K Stadium Global Business [Translation]

Hits: 222

%title插图%num

TitleIntroductie Van K Stadium Platform Business En Uitleg Hoe Deel Te Nemen.2022-05-09 11:11
CategoryNederlands-네덜란드어
Name Level 10

K Stadium Zakelijke introductie

%titel 插图%num

1. De geldstroom
2. De achtergrond van de geboorte van de blockchain
3. Wat is de symbolische economie?
4. Hoe zal de protocoleconomie de wereld veranderen?
5. Het proces, heden en toekomst van K Stadium
6. Mainnet lancering - Wat zijn de verwachte effecten?
7. Een systeem dat voor iedereen eerlijk is – K Stadium

Referentie: ik heb een tekst voorbereid door te verwijzen naar Gap-Yong Song's Namwon Special Lecture Live (12 januari 2021) en de YouTube-lezing van Dr. Yang-Seop Kim door Top Frontier.


Wat is een munt?

%titel 插图%num
Om een ​​munt te kennen, moet u eerst de geldstroom kennen. Als u de geschiedenis van de valuta kent, kunt u de munt beter begrijpen.

Munt! Virtuele activa (cryptocurrency) moeten worden gelegaliseerd.
Cryptocurrency werd in 2019 door de International Accounting Organization (IFIS) gedefinieerd als een immaterieel actief. U ondertekent de G20 Joint Statement op de G20-top (2019). (Natuurlijk hebben zowel Korea als de toenmalige president het ondertekend.) - Wat de centrale inhoud betreft, zijn we van mening dat "cryptocurrency de internationale financiële orde niet schaadt". Korea heeft consequent beweerd dat "cryptocurrency oplichterij is" gokken, maar door de G20 Joint Statement te ondertekenen, wordt Korea vanaf 25 juni 2020 ook legaal. Als het niet werd ondertekend, gelegaliseerd en geïnstitutionaliseerd, zou de internationale kredietwaardigheid worden verlaagd.

Dus op 15 maart 2021 is de Wet op de gespecificeerde financiële diensten, oftewel de Bijzondere Geldwet, in werking getreden. Na legalisatie kondigde de regering aan dat er vanaf 1 januari 2022 vermogenswinstbelasting zou worden geheven. (22% voor meer dan 2,5 miljoen gewonnen) Dus het gezegde "cryptocurrency is illegaal" is nu verdwenen.

Als we nu kijken naar het proces van het wisselen van geld (geld), verandert het van ruilhandel in schelpen, munten, bankbiljetten, kaarten en nu cryptocurrency. Je kunt de waarheid hier vinden.


Hoe is cryptocurrency ontstaan?

%titel 插图%num

Om de achtergrond van de geboorte van cryptocurrency te kennen, is het noodzakelijk om de problemen van de huidige valuta te kennen. Er zijn twee functies van geld (geld), en de eerste is het middel van waardeoverdracht. Er is iets fataals aan geld, en het moet altijd dezelfde of hogere waarde hebben, zodat je geld houdt.

Als je kijkt naar de achtergrond van de geboorte van
cryptocurrency, dan was de wereld in rep en roer door het faillissement van Lehman Brothers in 2008. waarom? Is de wereld getroffen door het faillissement van een Amerikaanse bank?
Banken over de hele wereld zijn als een netwerk met elkaar verbonden, dus het faillissement van grote banken zal als dominostenen instorten. Toen de wereldwijde financiële crisis verergerde, begonnen de Verenigde Staten dollars te drukken als onderpand voor staatsobligaties bij de Federal Reserve Bank om de economie te stimuleren. De Verenigde Staten bevinden zich in een situatie waarin banken verplicht zijn hun schulden af ​​te sluiten.
De waarde van de dollar daalt omdat deze vier keer meer wordt uitgegeven dan de vorige dollar. Toen de waardevermindering en het vertrouwen van de huidige valuta-dollar instortten, kwamen cryptocurrencies op om het vertrouwen in de financiële economie te herstellen, en het was de achtergrond voor de geboorte en kan worden beschouwd als de stroom van de tijd.


Dus, hoe is de cryptocurrency Bitcoin ontstaan?

%titel 插图%num

Om de achtergrond van de geboorte van Bitcoin te begrijpen, moet u "goud" begrijpen.
Waarom is goud duur?Omdat er slechts 180.000 ton goud in de wereld is, is het aanbod beperkt en de vraag, dat wil zeggen, veel mensen over de hele wereld zijn ernaar op zoek. Waarom is zilver of koper dan duurder dan goud? Het is een feit dat zilver en koper veranderen, maar de fysieke eigenschappen van goud veranderen niet. Daarom is goud zo duur.

Maar in termen van zeldzaamheid, hoewel diamanten veel duurder en waardevoller zijn dan goud, zouden ze ze als goud hebben gebruikt in plaats van diamanten als betaalmiddel te gebruiken? Hoewel de prijs van 1 ounce goud en de prijs van 100 ounce niet veranderen en recht evenredig zijn, is voor diamanten het verschil tussen 1 karaat en 10 karaat niet 10 keer, maar de prijs varieert sterk, afhankelijk van de grootte, afwerking, transparantie en taxateur. Met andere woorden, diamant kan niet als valuta worden gebruikt omdat de waarde en prijs veranderen. Over de hele wereld worden goud en goud erkend als de beste valuta.

