænserne, der deltog i K Stadion, mange belønninger. (12%, 9%, 7%~ Nu gives belønninger ved minedrift 3~5%. Årsagen til dette fald er på grund af den øgede kendskab til K Stadium, risikoen faldt, markedsføringsomkostningerne faldt, token-udbuddet faldt såsom symbolforbrænding osv. Årsagen kan gives.) For det
andet. Der er en ændring i tokenprisen på K Stadium. Årsagerne til stigningen fra $0,14 i starten til $7 nu er årsagerne til stigningen i antallet af brugere, stigning i driftsoverskud, stigning i aktivværdi og stigning i symbolværdien af ​​K Stadium.


Hvad er K Stadium in Coin Market Cap?

%title 插图%num

Det er det mest betroede blockchain-statistikfirma i verden. Den er placeret på en 222. plads ud af 11000 mønter og tokens, og for at blive registreret på CoinMarketCap skal den være noteret på mindst to velkendte børser, og målet er at komme ind i top 50 af CoinMarketCap. Af de 11.000 mønter har kun 50 mønter deres egen teknologi, mainnet. Hvad er forskellen mellem en mønt og en token? Afhængigt af om du har din egen blockchain (mainnet) eller ej, hvis der ikke er en mønt, er det en token. For at sige det mere enkelt betyder en mønt at bygge dit hus på din egen grund, og et symbol betyder at bygge dit hus på en andens jord. Lejer du jord af en anden og bruger den til at bygge et hus, skal du selvfølgelig betale husleje. Hvis du tænker på dette som et gebyr kaldet gasgebyr, kan du være hurtig. K Stadium er et token, der i øjeblikket låner Ethereum ERC-20. Det bliver dog en mønt, når mainnettet lanceres før eller siden.


Mediet?

%title 插图%num

Det er en internationalt anerkendt virksomhed med verdens højeste ydeevne block chain teknologi. Medium køber K Stadium i april 2021 i en situation, hvor det havde brug for en platform til at udnytte digital teknologi. K Stadium er en digital indholdsplatform med forskelligt indhold såsom film, webtoons og spil. Medium vil erhverve en andel i The9 Company. Før mødet med KOK-Play fokuserede Medium på B2B-forretningen, men efter opkøbet af KOK-Play koblede det også B2C-servicevirksomheden sammen og blev en virksomhed med en komplet portefølje. Snart, med lanceringen af ​​K Stadium mainnet, vil det etablere sig som en global omfattende digital platform virksomhed.
Mergeity of Medium - Det bedste virtuelle rum Metaverse vil blive lanceret i New York i december. Og det vil blive noteret på NASDAQ. Det kan forventes, at det er kommet ind i Pink City, en indledende fase inden børsnoteringen.


"Dr. Thomas Frey" slutter sig til K Stadium

%title 插图%num

Dr. Thomas Frey, en verdenskendt fremtidsforsker, er blevet ansat som teknisk rådgiver for K Stadium. Han arbejdede som ingeniør og designer hos IBM i omkring 15 år og var også medlem af 'Triple Nine Society'. Derudover er han rådgiver for World Futures Association, en non-profit organisation for fremtidig forskning, og forfatter til 'Dialogue with the Future' og 'Epiphany Z', bøger om metoder, der kan forudsige og kontrollere fremtiden, og desuden IBM, AT&T Han er også en højttaler, der sender kærlighedsopkald fra globale virksomheder som , Boeing og Visa.
Det siges, at det fremtidsbillede, Medium K Stadium forfulgte, faldt sammen med det fremtidsbillede, som Dr. Thomas Frey forfulgte gennem forelæsninger og skrifter. Så jeg sluttede mig til Medium K Stadium.
Dr. Thomas Frey siger:
En æra med hidtil usete muligheder kommer. Og i 2030 vil 2 milliarder job gå tabt.
Hvor kommer vores nutid fra, fra fortiden eller fra fremtiden? Lægen sagde, at fortidens fremtid er blevet nutidens nutid. De siger, at hver af dem forudsagde deres fremtid, så den indsats blev i dag. Det er med andre ord ikke fortiden, der skaber nutiden, men fremtiden gør nutiden.