Op dit punt moet u de relatie tussen de dollar en goud begrijpen.


Waarom werd de dollar de reservevaluta?

%titel 插图%num

De wereld gebruikt goud al heel lang als valuta, maar het heeft zijn nadelen. Allereerst zijn er nadelen dat het moeilijk te dragen en moeilijk te splitsen is. Dus ik liet het goud achter bij een smederij
en gebruikte het als betaalmiddel met een gouddepositocertificaat. Deze storting werd Brits pond sterling en Amerikaanse dollars . Vroeger, als je naar een dollarbiljet kijkt, staat er een zin op de bodem geschreven die zei: "Als je het naar de opslagruimte brengt, zal het worden ingewisseld voor goud." Het goudsmidskantoor dat het depotcertificaat gebruikte, werd de eerste bank in de mensheid, naar verluidt begon het in Engeland. – Dit is de gouden standaard – afgeschaft in 1914.

Het pond (dollar) is een gouddepositocertificaat, dus het is correct om alleen de hoeveelheid opgeslagen goud uit te geven. Als gevolg hiervan verliest het pond zijn status als belangrijke financiële markt, aangezien de ruilwaarde van het pond met goud daalt.

Dus het Brettonse ruimtesysteem werd in 1944 in de Verenigde Staten gestart en toen de leiders van 44 landen bijeenkwamen en besloten dat 1 ounce goud 35 maanden was, werd de dollar gebruikt als 's werelds belangrijkste valuta. In die tijd was het mogelijk vanwege de betrouwbaarheid omdat de Verenigde Staten meer dan 80% van het goud van de wereld in handen hadden. In 1971, toen de dollar in waarde daalde toen hij nog een enorme dollar uitgaf om de oorlog in Vietnam te financieren, stopte de toenmalige president Nixon van de Verenigde Staten in 1971 het goudconversiesysteem. Daarna werd de gouden standaard van het Brayton-universum afgeschaft. De Amerikaanse dollar had echter geen alternatief voor andere reservevaluta's en speelde dus nog steeds een rol als 's werelds reservevaluta. In een situatie waarin betrouwbaarheid en liquiditeit als sleutelvaluta moeten worden gegarandeerd, maar de waarde van de dollar niet, verklaarde president Nixon in 1970 de afschaffing van de goudstandaard en stuurde Kissinger naar Saoedi-Arabië.

In het verleden werd olie die in landen in het Midden-Oosten werd verkocht in goud ontvangen, maar daarna werd de dollar de reservevaluta doordat ze deze in dollars konden ontvangen in plaats van in goud.
Er is over de hele wereld 180.000 ton goud opgeslagen, wat overeenkomt met 5 Olympische zwembaden, en er wordt gezegd dat de hoeveelheid goud die tot nu toe is gewonnen en gedistribueerd gelijk staat aan 4 zwembaden. Door de schaarste aan goud is de vraag naar goud groot, maar het aanbod is beperkt.
Het heeft echter het nadeel dat het moeilijk te verplaatsen is en het moeilijker is om te schrijven door het te splitsen. Bitcoin is dus een cryptocurrency.


Dus, wat was de achtergrond van de geboorte van de cryptocurrency, Bitcoin?

%titel 插图%num

Voor de komst van cryptocurrency werd fiat-valuta gebruikt, maar fiatgeld wordt uitgegeven door de centrale bank en controleert alles centraal.Als de waarde van geld daalt, neemt de centrale bank of de overheid geen verantwoordelijkheid. We hadden dus een valuta nodig die niet in waarde daalde. Decentralisatie is gepland uit centralisatie-tegenspraak.Decentralisatietechnologie is blockchain-technologie. Met andere woorden, blockchain is een vertrouwenstechnologie die verloren vertrouwen herstelt. Bitcoin is wat is uitgegeven met deze blockchain-technologie. Het grootste voordeel van blockchain is dat het niet kan worden vervalst, gemanipuleerd of gehackt.

Het punt is dat de historische achtergrond waarin Bitcoin is uitgegeven vergelijkbaar is met de tijd dat er veel geld werd uitgegeven vanwege de Lehman Brothers-crisis in 2008. Nu komt door het coronavirus wereldwijd enorm veel geld vrij als stimuleringspakket, met als gevolg dat de waarde van geld geleidelijk aan daalt.In plaats van aandelen aan te houden, trekken mensen massaal naar staatsobligaties en goud. Door het coronavirus is er echter veel geld omgevlogen, maar de prijs van goud, die omhoog zou moeten gaan, gaat omlaag en de prijs van Bitcoin gaat omhoog.


Dus waarom kiezen voor Bitcoin boven goud?
Terugkijkend op de voordelen van Bitcoin, heeft Bitcoin alle voordelen van goud (kleine hoeveelheid en verandert de fysieke eigenschappen niet), maar zonder nadelen (moeilijk te vervoeren en op te slaan, en moeilijker te splitsen en te gebruiken), heeft Bitcoin een kleinere hoeveelheid dan goud en kan worden gewisseld Nee, namaak hacken is onmogelijk, het kan worden opgesplitst in 1/100 miljoen, en het kan tegen een kleine vergoeding rechtstreeks naar de andere kant van de wereld worden verzonden.


Bitcoins?

%titel 插图%num

Stel de totale hoeveelheid Bitcoin in - 21 miljoen, en de hoeveelheid mijnbouw neemt elke 4 jaar af met een halvering. Op dit moment zijn er 4,5 miljoen munten van deze wereld verdwenen, en als je de natuurlijke afname bij elkaar optelt, zal het aanbod afnemen, waardoor de schaarste wordt gemaximaliseerd, en er is een verhaal dat ervoor zorgt dat de Bitcoin-prijs stijgt. Momenteel is de prijs van Bitcoin ongeveer 60 miljoen won.
Bitcoin Er is een interessante anekdote dat er een pizzadag was op 21 mei 2010, en er is een voorspelling dat ze zeiden dat ze slechts twee pizza's zouden sturen omdat ze je 10.000 bitcoins zullen geven. Op dat moment werd Bitcoin niet eens herkend. Gezien de huidige prijs, was het 600 miljard gewonnen om pizza te verkopen en op te eten.
Bitcoin werd tot 2017 door mieren gekocht, maar nu beginnen instellingen het te kopen. Het verhaal zegt dat Bitcoin nog maar het begin is.Organisaties over de hele wereld hebben de afgelopen 10 jaar naar cryptocurrency gekeken, maar het is nu wereldwijd gelegaliseerd en sommige landen gebruiken Bitcoin als fiat-valuta.

Ook KOK/K Stadium creëert een ecosysteem dat het beste aansluit bij het principe van vraag en aanbod. De KOK-munt die bij de altcoin hoort, is gestegen van $ 0,14 in 1KOK twee jaar geleden naar $ 7 vandaag, en het stijgingspercentage is maar liefst 55 keer. Wat bewijst deze situatie? Het belangrijkste gezichtspunt is hoe goed het muntecosysteem is. Omdat KOK een op blockchain gebaseerd uitgebreid platform voor digitale inhoud is, is het een munt met een zeer goed uitgerust muntecosysteem, dus de waarde van KOK in de toekomst is grenzeloos.

Maar aangezien niets absoluut en perfect is, zullen de waarde en prijs van KOK Coin blijven stijgen? Je moet het uitzoeken.
Niet elk muntenbedrijf of bedrijf is perfect. Het is een voorspelling dat dingen fout kunnen gaan, dus deelname aan het uiteindelijke oordeel en de beslissing over een goed zou moeten beginnen met je eigen keuzes. Ik kreeg het van een kennis en begon ermee, maar het bedrijf ging failliet! Je moet verantwoordelijkheid nemen voor je eigen beslissingen, of het nu werkt of niet. Je moet je eigen oordeel vellen door kennis te verwerven via alle materialen en leren.


Wat is een altcoin?
Altcoin is een term die verwijst naar alle andere cryptocurrencies dan Bitcoin. Bitcoin is een alternatieve munt in de zin van een alternatieve munt. Dit zijn representatieve altcoins zoals Ethereum, Ripple, Litecoin en KOK Coin. Als er meer dan 1000 soorten altcoins zijn, zijn er ook veel binnenlandse munten. Ook wel japcoin genoemd. Als altcoins beginnen te verschijnen, kunnen hun prijzen met honderden% stijgen, maar de munt zelf kan van de ene op de andere dag verdwijnen. Wie moet oordelen? Het is aan jou om te beslissen.


Laten we nu meer te weten komen over K Stadium.

%titel 插图%num

Voordat je begint, moet je eerst iets vermoeden.
Er zijn veel mensen die falen zien zonder vragen te stellen.
Redelijke twijfels over K Stadium.
1. Ten eerste, waar komt de inkomstenbron voor de leden vandaan?
Bij het delven van KOK-munten worden beloningen uitbetaald in munten. Munten uitgegeven door het bedrijf hebben geen kosten.
2. Waarom twee keer? Ze geven je zoveel inwisselbare mijntokens?
Als beloning voor het rekruteren van KOK-gebruikers kun je ook mijnbeloningen ontvangen met KOK-munten terwijl je het platform gebruikt, en je zult ook meer beloningen ontvangen van frontiers die gebruikers hebben geworven door vrienden uit te nodigen.
3. Wat is de winst van het bedrijf door zoveel munten te geven?
Naarmate het aantal gebruikers toeneemt, stijgt de waarde van het K-stadionplatform en moeten gebruikers KOK-munten binnen het platform gebruiken, en de beperkte KOK-munt heeft geen andere keuze dan in waarde te stijgen zoals Bitcoin.


Wat was de achtergrond van de geboorte van K Stadium?