K Stadium Marketing Indtægter

%title 插图%num

1. Det er ikke en investering, ikke et køb af varer.
2. Køb 300$ K-stadium mønt fra børsen og indsæt den i kok-møntpungen på platformen, og du er færdig!
3. Den udvundne KOK-mønt kan til enhver tid sælges på en børs som en bank for at gøre den kontant, og ved at genindsætte den udvundne KOK for at øge indbetalingen, kan du modtage flere minedriftsbelønninger.
4. Minedrift akkumuleres med en gennemsnitlig månedlig minedrift på 3-5 % af de deponerede mønter. (Den mining rate kan dog kun akkumuleres op til 200 % af de KOK-mønter, du har deponeret.)
5. K Stadium belønner markedsføring ved at indføre et henvisningssystem. Der er mange virksomheder og virksomheder, der laver henvisningsmarkedsføring. (For eksempel er virtuel valutaveksling, Kakao, Naver osv. et system, der giver mange fordele, når det anbefales, så mange mennesker deltager, og virksomheder og virksomheder tager også dette system i brug.)
6. En ven kan invitere en anden ven. Fra niveau 2 og fremefter gives belønninger i henhold til aktiviteter i det virtuelle rum-metavers.


* Hvad er "mainnet launch - forventet effekt"?

%title 插图%num

-. teknologi er bevist. Mainnet-teknologi (I en nøddeskal er mainnet den ultimative destination for alle blockchain-virksomheders romancer, mål og drømme. Af de 18.000 mønter, der er registreret i CoinMarketCap, har omkring 50 mønter mainnet. Alle andre ting siges at være tokens. mainnet eksistens eller ikke-eksistens- det kan udtrykkes som et forhold mellem en lejer og en bygningsejer)
-. Gennemsigtige indtægtskilder (baseret på block chain-teknologi) - Der er to hovedindtægtskilder til K Stadium: indholdsindtægterne på platformen og gasomkostningsindtægterne fra hovednettet.
1. Indholdsindkomst – Jeg tror, ​​at det ikke er meget, fordi det er i gang med at samle brugere. (I øjeblikket er der 700.000 brugere i 150 lande)
2. Mainnet-gasindtægter – I modsætning til det eksisterende mainnet er hovednettet på K Stadium forskelligt fra det eksisterende mainnet, fordi mainnettet er lanceret i en tilstand, hvor et samfundsøkosystem er etableret. punkt. Så det er det faktum, at det først er genstand for notering på større børser. I fremtiden forventes det, at den ene efter den anden bliver selvopført. Efterhånden som andre DApps (decentraliseret indhold) introduceres af K Stadiums mainnet, stiger antallet af brugere. Inden blockchain-projekter bruger vores mainnet, bruger vi ERC-20 teknologi, som er en åben kilde til Ethereum. Det betyder, at du vil bruge det til leje.

Nu er Ethereum-transaktionsgebyret (gasgebyr) omkring 200.000 won, og hastigheden kan kun behandle 20 transaktioner i sekundet (20TPS) - Ethereum-netværket drives af noder (især minearbejdere). Det er de personer, der bekræfter transaktionen. På grund af Ethereums natur, som skal verificeres af adskillige noder, er transaktionshastigheden uundgåeligt langsom. (PoW, limitations of proof-of-work) / Sammenligning af mainnet, Bitcoin (et middel til at lagre værdi) mainnet er udtrykt som digitalt guld, og mainnet af Ethereum (for blockchain bekvemmelighed) er digital olie og K-stadium kæde. er en brugsmøntkæde, der nemt kan anvendes til det virkelige liv. Det er en mønt specialiseret i NFT, betaling og metaverse. Hvad mere er, har den en certificeret teknologi, der behandler over 15.000 TPS, hvilket er uforlignelig med Ethereum.
-. Prioritetsnotering på større børser
I modsætning til det eksisterende mainnet lanceres K-Stadiums mainnet i en tilstand, hvor der er etableret et samfundsøkosystem, så det er forskelligt fra det eksisterende mainnet og er underlagt prioriteret notering på større børser.
-. DApp fødselsbaseret uafhængigt økosystem
-. En bæredygtig økonomisk struktur er gennemført (tokenøkonomi og protokoløkonomi).


Fællespulje i Mainnet
Nyt punkt
K-Stadium Bridge
Ny investering og nyt kompensationssystem (investering og kompensation af enkeltpersoner, ikke institutioner) i K-stadion miljøet - Næsten alle succesfulde projekter i fortiden var institutionernes legepladser.


"Et system, der er fair for alle" - K Stadium

%title 插图%num

 

De to overskudspuljer på K Stadium er den
første fællespulje
-. Fællespuljen (konceptet KOK-møntmængde) er en overskudspulje, der skal tilgås med strategi og taktik.
For det andet, minepuljen
-. Minepuljen (konvertering af udvundet KOK til USD - begrebet USD) er en stabil profitpulje.

Inflation KOK
-. Driftsindtægterne for K Stadium inkluderer mængden af ​​mønter, der yderligere genereres hvert år blandt platformsindtægterne og gasomkostningsindtægterne. Det kaldes inflationsmængden (tiovis af millioner).

Transaktionsgebyr KOK
-. En enorm mængde gaspenge, vi tjener - udbetales som en belønning fra fællespuljen (belønning kun for deltagere)
-. Efterhånden som antallet af brugere stiger, kommer DApps ind, og der afholdes en airdrop-begivenhed, hver gang de kommer ind.
For eksempel, når en mønt er noteret på en børs, udbetales den som en belønning fra airdrop KOK mønten - fælles pulje ligesom en airdrop begivenhed.(Belønning kun for deltagere)

Investeringskompensation KOK
-. Grundkompensation 70%
-. Rangkompensation 20% (op til 12. plads)
-. Minekompensation 10% (op til 6. plads)
*DPoS-systemdrift – Delegeret bevis for indsats Kryptovaluta-
ejere stemmer i forhold til deres indsats for at vælge en repræsentativ node til at repræsentere dem, og disse repræsentative noder er enige En konsensusalgoritme, der træffer beslutninger. Det refererer til metoden til at deltage ved at uddelegere til den repræsentative node.
Fordi det er baseret på community pool blockchain, afsløres det gennemsigtigt for alle i verden. Hvis de investerede noder er inkluderet i ranglisten, kan du modtage daglige overskud, og i første omgang kan det blive en legeplads for K Stadiums grænser. Princippet om udbud og efterspørgsel gælder.



Ovenfor har vi set på forventningerne og virkningerne af lanceringen af ​​hovednettet, som vil blive lanceret med det samme , såsom nuværende og fremtidige K Stadium og pengestrømmen .
Fremtiden for K Stadium er lys. Det er stadig ikke for sent.
Hvis du vil vide mere om K Stadium, så bank på døren Succes kommer til dem, der tager affære.

Hvis du har ledt efter information om K Stadium,
så tøv ikke med at rådføre dig med en blogger.

Du skal finde en partner, der præcist kan levere K-Stadium forretning.
Du skal finde en partner, der kan give dig praktisk, effektiv og hurtig information.
Du skal finde en partner, der effektivt kan tilbyde dig den bedste plan.

Ikke alle vil lykkes, bare fordi de starter K Stadium.
Det er dog klart, at hårdt arbejde altid betaler sig.
Hvilken slags knowhow og hvor meget forretning du fokuserer på i starten, kan bestemme præstationen efter et par måneder.


%title 插图%num

* Sådan kommer du videre med K Stadium KOK-projektet!

1.  Tilmeld dig K Stadium  gratis

Du kan ikke registrere dig som medlem uden en invitationskode. Vælg venligst den invitationskode, der er udarbejdet nedenfor.
"Klik" invitationskode ) Invitationskode:  TOPWRZMK
"Se nedenfor" Link til indsættelse af invitationskode
https://api.kok-play.xyz/web/users/regist?lang=en&ref=TOPWRZMK

%title 插图%num

Eller scan QR-koden for at tilmelde dig.


2. Download og installer K Stadium mining APP

%title 插图%num
%title 插图%num
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kok_wallet

%title 插图%num
%title 插图%num
https://apps.kok-play.xyz/

%title 插图%num
%title 插图%num

https://apps.kok-play.xyz/


3. Log ind & deltag på k stadion

%title 插图%num

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Log ind efter at have indtastet dit mobiltelefonnummer og adgangskode, som du har indtastet ved tilmelding som medlem.


KOK Manual – Se "Perfekt arrangement fra depositum til minedrift"
1. K stadion KOK Wallet  – Indskud
2.  K stadion K OK Wallet – Remittance
3.  K stadion  KOK Mining


%title 插图%num

Hvis du har ledt efter information med K Stadium i  tankerne,
så tøv ikke med at rådføre dig med en blogger.