%titel 插图%num
De krachtigste digitale inhoud ter wereld is Korea. K-content, K-pop, K-culture, K-movie, K-webtoon, enz.
Om Netflix als voorbeeld uit te leggen, de meeste inhoud van het Netflix-platform waren Disney-producten. Dus trokken ze de inhoud van Netflix terug en creëerden een platform met de naam Disney Plus. Als gevolg hiervan is Netflix op zoek naar contentproducenten in Korea terwijl ze geld besparen. Hoewel er een giftige clausule is dat het auteursrecht van de ontwikkelde inhoud eigendom is van Netflix, zullen de Koreaanse producenten van inhoud die de investering ontvangen de geproduceerde inhoud leveren en behoren tot de top 10 die op Netflix wordt vertoond.5 zijn K-drama's, K-films , enzovoort. Bovendien staat de Koreaanse game-inhoud op de eerste tot de derde plaats op de wereldwijde gamemarkt en heeft Korea, zoals Nexon, Neckmarble en NC Soft, een wereldwijd marktaandeel van 55%. Ik kan niet anders dan zeggen dat Korea echt een geweldig land is. Webtoons werden in het verleden ook gedomineerd door Japan, maar nu hebben Naver Webtoons en Kakao Webtoons Japan ingehaald.


Wat is een "blockchain-gebaseerd K-stadionplatform"?

%titel 插图%num

Het is een democratisch platform dat intellectuele eigendomsrechten beschermt, zodat illegaal downloaden onmogelijk is en iedereen kan meedoen. Met gratis betalen kan iedereen betalen met alleen een mobiele telefoon. De reden van het succes van het KOK-platform is dat het een land is met een grote bevolking en iedereen met een mobiele telefoon kan meedoen. Doordat er wordt afgerekend met K-stadium coin op basis van blockchain technologie, de belangrijkste valuta binnen het platform, vindt een transparante afwikkeling plaats.


Laten we eens kijken naar "het monopolie van de rijkdom van digitale platformbedrijven".
Als je kijkt naar representatieve platformbedrijven over de hele wereld, dan rekenen Netflix, Google, Play Store, Melon, Kakao, Baedal Minjok, Coupang, Amazon, YouTube, enz
. betaling alleen per kaart - wereldwijd Meer dan de helft heeft geen kaart en een derde van de mensen in de wereld heeft geen bankrekening (Afrika, Zuidoost-Azië, enz. - De belangrijkste bron van inkomsten voor banken zijn commissie-inkomsten via deposito's en leningen, maar in arme landen worden bijna geen deposito's gedaan.
Sommige mensen zeggen dat de kolonisatie van digitale platforms juist is wanneer wordt uitgedrukt dat het wordt gedomineerd door grote platforms, zoals Kakao, YouTube, enz.


"Digitaal platform - Hoe is Kakao's dominantie van rijkdom?
Kakao begon voor het eerst als een gratis sms-service, maar gaat verder met een verlies van 40 miljard won. Dit komt omdat, om gebruikers te verzamelen, de investering werd uitgevoerd met het risico van verlies. Wanneer een bepaald aantal leden is geworven via gratis sms-berichten, zal een nationaal spel genaamd Anipang worden geïntroduceerd. De hele natie raakt verslaafd aan Anipang-spellen. Het spelgeld in het spel is een rood hart, maar als het hart (spelgeld) op is, kan het spel niet gespeeld worden. Zodra de leden zijn verzameld, begint het winstbedrijf serieus. Er zijn 27 Kakao Beauty Salon, Kakao Taxi, Kakao Bank, etc.
Zoals je kunt zien, wat is het geheim van het succes van Kakao? Dat wil zeggen, het aantal gebruikers en gebruikers nam toe.


Laten we eens kijken naar "Digital Platform Coupang".
Coupang is genoteerd aan de Amerikaanse aandelenmarkt. 100 biljoen dollar aan investeringen.
De reden om aandelen te kopen is om ze te kopen met het doel om te investeren in blue-chip bedrijven, en het feit dat Coupang een bedrijf was dat een verlies van 4,6 biljoen won in 6 jaar tijd maakte. Maar hoe ging zo'n bedrijf naar de Nasdaq en ontving het een investering van 100 biljoen won? Het is de gebruiker. Het is een feit dat er 15 miljoen loyale gebruikers waren, en er waren slechts 5 miljoen loyale gebruikers met een maandelijkse contributie. SoftBank-voorzitter Son Jeong-eui investeerde 2 biljoen won in Coupang en noteerde het op de NASDAQ, verdiende 100 biljoen won, 38 biljoen won. Het geheim van het succes van Coupang is dat het ook het aantal gebruikers heeft doen toenemen.


Wat is "de sleutel tot succes op het digitale platform"?

%titel 插图%num

Het is de gebruiker.
Mensen zijn de troef en zijn de sleutel tot het succes van het platform.
“Als mensen samenkomen, stapelt BIG DATA zich op, en elke BIG DATA is geld”
“Als mensen zich verzamelen, komen verkoop- en advertentie-inkomsten onvoorwaardelijk binnen”
“Als mensen samenkomen, komt automatisch inhoud binnen, en om deel te nemen aan de inhoud, komt een ander come in.”
Dan komt er steeds meer content van hoge kwaliteit binnen. De conclusie is dat als er alleen maar gebruikers zijn, het platform onvoorwaardelijk zal “slaagen”.


Er zijn enkele dingen om over na te denken als het gaat om 'succes van een digitaal platform'.

%titel 插图%num

-. Wie maakte Kakao Succes? Gebruikers, gebruikers, dat wil zeggen, wij... !
-. Wie heeft ervoor gezorgd dat Baedal Minjok, overgenomen door een Duits bedrijf van 4,7 biljoen, een conglomeraat werd? Gebruikers, gebruikers (bezorgers, restauranthouders, dat wil zeggen, wij ...!
-. Wie uploadt Facebook-inhoud? Wij ...!
-. Wie uploadt YouTube-inhoud? Wij ...!
Alle platforms worden door ons bijgedragen Het platformbedrijf verdient geld
. Dit is het monopolie van de rijkdom van het platformbedrijf.
Voormalig minister Park Young-sun benadrukte ook dat de bestaande economie voor het monopoliseren van rijkdom, de platformeconomie, naar de protocoleconomie zou moeten gaan, transparant voor gebruikers en bijdragers. Het nieuwe woord protocoleconomie is bedacht op basis van de logica dat winst eerlijk moet worden verdeeld.
"K Stadium is een structuur die winsten verdeelt. "Hoewel het heeft bijgedragen aan het platform, geeft het de winst eerlijk terug als mijnbouw, en zoveel als het binnen het platform wordt gebruikt. structuur die terugkeert .


Als we even kijken naar de stroom van de moderne economie, een
gecentraliseerde economie – bijvoorbeeld wanneer een product van Samsung wordt uitgebracht, een
platformeconomie – bijvoorbeeld Amazon, Kakao, etc. – Gratis service, etc. Bestaande rijkdom monopolisering platform bedrijf
Protocol economie – K Stadium – Ja Als u bijvoorbeeld iets koopt in een winkelcentrum, wordt u beloond met kilometers en munten voor het bedrag dat u koopt.
* Om een ​​protocoleconomie te realiseren, moet het eerst transparant zijn, het moet democratisch zijn, het moet open zijn, het mag niet worden vervalst, het mag niet worden gehackt.
Concluderend moet de protocoleconomie worden gedecentraliseerd, gebaseerd op blockchain-technologie, en moet een tokeneconomie worden opgezet.


Wat is "K Stadium - Token Economy"?
Token-economie betekent het geven van een beloning om een ​​bepaalde actie uit te lokken. Net als in Kakao's Anipang-spel, wanneer je een vriend uitnodigt, worden harten betaald als beloning, K Stadium betaalt de beloning met gedolven tokens. De "kern" is dat de betaalde tokens kunnen worden omgezet in contanten.
Om de symbolische economie (tokeneconomie) van K Stadium kort uit te leggen, (veranderingen in risico, opbrengst, kosten en tokenvoorraad)
eerst. Toen K Stadium voor het eerst begon, was er een risico. Op dit moment ontvingen de frontiers die deelnamen aan het K Stadium veel beloningen. (12%, 9%, 7%~ Nu worden beloningen gegeven door 3~5% te minen. De reden voor deze afname is vanwege het toegenomen bewustzijn van K Stadium, het risico is afgenomen, de marketingkosten zijn afgenomen, de tokenvoorraad is afgenomen zoals symbolische verbranding, enz. De reden kan worden gegeven.)
Ten tweede. Er is een wijziging in de tokenprijs van K Stadium. De redenen voor de stijging van $ 0,14 aan het begin naar $ 7 nu zijn de redenen voor de toename van het aantal gebruikers, de toename van de bedrijfswinst, de toename van de activawaarde en de toename van de symbolische waarde van K Stadium.


Wat is K Stadium in Coin Market Cap?

%titel 插图%num

Het is het meest vertrouwde bedrijf voor blockchainstatistieken ter wereld. Het staat op de 222e plaats van 11000 munten en tokens, en om te worden geregistreerd op CoinMarketCap, moet het genoteerd zijn op ten minste twee bekende beurzen, en het doel is om in de top 50 van CoinMarketCap te komen. Van de 11000 munten hebben slechts 50 munten hun eigen technologie, het mainnet. Wat is het verschil tussen een munt en een token? Afhankelijk van of je een eigen blockchain (mainnet) hebt of niet, als er geen munt is, is het een token. Simpel gezegd, een munt betekent dat je je huis bouwt op je eigen land, en een penning betekent dat je je huis bouwt op het land van iemand anders. Als je grond van iemand anders huurt en er een huis op bouwt, moet je natuurlijk wel huur betalen. Als u dit ziet als een vergoeding die gasvergoeding wordt genoemd, bent u misschien snel. K Stadium is een token dat momenteel Ethereum ERC-20 leent. Het wordt echter een munt als het mainnet vroeg of laat gelanceerd wordt.


Het medium?

%titel 插图%num

Het is een internationaal erkend bedrijf met 's werelds best presterende blockchain-technologie. Medium neemt K Stadium in april 2021 over in een situatie waarin het een platform nodig had om digitale technologie te gebruiken. K Stadium is een digitaal inhoudsplatform met verschillende inhoud, zoals films, webtoons en games. Medium neemt een belang in The9 Company. Voor de ontmoeting met KOK-Play richtte Medium zich op de B2B-business, maar na de overname van KOK-Play koppelde het ook de B2C-servicebusiness en werd een bedrijf met een compleet portfolio. Binnenkort, met de lancering van het K Stadium-mainnet, zal het zich vestigen als een wereldwijd uitgebreid digitaal platformbedrijf.
Mergeity of Medium - De beste virtuele ruimte Metaverse wordt in december gelanceerd in New York. En het zal worden vermeld op de NASDAQ. Het is te verwachten dat het Pink City is binnengekomen, een voorbereidende fase voor de notering.