Du skal finde en partner, der præcist kan levere K Stadium- forretningen.
Du skal finde en partner, der kan give dig praktisk, effektiv og hurtig information.
Du skal finde en partner, der effektivt kan tilbyde dig den bedste plan.

Ikke alle  , der  starter K Stadium , lykkes.
Det er dog klart, at hårdt arbejde altid betaler sig.
Hvilken slags knowhow og hvor meget forretning du fokuserer på i starten, kan bestemme præstationen efter et par måneder.


Spørg om, hvordan du kommer videre gennem Kakao Talk-konsultation~~~

Weixin : kokplay888
QQ : 1468269396
*Du kan ikke deltage uden en invitationskode, så vi anbefaler, at du konsulterer for flere detaljer.
Invitationskode:  TOPWRZMK
E- mail konsultation kokplay@kakao.com Kakao
Talk 1:1 Konsultation Kakao Talk
Kontakt venligst senere.
KakaoTalk ID: k18615978493


K Stadium – Gratis medlemskab

➥˘点击 开始注册
➥˘ Klik her  for at komme til en registrarse
 

K Stadium –  APP Download

*  K STADIUM – Gratis platformsmedlemskab
Anbefaler  og  sponsor  (kodeinput) –  TOPWRZMK
 
#Introduktion Af K Stadium Platform Forretning Og Forklaring På Hvordan Man Deltager.

K Stadium Global Business [Translation] 

 English-영어,Español-스페인어,Italiano-이탈리아어,Deutsch-독일어,Português-포르투갈어,Polski-폴란드어,Čeština-체코어,Français-프랑스어,русский-러시아어,Malay-말레이어,Bahasa Indonesia-인도네시아어,Filipino-타갈로그어,日本語-일본어,中文(简体)-중국어(간체),हिन्दी-힌디어,বাংলা-벵골어,العربية-아랍어



그럼 *KOK 사업을 어떻게 참여하여 진행하는가?

1.KOK-플렛폼 무료회원 가입하기

아래 준비한 초대코드를 선택하세요.
후원인코드추천인코드똑같이 입력하세요.

(“클릭” 초대코드)
초대코드 : 
TOPWRZMK 
또는 “아래참조”  초대코드 삽입 링크

https://api.kok-play.xyz/web/users/regist?lang=ko&ref=TOPWRZMK

2. KOK 플렛폼  APP 다운로드 설치하기
구글플레이에서 다운로드 설치
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kok_wallet

kok 사이트에서 다운로드 파일 설치
https://apps.kok-play.xyz/

3. 로그인 & kok 플렛폼 참여하기

회원가입할때 입력한 본인 휴대폰번호 및 비밀번호 입력후 로그인 합니다.


KOK 매뉴얼 – “입금부터 채굴까지 완벽정리” 참조

1. KOK PLAY 지갑 – 입금

2. KOK PLAY 지갑 – 송금

3. KOK PLAY 채굴하기


KOK 사업을 평소 염두해두고 정보를 찾아보고 계셨던 분이라면, 주저하지 마시고 상담해보시기 바랍니다.

아래 메신져로 추가 후 어떻게 진행해야 할지 문의 하세요~~

웨이신 : kokplay888

QQ : 1468269396

메일상담 kokplay@kakao.com

카톡아이디 : k18615978493

KOK 사업을 정확하게 전달해 줄 파트너를 찾으셔야 합니다.

실질적이고 효과적이고 빠르게 정보를 제공해 줄 파트너를 찾아야 합니다.

효과적으로 최적의 플랜을 제공할 수 있는 파트너를 찾아야 합니다.

누구나 KOK 사업을 시작한다고 하여 성공하지는 않습니다.

하지만, 분명한 것은 노력한 것에 대한 대가는 반드시 따라옵니다.

시작 초기에 어떤 노하우를 가지고 얼마나 사업에 집중하냐가 몇개월 뒤의 성과를 판가름 낼 수 있습니다.

오늘도 행복하고 의미있는 하루 되시기 바랍니다.....

K스타디움 글로벌 비즈니스로 미래를 꿈꾸는 글로벌 프론디어 화 함께 하세요.