"Dr. Thomas Frey" sluit zich aan bij K Stadium

%titel 插图%num

Dr. Thomas Frey, een wereldberoemde futurist, is aangenomen als technisch adviseur van K Stadium. Hij werkte ongeveer 15 jaar als ingenieur en ontwerper bij IBM en was ook lid van de 'Triple Nine Society'. Daarnaast is hij adviseur van de World Futures Association, een non-profitorganisatie voor toekomstig onderzoek, en de auteur van 'Dialogue with the Future' en 'Epiphany Z', boeken over methodologieën die de toekomst kunnen voorspellen en beheersen, en verder IBM, AT&T Hij is ook een spreker die liefdesoproepen stuurt van wereldwijde bedrijven zoals Boeing, en Visa.
Er wordt gezegd dat het toekomstbeeld dat door Medium K Stadium werd nagestreefd samenviel met het toekomstbeeld dat Dr. Thomas Frey nastreefde door middel van lezingen en geschriften. Dus ging ik naar het Medium K Stadium.
Dr. Thomas Frey zegt:
Een tijdperk van ongekende kansen komt eraan. En tegen 2030 zullen 2 miljard banen verloren gaan.
Waar komt ons heden vandaan, uit het verleden of uit de toekomst? Dokter zei dat de toekomst van het verleden het heden van het heden is geworden. Ze zeggen dat elk van hen hun toekomst voorspelde, dus die inspanning werd vandaag. Met andere woorden, het is niet het verleden dat het heden maakt, maar de toekomst maakt het heden.


K Stadium Marketing Inkomsten

%titel 插图%num

1. Het is geen investering, geen aankoop van goederen.
2. Koop 300$ K-stadiummunt van de uitwisseling en deponeer deze in de kok-muntenportemonnee op het platform en je bent klaar!
3. De gedolven KOK-munt kan op elk moment op een beurs zoals een bank worden verkocht om het contant te maken, en door de gedolven KOK opnieuw te storten om de aanbetaling te vergroten, kunt u meer mijnbeloningen ontvangen.
4. Mijnbouw wordt geaccumuleerd met een gemiddelde maandelijkse mijnbouwsnelheid van 3-5% van de gestorte munten. (De mijnbouwsnelheid kan echter alleen worden verzameld tot 200% van de KOK-munten die u hebt gestort.)
5. K Stadium beloont marketing door een verwijzingssysteem in te voeren. Er zijn veel bedrijven en bedrijven die aan referral marketing doen. (Virtuele valutawissel, Kakao, Naver, enz. zijn bijvoorbeeld een systeem dat veel voordelen biedt wanneer het wordt aanbevolen, dus veel mensen doen mee, en bedrijven en bedrijven passen dit systeem ook toe.)
6. Een vriend kan een andere vriend uitnodigen . Vanaf niveau 2 worden beloningen gegeven op basis van activiteiten in de virtuele ruimte metaverse.


* Wat is "mainnet lancering - verwacht effect"?

%titel 插图%num

-. technologie is bewezen. Mainnet-technologie (in een notendop, mainnet is de ultieme bestemming voor de romances, doelen en dromen van alle block chain-bedrijven. Van de 18.000 munten die zijn geregistreerd in CoinMarketCap, hebben ongeveer 50 munten mainnet, alle andere dingen zouden tokens zijn. bestaan ​​of niet-bestaan ​​van het mainnet - het kan worden uitgedrukt als een relatie tussen een huurder en een gebouweigenaar)
-. Transparante inkomstenbronnen (gebaseerd op block chain-technologie) - Er zijn twee belangrijke inkomstenbronnen voor K Stadium: de inhoudsinkomsten binnen het platform en de gaskosteninkomsten van het mainnet.
1. Inhoudsinkomsten - Ik denk dat het niet veel is omdat het bezig is met het verzamelen van gebruikers. (Momenteel zijn er 700.000 gebruikers in 150 landen)
2. Gasinkomsten uit het hoofdnet – In tegenstelling tot het bestaande hoofdnet, verschilt het hoofdnet van K Stadium van het bestaande hoofdnet omdat het wordt gelanceerd in een staat waar een gemeenschapsecosysteem is gevestigd. punt. Het is dus het feit dat het eerst het onderwerp is van notering op grote beurzen. In de toekomst wordt verwacht dat de een na de ander op zichzelf zal staan. Aangezien andere DApps (gedecentraliseerde inhoud) worden geïntroduceerd door het mainnet van K Stadium, neemt het aantal gebruikers toe. Voordat blockchain-projecten ons mainnet gebruiken, gebruiken we ERC-20-technologie, een open source van Ethereum. Dit betekent dat u het te huur.

Nu zijn de Ethereum-transactiekosten (gasvergoeding) ongeveer 200.000 gewonnen, en de snelheid kan slechts 20 transacties per seconde (20TPS) verwerken - Het Ethereum-netwerk wordt beheerd door knooppunten (vooral mijnwerkers). Dit zijn de mensen die de transactie verifiëren. Vanwege de aard van Ethereum, die door verschillende knooppunten moet worden geverifieerd, is de transactiesnelheid onvermijdelijk laag. (PoW, beperkingen van proof-of-work) / Als we het mainnet vergelijken, wordt het mainnet Bitcoin (een middel om waarde op te slaan) uitgedrukt als digitaal goud, en het mainnet van Ethereum (voor het gemak van blockchain) is digitale olie en K-stadiumketen. is een gebruiksmuntenketting die gemakkelijk in het echte leven kan worden toegepast. Het is een munt gespecialiseerd in NFT, betaling en metaverse. Bovendien heeft het een gecertificeerde technologie die meer dan 15000 TPS verwerkt, wat onvergelijkbaar is met Ethereum.
-. Prioriteitsnotering op grote beurzen
In tegenstelling tot het bestaande mainnet, wordt het mainnet van K-Stadium gelanceerd in een staat waar een gemeenschapsecosysteem is gevestigd, dus het verschilt van het bestaande mainnet en is onderworpen aan prioriteitsnotering op grote beurzen.
-. DApp op geboorte gebaseerd onafhankelijk ecosysteem
-. Er wordt een duurzame economische structuur gerealiseerd (tokeneconomie en protocoleconomie).


Gemeenschappelijk zwembad in Mainnet
Nieuw item
K-Stadium Bridge
Nieuwe investering en nieuw beloningssysteem (investering en beloning van individuen, geen instellingen) in de K-stadion-omgeving - Bijna alle succesvolle projecten in het verleden waren de speeltuinen van instellingen.


"Een systeem dat eerlijk is voor iedereen" - K Stadium

%titel 插图%num

 

De twee winstpools van K Stadium zijn de
eerste gemeenschappelijke pool
-. De gemeenschappelijke pool (het concept van KOK-munthoeveelheid) is een winstpool die met strategie en tactiek moet worden benaderd.
Ten tweede, de mijnbouwpool
-. De mining pool (omgerekend gedolven KOK naar USD - het concept van USD) is een stabiele winstpool.

Inflatie KOK
-. De bedrijfsopbrengsten van K Stadium omvatten het aantal munten dat jaarlijks extra wordt gegenereerd onder de platformopbrengsten en gaskostenopbrengsten. Het wordt de inflatiehoeveelheid genoemd (tientallen miljoenen).

Transactiekosten KOK
-. Een enorme hoeveelheid gasgeld die we verdienen - wordt betaald als beloning uit de gemeenschappelijke pool (beloning alleen voor deelnemers)
-. Naarmate het aantal gebruikers toeneemt, komen er DApps binnen en wordt er elke keer dat ze binnenkomen een airdrop-evenement gehouden.
Als een munt bijvoorbeeld op een beurs wordt vermeld, wordt deze als beloning uitbetaald uit de airdrop KOK-munt - gemeenschappelijk zwembad, net als bij een airdrop-evenement (beloning alleen voor deelnemers).

Investeringsvergoeding KOK
-. Basisvergoeding 70%
-. Rangcompensatie 20% (tot 12e plaats)
-. Mijnbouwcompensatie 10% (tot 6e plaats)
*DPoS-systeemwerking - Gedelegeerd bewijs van inzet Cryptocurrency-
eigenaren stemmen in verhouding tot hun inzet om een ​​representatief knooppunt te selecteren om hen te vertegenwoordigen, en deze representatieve knooppunten komen overeen Een consensusalgoritme dat beslissingen neemt. Het verwijst naar de methode van deelname door te delegeren naar het representatieve knooppunt.
Omdat het is gebaseerd op blockchain voor de gemeenschapspool, wordt het transparant aan iedereen ter wereld bekendgemaakt. Als de geïnvesteerde knooppunten in de ranglijst worden opgenomen, kunt u dagelijkse winst ontvangen en in het begin kan het een speeltuin worden voor K Stadium-grenzen. Het principe van vraag en aanbod is van toepassing.Hierboven hebben we gekeken naar de verwachtingen en effecten van de lancering van het mainnet, die per direct gelanceerd gaat worden , zoals het huidige en toekomstige K Stadium en de geldstroom .
De toekomst van K Stadium is rooskleurig. Het is nog niet te laat.
Als je meer wilt weten over K Stadium, klop dan op de deur, succes komt naar degenen die actie ondernemen.

Als je op zoek bent naar informatie over K Stadium,
aarzel dan niet om een ​​blogger te raadplegen.

U moet een partner vinden die K-Stadium-business nauwkeurig kan leveren.
U moet een partner vinden die u van praktische, effectieve en snelle informatie kan voorzien.
U moet een partner vinden die u effectief het beste plan kan aanbieden.

Niet iedereen zal slagen alleen omdat ze K Stadium starten.
Het is echter duidelijk dat hard werken altijd loont.
Welke knowhow en hoeveel business je in het begin op focust, kan de prestaties na een paar maanden bepalen.


%titel 插图%num

* Hoe verder te gaan met het K Stadium KOK-project!

1.  Word gratis lid van K Stadium 

U kunt zich niet als lid registreren zonder een uitnodigingscode. Selecteer de hieronder opgestelde uitnodigingscode.
"Klik" uitnodigingscode ) Uitnodigingscode:  TOPWRZMK
"Zie hieronder" Invoeglink voor uitnodigingscode
https://api.kok-play.xyz/web/users/regist?lang=en&ref=TOPWRZMK

%titel 插图%num

Of scan de QR-code om je aan te melden.


2. Download en installeer K Stadium mining-APP

%titel 插图%num
%titel 插图%num
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kok_wallet

%titel 插图%num
%titel 插图%num
https://apps.kok-play.xyz/

%titel 插图%num
%titel 插图%num

https://apps.kok-play.xyz/


3. Inloggen & deelnemen aan k stadium

%titel 插图%num

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Log in na het invoeren van je mobiele telefoonnummer en wachtwoord dat je hebt ingevoerd bij het registreren als lid.


KOK Handleiding – Zie “Perfecte Regeling van Storting tot Mijnbouw”
1. K stadium KOK Portemonnee  – Storting
2.  K stadion K OK Portemonnee – Overmaking
3.  K stadion  KOK Mijnbouw


%titel 插图%num

Als je op zoek bent naar informatie met K Stadium in  gedachten,
aarzel dan niet om een ​​blogger te raadplegen.

U moet een partner vinden die de K Stadium- business nauwkeurig kan leveren.
U moet een partner vinden die u van praktische, effectieve en snelle informatie kan voorzien.
U moet een partner vinden die u effectief het beste plan kan aanbieden.

Niet iedereen  die aan K Stadium  begint , slaagt.
Het is echter duidelijk dat hard werken altijd loont.
Welke knowhow en hoeveel business je in het begin op focust, kan de prestaties na een paar maanden bepalen.


Informeer naar hoe verder te gaan via Kakao Talk-consult~~~

Weixin : kokplay888
QQ : 1468269396
*Je kunt niet deelnemen zonder een uitnodigingscode, dus we raden je aan om te raadplegen voor meer details.
Uitnodigingscode:  TOPWRZMK
E- mail consultatie kokplay@kakao.com Kakao
Talk 1:1 consultatie Kakao Talk
Raadpleeg later.
KakaoTalk-ID: k18615978493


K Stadium - Gratis lidmaatschap

➥˘ 点击 开始 注册
 

K Stadion –  APP downloaden

*  K STADIUM – Gratis platformlidmaatschap
Aanbeveler  en  sponsor  (code-invoer) –  TOPWRZMK
 

K STADIUM-ondersteuningscentrum

K STADIUM – Platform Ondersteuningscentrum

K STADIUM – Mainnet-ondersteuningscentrum
https://help.kstadium.io/
 
#Introductie Van K Stadium Platform Business En Uitleg Hoe Deel Te Nemen.

K Stadium Global Business [Translation] 

 English-영어,Español-스페인어,Italiano-이탈리아어,Deutsch-독일어,Português-포르투갈어,Polski-폴란드어,Čeština-체코어,Français-프랑스어,русский-러시아어,Malay-말레이어,Bahasa Indonesia-인도네시아어,Filipino-타갈로그어,日本語-일본어,中文(简体)-중국어(간체),हिन्दी-힌디어,বাংলা-벵골어,العربية-아랍어그럼 *KOK 사업을 어떻게 참여하여 진행하는가?

1.KOK-플렛폼 무료회원 가입하기

아래 준비한 초대코드를 선택하세요.
후원인코드추천인코드똑같이 입력하세요.

(“클릭” 초대코드)
초대코드 : 
TOPWRZMK 
또는 “아래참조”  초대코드 삽입 링크

https://api.kok-play.xyz/web/users/regist?lang=ko&ref=TOPWRZMK

2. KOK 플렛폼  APP 다운로드 설치하기
구글플레이에서 다운로드 설치
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kok_wallet

kok 사이트에서 다운로드 파일 설치
https://apps.kok-play.xyz/

3. 로그인 & kok 플렛폼 참여하기

회원가입할때 입력한 본인 휴대폰번호 및 비밀번호 입력후 로그인 합니다.


KOK 매뉴얼 – “입금부터 채굴까지 완벽정리” 참조

1. KOK PLAY 지갑 – 입금

2. KOK PLAY 지갑 – 송금

3. KOK PLAY 채굴하기


KOK 사업을 평소 염두해두고 정보를 찾아보고 계셨던 분이라면, 주저하지 마시고 상담해보시기 바랍니다.

아래 메신져로 추가 후 어떻게 진행해야 할지 문의 하세요~~

웨이신 : kokplay888

QQ : 1468269396

메일상담 kokplay@kakao.com

카톡아이디 : k18615978493

KOK 사업을 정확하게 전달해 줄 파트너를 찾으셔야 합니다.

실질적이고 효과적이고 빠르게 정보를 제공해 줄 파트너를 찾아야 합니다.

효과적으로 최적의 플랜을 제공할 수 있는 파트너를 찾아야 합니다.

누구나 KOK 사업을 시작한다고 하여 성공하지는 않습니다.

하지만, 분명한 것은 노력한 것에 대한 대가는 반드시 따라옵니다.

시작 초기에 어떤 노하우를 가지고 얼마나 사업에 집중하냐가 몇개월 뒤의 성과를 판가름 낼 수 있습니다.

오늘도 행복하고 의미있는 하루 되시기 바랍니다.....

K스타디움 글로벌 비즈니스로 미래를 꿈꾸는 글로벌 프론디어 화 함께 하세요.